Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Fairy, τον μικρό τον έχεις μαζί σου στο σπίτι όταν δουλευεις από το σπιτι? Σε ρωτάω για να δω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Εγώ για κάποια περίοδο που έκανα home office (πριν γεννήσω) σκεφτόμουν ότι δε θα γινόταν με τίποτα να έχω και μωρό να προσέχω συγχρόνως. Εσύ τι λές?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Κατερίνα.

Να σου ζήσει και εσένα ο μικρός σου! Μένω στην περιοχή West Kensington/Hammersmith. Είμαστε κάπως μακριά :(

Από Ελλάδα είμαι από την Ηπειρο (Αρτα). Εσυ? Πόσα χρόνια είσαι Λονδίνο?

Ειμαι περιπου 6 χρονια εδω κ ειμαι απο τον Πειραια.Χαμερσμιθ ε?παλια εμενα φουλαμ.αν κ διαβασα πως εληξε το συμβολαιο σου,τι δουλεια κανεις?

κ εγω την επομενη εβδομαδα επιστρεφω στη δουλεια μου,αλλα ειμαι τυχερη γιατι εργαζομαι παρτ ταιμ,2μιση μερες την εβδομαδα.τη μια θα το κραταει ο αντρουλης μου κ τις αλλες μιαμιση σε childminder προς το παρον,που ειναι μικρουλης.για πιο μετα αναγκαστικα σταθμο.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Fairy, τον μικρό τον έχεις μαζί σου στο σπίτι όταν δουλευεις από το σπιτι? Σε ρωτάω για να δω αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Εγώ για κάποια περίοδο που έκανα home office (πριν γεννήσω) σκεφτόμουν ότι δε θα γινόταν με τίποτα να έχω και μωρό να προσέχω συγχρόνως. Εσύ τι λές?

κοιτα ειναι περιεργο πως δουλευω....δουλευω στο πατωμα, εκεινος παιζει στο δωματιο του κ εγω στο διαδρομο μπροστα στο δωματιο του δουλευω...η παιζω ολη μερα μαζι του κ δουλευω το βραδυ που πεφτει για υπνο

αλλα τις μερες που ειμαι πανεπιστημιο ειμαι απο τις 8 στο γραφειο κ για το σπιτι συνηθως αφηνω διορθωσεις εργασιων

Κατερίνα,

Είσαι απίστευτα τυχερή που δουλευεις part-time. Θα ήταν η ιδανική λύση για εμένα να βρω κατι part-time αλλά μου φαίνεται αρκετά δυσκολο. Δουλευα σε εκδοτικό οίκο και το αντικείμενό μου ήταν επιστημονικά βιβλία στη μοριακή βιολογία, βιοτεχνολογία κτλ. Εσύ τι δουλειά κάνεις?

Fairy,

Μου φαινεται οτι είσαι πολύ επιμελής στη δουλειά σου! Εγώ αν είχα μωρό στο σπίτι δεν υπήρχε περιπτωση να βρω την όρεξη να ασχοληθώ με κάτι άλλο ούτε καν οταν αυτό κοιμάται!

Τη μικρή τη στέλνω 2 απογευματα την εβδομάδα παιδικό ετσι για να μαθαίνει να είναι με αλλα παιδάκια και μου λειπει πολυ όταν πηγαίνει.

Fairy,

Μου φαινεται οτι είσαι πολύ επιμελής στη δουλειά σου! Εγώ αν είχα μωρό στο σπίτι δεν υπήρχε περιπτωση να βρω την όρεξη να ασχοληθώ με κάτι άλλο ούτε καν οταν αυτό κοιμάται!

Τη μικρή τη στέλνω 2 απογευματα την εβδομάδα παιδικό ετσι για να μαθαίνει να είναι με αλλα παιδάκια και μου λειπει πολυ όταν πηγαίνει.

κ εγω τον πηγαινα μια μερα την εβδομαδα απο 5 μηνων για να συνηθισει,....τελικα ηταν για να συνηθισω εγω χαχαχαχα

εγω ερχομουν στο γραφειο ομως, δεν μπορουσα να κατσω σπιτι σωρις το παιδι :rolleyes:

οσο για το επιμελης...δε ξερω αν ειμαι επιμελης...απλα εχω μαθει τον μικρο κανιβαλλο να τα κανουμε ολα μαζι

μαζι μαγειρευουμε, μαζι σκουπιζουμε, μαζι κανουμε γλυκα, μαζι δουλευουμε χεχε....δενε χω αλλη επιλογη μιας κ ειμαστε μονοι μας εδω,....αλλα κ απο την αλλη αυτο με γεμιζει, νιωθω οτι κ τη δουλεια μου κανω, κ τα χομπυ μου αλλα κ δινω χρονο στον γιο μου....προσπαθω να ειμαι multitasking κ να μην εχει κανενας απο εμενα παραπονο...υπαρχουν βεβαια μερες που τα ματια μου δεν ανοιγουν απο την κουραση αλλα μολις παρω ενα φιλακι απο το μικρακι μου, μου περνανε ολα :)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσιά!

Πώς τα περάσατε σήμερα?

Κατρην καλώς μας ήρθες ξανά! Πώς τα πέρασες στη Θεσσαλονίκη? Τις τελειώσατε όλες τις δουλίτσες σας?Η πρόβα νυφικου πώς πήγε? Θα μας στείλεις φωτό? Σε έφαγα με τις πολλές ερωτήσεις μου! χιχιχιχι!

Και πάλι καλώς μας ήρθες!

Μαρία, Κατερίνα και Στελλίτσα σας ευχάριστω πολύ για τις πληροφορίες. Θα τις μεταφέρω, και ας διαλέξει αυτός.

Τα κορίτσια στην Ελλάδα τι κάνουν? Ο καιρός πώς είναι?

Τα μωράκια σας?

Αλήθεια, η Τζούλι έχει πολύ καιρο να μπει. Αραγέ τι να έγινε? Ευχομαι όλα να είναι καλά με τη μικρούλα της!

Φαιρή

Ο μικρούλης σου έχει φτάσει τα 11 κιλά? Πωπώ πρέπει να έχεις κάνει τρομερή γράμμωσή στα χέρια! Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε! Αρχισε να στέκεται στα ποδαράκια του?

Από περιέργεια ο μπαμπάς πόσο ψηλός είναι?

Κατερινά

Τι κάνετε βρε? Περαστικά σας. Εύχομαι να μη ταλαιπωρείται πολύ ο μικρός. Αλήθεια, μήπως ο μικρός να μην είναι συναχωμένος, αλλά αλλεργικούλης?

Εχώ hay fever, και σα να άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα.

Πότε θα πατε στη childminder?

Τα μαθήματα του αντρούλη πως πάνε? Εγώ ακόμα να πάρω τηλέφωνα. Τι να πω. Γιατί το έχω πάρει τόσο από φόβο?

Eugie

Καλώς όρισες ξανά!

Να σου ζήσει η μικρουλα σας.

Είμαι από Θεσσαλονίκη, ήρθα αγγλία το 2004 για μεταπτυχιακό και έμεινα!

Τώρα μένω με τον άντρα μου (ιταλό) κοντά στο Καίμπριτζ και δουλεύω ως πολιτικός μηχανικός. Παιδάκι ακόμα δεν έχουμε, είμαστε ακόμα στις προσπαθειές!:(

Σου εύχομαι καλή επιτυχία για τη δουλειές, μακάρι να βρεις μια παρτ-τιμε και κοντά στο σπίτι σου!

Α και ναι, όντως δε ξέρω για τις άλλες, αλλά εγώ το χαίρομαι πολύ το φόρουμ, μια και που δυστυχώς μένω σχετικά εξοχή και δεν έχω καταφέρει να κάνω πολλές παρέες!

Φαιρή

Ο μικρούλης σου έχει φτάσει τα 11 κιλά? Πωπώ πρέπει να έχεις κάνει τρομερή γράμμωσή στα χέρια! Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε! Αρχισε να στέκεται στα ποδαράκια του?

Από περιέργεια ο μπαμπάς πόσο ψηλός είναι?

xexe δε το συζητω....ε χρονιζει τωρα οποτε λογικο να ειναι τοσα κιλα :)

ο μπαμπας του ειναι 1.88 (εγω 1.60)

οχι απλα στηριζεται...περπαταει οπως πιανεται απο τραπεζια κλπ...ετοιμος ειναι να φυγει

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

Εμεις καθολου καλα:(:(ο χιονομπαλης μου ειναι αρρωστος,εχει πυρετο κ ψηνομαι κ εγω μαζι....

χθες το μεσημερι ξεκινησε με δεκατα,δεν ανησυχησα.προσπαθησα να του δωσω παρασεταμολ αλλα δεν το επινε με τιποτα.αντιθετως το εκανε εμετο ή το εφτυνε.

Εφτασε 39 το παιδι κ τα κανα πανω μου!!ευτυχως η κλινικη ειναι ακριβως απεναντι μου,σαν την τρελη ετρεχα.τον ειδε η γιατρος,ευτυχως δεν ειναι καμια ιωση,ειναι κρυωμα που παραλληλα με την οδοντοφυια το κανει χειροτερο.οσο ομως βρεχει πανες κ οσο τρωει(ο πασας μου η αληθεια ειναι δε χανει γευμα) να μην ανησυχω...αλλα ειναι δυνατον??

Προσπαθησα να του κατεβασω τον πυρετο με φυσικες μεθοδους αλλα τιποτα.δεν αντεξα αλλο,με το ζορυ παλι του το εδωσα κ ευτυχως το καταπιε,οποτε κ ειναι λιγο καλυτερα.ο πυρετος ανεβοκατεβαινει ωστοσο πφφφφφ....Δε μπορει να κοιμηθει ξαπλωμενος γιατι δεν αναπνεει καλα οποτε βγαλαμε τη νυχτα αγκαλιτσα καθιστοι...

Κατερίνα,

Είσαι απίστευτα τυχερή που δουλευεις part-time. Θα ήταν η ιδανική λύση για εμένα να βρω κατι part-time αλλά μου φαίνεται αρκετά δυσκολο. Δουλευα σε εκδοτικό οίκο και το αντικείμενό μου ήταν επιστημονικά βιβλία στη μοριακή βιολογία, βιοτεχνολογία κτλ. Εσύ τι δουλειά κάνεις?

Ναι,σιγουρα κ να φανταστεις εκανα την αιτηση πριν την εγκυμοσυνη,ειμαι νοσηλευτρια στο Μουρφιλντζ.να μεγαλωσει ο γιος μου κ θα το γυρισω φουλ ταιμ.ειναι δυσκολο να βρεις στον τομεα σου παρτ ταιμ δουλεια?εχεις προσπαθησει κατι αλλο?

κοριτσακι μου πολλα πολλα περαστικα σας :) να δεις σε 2 μερουλες θα ειστε περδικι. κ εμενα μου αρρωστησε οταν ηταν 7 μηνων κ ψηνοτανε κ ηθελε αγκαλιτσα ολη μερα...τον εκανα συχνα μπανακι αλλα οπως λες ο πυρετος ανεβαινε παλι, εδινα καλπολ για μια μερα....

μπορεις να δοκιμασεις κ αυτο στον χωρο που ειστε

http://www.google.co.uk/products/catalog?q=calpol&hl=en&prmd=ivnsfd&um=1&ie=UTF-8&cid=3567681118143139215&sa=X&ei=3deaTdL5CNSp8AOkyojpBg&ved=0CGoQ8wIwBg#

η αν μπορεις να βρεις ευκαλυπτο εστω κ σε σταγονες κ ριξε σε ενα μπωλ με ζεστο νερο κ αστο στον χωρο...θα κανει καλο στο αναπνευστικο (ειμαι ασθματικη κ ξερω πολλα τετοια γιατροσοφια χαχαχαχα)

κ παλι περαστικα...πανω απ ολα μην στεναχωριεσαι, καθηστε αγκαλιτσα κ χαλαρωστε :)

σας φιλω

Κατερινά

Τι κάνετε βρε? Περαστικά σας. Εύχομαι να μη ταλαιπωρείται πολύ ο μικρός. Αλήθεια, μήπως ο μικρός να μην είναι συναχωμένος, αλλά αλλεργικούλης?

Εχώ hay fever, και σα να άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα.

Πότε θα πατε στη childminder?

Τα μαθήματα του αντρούλη πως πάνε? Εγώ ακόμα να πάρω τηλέφωνα. Τι να πω. Γιατί το έχω πάρει τόσο από φόβο?

Δεσποινακο μου,δεν ειναι αλλεργια κ δυστυχως ταλαιπωρειται πολυ.μια φορα μονο μου χαμογελασε χθες.τι τον καραγκιοζη κανω,τι παιχνιδακια...τιποτα η φατσουλα μου.

Δε μπορουμε να παμε αυτη την εβδομαδα στην κοπελα,οποτε θα το αφησω για την επομενη.

Τα μαθηματα πανε πολυ καλα.καθε φορα γυριζει κατενθουσιασμενος!βολτα παμε κ αρχιζει <δεν επρεπε να παρκαρει εκει> <δεν επρεπε το ενα ή το αλλο> μελεταει κ το βιβλιο του κ με βαζει να του κανω ερωτησεις.

Εγω θα σου συνιστουσα να μη το αναβαλλεις αλλο κ πιστευω θα σου εκανε πολυ καλο να ξεχαστεις κ να χαλαρωσεις.να κανεις κατι το διαφορετικο.το περασες ηδη μια φορα,πιστευω στη δευτερη θα σου ερθουν πιο ευκολα.

το εχεις ξανακανει αλλωστε,εχεις μια ιδεα.ο αντρας μου επιασε τιμονι στο πρωτο του μαθημα.

περιμενω πως κ πως να τελειωσει εκεινος να παρω εγω σειρα.

Κατερινακι μου τι καινουργιο ειναι αυτο? Αρρωστουληδες κι οι δυο? Περαστικα σας μωρε να ειναι και να μην σας κρατησει καιρο.. Αφου τρωει ο μικρουλης παλι καλα! Φαταζεσαι να ειχες και το ζορι ενος κακοφαγοτου μωρου? Εν τω μεταξυ μηπως η Δεσποινα εχει δικιο? Μηπως οντως εχει αλλεργια? Για κοιταξτε το..

Δεσποινακι καλα εισαι??? Εγω ετσι για να σε καθησυχασω (μη νομιζεις οτι μονο εσυ το χεις το ζορι) μου ρθε περιοδος (ΠΑΛΙ!!).. Οποτε ακαρπες οι διακοπες..γαμωτο..(μη μου βαλετε πιπερι στη γλωσσα τα μωρακια της παρεας!! χιχιχι..)

Γιουτζι γεια σου κι απο μενα. Εγω ειμαι απο Θεσ/νικη και ηρθε πρωτα ο αντρουλης μου Αγγλια το 2007 και μετα ακολουθησα κι εγω, εκανα μεταπτυχιακο το τελειωσα το Νοεμβρη κι απο τοτε ειμαι ανεργη. Μωρακι οπως καταλαβες ουτε εγω εχω ακομα δυστυχως..

Ειρηνακι, Φαιρη, Τζουλι, Αμπι!! Τι κανετε??

Εγω κοριτσια τα περασα πολυ ωραια.. Καναμε πολλες δουλειες, εκανα προβα και με τα ωυφικα παπουτσια για να δω αν ταιριαζουν και η αληθεια ειναι οτι πηγαινουν γαντι. Τα πουτσια ειναι αυτα http://www.wiggins.no/wp-content/themes/wiggins/products/couture/Bodini.jpg

και τα διαλεξα γιατι ειναι και χαμηλοτακουνα. Ελλαδα δεν ειχε τιποτα σε χαμηλο, ευτυχως ειχα παρει απο εδω. Η πωλητρια στα νυφικα δε μολις τα ειδα δεν σας περιγραφω την απεχθεια που εδειξε. Της λεω απο Αγγλια τα πηρα και μου λεει ε, φαινεται! Εδω η μοδα ειναι πιπ τος. ΕΙπα να της πω δεν πα να ναι και οι παντοφλες αλλα δεν με ενδιαφερε. Εμενα με ενοιαζε που αρεσαν σε μενα. Πηρα και σκουλαρικια μαργαριταρακια με μικρουλικα στρασακια γυρω γυρω για να φοραω στο γαμο. Βελο ξεχασα να δοκιμασω που ηθελα αλλα δεν πειραζει τον Ιουλιο. Επισης διαλεξαμε στεφανα, προσκλησεις, ριξαμε μια ματια σε διακοσμηση τραπεζιου (αν και δεν μας βλεπω να κανουμε και πολλα πραγματα, δεν ειμαστε και για περιττα εξοδα.. Μιλησαμε και με ζαχαροπλαστη για τουρτα και γλυκα και μενει να διαλεξουμε μπομπονιερες που μπορω να το κανω κι απο δω γιατι θα τις κανει μια ξαδερφη του αντρα μου που εχει μαγαζι με τετοια. Εν ολιγοις τωρα δεν εχω κατι να κανω. Τα κανα ολα νωρις και τωρα απλα σκεφτομαι τη μεγαλη μερα κι αγχωνομαι!!!Ουφ, μονοτερμα σας πηρα.. Α! Φωτογραφιες δεν εβγαλα με το νυφικο αλλα μου ειπε αυτη απο τον προνοβια να παω ντυμενη χτενισμενη και βαμμενη να με βαλουν στον καταλογο..χαχαχα! Την κοιτουσα και σκεφτομουν γιου τοκιν του μι? Παντως δεν σας το χω δειξει ποιο ειναι σε κανενα λινκ? Αν θελετε σας το σετλνω με πμ..Θελετε? Ε? Θελετε?? χιχιχι...

Nrv8p1.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...