Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με εσάς μάλλον. Εμένα έκανε χημειοθεραπείες και μετά το σπέρμα ήταν χάλια. Ευτυχώς είχε κάνει κατάψυξη πριν τις χημειοθεραπείες και χρησιμοποιήσαμε εκείνο το σπέρμα!Πολύ καλές οι βλαστοκυστες σου κ άψογο το ενδομήτριο! Λογικά θα πάει μια χαρά! Στο εύχομαι!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κι αν είναι να έρθει και δεύτερο θα έρθει.. Το θέμα είναι να έχουμε την υγεία μας. Όταν αρρώστησε ο άντρας μου έκλαιγε κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή φοβόταν. Εκείνος όμως έκλαιγε γιατί του είπε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδί. Που να φανταστούμε ότι θα κάνουμε τελικά και ότι θα πάμε και για δεύτερο! Αυτό που είναι γραμμένο στον καθένα τελικά.. έτσι πιστεύω. Κι αν δεν έρθει δεύτερο δεν πειράζει.. έχουμε παιδάκι.. κ υγεία!

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Σήμερα πάλι είχε αρκετό άγχος στη δουλεια. Μαλλον θα νομίζετε πώς παραπονιέμαι πολύ (δεν έχετε και άδικο) αλλά δε μου αρέσει καθόλου η δουλειά μου και το αφεντικό καμια φορά με τσατιζει πολυ!

Τη μια μέρα έτσι την αλλη αλλιώς. Και για να μη με παρεξηγειτε δεν είμαι η μόνη που παραπονιέται. Είναι και άλλοι 4 μηχανικοί πάνω κάτω με την ιδια εμπειρία με εμένα και παραπονιούνται και αυτοι. Μου έχουν πει πως και αυτοί ψάχνουν για καινούρια δουλειά, αλλά δε βρίσκουν τίποτα, και φαντάζομαι πως ψάχνουν για αρκετό καιρο. Αχ θα μπορέσω να βρω άλλη δουλίτσα? Θα είναι καλύτερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στελίτσα είδα τις φωτό σου, τα σκίτσα σου είναι πολύ όμορφα! Κρίμα να μη μπορείς να βρεις μια σχετική δουλίτσα.

Διάβαζα σήμερα για τα χάλια της Ελλαδίτσας και στενοχωρήθηκα πολύ.Αχ τι θα καταντήσουμε. Θα μας μείνει η χώρα ή θα την πουλήσουμε στους Τούρκους? Πώς τα καταφέραμε έτσι?

Στη δουλειά πάλι με ρωτουσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, και τα χαριτωμένα τους σχετικά σχόλια, αφού δε πληρώνετε τους φόρους σας, δε δουλεύετε τι περιμένετε :(.

Φαντάζομαι για τα κοριτσάκια που είναι ακόμα στην Ελλάδα θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα!

Κατερίνα

Ησύχασες κάπως? Τελικά δε τους βρήκες στο τηλέφωνο? Αχ, τι να περιμένω όταν θα πάω για το διαβατήριο? Λετε βρε κοριτσιά να πρέπει να ξαναέρθω στο Λονδίνο? Δεν έχω και πολλές μέρες να σπαταλάω για τετοιες δουλείες.

Πάντως εγώ μια φορά χρειάστηκε να πάω στη πρεσβεία και με εξηπηρέτησαν αμέσως, καθόλου κίνηση δεν είχε. Και έχω πάει και στην ιταλικη πρεσβεία, παρόμοια μου φανηκε. Τι να πώ, εύχομαι να μην αλλάξω γνώμη την επόμενη παρασκευή!

Ο μικρός σας τι κάνει? Κοιμηθηκε καθόλου?

Για τη childminder, δε ξέρω τι να πω. Εχετε να δείτε και καμιά άλλη? Γενικά εμείς με τα ζώα δε τα πάμε και πολύ καλά, δε θα τα ήθελα πολύ κοντά σε μωράκια!

Για το χαλί, στο σπίτι που είμαστε προσπαθούμε να μη πατάμε με τα παπούτσια . Αλλά τη μοκέτα μόνο τη σκουπίζουμε με ηλεκτρική. Στο μπάνιο μόνο που και που βάζω κάτι σκόνες, αλλά κατά τα άλλα τίποτα :(. Πάντως δε θα καθόμουν ποτέ στο πάτωμα και πάντα φοράμε παντόφλες. Αμα είχα μωράκι μεσα στο σπίτι μάλλον θα καθάρισα παραπάνω!

Τι πρόγραμμα έχετε για αύριο? Τηλεφώνα στη πρεσβεία ή σκέφτεσαι να πας από εκεί να τους τα πεις από κοντά?

Καλό είναι και το Γιάννης, απλώς είναι καπως συνιθησμένο!

εχουν κ ενα σκυλακι,αν κ ειμαι φιλοζωη,ειχα πολλα κατοικιδια στο παρελθον,νομιζω πως σκυλι κ παιδι δεν πανε μαζι,τουλαχιστον μεχρι καποια ηλικια.με χαλασε αυτο πολυ.

ρε κοριτσια,εσεις στο σπιτι σας πατατε με τα παπουτσια?κ καλα αν εχεις πατωμα,αλλα στα χαλια πανω?κ αν πατατε ποσο συχνα τα καθαριζετε?

μπηκαμε στο πλει ρουμ της κορουλας της (ολα ροζ) δε μας ειπε βγαλτε τα.

Σε γενικες γραμμες καθαρο το σπιτι της...οχι στα στανταρ μου,οπως ειπε κ ο αντρουλης μου.

τσεκαρα τα χαρτια της,ολα ενταξει ειναι,αλλα παλι πολυ συγγενολοι μπαινοβγαινει κατα τα λεγομενα της.κοιταζει ηδη αλλο ενα παιδακι κ θελει μονο αλλο ενα.

ἕσεις τι λετε?

λοιπον!!!! θα σου πω τις αποψεις μου :D

εγω με την καθαριοτητα ειμαι μανιακη....σκουπιζω κ σφουγγαριζω δε ξερω ποσες φορες τη μερα...στο σπιτι αφηνω να μπαινουν με τα παπουτσια σε ολους τους χωρους εκτος απο το παιδικο. ολο το σπιτι εχει μοκετα εκτος απο την κουζινα. στο παιδικο εχω βαλει ενα χαλακι πανω απο τη μοκετα, ενα φτηνο απο ΙΚΕΑ αλλα πλενεται στο πλυντηριο κ το πλενω αρκετα συχνα.

τωρα για τα ζωακια...εαν καθαριζεις συνεχεια νομιζω πως ειναι πολυ υγιες να μεγαλωνει ενα παιδακι με ενα ζωακι. εγω ναι μεν φιλοζωη αλλα γενικα δε θελω τα ζωα μεσα στο σπιτι....εχω δει ομως φιλες μου να σκουπιζουν ολη μερα τριχες σκυλου

δε μπορω να κρινω ποσο καθαρη ειναι αυτη. μπορω να σου πω ομως πως στον παιδικο που εχω τον μικρο, το απογευμα οι χωροι εχουν γινει αρκετα χαλια. α επισης μας απαγορευουν να μπαινουμε με τα παπουτσια ;)

το απογευμα λοιπον μαζευουν τα παντα απο παιχνιδια κ μπαινουν κατι τεραστιες σκουπες κ καθαριζοντε τα παντα

εγω απο οσα ειπατε παντως προτιμω τον παιδικο τελικα....εκει εχουν μεγαλυτερη επαφη με τον κοσμο κατ εμε....κ ισως κ πιο καθαρα θα τολμουσα να πω απο το να εχεις να κανεις με της καθε νοικοκυρας το γουστο :rolleyes:

Καλημερα φερρυ μου.

Επειδη κ εγω εχω μοκετα κατω,εκτος κουζινας κ μπανιου,δεν αφηνω κανενα να πατησει με παπουτσια:oops: εχω κ 2 ζευγαρια εξτρα παντοφλιτσες για αυτο το λογο.Ο μπεμπης σε λιγο θα αρχισει να μπουσουλαει κ να εξερευνει τον χωρο,φρικαρω κ μονο στην ιδεα να πιασει κατι απο κατω,να το βαλει στο στομα εκει που εχουν πατησει.

Δε θα με χαλουσε το σκυλακι αν το μωρο μου ηταν λιγο μεγαλυτερο κ συμφωνω μαζι σου.Ενας γλυκας ηταν το σκυλακι της,παιχνιδιαρης πολυ.Η πεθερα μου εχει 2γατες κ της το χω πει :oops::oops: ασε που τα χαιδευουν κ χωρις να πληνουν τα χερια τους,πανε να πιασουν το παιδι.

Οσο για τον βρεφικο,πιστευω ειναι για πιο μεγαλη ηλικια.Ασε κ το αλλο,στην περιοχη μου,ειναι μονο αυτος που πηγα κ ειδα (με τους ιστους στις γωνιες),ολοι οι αλλοι ειναι πιο μακρια μας:( θα πρεπει να παρω λεωφορειο,να αφησω το παιδι,να παρω παλι λεωφορειο να παω σταθμο,να παρω το τρενο να παω στη δουλεια μου.πφφφφφ

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Στις 12 εχουμε ραντεβου να δουμε αλλη μια.

Οπως ειπε κ ο συζυγος μου....<<Και σε παλατι να μπαιναμε κ να εβλεπες μια κυρια με φτερα αγγελου,κ να ηταν ολα αποστειρωμενα κ τελεια,παλι κατι θα εβρισκες να πεις>>:tongue:

παντως εγω συμβουλευω πως δεν χρειαζεται αποστειρωση!!! κ εγω ολη μερα σκουπιζω κ σφουγγαριζω επειδη μπουσουλαει....πλενουμε χερακια πολυ συχνα κ μουριτσα....αλλα πρεπει να μαθει να ζει κ στον κοσμο των μικροβιων...

ειναι ομως μια αρχη μαρια μου.αν ερθει εκεινος πρωτα,οπως ειπατε,να ξεκινησει εστω με αυτες τις συνθηκες,να δει τι παιζει,να κανει καμια γνωριμια.

τοσα σαιτ,κοταξατε καποιο?κανατε καμια αιτηση??

καλημερα κοριτσια μου!κατερινα μου η αληθεια ειναι οτι δε καναμε αιτηση στα site που μας δωσατε και ο λογος ειναι οτι(για μενα ειναι λιγο χαζος)ο αντρεας το φοβαται με τα αγγλικα του να κανει αιτηση γιατι λεει οτι αμα τον παρει καποιος πως θα μπορεσει να συννενοηθει?λες και δε ξερει λεξη αγγλικα κανει ωρες ωρες!!νταξει μωρε τον καταλαβαινω και αυτον γιατι δε θελει να κανει παλι μια λαθος κινηση και να εχει αντικτυπο πανω μας.δεν την αφησαμε τελειως την επιλογη της αγγλιας,ειπε και ο θειος οτι θα εχει το νου του και για τιποτα αλλο αλλα μονο απο το θειο πιστευω οτι δε θα εχουμε και τα τρελλα αποτελεσματα.πρεπει να παει εκει,αλλα δε με ακουει κιολας!!!τελος παντων.καλε τι ειναι ολο αυτο με την πρεσβεια???εμ βεβαια ελληνικο δημοσιο αγαπη μου τι περιμενεις!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Στελίτσα είδα τις φωτό σου, τα σκίτσα σου είναι πολύ όμορφα! Κρίμα να μη μπορείς να βρεις μια σχετική δουλίτσα.

Δεν εχεις ιδεα ποσο πολυ θα το ηθελα αυτο....θα ανθουσα Δεσποινακι μου!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μολις γυρισαμε απ τη δευτερη.Λιγο καλυτερα τα πραγματα,αν κ εχει 2 γατακια:rolleyes: τουλαχιστον δε φορανε παπουτσια μες στο σπιτι;) μου αρεσε αρκετα μπορω να πω κ η ιδια κ ο τροπος που δουλευει.

Τηλ κ παλι στην πρεσβεια σημερα....παλι τιποτα.

Σας ζαλισα ομως με τα δικα μου δυο μερες.

Στελλα κ Μαρια,η ευρεση εργασιας εδω ειναι χρονοβορα για αυτο κ επιμενω λιγακι να αρχισετε το ψαξιμο κ τη διαδικασια να στελνετε αιτησεις απο ελλαδα.Θα ακουτε κ απο τις ειδησεις τα νεα μας κ εδω αρχιζουν τα πραγματα να δυσκολευουν.

Μαρακι οσο για το συζυγο,θα πρεπει να το ξεπερασει το θεμα της γλωσσας αν κ μπορω να σε βεβαιωσω πως δεν υπαρχει προβλημα.Τοσο στη δουλεια μου,οσο κ γενικοτερα εχω συναντησει ανθρωπους που μονο τα βασικα γνωριζουν αλλα μπρουμε να συνενοηθουμε μια χαρα.

Γιατι κ εγω οταν ηρθα εδω,μιλουσα νατιβ:rolleyes::rolleyes::tongue::D ναι καλα!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,

επεσε πολλη δουλεια, και δεν προλαβαινω να μπω και να διαβασω ολα τα μηνυματα σας....

fairy & katerina, εχουμε μοκετα στον κατω οροφο, αλλα επανω βαλαμε ξυλο, και ειδικα εκει δεν ειναι να πατησει κανεις με παπουτσια γιατι χαραζεται ευκολα το πατωμα. Ζηταω απο επισκεπτες να βγαζουν τα παπουτσια τους, ο Ηθαν εχει την συνηθεια να ειναι συνεχεια κατω, οσο να'ναι...

για την childminder, ειναι δυσκολο να βρεις ακριβως αυτο που θελεις, αλλα νομιζω ειναι το πιο σημαντικο να ειναι καλη με το παιδι. Η δικια μας δεν ειναι φοβερη με την καθαριοτητα, αλλα αγαπαει πολυ τα παιδια, ειναι ηρεμη, παιζει μαζι τους, τα πηγαινει τακτικα στο παρκο και αλλες εξοδους, και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Στον παιδικο που πηγαινα αρχικα την Ντεμπυ αν και φαινοταν καθαρα, επειδη εβγαζαν τα παπουτσια τους, οι καλτσες της ηταν παντα μαυρες....

Αμπι μου εχεις δικιο,τι να το κανεις ενα καθαρο σπιτι αν δεν αγαπα κ δεν προσεχει το παιδι σου?αλλωστε ολη μερα εξω θα ειναι,κ γω τη χρειαζομαι για μια κ μιση μερα.

Κατερίνα

Ησύχασες κάπως? Τελικά δε τους βρήκες στο τηλέφωνο? Αχ, τι να περιμένω όταν θα πάω για το διαβατήριο? Λετε βρε κοριτσιά να πρέπει να ξαναέρθω στο Λονδίνο? Δεν έχω και πολλές μέρες να σπαταλάω για τετοιες δουλείες.

Πάντως εγώ μια φορά χρειάστηκε να πάω στη πρεσβεία και με εξηπηρέτησαν αμέσως, καθόλου κίνηση δεν είχε. Και έχω πάει και στην ιταλικη πρεσβεία, παρόμοια μου φανηκε. Τι να πώ, εύχομαι να μην αλλάξω γνώμη την επόμενη παρασκευή!

Ο μικρός σας τι κάνει? Κοιμηθηκε καθόλου?

Για τη childminder, δε ξέρω τι να πω. Εχετε να δείτε και καμιά άλλη? Γενικά εμείς με τα ζώα δε τα πάμε και πολύ καλά, δε θα τα ήθελα πολύ κοντά σε μωράκια!

Για το χαλί, στο σπίτι που είμαστε προσπαθούμε να μη πατάμε με τα παπούτσια . Αλλά τη μοκέτα μόνο τη σκουπίζουμε με ηλεκτρική. Στο μπάνιο μόνο που και που βάζω κάτι σκόνες, αλλά κατά τα άλλα τίποτα :(. Πάντως δε θα καθόμουν ποτέ στο πάτωμα και πάντα φοράμε παντόφλες. Αμα είχα μωράκι μεσα στο σπίτι μάλλον θα καθάρισα παραπάνω!

Τι πρόγραμμα έχετε για αύριο? Τηλεφώνα στη πρεσβεία ή σκέφτεσαι να πας από εκεί να τους τα πεις από κοντά?

Καλό είναι και το Γιάννης, απλώς είναι καπως συνιθησμένο!

Τιποτα ακομα Δεσποινακο μου,τους τηλ κ δεν απαντουσαν παλι.

Δεν παω απο εκει,ξερω πως θα παω αδικα αλλωστε.δεν προκειται να με δουν <χωρις ραντεβου>:mad:

Σημερα ειδαμε κ αλλη μια κοπελα,με περισσοτερα χρονια προυπηρεσια απ τη χθεσινη που ειναι τελειως νεα στο επαγγελμα,κ μαλλον θα την προτιμησουμε (τη σημερινη).

κατερινα, να προτιμησεις μια κυρια που κανει αυτη την δουλεια περισσοτερα χρονια, και καλυτερα να ειναι και μεγαλυτερης ηλικιας. Δεν θελεις μια κοπελιτσα που να ειναι in between jobs, να θελει απλως να βγαζει ενα χρατζιλικι μεχρι να βρει κατι καλυτερο!! επισης να διαβασεις προσεκτικα το συμβολαιο προτου συμφωνησεις και πας το παιδι.

με την πρεσβεια, μηπως εχεις λαθος τηλεφωνο?? δεν γινεται να μην απαντανε...

Κορίτσα τι κάνετε?

Σήμερα δε γράψατε και πολλά!

Πάντως με κάνατε να ντρέπομαι λίγο. Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει και εμένα η καθαριότητα, αλλά μεσοβδόμαδα δε κάνω πολλές δουλειές. Σκούπα και σφουγγάρισμα στο πλακάκι βάζει ο αντρούλης μου κάθε σαββατοκύριακο. Δε μπορώ να πω πώς είναι πολύ επιμελής, αλλά ας κάνει και αυτός το κατι τις του. Εγώ αναλαμβάνω κουζίνες και τουαλέτες, γιατί να ειμαι σίγουρη πως έχει γίνει η απολύμανση. Και το σιδέρωμα!

Φαντάζομαι πώς όταν έρθει ένα μωράκι θα πρέπει να καθαρίζω πιο συχνα, δε μου αρέσει και εμένα η ιδέα ενός μωρού να παίζει στη μοκέτα!

Αλήθεια, έχετε βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού από τους συζύγους?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...