Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Στέλλα σε ευχαριστώ για τις ιδέες. Ρόδο είχα πάει πενταήμερη, όμορφη, αλλά κάπως μεγάλη! Κρήτη του το προτεινα ήδη. Η Κως είναι για οικογενειακές διακοπές? Είχα την εντύπωση πως είναι για φοιτητόκοσμο.

Μυτηλίνη, δε εχω ακούσει και πολλά. Εχει πολλές και ωραίες παραλίες

H Μυτηλίνη έχει απο τις ωραιότερες αμμουδερές παραλίες...Ειναι καταπληκτική συνδιαζει βουνο και θάλασσα και έχει ΠΟΛΥ καλά θαλασσινά και λιχουδιές....

Βεβαιως και η Κως ειναι νησι για οικογενειακες διακοπές...Επίσης με πολύ ωραιες παραλίες, Μπορούν να πάνε απέναντι Τουρκία για γλυκάκια και shopping, όμως να εξηγησεις ότι όλο το καλοκαιρι την Κω την χτυπάνε μελτέμια και άνεμοι και μπορει να μην τους αρέσει αυτο....

Καλημέρα, καλη εβδομάδα κοριτσάκια...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μουουουου!!!!! Τι κανετε? Εμεις μολις χτες γυρισαμε και μπηκα κατευθειαν να δω τα νεα σας και να σας γραψω κι εγω τα δικα μου! Τι για νοσταλγιες για την Ελλαδα διαβασα, τι για childminders, τι για διαβατηρια και τελειωμο δεν εχουν καλα να ειστε! Ακομα 10 σελιδες εχω και μετα θα επανελθω να σας γραψω... :D Τα λεμε σε λιγο!

Nrv8p1.png

δεσποινα εμενα ενα χρονο στη κω!μεχρι που εμεινα εγγυος και γυρισα πισω αθηνα.λοιπον εχει αρκετες οικογενειες που πανε για διακοπες αλλα εχει και πολυ πιτσιρικαρια.εμεις πηγαιναμε στο τιγκακι για μπανιο και ηταν πολυ ωραια και το παιδι το ευχαριστηθηκε και ηταν και μικρουλης.αν πανε αυγουστο η τελη ιουλιου δε θα εχει τοσο αερα.αν πανε πιο πριν θα εχει αρκετο.να φανταστεις η αδερφη μου ειχε ερθει αρχες ιουλιου και φυσουσε και μπανιο δε καναμε γιατι ειχε και λιγο κρυο.κατα τα αλλα καλα.φανταζομαι δε θα θελουν κλαμπακια μπαρακια κλπ.εχει πολλα στα εξαρχια αλλα με τα παιδια χλωμο το κοβω να πανε.τωρα απο ταβερνες και τετοια εχει πολλες και καλες.εγω αυτη που ξεχωρισω οσο καμια αλλη για το φαγητο και για τη θεα της ειναι το ωρομεδον(δε ξερω αν το γραφω σωστα)και ειναι στη ζια.απο εκει βλεπεις ολο το νησι στο πιατο.ειναι υπεροχα.εχει και μαγαζακια για αγορες με τουριστικα και τετοια.εγω παντως αν παμε καπου φετος που δε το βλεπω λογο χρηματων ειναι η μηλος!ειχα παει 5 χρονων και δε θυμαμαι τιποτα αλλα απο φωτο που βλεπω φαινεται υπεροχο το νησι.α και ιο εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραια.λεσβο που λεει η στελλα εχω παει αλλα δε τρελαθηκα γιατι ειναι μεγαλο νησι και αμα μπεις μεσα μεσα δε μοιαζει πλεον με νησι αλλα με επαρχια αν με εννοας!!!!

καλε τι γαιδουρα που ειμαι!!!καλημερα ρε κοριτσια!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Αχ ρε κοριτσια..Διαβαζω διαβαζω κι ακομα στην 24 ειμαι!!! :confused: Θα σας αφησω για λιγο που πρεπει να παω για εξωτερικες δουλειες και μετα θα επιστρεψω να συνεχισω.. Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια παντως!! Γεια σου Μαρια μου!! Θα σε κανω κι εγω φιλη στο φατσοβιβλιο!!! :P

Nrv8p1.png

καλημερα κοριτσια κ καλη μας εβδομαδα.

Κατρηηηηην τι κανεις????σε χασαμε!καλε ασε τα διαβασματα τωρα,ειπαμε κ πολλα θα στα ξαναπουμε :Pπες μας πως περασες?πως πηγε η προβα?θα μας δειξεις τιποτις????

κοριτσια ο χιονομπαλιτσας μ εχει απο τις 3 στο ποδι...τρεχει η μυτουλα του κ ειναι αυπνος.κλαιει απαρηγορητος:(:(

κ ενω το σλινγκ,τον τελευταιο μηνα το ειχε στο φτυσιμο,εχει κουρνιασει τωρα κ κοιμαται αλλα με διακοπες.πεταγεται συνεχεια:confused::confused:

το μεσημερι θα παμε για τη μηνιαια μας εξεταση,ελπιζω να ειναι πιο ηρεμος.

τι ειναι αυτο ρε κοριτσια?? εκει που ξεφορτωθηκαμε την κοκκινιλα κ τη φαγουρα ηρθε αλλο??

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

kat3r1na περαστικα σας...εχεις ρουφηχτηρι μυτης να την ανοιγεις? να βαζεις κ αλατονερο κ θα δεις συντομα περιδικι θα ειναι

κ εμεις ειχαμε development check σημερα που χρονιζουμε κ πολυ καλα σε ολα...11700 κ 88 εκατοστα σε υψος...το βαρος πολυ καλο, το υψος πανω απο τις καμπυλες χαχαχαχα κ οπως λενε ολοι like his daddy :D

τωρα τον πηγα πισω στον παιδικο κ εγω γραφειο

εχθες πηγαμε στο παρκο κ καναμε κουνια κ ηταν πανεμορφα

φιλια σε ολες κ catrine καλωσορισες κ παλι :)

ναι βρε φερρυ μου εχω,δεν καθεται να του την καθαρισω...κεφαλοκειδωμα πρεπει να τον πιασω....αλατονερο ε???λιγακι φανταζομαι?

μπραβο στον μπεμπαρο σου!!!!να σου ζησει αγαπη μου κ παντα να το καμαρωνεις!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

ναι βρε φερρυ μου εχω,δεν καθεται να του την καθαρισω...κεφαλοκειδωμα πρεπει να τον πιασω....αλατονερο ε???λιγακι φανταζομαι?

οταν λεω αλατονερο εννοω απο τα boots...

http://www.boots.com/en/Sterimar-Baby-Nasal-Hygiene-0-3-years-50ml-_1116574/

ακομα κ για μενα τετοιο χρησιμοποιω αλλα για ενηλικες :)

ειναι σαν το φυσιομερ που εχουμε στην ελλαδα

Καλημέρα σας κορίτσια,

Μένω και εγώ Αγγλία και συγκεκριμένα δυτικό Λονδίνο, και έχω μια μπεμπα σχεδόν ενός έτους. Ηρθα στην Αγγλία για σπουδές (όπως και ο αντρας μου) και καταλήξαμε να μένουμε εδώ και για δουλεια... Συνέχεια λέμε οτι θα γυρίσουμε Ελλάδα αλλα τελικά δεν ξέρω πότε θα είναι ιδανικές οι συνθήκες (μαλλον ποτε??)

Εγραφα και εγώ σε αυτό το καφέ πριν μερικούς μήνες αλλα μετά ψιλοσταματήσαμε οι περισσότερες να γράφουμε. Τώρα βλέπω όμως οτι απόκτησε νέα ζωή με πολύ πιο δυναμική παρέα και χαίρομαι πολυ! Ελπίζω να τα λέμε!

Διαφημίσεις

ΑΑ γεια σου Fairy! Τελευταία φορά που τα λέγαμε δεν είμασταν ακόμα μαμάδες... Και τώρα φαντάζομαι πως θα έχει αλλάξει και εσένα η ζωή σου! Δουλεύεις η ακόμη?

Εμένα τελείωσε το συμβολαιό μου 2 μήνες πριν γεννήσω και τώρα ξεκίνησα πάλι να ψάχνω, αλλά για να πω την αληθεια και μόνο η σκέψη να αφήνω τη μικρή ολη μέρα στον παιδικό με στενοχωρεί αφάνταστα....

Γεια σου Κατερίνα.

Να σου ζήσει και εσένα ο μικρός σου! Μένω στην περιοχή West Kensington/Hammersmith. Είμαστε κάπως μακριά :(

Από Ελλάδα είμαι από την Ηπειρο (Αρτα). Εσυ? Πόσα χρόνια είσαι Λονδίνο?

ΑΑ γεια σου Fairy! Τελευταία φορά που τα λέγαμε δεν είμασταν ακόμα μαμάδες... Και τώρα φαντάζομαι πως θα έχει αλλάξει και εσένα η ζωή σου! Δουλεύεις η ακόμη?

Εμένα τελείωσε το συμβολαιό μου 2 μήνες πριν γεννήσω και τώρα ξεκίνησα πάλι να ψάχνω, αλλά για να πω την αληθεια και μόνο η σκέψη να αφήνω τη μικρή ολη μέρα στον παιδικό με στενοχωρεί αφάνταστα....

χεχε ναι δεν ημασταν μαμαδες τοτε :)

εγω ειμαι μονιμη στο πανεπιστημιο...καθησα 8 μηνες κ γυρισα τον Γεναρη στη δουλεια. δουλευω 3 μερες πανεπιστημιο κ 2 απο το σπιτι, κ τωρα που τελειωσα τα μαθηματα 2 πανεπιστημιο κ 3 απο το σπιτι.

κ εγω στην αρχη στεναχωριομουν με τον παιδικο. αλλα τελικα συνηθισα κ ο μικρος περναει πολυ καλα εκει...γινεται κ σουπερ κοινωνικος...το καλο ειναι οτι ο παιδικος ειναι απεναντι απο το γραφειο μου :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...