Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τι θα κανετε σ/κο?

εγώ κάτι πρωτοτυπο για τα δεδομένα μου,,,σπίτι θα κάτσω...χαχαχαχαχαχαχα

και θα δημιουργώ...!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κοριτσια γεια σας!Κατερινα μου περιμενω μεχρι τις 12 του Μαη!εχω λιγο καιρο μπροστα μου!

Το Σκ και γω σπιτι...δεν νομιζω να κανουμε τιποτα, το πρωτο Σαββατο μετα που σταματησα την δουλεια θαναι, οποτε ξεκουρασηηηη!Ωραιος ο καιρος ετσι κοριτσια???

Φερρυ,εχω 3 μπουγαδες για σιδερο,να στις στειλω? :P:p:p αυριο θα παμε παλι μαγαζια,εαν δεν τα βρω κ εκει θα τα παρω απο αμαζον.Φτυσιμο την κρεμα κ σημερα,αλλα επαιζε με το κουταλι χιχιχιχι

ναιιιιιιι!!! τρελλαινομαι για σιδερο...σιδερωνω κ τη πιο μικρη πετσετουλα :D:D:D

Κοριτσια τι θα κανετε σ/κο?

μμμ βολτες με φιλους αυριο ολη μερα...παμε κ θαλασσιτσα....θα κανουμε κ καμια πιτουλα κ κανα κεκακι χεχε

Kαλημέρα και καλό μήνα (αν και κάπως καθυστερημένα).

Τι κάνετε?

Ο καιρός εδώ δεν είναι ο καλύτερος, αλλά αν παραμείνει δε θα γκρινιάσω!

Το απόγευμα θα βρεθούμε με κάτι γνωστούς για ποτό (είναι αγγλοι) φαγητό και ίσως σε κανένα κλαμπάκι στο Καιμπριτζ. Λέω ίσως, γιατί κάθε φορά που είναι να πάμε το αναβάλλουμε. Εχουμε κάπως γερασει και οι δυό μας για κάτι τέτοια!:tongue:

Για τη Κυριακή τασυνηθισμένα. Καθάρισμα, σιδέρωμα (και εγώ κοντά στα τρία πλυντήρια έχω:() και να φτιάξω κανένα γλυκο!

Καλά να περάσετε!

Διαφημίσεις

Στελλίνούλα

Σου εύχομαι να πάν ολα καλά και να μπορέσεις να κάνεις κάτι που σου αρέσει πάρα πολύ και παράλληλα βάζει φαγητό και στο τραπέζι σας! Και να μη χρειαστείτε να φύγετε από την Ελλάδα. Αμά μπορούσατε να μείνετε σε μιά άλλη περιοχή με περισσότερο πράσινο. Ισως στην Αθήνα να μην υπάρχουν πολλές τέτοιες περιοχές, αλλά κάπου στην Ελλαδα θα υπάρχουν!

Το δικό μου όνειρο, μια φορά είχες αναφερει τα ονειρά σου, είναι να φύγω από αγγλία! Καλοί οι άγγλοι δε λέω, αλλά δεν είναι για μένα! Και θα ήθελα να μένω σε μεγάλη πολή, με τις άσχημες τις πολυκατοικίες, την κίνηση, τον κόσμο, μια καλή δουλίτσα και το Σαββατοκύριακο να μπορούμε να πηγαίνουμε στην εξοχή. Και ακόμα το καλοκαίρι να έχει ήλιο! Μήπως ζητάω πολλά?

Μαρία

Καταλαβαίνω είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα σας έλεγα να μη περιμένετε και πολλά από το θείο ή οποιοδήποτε άλλο. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, και άσχετα αν κάποιος θέλει να σας βοηθήσει, δε νομίζω πως θα θέλει να χάσει και χρήματα. Αν μπορείς να καταλάβεις που θέλω να το πάω. Δυστυχώς φτωχοί και πλούσιοι όλοι τα σκεφτόμαστε τα λεφτάκια μας.

Θα μπορούσε όμως να ρωτήσεις το θείο όταν με το καλό τα καταφέρετε να έρθετε, και αρχίσετε να κοιτάτε για σπίτι, αν θα μπορούσε να μπει ως εγγυητής (νομίζω πως έτσι το λεν). Νομιζω τα περισσότερα μεσητικά το ζητάν, άμα δεν είναι σίγουροι πως έχεις αρκετά για να πληρώσεις το νοικι. Είναι μεγάλη ευθύνη, θεωρητικά, άμα δε μπορέσεις να πληρώσεις το νοίκι, θα πρέπει να το πληρώσουν αυτοι. Θα είναι μια πολύ καλή βοήθεια!

Καλά να περάσετε!

Κατερίνα

Ευχομαι να βρείτε αυτά που ξάχνετε! Και ακόμα περισσότερα! Θα πάτε στη γειτονιά ή στο κέντρο?

Οι ετοιμασίες για τη δουλειά πώς παν? Μην ανησυχείς για τίποτα, θα δεις που ο μικρός θα ξετρελαθεί με τη childminder, αφού τη διαλέξατε εσεις θα είναι καλή. Και θα σου κάνει και καλό να ασχολείσαι που και που και με κάτι άλλο, να περνάς λίγο χρόνο και με άλλους ενήλικες. Είμαι σίγουρη πως οι συνάδελφοι σε περιμένουν πώς και πώς για να δοκιμάσουν ξανά τα υπέροχα γλυκά σου!χιχιχιχι

Διαφημίσεις

Ασχετο

Ενας συνάδερφος με ρώτησε σε ποιο νησί να πάει φέτος για διακοπές. Δυστυχώς δε ταξίδεψα και πολύ στην Ελλάδα. Εχετε εσείς καμιά ιδέα. Ψάχνουν κάπου οικογενειακά, τα παιδιά του είναι γύρω στα 12 με 15, μάλλον σκέφτονται να παν μέσω Πειραιά.

Εχω ακούσει πως Μήλος, Αμοργός είναι καλά. Εσεις τι λετε?

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε κ πως περνατε?

Εμεις σημερα πηγαμε λιγο πιο μακρια απ το συνηθισμενο μας,σ ενα μεγαλο εμπορικο.Πηραμε καποια πραγματακια που χρειαζομασταν κ παιχνιδια!!!

Ειδαμε κ 3διασημοτητες,ο αντρας μου τους γνωρισε γιατι εγω με τους εδω σελεμπριτι ειμαι λιγο ανιδεη.

Επισης καναμε κ μια μεγαλη αμαρτια....κρισπι κριμ!Αχ παναγια μου τι ηταν αυτο 4 εφαγα στην καθισια μου,αλλα τα ευχαριστηθηκα γιαμ γιαμ.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Το δικό μου όνειρο, μια φορά είχες αναφερει τα ονειρά σου, είναι να φύγω από αγγλία! Καλοί οι άγγλοι δε λέω, αλλά δεν είναι για μένα! Και θα ήθελα να μένω σε μεγάλη πολή, με τις άσχημες τις πολυκατοικίες, την κίνηση, τον κόσμο, μια καλή δουλίτσα και το Σαββατοκύριακο να μπορούμε να πηγαίνουμε στην εξοχή. Και ακόμα το καλοκαίρι να έχει ήλιο! Μήπως ζητάω πολλά?

Despoina αλλαζουμε??

Ασχετο

Ενας συνάδερφος με ρώτησε σε ποιο νησί να πάει φέτος για διακοπές. Δυστυχώς δε ταξίδεψα και πολύ στην Ελλάδα. Εχετε εσείς καμιά ιδέα. Ψάχνουν κάπου οικογενειακά, τα παιδιά του είναι γύρω στα 12 με 15, μάλλον σκέφτονται να παν μέσω Πειραιά.

Εχω ακούσει πως Μήλος, Αμοργός είναι καλά. Εσεις τι λετε?

Προτεινω Ρόδο, Κρήτη, Κω και Μυτηλήνη!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Mα που είσαστε όλες σήμερα?:confused:

Εύχομαι να περάσατε καλά ότι κι αν κάνετε.

Το Σαβατο πήγαμε για χορό, δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα πάει!

Ωραία ήταν, αλλά σήμερα δυσκολευτήκαμε να σηκωθούμε.

Πέρασα τη μέρα με τις συνηθισμένες δουλίτσες, δυστυχώς όμως το σιδέρωμα μου έμεινα για αύριο :(!

Στέλλα σε ευχαριστώ για τις ιδέες. Ρόδο είχα πάει πενταήμερη, όμορφη, αλλά κάπως μεγάλη! Κρήτη του το προτεινα ήδη. Η Κως είναι για οικογενειακές διακοπές? Είχα την εντύπωση πως είναι για φοιτητόκοσμο.

Μυτηλίνη, δε εχω ακούσει και πολλά. Εχει πολλές και ωραίες παραλίες?

Καλή βδομάδα να έχουμε όλες μας!

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

Δεσποινακι μου οπου κ να παει Ελλαδιτσα θα περασει υπεροχα!!!εμενα μου αρεσει πολυ το Ιονιο.Ζακυνθος,Κερκυρα,Κεφαλονια,Παξοι

εαν παει σε πρακτορειο μπορει να ζητησει οικογενειακο πακετο κ να βρει καλες προσφορες για οποιο νησι κ να αποφασισει.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...