Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κοριτσακι μου πολλα πολλα περαστικα σας :) να δεις σε 2 μερουλες θα ειστε περδικι. κ εμενα μου αρρωστησε οταν ηταν 7 μηνων κ ψηνοτανε κ ηθελε αγκαλιτσα ολη μερα...τον εκανα συχνα μπανακι αλλα οπως λες ο πυρετος ανεβαινε παλι, εδινα καλπολ για μια μερα....

μπορεις να δοκιμασεις κ αυτο στον χωρο που ειστε

http://www.google.co.uk/products/catalog?q=calpol&hl=en&prmd=ivnsfd&um=1&ie=UTF-8&cid=3567681118143139215&sa=X&ei=3deaTdL5CNSp8AOkyojpBg&ved=0CGoQ8wIwBg#

η αν μπορεις να βρεις ευκαλυπτο εστω κ σε σταγονες κ ριξε σε ενα μπωλ με ζεστο νερο κ αστο στον χωρο...θα κανει καλο στο αναπνευστικο (ειμαι ασθματικη κ ξερω πολλα τετοια γιατροσοφια χαχαχαχα)

κ παλι περαστικα...πανω απ ολα μην στεναχωριεσαι, καθηστε αγκαλιτσα κ χαλαρωστε :)

σας φιλω

να εισαι καλα φερρυ μου κ χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες.μακαρι να παρει 2 μερες μονο γιατι δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι....

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναιιιιι να δουμε το νυφικοοποοοοοο!!!!!

για τα παπουτσια εχω να πω οτι μου αρεσουν πολυ!!! οταν παντρευτηκα ηταν ενα τεραστιο λαθος που εκανα να τα παρω απο Ελλαδα...νυφικο πηρα απο εδω βεβαια. κ στην Ελλαδα δεν εβρισκα χαμηλοτακουνα...κ εγω δεν φοραω ποτε τακουνι, μονο φλατ παπουτσια...η καταληξη ηταν να παθω θλαση!!!!!

ναιιιιι να δουμε το νυφικοοποοοοοο!!!!!

για τα παπουτσια εχω να πω οτι μου αρεσουν πολυ!!! οταν παντρευτηκα ηταν ενα τεραστιο λαθος που εκανα να τα παρω απο Ελλαδα...νυφικο πηρα απο εδω βεβαια. κ στην Ελλαδα δεν εβρισκα χαμηλοτακουνα...κ εγω δεν φοραω ποτε τακουνι, μονο φλατ παπουτσια...η καταληξη ηταν να παθω θλαση!!!!!

Ωχ βρε Φαιρι μου αληθεια? Πω πω.. Αυτο σκεφτομουν κι εγω, οτι δεν την παλευω καθολου με τακουκι. Ουτε καν για 2 ωρες σε εξοδο ποσο μαλλον για γαμο. Κι εγω σκεφτομουν οτι βιαστικα να παρω απο Αγγλια κι οτι Ελλαδα θα εβρισκα καλυτερα κι επεσα τελειως εξω. Ασε που ολα ηταν στο ιδιο μοτιβο. Πεδιλο με τακουνι στιλετο και παντου στρας. Δεν λεω σε καποιες μπορει να αρεσει αλλα εμενα οχι, κι ουτε ταιριαζει με το κλασικο υφος του νυφικου. Λοιπον σου στελνω πμ αλλα να ξερεις δεν ειναι ετσι γοργονε οπως στη φωτο. Ειναι πιο πολυ αλφα γραμμη και ανοιγει αμεσως κατω απο τον κ@λο.χιχιχιχι!:P Οχι απο τα γονατα και κατω οπως το δειχνει.

Nrv8p1.png

Φαιρι μου εσυ εισαι στη φοτο? ΕΙσαι μια κουκλα!!! Σου ταιριαζει παρα πολυ το υφος του νυφικου!! Μπραβο κοπελα μου, πολυ καλη επιλογη! Αχ...Συγκινηθηκα! ΑΛηθεια στο λεω..Αν εβλεπα πριν ενα χρονο φοτο γαμου θα ηταν αλλιως, αλλα τωρα τα νιωθω ολα αυτα διαφορετικα!!

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Φαιρι μου εσυ εισαι στη φοτο? ΕΙσαι μια κουκλα!!! Σου ταιριαζει παρα πολυ το υφος του νυφικου!! Μπραβο κοπελα μου, πολυ καλη επιλογη! Αχ...Συγκινηθηκα! ΑΛηθεια στο λεω..Αν εβλεπα πριν ενα χρονο φοτο γαμου θα ηταν αλλιως, αλλα τωρα τα νιωθω ολα αυτα!!

ναι εγω ειμαι :rolleyes: στη κοσμαρα μου οπως παντα....1 ωρα κ 10 λεπτα το μυστηριο κ εγω χαχανιζα...ειδες ομως τι ωραια που στεκομαι διπλα στον αντρα μου με το 10ποντο???? χαχαχααχαα

κατσε να βρω φωτο οταν τα εβγαλα γιατι εννοειται οτι ημουν ξυπολυτη την περισσοτερη νυχτα αχαχαχα

κατρην....μονο το μωρο ειναι αρρωστο,εγω <ψηνομαι> μαζι του.πολυ ομορφα τα παπουτσακι σου,μια χαρα.πιπ τος ηταν περσυ κ προπερσι μοδα εδω;)

στειλτε κ απο δω τα νυφικα!!!

10 ποντο φορας Φαιρι μου?? Πω πω..Εγω αν φορουσα 10 πονο θα το προδιδε το προσωπο μου σε ολες τισ φοτο. Μεσ στη γκρινια θα ημουν. Τουλαχιστον εσεις το υποστηριζετε σαν ζευγαρι το 10ποντο. Εμεις αν φορουσα 10 ποντο ολο το βραδυ ο δικος μου θα μου λεγε κατεβα να φαμε!!!

Κατερινουκο σου το εστειλα!!Τι εννοεις ψηνεσαι κι εσυ αλλα δεν εισαι αρρωστη? Δεν εχεις πυρετο εσυ? Μονο το μικρακι??

Nrv8p1.png

Εμεις αν φορουσα 10 ποντο ολο το βραδυ ο δικος μου θα μου λεγε κατεβα να φαμε!!!

:P:p:p:p

Κατερινουκο σου το εστειλα!!Τι εννοεις ψηνεσαι κι εσυ αλλα δεν εισαι αρρωστη? Δεν εχεις πυρετο εσυ? Μονο το μικρακι??

Εγω <ψηνομαι,βραζω στο ζουμι μου απο ανησυχια>

το ειδα!κομψο,αρχοντικο,νεανικο.παρα πολυ ομρφο!!!γιατι λες πως φαινεται γοργονε?ειναι καθαρα γραμμη Α.

ααααα κ ξεχασα να σχολιασω,φυσικα κ να πας να σε φωτογραφισουν.Εισαι που εισαι μια ΚΟΥΚΛΑ,φανταζεσαι κ με το νυφικο? διαφημηση θα τους κανεις!οποτε ζητα μισθο χιχιχιχι

Φαιρι!! χαχαχαχα..Τι τελεια! Κι αυτη πανω στο τραπεζι!! Το διακεδασατε για τα καλα! Και το μαγαζι φαινεται πολυ ωραιο! Στο ιδιο στυλ ειναι και αυτο που κλεισαμε εμεις. Εν τω μεταξυ ο αντρας σου φοραγε μπεζ κουστουμι? Εμενα ο δικοσ μου πηρε ενα γκριζομπεζ. Θα κοιταξω αν βρω φοτο στο ιντερνετ να στο στειλω, και δεν ξερω τι παπουτσια να του προτεινω να παρει σε χρωμα. Το μαυρο ταιριαζει πολυ αλλα μαυρο καλοκαιριατικα? Ασε που το γραβατονι του θα ειναι στο χρωμα του νυφικου μου δηλαδη ιβουαρ. Δοκιμασαμε απο περιεργεια μπεζ παπουτσια αλλα δεν πανε καθολου. Εσεις τα πηρατε απο Αγγλια? Εχεισ να μου προτεινεις πουθενα να κοιταξω?? Σε εχω πρηξει κανονικα ε?

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Κατερινακι μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου τα λογια!! Τωρα βεβαια ετοιμαζομουν να σου γραψω να μην στεναχωριεσαι αλλα θα μου πεις γινε κι εσυ μανα να κανει το παιδι σου πυρετο και μετα ελα πες μας. Και δικιο θα χεις!! Παντως ειναι δυσκολη εποχη. Κι εγω που ειχα να αρρωστησω απο το 2008 και καμαρωνα γιατι ειμαι αρρωστιαρα, τωρα Ελλαδα κολλησα ενα βαρβατο συναχι! Ποσο μαλλον τα μωρακια που ειναι και πιο επιρρεπη!!

Nrv8p1.png

10 ποντο φορας Φαιρι μου?? Πω πω..Εγω αν φορουσα 10 πονο θα το προδιδε το προσωπο μου σε ολες τισ φοτο. Μεσ στη γκρινια θα ημουν. Τουλαχιστον εσεις το υποστηριζετε σαν ζευγαρι το 10ποντο. Εμεις αν φορουσα 10 ποντο ολο το βραδυ ο δικος μου θα μου λεγε κατεβα να φαμε!!!

χαχαχα ο αντρας μου ειναι ψηλος κ 12 χρονια που ειμαστε μαζι καθε πρωι με ρωταει αν πηρα κανα ποντο μιας κ ειμαι πολυ κοντη μπροστα του :D:D αλλα μεσα στην εκκλησια κατι τραβηχτηκε στο ποδι μου, μετα εβαλα κατι ισα αλλα μου γλυστραγανε κ τελικα εμεινα ξυπολυτη ...ε κατα τις 2 το πρωι τελικα πρηστηκε το ποδι μου ααχαχα αλλα δε μασησα...μεχρι τις 4 χορευα χιχιχιχχι

Φαιρι!! χαχαχαχα..Τι τελεια! Κι αυτη πανω στο τραπεζι!! Το διακεδασατε για τα καλα! Και το μαγαζι φαινεται πολυ ωραιο! Στο ιδιο στυλ ειναι και αυτο που κλεισαμε εμεις. Εν τω μεταξυ ο αντρας σου φοραγε μπεζ κουστουμι? Εμενα ο δικοσ μου πηρε ενα γκριζομπεζ. Θα κοιταξω αν βρω φοτο στο ιντερνετ να στο στειλω, και δεν ξερω τι παπουτσια να του προτεινω να παρει σε χρωμα. Το μαυρο ταιριαζει πολυ αλλα μαυρο καλοκαιριατικα? Ασε που το γραβατονι του θα ειναι στο χρωμα του νυφικου μου δηλαδη ιβουαρ. Δοκιμασαμε απο περιεργεια μπεζ παπουτσια αλλα δεν πανε καθολου. Εσεις τα πηρατε απο Αγγλια? Εχεισ να μου προτεινεις πουθενα να κοιταξω?? Σε εχω πρηξει κανονικα ε?

ναι ηταν πολυ ωραια βραδυα.... :)

μπεζ βαλαμε παπουτσι...τα πηραμε κ αυτα απο Ελλαδα

θα προσπαθησω να σου βρω ολο το συνολο του αντρα μου αχαχαχα

Κατερινακι εσεις πως πατε με τις ετοιμασιες μια και συζηταμε για αυτα? Ποτε θα πας να δεις για νυφικο? Η ακομα ειναι νωρις?

σταματησα να κοιταζω,συνονοματη.εχω στο λαπτοπ συλλογη απο φωτο,να ξερω που θα κινηθω. κ η κουμπαρουλα μου κοιταζει καποια μαγαζια που της ειπα κ καποια που βρηκε μοναχουλα της.

την επομενη εβδομαδα επιστρεφω δουλεια,να τακτοποιησω κ το μωρο κ θα αρχισω παλι.

το καλο ειναι πως εχω βρει το μαγαζι με νυφικα,κ ειναι κοντα στο σπιτι μου οποτε γλυτωνω τα πολλα πανω κατω.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...