Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φαιρι και του δικου μου ετσι ειναι αλλα γκριζαρει και λιγο. Ειναι ενα χρωμα που λες δεν ειναι ουτε γκρι ουτε μπεζ. Ειναι κατι ενδιαμεσο. Κατσε να δω φοτο να σου στειλω.

Κατερινακι παλι καλα που δεν θα χρειαζεται να τρεχεις κιολας! Με τα γραφειοκρατικα τελικα ειναι ολα οκ?

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρι και του δικου μου ετσι ειναι αλλα γκριζαρει και λιγο. Ειναι ενα χρωμα που λες δεν ειναι ουτε γκρι ουτε μπεζ. Ειναι κατι ενδιαμεσο. Κατσε να δω φοτο να σου στειλω.

ναι στειλε αμα βρεις για να καταλαβω...δε τα παω καλα με τα χρωματα :D:D

Μετα απο πολυ ψαξιμο (κι αφου μου κοψε να δω την ταμπελιτσα του κουστουμιου για να το βρω πως λεγεται) ειναι αυτο και στο παραθετω. Ο δικος μου θα το φορεσει με ασπρο πουκαμισο που εχει καθετες γιαλιστερες ριγες σε ασπρο (πολυ διακριτικες) και γραβατονι (λυμενο παπιγιον) σε ιβουαρ χρωμα.

http://suitored.com/wp-content/uploads/2011/04/BOSS-Black-The-Sweet-2Sharp-2-Grey-Plaid-Wool-Blend-Suit.jpg

Για δες το..

Nrv8p1.png

Μετα απο πολυ ψαξιμο (κι αφου μου κοψε να δω την ταμπελιτσα του κουστουμιου για να το βρω πως λεγεται) ειναι αυτο και στο παραθετω. Ο δικος μου θα το φορεσει με ασπρο πουκαμισο που εχει καθετες γιαλιστερες ριγες σε ασπρο (πολυ διακριτικες) και γραβατονι (λυμενο παπιγιον) σε ιβουαρ χρωμα.

http://suitored.com/wp-content/uploads/2011/04/BOSS-Black-The-Sweet-2Sharp-2-Grey-Plaid-Wool-Blend-Suit.jpg

Για δες το..

μου αρεσει πολυ!!!! θα προτεινα η μαυρο, η καδε παπουτσακι, σιγουρα οχι μπεζ :)

κ εμεις ασπρο πουκαμισο οπως το εχει η παραδοση χεχε

Διαφημίσεις

μου αρεσει πολυ!!!! θα προτεινα η μαυρο, η καδε παπουτσακι, σιγουρα οχι μπεζ :)

κ εμεις ασπρο πουκαμισο οπως το εχει η παραδοση χεχε

Λες ε? Δεν θα ειναι τρικολορε? Θα μου πεις και τι χρωμα να ειναι? Ναι για το μπεζ εχεις δικιο. Δεν πηγαινε καθολου! Μας βλεπω να παιρνουμε το παντελονι και να κανουμε εφοδο στα μαγαζια! :P :p Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!! :D

Nrv8p1.png

Λες ε? Δεν θα ειναι τρικολορε? Θα μου πεις και τι χρωμα να ειναι? Ναι για το μπεζ εχεις δικιο. Δεν πηγαινε καθολου! Μας βλεπω να παιρνουμε το παντελονι και να κανουμε εφοδο στα μαγαζια! :P :p Ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!! :D

κοιτα μπορεις να το παιξεις εντελως safe k na pareis mauro papoutsi...κατσε να σου βρω τον νονο του μικρου στο γαμο του νομιζω φοραγε παρομοιιο κουστουμι με καφε παπουτσι...μισο να ψαχουλεξω τις φωτος μου, την ανεβαζω κ στη στελνω :D

καλημερα κοριτσια! δεν μπορεσα να μπω αυτες τις μερες γιατι ειχαμε πολλη δουλεια στο γραφειο, αλλα και κανουμε εργασιες στο σπιτι (γκρεμισματα κλπ)....

Ελπιζω να εισαστε ολες καλα, και να μπορεσατε να πατε καμια βολτα που ειχε ωραιες μερες... βλεπω καποιες ετοιμαζεστε για την μεγαλη ημερα, ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια! Εμεις σε 2 εβδομαδες κλεινουμε 10 χρονια γαμου, και μου φαινεται σαν χτες....

eugie, δεν ειμαστε πολυ μακρια, εμεις μενουμε στο perivale.... ειμαστε εδω 5 χρονια τωρα, στην ελλαδα μεναμε πατρα

Κορίτσια καλησπέρα σας!

Πώς είστε σήμερα?

Κατερινά τι έπαθε ο μικρός? Αρρωστησε το καημενούλη? Κατέβηκε καθόλου ο πυρετούλης? Καταλαβαίνω πως θα ανησυχείς πολύ, αλλά από όσο ξέρω και εγώ, αφού έχει ορεξη ο μικρούλης και τρώει, δε θα είναι πολύ σημαντικο. Εύχομαι να μπορέσει να κοιμηθεί το βράδυ, να ξεκουραστεί και το γλυκούλη λίγο, να ξεκουραστουν και οι γονείς. Μήπως κατάλαβε ο πονηρός πως η μανούλα θέλει να γυρίσει στη δουλειά και σου κάνει καψώνια?

Και πάλι περαστικά σας!

Διαφημίσεις

Φαιρή

εχετε τόσους πόντους διαφορά? Φαντάζομαι στα πρώτα ραντεβού σας θα πιανόταν ο λαιμός σου να προσπαθείς να τον κοιτάς στα μάτια!:tongue:

Βλέπω και το μικρό να ετοιμάζεται να γίνει μπασκεμπολίστας! χιχιχιχιχι!

Και από ότι κατάλαβα είσαι ειδική σε φαρμακα και γιατροσόφια! Θα σε έχουμε στα υπόψη μας άμα μας χρειαστεί τίποτα (που εύχομαι να μην!)

Αμπι

Τι κάνει η οικογένεια?

Να ζήσετε, 10 χρόνια! Ετοιμάζετε τίποτα ιδιαιτερό?

Στο στοιχείο μου, τι δουλειές κάνετε στο σπιτάκι σας? Προσθήκες?

Και εγώ θα ήθελα πολύ μια μέρα να αγοράσω ένα σπιτάκι, και να του κάνω διάφορα, να τα βγαλω όλα και να το κάνω όπως τα θέλω εγω. Να του προσθέσω και κανένα δωμάτιο και ένα μικρό conservatory ( να με συγχωρείτε, αλλά δε μου έρχεται η ελληνική η λέξη).

Εύχομαι η δουλίτσα να πάει καλά και σύντομα να χαλαρώσετε κάπως!

Κατρήν

Θέλω και εγώ να δω φωτο το νυφικό. Σε παρακαλώ!

Τα παπουτσάκια πολύ ωραία, και βολικά. Εγώ τα είχα αφήσει να τα πάρω από θεσ/νική και δεν έβρισκα και πολλά. Ολά ψηλά ήταν, και επειδή ο αντρούλης όσο και να λέει το αντίθετο, είναι λίγο πιο κοντούλης από εμένα, δε μπορούσα να βάλω πολύ ψηλο. Στο τέλος, τα έκανα παραγγελία από ένα παπουτσάδικο στη γειτονιά, αλλά δε μου άρεσαν και πολυ. Δε νομίζω να τα ξαναφορέσω.

Αλήθεια πόσα άτομα θα έχετε καλεσμένους? Οι προσκλήσεις σας σε τι στυλ είναι? Φαντάζομαι θα πέσουν πολλοι χοροί. Τι ωραία!

Για στολισμό χώρου εμείς δε το είχαμε ψάξει πολύ, ήταν του καταστήματος:(. Αυτό που μου άρεζε πολύ και τελικά δε το είχα ηταν οι ντυμένες οι καρέκλες. Δε ξέρω γιατί είχα φάει τόσο μα τόσο κόλημμα. Θα τις ήθελα στο ιβουαρ με ένα ωραίο φιόγκο, ίσως σε κάποια άλλη απόχρωση!

Και για μια ακόμα φορά στο στοιχείο μου, και εγώ σήμερα αδιαθετησα:(!

Τουλάχιστον η κυρά έρχεται στην ώρα της και δε με ταλαιπωρει :rolleyes:.

Και σκέφτομαι εγω, αν ήταν όλα από το άγχος μου, ο κύκλος μου δεν έπρεπε να επηρεαστεί?

Μου έχει μπει στο μυαλό πως το θέμα θα είναι κάτι πολύ απλο, που θα έχει να κάνει με το ph της περιοχής μου, γιατί από τότε που ήρθα Αγγλία έχω όλο ενοχλήσεις και τις κλασικές κολπίτιδες :(, και αντί να το έλυνα στα γρήγορα κάθομαι και περιμένω να κλείσω χρόνο.

Αλήθεια, Κατρήν και όλα τα άλλα κοριτσάκια συμπληρώματα διατροφής παίρνετε? Ποιά? Παιρνω μόνο φολικό οξύ του boots, όχι τα άλλα με τα τόσα που λεν πως περιέχουν. Τα φοβάμαι κάπως. Πότε πρέπει να το παίρνω όμως. Οι οδηγίες δεν είναι καθόλου κατατοπιστικές!

Τουλάχιστον, το καλό της αναμονής είναι που προσπαθώ να βελτιώσω τη διατροφή μου. Οχι, πως δεν ήταν καλή. Αλλά σταμάτησα τον καφέ, τρώω πολύ περισσότερα φρούτα, το έχω ρίξει στους ξηρούς καρπούς και μείωσα σημαντικά τα μπισκοτάκια και τα κεικακια στη δουλεια. Στη δουλειά με το άγχος τρώω συνεχώς! Θα προσπαθήσω να πηγαίνω και για τρέξιμο 3 φορές την εβδομάδα, κι αν δε πιάσω παιδάκι μέχρι το καλοκαίρι, εύχομαι τουλάχιστον να κάνω σώμα για τις παραλίεςι!:tongue: Ουδέν κακό αμιδές καλού που λέει και η παροιμία!

Και πάλι συγγνώμη που σας κουράζω με τα δικά μου, αλλά εύχομαι να καταλαβαίνετε κάπως!

Και σκέφτομαι εγω, αν ήταν όλα από το άγχος μου, ο κύκλος μου δεν έπρεπε να επηρεαστεί?

Μου έχει μπει στο μυαλό πως το θέμα θα είναι κάτι πολύ απλο, που θα έχει να κάνει με το ph της περιοχής μου, γιατί από τότε που ήρθα Αγγλία έχω όλο ενοχλήσεις και τις κλασικές κολπίτιδες :(, και αντί να το έλυνα στα γρήγορα κάθομαι και περιμένω να κλείσω χρόνο.

Και πάλι συγγνώμη που σας κουράζω με τα δικά μου, αλλά εύχομαι να καταλαβαίνετε κάπως!

δεν ειναια απαραιτητο να επηρεαστει κ ο κυκλος απο το αχγος...

δηλαδη, προσπαθειτε λιγοτερο απο χρονο? εαν ναι τοτε οντως πρεπει να χαλαρωσεις :D

μετρας μερες ωορηξιας κλπ? εισαι σιγουρη για την ημερα που γινεται η ωορηξια σου? βεβαια εγω ειμαι κατα αυτης της μεθοδου γιατι προκαλει περισσοτερο αχγος :Dαλλα στη τελικη τουλαχιστον να ξερεις στο περιπου ποτε κανεις ωορηξια

κ εννοειται δεν μας κουραζεις!!!!!!μη το ξαναπεις!!!:D

Φαιρή

εχετε τόσους πόντους διαφορά? Φαντάζομαι στα πρώτα ραντεβού σας θα πιανόταν ο λαιμός σου να προσπαθείς να τον κοιτάς στα μάτια!:tongue:

Βλέπω και το μικρό να ετοιμάζεται να γίνει μπασκεμπολίστας! χιχιχιχιχι!

Και από ότι κατάλαβα είσαι ειδική σε φαρμακα και γιατροσόφια! Θα σε έχουμε στα υπόψη μας άμα μας χρειαστεί τίποτα (που εύχομαι να μην!)

τα γιατροσοφια που ξερω ειναι οτι με εμαθε η γιαγια κ οτι εχω δει να βοηθα εμενα επειδη εχω διαφορα προβληματακια :rolleyes: οχι υπερβολικα σοβαρα, αλλα αρκετα οποτεμε κουραζουν κ ειμαι συνεχεια με πονους....anywayyyyyyy:D:D:D:D:D

ο αντρς μου με βαζει σε πεζοδρομια να περπαταω κ εκεινος στον δρομο χαχαχαα μπας κ ειμαι λιγο πιο ψηλη.....

εμεις φετος κλεινουμε 4 χρονια παντρεμενοι κ 12 χρονια μαζι :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...