Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με εσάς μάλλον. Εμένα έκανε χημειοθεραπείες και μετά το σπέρμα ήταν χάλια. Ευτυχώς είχε κάνει κατάψυξη πριν τις χημειοθεραπείες και χρησιμοποιήσαμε εκείνο το σπέρμα!Πολύ καλές οι βλαστοκυστες σου κ άψογο το ενδομήτριο! Λογικά θα πάει μια χαρά! Στο εύχομαι!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κι αν είναι να έρθει και δεύτερο θα έρθει.. Το θέμα είναι να έχουμε την υγεία μας. Όταν αρρώστησε ο άντρας μου έκλαιγε κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή φοβόταν. Εκείνος όμως έκλαιγε γιατί του είπε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδί. Που να φανταστούμε ότι θα κάνουμε τελικά και ότι θα πάμε και για δεύτερο! Αυτό που είναι γραμμένο στον καθένα τελικά.. έτσι πιστεύω. Κι αν δεν έρθει δεύτερο δεν πειράζει.. έχουμε παιδάκι.. κ υγεία!

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Αλήθεια, έχετε βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού από τους συζύγους?

ναι το χαμογελο του :D:D:D:D:D:D

παντως κ εγω ετσι ελεγα πριν γεννησω....το ποση απολυμανση πρεπει να κανω....κ τελικα διαπιστωσα πως ακομα κ παπουτσια να μην φορανε στο σαλονι μου, το παιδι δε θα πιασει εξω πραγματα? στη παιδικη χαρα δε θα κυλιστει κατω? δε ξερω αν τα λεω αυτα επειδη μεγαλωσα στα χωραφια :rolleyes: αλλα το βρισκω καπως φυσιολογικο οταν κανουμε ενα παιδι να μην αλλαζει τελειως η ζωη μας...πρεπει το παιδι να ενταχθει στη ζωη μας :) πχ εγω εχω τρελλα με τα σεμεν....εχω κουβαλησει ολη μου τη προικα της γιαγιας, δεν εχω μαζεψει τιποτα ομως. ολη μερα λεω οχι κ σιγα σιγα μαθαινει το μαναρι μου....βεβαια αυτα ειναι αποψεις :) αλλα με τη λιγη εμπειρια που εχω των 10 μηνων, επειδη ενταχθηκε απο τη πρωτη στιγμη στη ζωη μας ο μικρος ισως κ γι αυτο να ειναι τοσο βολικος...κ φτου φτου δεν αρρωσταινει κιολας :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερίνα

Τελικά αποφάσισες στη καινούρια? Για να είμαι ειλικρινής οι δύο γατούλες λίγο με χάλασαν (τι φιλόζωη!) αλλά όπως είπες και εσύ όσο και να ξάχνεις, κάτι αρνητικό θα το βρείς σε κάθε γυναίκα.

Προσέχει και άλλα παιδάκια ή μόνο το δικό σου? Εχει και δικά της παιδιά?

Ο μικρός σου τι κάνει? Η κοκκινίλα? Εφυγε η άτιμη?

Για τη πρεσβεία τι να πω. Λίγο παράξενο ακόμα και για ελληνική πρεσβεια να μην απανταν τόσες μέρες. Μήπως έχεις λάθος τηλ?

Τα τηλέφωνα που έχω εγώ είναι 44 (20) 73135600 73135609,σε αυτά παίρνεις και εσύ? Πάντως, άμα δε τα καταφέρεις μέχρι την άλλη βδομάδα, άμα θες, μπορώ να προσπαθήσω να σου κλείσω ραντεβού, αν γίνεται βέβαια!

Με είχες ρωτήσει για τις προσπάθειες χτες, και ξέχασα να απαντήσω, δε προσπαθούσα να μη μιλήσω. Τώρα είμαστε στην αναμονή, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξη ούτε αυτή τη φορα. Σα να αρχίζει να με παίρνει απο κάτω όλη αυτή η αναμονή και η αβεβαιότητα. Και σα να αρχίζουν οι φίλοι και γνωστοί να αναρωτιούνται και να με ρωτούν τι γίνεται και στενοχωριέμαι περισσότερο :(. Αλλά τι να κάνουμε, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι!

Γεια σου Φαιρη. Κοιμηθηκε ο μικρούλης.

Με τα μικρόβια θα έρθει σε επαφή στο σχολείο, στη παιδική, δε χρειάζεται και στο σπίτι!

Το Σαββατο που πήγα στο φεστιβάλ, ήταν σε μια αίθουσα, που είχαν μπήκαν τόσα άτομα, μια μάνα και είχε αμολήσει το μωράκι της να μπουσουλάει στο πατωμα το λερωμένο. Σε κάποια στιγμή το μωράκι έπαιζε με το παπούσι μου χώρις να το έχω καταλάβει. Τα χεράκια του ήταν τόσο βρόμικα! Μα καλά η μάνα δε φοβόταν για το μικρούλη? Είναι δυνατόν να μη πάθει τίποτα? Νομίζω πως όταν γινω μανουλα για το πρώτο καιρό μάλλον θα είμαι πολύ υπερβολική, με το καιρό φαντάζομαι θα χαλαρώσω κάπως!

Αλήθεια, ο συζυγος δε κάνει και πολλά? έστω να πλένει τα πιάτα? Ολα εσύ τα κάνεις? Δε κουράζεσαι?

oxi Despoina μου εγω τα κανω ολα...με λιγη καλη οργανωση ολα γινοντε...ναι κουραζομαι αλλα ποτε του δεν εκανε δουλειες...κ εγω επειδη ειμαι ωσαν τη Μονικα απο τα φιλαρακια αχαχαχαχαα προτιμω να τα κανω μονη μου :)

οσο αυτο που λες για τη συγκριση με το μεσα κ το εξω...το παραδειγμα σου οκ ειναι λιγο τραβηγμενο...εγω τον αλλαζω ρουχα 2-3 φορες τη μερα....αλλα ποση βρωμα εχει το πατωμα μου? δηλαδη θα μπει καποιος μεσα με λασπες??? χεχε....σκουπιζω καθε βραδυ, σφουγγαριζω καθε βραδυ, κ οταν ειμαστε ολη τη μερα σπιτι σφουγγαριζω πιο συχνα....κ αν ξαφνικα μια μερα το παιδι βγει εξω κ δεν εχει μαθει να ζει με τον πραγματικο κοσμο σιγουρα θα γινει φιλασθενο κλπ :) νομιζω πως ολες μας μιλαμε για τακτικη καθαριοτητα, κ τον μπουσουλησει ενα παιδακι στο σαλονι οταν εχεις κοσμο δεν νομιζω να παθει τιποτα....αν ειναι ετσι δεν πρεπει να πηγαινω πουθενα κ να μην τον αφηνω να πιανει τιποτα....στο δωματιο του φυσικα προσεχω, οπως κ στη δικη μας κρεβατοκαμαρα δεν μπαινουμε με παπουτσια....αλλα δεν μπορω να πω στους καλεσμενους να βγαλουν παπουτσια στο σαλονι...να εχω δειπνο ολοι καλοντυμενοι κ να βγαλουν παπουτσια?? χιχιχιχιχ...δεν μου παει :)

παν μετρον αριστον πιστευω εγω :) :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα κορίτσια μου,

Αλήθεια, έχετε βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού από τους συζύγους?

Δοξα το Θεο με βοηθάει παρα πολύ...Αν δεν ειχα και αυτον...στην ουσία μονο αυτον έχω....

Πάντως η γνωμη μου ειναι όταν κάνετε και ενα μωράκι να μην γίνεις παντρελη με την καθαριοτητα αφου εισαι σε νορμάλ επιπεδα τώρα....

Δηλαδη ούτε να τους κυνηγας με την χλωρίνη απο πίσω, ούτε να τους dettol-ιάζεις όοολη την ώρα αλλά ούτε και να ζέχνει το σπιτικό σου....απλά θα γίνει πιο συχνό το ξεσκονοσκουπισματοσφουγγάρισμα (ποπο λεξάρα έφτιαξα, χαχαχαχα) και τα πλυντηρια....

Πολλές χλωρίνες εξάλου δεν κάνει να βάζουμε λόγω οσμής και δεν επιτρέπετε να να ειναι ΟΛΑ στην εντέλεια αποστειρωμένα γιατι ΠΟΤΕ δεν θα πάρει το μικρό αντισώματα....

Επίσης αν στα σπιτια σας έχετε μοκέτες ΜΟΝΙΜΕΣ μπορείτε να βάλετε χαλάκι παιδικό αποσπώμενο (σαν παζλ) εκει που θα παίζει το νινάκι....εγώ εχω laminate στο μισό σπίτι και μαρμαρίνη στο υπόλοιπο και θα κάνω το ίδιο σε λιγο καιρό που θα θέλει να παίζει κατω...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

θαυμα!θαυμα!

χαχαχαχα ε ναι!απαντησαν απο την πρεσβεια

δεν εκλεισα ραντεβου ομως....θα μου τηλεφωνησουν ειπαν σε 4 εργασιμες να μου κλεισουν ραντεβου:rolleyes: ε,κατι ειναι κ αυτο

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

εγω θα τους εριχνα ενα κραξιμο απο εδω μεχρι εκει πανω που εκανες τοσο καιρο να τους βρεις!πολυ ψυχραιμη σε βρηκα!καλα ειναι σοβαροι?εχουν τοοοοοοοοση δουλεια πια και θα σε παρουν σε 4 εργασιμες για να σου κλεισουν ραντεβου?δηλαδη απο βδομαδα και αντε να στο κλεισουν κιολας.δε παει καλα ο κοσμος!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εγω θα τους εριχνα ενα κραξιμο απο εδω μεχρι εκει πανω που εκανες τοσο καιρο να τους βρεις!πολυ ψυχραιμη σε βρηκα!καλα ειναι σοβαροι?εχουν τοοοοοοοοση δουλεια πια και θα σε παρουν σε 4 εργασιμες για να σου κλεισουν ραντεβου?δηλαδη απο βδομαδα και αντε να στο κλεισουν κιολας.δε παει καλα ο κοσμος!

χα χαχχα πες τα βρε Μαρια μου!τι να κανω ομως που επεσα στην αναγκη τους?κατι ειναι κ αυτο απ το να μη σηκωνουν καθολου τα τηλεφωνα τους

Διαφημίσεις

Νοικοκυρουλες μου:P απ οτι καταλαβα κ εσεις αν οχι σε ολα τα δωματια,δεν πατατε με παπουτσακια οποτε δεν ειμαι υπερβολικη!

Αμπι μου,κ οι δυο ειναι γυρω στα 40.η πρωτη ειναι νεα στο επαγγελμα,η δευτερη εχει 10 χρονια προυπηρεσια κ με τον αντρα μου σε αυτην καταληξαμε.

Οσο για τα τηλ στην πρεσβεια,ειχα τους σωστους αριθμους.τις 2 τελευταιες μερες ομως τηλ στην κεντρικη τους γραμμη κ ζητουσα συνδεση με το τμημα διαβατηριων.Δε μου αρεσει να γινομαι σπασαρχ@@ω αλλα δεν ειχα κ αλλη λυση.

Φερρυ μου ξερω,ειναι ακομψο να ζητας απο τους καλεσμενους να βγαλουν τα παπουτσια κ να πλυνουν τα χερια,αλλα μεχρι στιγμης δε με παρεξηγουν.δεν ξερω εαν με βριζουν απο μεσα τους:tongue:

αλλα δε με ενδιαφερει κ ολας αν τη συνυφαδα μου τη χαλασει που δεν θα πατησει με τη γοβιτσα της στη μοκετα που παιζει κ κυλιεται το μωρο.

Φυσικα μετα απο καποια ηλικια κ αναποφευκτα θα κυλιστει κ θα πιασει πραγματα απο κατω,αλλα μεχρι τοτε θα εχει δυναμωσει κ το αμυντικο.

Οσο για τα φιλασθενα παιδακια που λες,δεν συνδεεται η καθαριοτητα του σπιτιου ή η εκθεση στους βλαβερους μικροοργανισμους.ειναι πολυπαραγοντικα το αιτιο.

Ειδα στο φεις πηγατε για καφεδακι???πως τα περασε μανουλα κ γιος?εδω βρεχει,τι καιρο σας κανει Πλυμουθ?

Δεσποινακι μου γιατι ετσι??να μη στεναχωριεσαι καθολου!!ακου εκει.οσο για τους φιλους κ γνωστους να κοιταξουν τη δουλεια τους,οριστε μας!να μη σε παιρνει καθολου απο κατω κουκλα μου,ολα μια χαρα θα πανε!!!φαση ειναι κ θα περασει,σε θελω αγωνιστρια κ να μη το βαζεις κατω!!!

Και οχι αγχος,θα με βαρεθεις να στο λεω!!χ α λ α ρ α

Η χθεσινη childminder με ρωτησε για τις γατες αν εχω προβλημα κ της το ειπα ευθεως.Μου υποσχεθηκε πως οταν το παιδι μου θα ειναι εκει,τα γατια θα τα εχει εξω.τι να κανω?η μια σκυλο η αλλη γατες?το κατοικιδιο δεν το γλυτωνω.τουλαχιστον την περισσοτερη ωρα θα ειναι εξω στο παρκο κ σε αλλες δραστηριοτητες οποτε....κομματια να γινει.Μια μερα κ μιση την εβδομαδα,δε χαλασε κ ο κοσμος (παρηγορια στον αρρωστο:rolleyes:)

Οσο για την κοκκινιλα,πηγαμε παλι χθες γιατρο,κ ενω ειχα πει απ την αρχη ειναι εκζεμα κ μου ειπε η γιατρος οχι μυκητιαση..τελικα μια αλλη γιατρος συμφωνησε στο εκζεμα.για αυτο κ η αλοιφη δεν του εκανε τιποτα.

Μου εγραψε αλλη αλοιφη,κορτιζονης αλλα δεν παιζει να την δωσω κ της το ειπα.Οποτε απλα προσπαθω να του σκουπιζω τα σαλακια κ να του αλλαζω ρουχα,να μενει οσο γινεται η περιοχη στεγνη.

Σε αυτα τα νουμερα τηλ κ εγω αλλα σταματησα κ αρχισα να τα πρηζω στη γενικη γραμμη κ επιτελους σημερα απαντησαν!εσενα σου εκλεισαν αμεσως ραντεβου ή σου ειπαν θα σου τηλ σε λιγες μερες????ΑΑ σ ευχαριστω και για την προσφορα σου να τους τηλ κ εσυ!!!!ειδες,τελικα δεν χρειαστηκε!

Οσο για την κοκκινιλα,πηγαμε παλι χθες γιατρο,κ ενω ειχα πει απ την αρχη ειναι εκζεμα κ μου ειπε η γιατρος οχι μυκητιαση..τελικα μια αλλη γιατρος συμφωνησε στο εκζεμα.για αυτο κ η αλοιφη δεν του εκανε τιποτα.

Μου εγραψε αλλη αλοιφη,κορτιζονης αλλα δεν παιζει να την δωσω κ της το ειπα.Οποτε απλα προσπαθω να του σκουπιζω τα σαλακια κ να του αλλαζω ρουχα,να μενει οσο γινεται η περιοχη στεγνη.

με τι σαμπουαν τον πλενεις? εγω χρησιμοποιουσα τα infaderm που εινια με χαμομηλι κ πανω γραφουν κ για εκζεμα...αν δεις εχει ολοκληρη σειρα στα boots, μηπως σας κανει καλο? εμενα εχει απιστευτα ευαισθητο δερμα (σα τη μαμα χεχε) κ ενω χρησιμοποιουσα weleda ξεραθηκε ολο του το προσωπο....αυτα με το χαμομηλι ειναι πολυ απαλα κ εμεινα ευχαριστημενη :)

Φυσικα μετα απο καποια ηλικια κ αναποφευκτα θα κυλιστει κ θα πιασει πραγματα απο κατω,αλλα μεχρι τοτε θα εχει δυναμωσει κ το αμυντικο.

Ειδα στο φεις πηγατε για καφεδακι???πως τα περασε μανουλα κ γιος?εδω βρεχει,τι καιρο σας κανει Πλυμουθ?

λοιπον ετσι ελεγα κ εγω....ολα αυτα πριν γεννησω......κ ειμαι ανθρωπος μανιακος με την καθαριοτητα εως αηδιας...ενα θα σας πω, αυτη τη στιγμη ο μικρος κοιμαται κ εγω εχω ριξει χλωρινη στο πλακακι του μπανιο στο δαπεδο :rolleyes::rolleyes:

αφου γεννησα λοιπον, κ αρχισα να πηγαινω στο cildren's Centre καθε εβδομαδα για ζυγισμα κλπ, αφηνα τον μικρο κατω. τον εβαζα σε διαφορα παιχνιδια...απο εκει ειχαν περασει κ αλλα παιδακια. μεσα στο κεντρο κανεις μας δε φοραγε παπουτσια. σιγα σιγα ο μικρος εκατσε στον πωπο του, καπου στους 4.5 μηνες....αρχισε να κοιταει τα παιδακια κ σιγα σιγα εκανε κινησεις προς τα παιδακια....κ τοτε αρχισα να σκεφτομαι....αφου απο τοσο μικρο ειναι εκτεθειμενο στον κοσμο, ποιο το νοημα να αλλαξω τοσες συνηθειες στο σπιτι? νομιζω οτι αυτο με τα παπουτσια εμεις στην ελλαδα δεν το εχουμε κ τοσο ε? δεν θυμαμαι να πηγα σε καποιο σπιτι κ νβα μου ζητησαν να βγαλω παπουτσια...ισως γι αυτο να μου κακοφαινεται....παντως ο μικρος μου βγηκε πρωτη βολτα για καφε 10 ημερων....εχει επαφη απο την αρχη με κοσμο κ παιδακια κ πραγματικα κοριτσια αλλαξα τοσο πολυ μετα τη γεννα...οκ σημερα ειμαι στο σπιτι κ ειμαι με μια σκουπα στο χερι συνεχεια, αλλα θα τον αφησω να πιασει κ οπως ξαναειπα πλενομαστε πολυ συχνα....νομιζω μονο ετσι θα μαθει πως να προσεχει κλπ....αποψεις μου παντα κ απλα επεξηγω πως κατεφθασα να χαλαρωσω τοσο :)

ο καφες μας πολυ ωραιος, καθε εβδομαδα πινουμε εναν οι δυο μας :) αν κ πολυ βροχη το πρωι περασαμε ομορφα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...