Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

με τι σαμπουαν τον πλενεις? εγω χρησιμοποιουσα τα infaderm που εινια με χαμομηλι κ πανω γραφουν κ για εκζεμα...αν δεις εχει ολοκληρη σειρα στα boots, μηπως σας κανει καλο? εμενα εχει απιστευτα ευαισθητο δερμα (σα τη μαμα χεχε) κ ενω χρησιμοποιουσα weleda ξεραθηκε ολο του το προσωπο....αυτα με το χαμομηλι ειναι πολυ απαλα κ εμεινα ευχαριστημενη :)

Μμμμμμμ ενδιαφερον γιατι σκεφτομουν να του τα αλλαξω.χρησιμοποιω βιολογικα,υποαλλεργικα,σαμπουαν κ αφρολουτρο,απ το πρωτο του μπανακι.Η κοκκινιλα που εχει κατω απο το πηγουνακι,ειναι επειδη του τρεχουν τα σαλια κ η περιοχη ειναι μονιμως βρεγμενη.κι επειδη ειμαστε ολιγον τι στρουμπουλοι:D τριβεται το δερμα με αποτελεσμα να το εχει ερεθισει.

Στους αγκωνες κ στα γονατα αρχιζει να εμφανιζεται λιγη ξηροτητα που δε μ αρεσει....φερρυ μου ειναι κ το παλιονερο τους εδω περα.ειναι πολυ σκληρο.

αυριο θα παω μπουτς να τα παρω αφου ειναι ρικομεντ!:D σ ευχαριστω

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον ετσι ελεγα κ εγω....ολα αυτα πριν γεννησω......κ ειμαι ανθρωπος μανιακος με την καθαριοτητα εως αηδιας...ενα θα σας πω, αυτη τη στιγμη ο μικρος κοιμαται κ εγω εχω ριξει χλωρινη στο πλακακι του μπανιο στο δαπεδο :rolleyes::rolleyes:

αφου γεννησα λοιπον, κ αρχισα να πηγαινω στο cildren's Centre καθε εβδομαδα για ζυγισμα κλπ, αφηνα τον μικρο κατω. τον εβαζα σε διαφορα παιχνιδια...απο εκει ειχαν περασει κ αλλα παιδακια. μεσα στο κεντρο κανεις μας δε φοραγε παπουτσια. σιγα σιγα ο μικρος εκατσε στον πωπο του, καπου στους 4.5 μηνες....αρχισε να κοιταει τα παιδακια κ σιγα σιγα εκανε κινησεις προς τα παιδακια....κ τοτε αρχισα να σκεφτομαι....αφου απο τοσο μικρο ειναι εκτεθειμενο στον κοσμο, ποιο το νοημα να αλλαξω τοσες συνηθειες στο σπιτι? νομιζω οτι αυτο με τα παπουτσια εμεις στην ελλαδα δεν το εχουμε κ τοσο ε? δεν θυμαμαι να πηγα σε καποιο σπιτι κ νβα μου ζητησαν να βγαλω παπουτσια...ισως γι αυτο να μου κακοφαινεται....παντως ο μικρος μου βγηκε πρωτη βολτα για καφε 10 ημερων....εχει επαφη απο την αρχη με κοσμο κ παιδακια κ πραγματικα κοριτσια αλλαξα τοσο πολυ μετα τη γεννα...οκ σημερα ειμαι στο σπιτι κ ειμαι με μια σκουπα στο χερι συνεχεια, αλλα θα τον αφησω να πιασει κ οπως ξαναειπα πλενομαστε πολυ συχνα....νομιζω μονο ετσι θα μαθει πως να προσεχει κλπ....αποψεις μου παντα κ απλα επεξηγω πως κατεφθασα να χαλαρωσω τοσο :)

ο καφες μας πολυ ωραιος, καθε εβδομαδα πινουμε εναν οι δυο μας :) αν κ πολυ βροχη το πρωι περασαμε ομορφα

Καλε ναι,αλλο αυτο!αλλο το παιδι να εχει επαφη με τον εξω κοσμο,να δει κ να παιξει με αλλα παιδακια,να μπει στο λεωφορειο,να παει κουνιες κλπ κ εμεις ετσι κανουμε.

Ποσες φορες δε μας εχουν σταματησει,κυριως αγγλιδουλες γιαγιαδες να του χαιδεψουν τις μαγουλες του:D:D

ή που στον δευτερο,τριτο μηνα εκανα να βαλω σκουπα κ 4 μερες γιατι ημασταν αγκαλιτσες ολη μερα??

κ καλα ασε το σαλονι,αλλα στο δωματιο του παιδιου?γιατι αυτο μου εκανε πιο πολυ εντυπωση στο σπιτι της childminder.μπηκαμε στο δωματιο της κορουλας της,με τα παπουτσια ολοι μας.

Μπραβο μανουλα κ γιος!!αυριο θα παμε να παρουμε το σαμπουανακι που λες κ μια κρεμουλα ρυζαλευρο που σου ειπα κ στο msn να παιξουμε λιγο..

πιστευω θα δεις διαφορα....κ εγω βιολογικα ειχα...ολοι ποια αυτητ η βελεντα την εξυμνουν κ εμας μας εκανε ενα τεραστιο προβλημα....αμα δεις φωτο θα φρικαρεις....

καλη κρεμουλα για το πηγουνακι (γιατι κ εμεις εχουμε ξηροτητα εκει για τους ιδιους λογους χιχιχ) ειναι κ η oilatum junior τη βαζω το βραδυ μετα το μπανιο που πεφτει για υπνο κ το πρωι ειανι μια χαρα το πηγουνακι

πιστευω θα δεις διαφορα....κ εγω βιολογικα ειχα...ολοι ποια αυτητ η βελεντα την εξυμνουν κ εμας μας εκανε ενα τεραστιο προβλημα....αμα δεις φωτο θα φρικαρεις....

καλη κρεμουλα για το πηγουνακι (γιατι κ εμεις εχουμε ξηροτητα εκει για τους ιδιους λογους χιχιχ) ειναι κ η oilatum junior τη βαζω το βραδυ μετα το μπανιο που πεφτει για υπνο κ το πρωι ειανι μια χαρα το πηγουνακι

οιλατουμ μου εγραψε κ η γιατρος να βαζω στο μπανακι του μαζι με το αφρολουτρο.εχει κ κρεμουλα τζρ???καλα αυριο θα σηκωσω τα μπουτς μου φαινεται.:D:D μπραβο φερρυ,να σαι καλα!;)

Kαλησπέρα κοριτσια.

Πώς περάσατε σήμερα? Δυστυχώς έβγαλα και εγώ σήμερα την ομπρελίτσα μου. Αχ, ο ωραίος ο καιρός πάει περασέ. Κάπου διάβασα ότι δε θα έχουμε ωραίο καλοκαίρι,:( με κρύο και βροχούλες, αλλά τον Αυγουστο είπαν ότι θα φτιάξει κάπως. Κάτι είναι και αυτο!

Γενικά κάθε χώρα έχει και τα δικά της χούγια. Η μητέρα μου δε θα πει σε καλεσμένους να βγάλουν τα παπούτσια τους αλλά εκεί έχουμε μάρμαρο. Εμείς βέβαια πρέπει να τα βγάζουμε με το που μπαίνουμε στο σπίτι.

Ο γιατρός στη Νορβηγία είχε πει στον αδερφό μου το μωράκι να μη το πλένουν με σαπούνι και πώς δε χρειάζεται μπανάκι κάθε μέρα. Η μάνα μου βέβαια όταν το πρωτοάκουσε της κακοφάνηκε. Και ο μικρός είχε γεννηθεί Ιανουάριο μέσα στα πολλά τα κρύα, από δύο βδομάδων η μαμά τον έβγαζε βολτούλα κάθε μέρα. Βέβαια τα ντύνουν πάρα πολύ καλά τα μωράκια τους. Συνήθειες είναι αυτές.

Διαφημίσεις

εγω τον μικρο τον εβγαλα κ στους -10 κ δεν επαθε τιποτα :)

συνηθιζεις μωρε την χωρα κ τον καιρο της...εμεις τη πρωτη μας βολτα με βροχη την καναμε...δε ξερω βρε κοριτσια...ισως επειδη ειμαι μονη μου χωρις βοηθεια, ισως γι αυτο τον εβαλα μεσα σε ολα....κ τωρα κιολας το μαναρι μου εμαθε στο οχι κ ειναι τοσο καλος...κουκουβα χαχαχαχα/......μολις του πω οχι αυτο αμεσως με ακουει χιχιχιχ

Κατερίνα

Περαστικά σας. Εύχομαι να είναι παροδικό.

Συγχαρητήρια κιόλας. Τώρα θα πρέπει να περιμένεις το τηλεφώνημά τους? Και σε εμένα έτσι έγινα. Πήρα τηλ στις 2 Ιανουαρίου, μου είπαν θα σε πάρουμε εμείς τηλέφωνο, και όντως με πήρα την επόμενη κιόλας μέρα για να μου πουν πως το ραντεβού είναι τον Απρίλη. Και μετά πώς θέλει γύρω στις έξι βδομάδες να βγει. Αργει λιγουλάκι το ατιμο!

Οπότε η συμβουλή μου για όποια θέλει να βγάλει διαβατήριο, ή να το κάνει όταν πάει πίσω στην Ελλάδα, ή τουλάχιστον ενα χρόνο πρινν λήξει! Για να είμαστε και σίγουρες!

Με τις ετοιμασίες της γαμοβάπτισης πώς τα πάτε?

Κατερίνα

δυστυχώς, αυτό το πάρτο χαλαρά δεν είναι και το πιο εύκολο.

Και δεν είναι πως είμαι υπερβολική, απλώς προσπαθώ να ερμηνεύσω τις στατιστικες και από ότι καταλαβαίνω δεν είναι με το μέρος μας. Σίγουρα μπορεί να είναι απλώς λόγω άγχους, αλλά οι στατιστικές λεν πώς γύρω στο 10 με 25% των ζευγαριών παρουσιάζει προβλήμα υπογονιμότητας. Αμα δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα, δε θα είχαν πλουτίσει όλες οι κλινικές!

Γιατί δηλαδή εμείς να μην ανήκουμε σε αυτή τη κατηγορία. Κάποια ζευγάρια δυστυχώς ανήκουν εκει!

Οσο για τους γνωστούς και φίλους, δε τους κατηγορώ. Δε νομίζω να το κάνουν επίτηδες. Και εγώ καμιά φορά μπορεί να ρωτήσω, χωρίς να το σκεφτώ. Συνήθεια είναι, που νομίζω σιγά σιγά θα άλλαξει!

Συγγνώμη αν σας κουράζω, αλλά κάπου πρέπει να πω και εγώ τον πόνο μου. Είναι μέρος της θεραπείας!

Φαίρη

Καλά κάνεις και το βγάζεις το μικρούλη. Και η πολύ προστασία βλάπτει.

Πότε είπες πως πάτε διακοπές Ελλάδα ή δεν έχετε σχέδια ακόμα?

Αλήθεια, από που είπες πως είσαι? Δε θυμάμαι.

Συγγνώμη αν σας κουράζω, αλλά κάπου πρέπει να πω και εγώ τον πόνο μου. Είναι μέρος της θεραπείας!

κοριτσακι μην στεναχωριεσαι....η ψυχολογια παιζει το μεγαλυτερο ρολο...ζω τις προσπαθειες της φιλεναδας μου για παιδακι εδω κ 4 χρονια.,...κανει την 4η εξωσωματικη της τωρα....πανω απ ολα θετικες σκεψεις :)

εδω ειμαστε να σε ακουμε :)

Φαίρη

Καλά κάνεις και το βγάζεις το μικρούλη. Και η πολύ προστασία βλάπτει.

Πότε είπες πως πάτε διακοπές Ελλάδα ή δεν έχετε σχέδια ακόμα?

Αλήθεια, από που είπες πως είσαι? Δε θυμάμαι.

καλοκαιρι τωρα θα κατεβουμε....ειπαμε το Πασχα να κατσουμε εδω φετος να ξεκουραστουμε λιγο....ερχοντε κ οι γονεις μου 18/5...11.5 χρονια στην Αγγλια η μαμα μου πρωτη φορα ερχεται κ ο μπαμπας μου δευτερη...το 2000 ειχα ερθει μονη μου

απο Χαλκιδα ειμαι :)

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας...Πηγα στο νοσοκομειο, ειδαμε το μωρακι ολα καλα ευτυχως. το ειδαμε καθαρα, και ηταν συγκλονιστικη εμπειρια.

Δεσποινα μην στενοχωριεσαι, η συνυφαδα μου προσπαθουσαν 4 χρονια για μωρο (με προβλημα χαμηλης κινητικοτητας), και μολισ αποφασισαν να κανουν εξωσωμματικη εμεινε εγκυος!χαλαρωσαν και ηρθε το μωρακι. και γω πιστευω οτι η ψυχολογια ειναι το παν!

Δεσποινακο μου!

Καταλαβαινω το ενδιαφερον που δειχνουν οι φιλοι σου,μιλω για εκεινους που ξεφευγουν κ γινονται αδιακριτοι.θελω να πω,αλλο να μοιραζεσαι τους προβληματισμους κ την αγωνια σου κ αλλο να σε ρωτανε ολη την ωρα αντε ποτε?Ειναι φυσιολογικο,μετα τον γαμο ο περιγυρος να το περιμενει,αλλα εχεις ηδη το αγχος σου κ με το να σε ρωτανε,ειναι επιπροσθετο βαρος που δεν χρειαζεσαι,εκτος κ αν καταλαβα λαθος :(?

Κανεις οτι μπορεις για την αποκτηση ενος παιδιου,αν κ πιστευω πως θα ερθει μονο οταν αποφασισεις να χαλαρωσεις.

Κ στατιστικα να το παμε,ναι μπορει να υπαρχει προβλημα αλλα μπορει κ οχι;) κ μεχρι τοτε δε θελω να μου στεναχωριεσαι για τιποτα.Εχεις το αγχος,να στεναχωριεσαι κ τοσο απο πανω,μονο καλο δε σου κανει.νομιζω?

Ποσες ιστοριες εχω διαβασει στο αλλο φορουμ,προσπαθειες ζευγαριων μεχρι κ 16 χρονια!!!!κ στο τελος τα καταφεραν κ με διδυμακια μαλιστα.

Να τα λες,να βγαζεις απο μεσα σου.ολες εδω το ιδιο δεν κανουμε αλλωστε?

οσο για τα γαμοβαφτισια,τα εχω βαλει χολντ για λιγο.την επομενη εβδομαδα θα περασω καποια πρωινα με την τσαιλντμαιντερ του μικρουλη να δω πως θα τα πανε,να ετοιμαστω κ για τη δουλεια,κ μετα παλι θα αρχισει η αναζητηση.

Σημερα πηγαμε για λιγα ψωνια,(τα υπολοιπα την επομενη Παρασκευη;)) κ το μεσημερακι προσπαθησα να δωσω λιγη κρεμουλα ρυζαλευρο στο χιονομπαλιτσα.Ναι,ναι, της αρεσε της καρεκλας,της μπλουζας,της μοκετας που λεγαμε προσπαθουμε να την κραταμε καθαρη.χαχαχαχαχαχα με το που εβαζα το κουταλι στο στομα με κοιτουσε με το βλεμμα της αγελαδας κ το φτυνε!χαχαχαχαχα

Φερρυ,βρηκα μονο το αφρουλουτρο της ινφαντερμ γμτ.σκεψου κ ολας κατεβηκα στα μεγαλα μπουτς στο κεντρο.τι αλλα προιοντα εχει η σειρα?κ το οιλατουμ τζρ την κρεμα,ουτε αυτη υπηρχε.κ πηγα κ φαρμακειο κ σουπερντραγκς,κανεις γκρρρρ θα προσπαθησω παντως παλι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...