Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φερρυ,βρηκα μονο το αφρουλουτρο της ινφαντερμ γμτ.σκεψου κ ολας κατεβηκα στα μεγαλα μπουτς στο κεντρο.τι αλλα προιοντα εχει η σειρα?κ το οιλατουμ τζρ την κρεμα,ουτε αυτη υπηρχε.κ πηγα κ φαρμακειο κ σουπερντραγκς,κανεις γκρρρρ θα προσπαθησω παντως παλι.

για δες εδω

http://www.amazon.co.uk/s/?ie=UTF8&keywords=infaderm&tag=googhydr-21&index=aps&hvadid=3123743726&ref=pd_sl_8w5uqjsfgh_e

http://www.amazon.co.uk/s/?ie=UTF8&keywords=infaderm&tag=googhydr-21&index=aps&hvadid=3123743726&ref=pd_sl_8w5uqjsfgh_e#/ref=nb_sb_ss_i_0_14?url=search-alias%3Daps&field-keywords=oilatum+junior&sprefix=oilatum+junior&rh=i%3Aaps%2Ck%3Aoilatum+junior

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στελλιτσα,Μαρακι,τι κανετε?τα αντρακια σας?

γεια σου κατερινα μου,καλα ειμαστε εμεις.πηραμε και ενα μηνυμα απο το θειο σημερα οτι πραγματικα θελει να μας βοηθησει να βρουμε μια καλη δουλεια και μακαρι να ειχε δουλεια το μαγαζι να δουμευαμε εκει.κοιταει λεει συνεχεια να βρει κατι γιατι με 6-7 λιρες μονο το ενοικιο θα μπορουμε να δινουμε.θελει λεει να ακουσει τις σκεψεις μας και αν πραγματικα θελουμε να παμε και οχι να πουμε αντε παμε αγγλια ετσι.μας τονισε οτι πραγματικα θελει να βοηθησει.λεω και γω του αντρα μου αμα θελει τοοοοοοσο πολυ να βοηθησει ας μας χαρισει ενα απο τα τοσα σπιτια που εχει τουλαχιστον να γλυτωσουμε το ενοικιο!:D:D:Dπλακα κανω εννοειται!!προς το παρον το εχουμε κανει χολντ το θεμα και βλεπουμε.κανει ο αντρεας κατιο χαρτια τωρα για να αρχισει να δουλευει ενα ταξι μπας και γινει τιποτα.

σημερα πηγαμε στο metro mall και μπηκαμε στα H&M και ειδαμε κατι ρουχαλακια για τον μικρουλι.πηραμε μια μπλουζα που εκανε 4,95 και ενα παντελονι που εκανε 9,95 και το σκεφτομασταν!!!ξερεις ποσο απαισια ενιωσα?ελεος δηλαδη,παμε 4 μηνες απληρωτοι!!δε μου λες τα μπουτς ειναι σαν τα χοντος?με καλλυντικα και τετοια?οταν μεναμε κω ηταν να δουλεψω σε ενα χοντο αλλα βρηκα δουλεια πριν με παρουν τηλεφωνο και ετσι δε πηγα.θα ηταν καλη φαση ομως με την κομμωτικη και το μακιγιαζ,θα ημουν μεσα στο στοιχειο μου!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

βρε μαρακι μου,εχει κ σπιτια ο θειος?γιατι δεν νοικιαζει ενα σε εσας???ναι τα μπουτς ειναι σαν τον χοντο.

εδω κ στα εμπορικα μαγαζια,οχι μονο στα μπουτς,υπαρχουν κοπελες εκπροσωποι εταιρειων μακιαζ,ομορφιας κλπ.θυμαμαι πριν λιγο καιρο ο κορρες ζητουσε κοπελα κατα προτιμηση ελληνιδα για τα χαροντζ

ναι,σιγουρα τοσο εσυ οσο κ η Στελλα που ειστε καλλιτεχνικες φλεβες θα βρειτε κατι.

η συνυφαδα μου που ειναι κ εκεινη αισθητικος,εργαζεται σπιτι της.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Ειρήνη

Τι κάνεις? καιρό είχες να μπεις και ανησυχήσαμε λίγο. Τι ωραία νέα, τελικά η ανησυχία σας βγήκε και σε καλό, μπορέσατε να δείτε τον μικρούλη σας ξανα! Σας είπαν πόσο μεγάλωσε? Τελικά πώς και έτσι η κοιλίτσα ξέφυγε από τα αναμενόμενα? Μήπως άνοιξε η όρεξη της μανούλας?

Να είστε πάντα καλά μανά και μπόμπιράς και γρήγορα θα περάσει ο καιρός!

Κορίτσια

Σας ευχαριστώ για τα λόγια παρηγοριάς. αλλά δυστυχώς αυτό που φοβάμαι είναι ότι αν είναι να μου πάρει 4 χρόνια για να μπορέσω να γίνω μανούλα, άραγε θα αντέξω την απογοήτευση κάθε μήνα επι 4 χρόνια, την έννοια να βρεθούμε εκείνη τη μέρα ή την άλλη, τις συνεχείς επισκέψεις στους γιατρούς? Μη μου πειτε ότι οι φίλες σας μπορεσαν να μείνουν χαλαρές όλα αυτά τα χρόνια?Ηδη όσο και να προσπαθώ να με πείσω, η απογοήτευση κάθε μηνα με έχει επηρεάσει αρνητικά, και δε νομίζω πώς θα βελτιωθεί με τη πάροδο του χρόνου. Μακάρι το μωράκι να έρθει σύντομα και να μη χρειαστεί να ασχοληθώ με ορμονοθεραπείες και εξωσωματικές. Καλές δε λέω, αλλά δε ξέρω αν είναι για μένα!

Φαίρη, αν επιτρέπεται, η φίλη σου ξέρουν το λόγο των προβλημάτων τους?

Διαφημίσεις

Φαίρη

Τι ωραία που θα έρθουν οι γονείς να σας δουν. Στο Πλύμουθ θα μείνουν ή θα τους πάτε και Λονδίνο?

Και η μητέρα μου μια φορά με έχει επισκεφτεί, ήθελε τόσο πολύ να δει που έμενα, να δει τι είναι αυτό που με κρατούσε μακρυά της. Την πήγα και στο Λονδίνο στο Βρεττανικό Μουσείο να δει και τον Παρθενώνα!:(

Η Χαλκίδα πρέπει να είναι ωραία, νόμιζα όμως πως ήσουν από πιο επαρχεία!

Κατερίνα

Πώς περασατε σήμερα? Δε του άρεσε του μικρού η κρεμούλα? Μάλλον φοβήθηκε πως άμα αρχίσει τις κρεμούλες δε θα έχει πια το γαλατάκι της μαμάς!

Φαντάζομαι θα έχεις πολλές δουλίτσες τώρα που αρχίζεις τη δουλειά. Εύχομαι να παν όλα καλα με τη childminder, να μην έχεις να ανησυχείς όταν θα είσαι στη δουλειά!

Μαρία,

δύσκολα να πράγματα είναι οπουδήποτε. Μη νομίζεις πως εμείς δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε τα λεφτα. Δε λέω, το μήνα το βγάζουμε, αλλά πρέπει να μαζέψουμε και κάποια λεφτάκια για να μπορέσουμε να αγοράσουμε ένα σπιτάκι. Και γιατί ποτέ δε ξέρεις πότε θα χάσεις τη δουλίτσα σου!

Αφού λες πως ο θείος θέλει να σας βοηθήσει, φαντάζομαι πως έτσι θα είναι. Υπομονή να έχετε και εσείς και όλα θα παν καλά, για όλες μας!

Διαφημίσεις

βρε μαρακι μου,εχει κ σπιτια ο θειος?γιατι δεν νοικιαζει ενα σε εσας???ναι τα μπουτς ειναι σαν τον χοντο.

εδω κ στα εμπορικα μαγαζια,οχι μονο στα μπουτς,υπαρχουν κοπελες εκπροσωποι εταιρειων μακιαζ,ομορφιας κλπ.θυμαμαι πριν λιγο καιρο ο κορρες ζητουσε κοπελα κατα προτιμηση ελληνιδα για τα χαροντζ

ναι,σιγουρα τοσο εσυ οσο κ η Στελλα που ειστε καλλιτεχνικες φλεβες θα βρειτε κατι.

η συνυφαδα μου που ειναι κ εκεινη αισθητικος,εργαζεται σπιτι της.

καλημερα!!!

κατερινα δε μας νοικιαζει λεει γιατι ειναι πολυ ακριβα.αυτο που νοικιαζει πανω απο το σπιτι του κανει 1200 λιρες το μηνα!αληθεια ηθελε ελληνιδα ο κορρες??το παιδι βεβαια σκεφτομαι που θα το αφησω γιατι σιγουρα θα ειναι πολυ δυσκολα στην αρχη.

δεσποινα,οντως οπου και να εισαι φοβασαι οτι μπορει ανα πασα στιγμη να βρεθεις στο δρομο.οριστε εμεις τελειωσε ο μηνας,μπηκε ο απριλιος(καλο μηνα κοριτσαρες!)και ακομα τιποτα!4 μηνες απληρωτοι και τα δανεια-εξοδα τρεχουν κανονικα,δε θα σου πουν οι τραπεζες ε ενταξει μωρε αφου δε πληρωνεσαι θα περιμενουμε να μας τα δωσεις οποτε μπορεις!τι να κανεις ομως ετσι ειναι υπομονη και επιμονη θελει.ρε παιδια να σας ρωτησω εσας η ωρα εχει αλλαξει?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλημέρα Κοριτσακια μου....

Δεν χάθηακ μωρέ κορίτσια ετοιμάζομαι να κάνω κάτι πραγματάκια μήπως μπορώ να πληρώνω το ένα απο τα 2 δάνεια....Με δειλά βημάτακια....Σε λίγο καιρο θα το κοινοποιησω προς το παρών δεν το τολμαω καν....

Ισως να μπορέσω να μαζέψω και χρήματα για έξω, θέλει υπομονη, επιμονη και προωπική εργασία ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (αλλά λόγω της καλλιτεχνικής φλέβας δεν με φοβίζει αυτο)....

Μαράκι θα σου πω κάτι που με δίδαξε το γ...ι που εφαγα στην Ολλανδία....Αν θες να κάνεις κάτι να εισαι ελαφριά θρασσύς....Δηλαδή...Αφου σου έλεγε συνέχεια ο θείος και σας τόνιζε οτι ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...του λες και συ στα ίσα αυτο που θες και πραγματικα σε απασχολεί άμμεσα....

"Βρε Θείε μήπως έχεις καμια τρυπούλα να μένουμε για να γλιτώνουμε ενοικιο και να ορθοποδήσουμε έτσι για αρχή μωρέ και μετά θα νοικιάσουμε κάτι άλλο"

ΤΟ ΘΕΣ???? ΖΗΤΑ ΤΟ, αν δεν πετύχει (αλλά έχει χώρους να μεινετε), τοτε ξέρεις αφενός ότι το έχεις ζητήσει αυτο που ήθελες, αφετέρου ο θειούλης δεν ηθελε τελικά να σας βοηθήσει και τόσο πολύ.....Αν κάνεις ότι έκανα εγώ θα φάς τα μούτρα σου και αν δεν τα φάς θα περιπλανιέστε για αρκετο καιρο ιδιαίτερα αν δεν έχετε μαζί σας αρκετα χρήματα ή αν η τύχη δεν είναι το ατού σας....

ΔΕΝ θέλω να πάθει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος μετανάστασης νέος αυτά που πέρασα εγώ τότε....

Κατερινάκι μου, εγώ όπου και να πιάσω δουλεια θα την κάνω να φαίνετε λουκούμι.... Ειμαι τόσους μήνες χωρίς εργασία και έχω αποθεματα ενεργιας να διοχετεύσω....Εχω και πολούς τομείς που κινουμε....Σχέδιο, νυχι, κόσμημα, γραφιστική και άλλα.....

Δεσποινάκι πως νιώθεις κοριτσάκι μου? είσαι καλύτερα?

Τα αλλα κοριτσάκια?? fairymommy, abbie, irene????

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Φαίρη, αν επιτρέπεται, η φίλη σου ξέρουν το λόγο των προβλημάτων τους?

ναι ο αντρας της εχει σχεδον ασπερμια :-(

Φαίρη

Τι ωραία που θα έρθουν οι γονείς να σας δουν. Στο Πλύμουθ θα μείνουν ή θα τους πάτε και Λονδίνο?

Και η μητέρα μου μια φορά με έχει επισκεφτεί, ήθελε τόσο πολύ να δει που έμενα, να δει τι είναι αυτό που με κρατούσε μακρυά της. Την πήγα και στο Λονδίνο στο Βρεττανικό Μουσείο να δει και τον Παρθενώνα!:(

Η Χαλκίδα πρέπει να είναι ωραία, νόμιζα όμως πως ήσουν από πιο επαρχεία!

μπα ΠΛυμουθ θα μεινουμε....η μαμα δεν παει σε μουσεια, τα βαριεται. αλλωστε ερχοντε να δουνε εμας κ το εγγονι κ εχουμε κ το παρτυ του μικρου που κλεινει χρονο οποτε θα κατσουμε εδω....εχει τοσα πραγματα να δει στο Πλυμουθ...αν καθοντουσαν παραπανω ισως να πηγαιναμε κ Λονδινο :)

καλημερες πολλες σιδερωνωωωωωωωω:D:D:D

Γεια σας κοριτσια κ απο εμενα.

Μαρια,στην αγγελια δεν το ελεγε καθαρα πως ψαχνουν για ελληνιδα,γιατι θα ηταν ρατσισμος αλλωστε.ελεγε στα επιθυμητα προσοντα να μιλαει ελληνικα.παντως στη θεση σας,αφου δειχνει κ τοση προθυμια ο θειος σας να σας βοηθησει,δε θα το σκεφτομουν αλλο.εφοσον κ τα οικονομικα πανε τοσο χαλια οπως λες...θα το εκμεταλλευομουν με την καλη εννοια.Ναι,κ εμας η ωρα εχει αλλαξει.

Στελλακι ειμαι βεβαιη για αυτα που λες,δε θα παει χαμενο το ταλεντο σου εδω το μονο σιγουρο.κ ειναι πολυ σημαντικο να αγαπας την εργασια σου κ εσυ την αγαπας.Μιλουσα με την προισταμενη μου κ με ρωτησε εαν στεναχωριεμαι που θα πρεπει να επιστρεψω.Ναι,φυσικα αλλα κ απ την αλλη μου αρεσει πολυ αυτο που κανω,οποτε απαλυνει καπως τον πονο.

Φερρυ,εχω 3 μπουγαδες για σιδερο,να στις στειλω? :P:p:p αυριο θα παμε παλι μαγαζια,εαν δεν τα βρω κ εκει θα τα παρω απο αμαζον.Φτυσιμο την κρεμα κ σημερα,αλλα επαιζε με το κουταλι χιχιχιχι

Κατερίνα

Πώς περασατε σήμερα? Δε του άρεσε του μικρού η κρεμούλα? Μάλλον φοβήθηκε πως άμα αρχίσει τις κρεμούλες δε θα έχει πια το γαλατάκι της μαμάς!

Φαντάζομαι θα έχεις πολλές δουλίτσες τώρα που αρχίζεις τη δουλειά. Εύχομαι να παν όλα καλα με τη childminder, να μην έχεις να ανησυχείς όταν θα είσαι στη δουλειά!

Καλα περασαμε χθες Δεσποινακο μου,ολη μερα εξω.Σημερα μεσα,να καθαρισω λιγακι γιατι παλι αυριο εχει εξορμηση.

Αστα να πανε!την αλλη εβδομαδα καποια πρωινα θα τα περασουμε μαζι με την chilminder κ μου ζητησε μιση μερα μονη της κ καθομαι ηδη σ αναμμενα καρβουνα.:?

Μου εκλεισε κ η προισταμενη καποια σεμιναρια μες στον Απριλιο που πρεπει να παρακολουθησω,να ετοιμασω στολες,εξοπλισμο,εχω κ διαβασμα αλλα που ωρα?πφφφφ....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...