Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα!!!φερι μου τι ειναι το HC1?δεν εχω ιδεα..

αιτηση για πληρη βοηθεια με τις συνταγες κλπ

http://www.nhsbsa.nhs.uk/HealthCosts/Documents/HealthCosts/HC1_Scotland.pdf

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα νευρααααααα μουυυυυυυυ

ελεος ρε παιδια!!!!απ την προηγουμενη εβδομαδα προσπαθω να τηλ στην πρεσβεια κ δεν απανταει κανενας!!!!!κ σημερα παλι ολη μερα

τηλ κ στο γενικο αριθμο κ με συνδεσαν κανονικα ομως!!!!

τοσο απασχολημενοι ειναι πια????εμεις δηλαδη τι κανουμε ξυνομαστε???

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

χαχαχαα καλα κουραγια!!!!

να μη σου περιγραψω την δικη μου εμπειρια απο το προξενειο!!!! οτι βγηκε διαβατηριο 23 ωρες πριν πεταξουμε απο Ελλαδα για Αγγλια παλι!!! αστα!!!!

θανκσ!!μου δινεις κουραγιο χαχαχαχαχα.καλα ε ανθρωπο σκωτωνω...που λεει ο λογος.

αληθεια,δε μπορω να τους καταλαβω.σεβομαι κ κατανοω οτι ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ φυσικα!!!ειναι οι μονοι σε αυτη τη γη που εργαζονται τοοοοοσο σκληρα,

δε διοριζουν κανα ανθρωπο παραπανω?ξεμειναν απο συγγενεις?πως ειναι δυνατο τη μια κατηλλειμμενο την αλλη να μην απανταει.δεν ξανατηλ τωρα...θα κανουν δλμ τα παιδια γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

ααααα κ που να πας να δεις το κτιριο μας!!!!!

ενα θα σου πω!!!! πηγαμε 2 μερες πριν φυγουμε για ελλαδα για να βγαλουμε ταξιδιωτικο εγγραφο για τον μικρο

μπροστα στο μει ται ο μικρος στη πλατη ενας σακος

χτυπαμε το κουδουνι κ σου ανοιγουν, ειναι μια πορτα που γυριζει γυρω γυρω, καγκελα δηλαδη....κ σε δευτερολεπτα σταματαει να γυριζει....ΣΦΗΝΩΣΑ με ενα παιδι στην αγκαλια!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ Κ ΠΑΝΑΓΙΑ ελεος!γιατι δε βαζουν νορμαλ πορτουλα?τοσα πληθη πια???

ναι ξερω πως ειναι,εχω ξαναπαει αλλα οχι για διαβατηριο για αλλη δουλεια.θυμαμαι παντως τον κοσμο που τους φωναζε φανταζομαι οχι ολοι αδικα.

γιατι τηλ να κλεισουν ραντεβου,δεν απαντανε,ο κοσμος παει απο εκει χωρις ραντεβου κ τους τα χωνουν κ απο πανω!!!

εγω προσωπικα σκατα κοριτσια!η δουλεια ειναι για 3 μερες τη βδομαδα και τα λεφτα θα ειναι πολυ λιγα για τα δεδομενα της αγγλιας.τωρα ο αντρεας κοιταει ειδω για μια αλλη δουλεια με 80 ευρω μεροκαματο.αντε να δουμε!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

εγω προσωπικα σκατα κοριτσια!η δουλεια ειναι για 3 μερες τη βδομαδα και τα λεφτα θα ειναι πολυ λιγα για τα δεδομενα της αγγλιας.τωρα ο αντρεας κοιταει ειδω για μια αλλη δουλεια με 80 ευρω μεροκαματο.αντε να δουμε!

ειναι ομως μια αρχη μαρια μου.αν ερθει εκεινος πρωτα,οπως ειπατε,να ξεκινησει εστω με αυτες τις συνθηκες,να δει τι παιζει,να κανει καμια γνωριμια.

τοσα σαιτ,κοταξατε καποιο?κανατε καμια αιτηση??

Διαφημίσεις

ειναι ομως μια αρχη μαρια μου.αν ερθει εκεινος πρωτα,οπως ειπατε,να ξεκινησει εστω με αυτες τις συνθηκες,να δει τι παιζει,να κανει καμια γνωριμια.

τοσα σαιτ,κοταξατε καποιο?κανατε καμια αιτηση??

Μην νομίζετε ότι δεν κοιτάω τα σάιτ απλά εμεις επειδη θα κινηθουμε με το νέο έτος απλά δεν κάνουμε αιτήσεις ακόμα....

Θέλω να μεγαλώσει λίγο ο μπουρμπουλήθρας ...Να μην ειναι τοσο μωρουλι όσο τώρα για λόγους ευνοητους...

Κοριτσια να σας πω ένα παραπονο ?? Καθομαι μερικες φορές και πιάνω τον εαυτο μου να ταξιδεύει.....

Αλλά όχι εδώ:oops::oops::oops:

καπου αλλού...όχι κάπου συγκεκριμένα, αλλά σε άλλα τοπια σε άλλους τόπους, πολεις, σπιτια, κουλτουρες, μυρωδιές.....:?:-?:?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κοριτσια να σας πω ένα παραπονο ?? Καθομαι μερικες φορές και πιάνω τον εαυτο μου να ταξιδεύει.....

Αλλά όχι εδώ:oops::oops::oops:

καπου αλλού...όχι κάπου συγκεκριμένα, αλλά σε άλλα τοπια σε άλλους τόπους, πολεις, σπιτια, κουλτουρες, μυρωδιές.....:?:-?:?

γιατι παραπονο παρακαλω?ονειρα κανεις κ καλα κανεις.κ να να μην εισαι τσιγκουνα σ αυτο.βαλε κ αλλα μεσα.να δεις που σιγουρα θα γινουν ολα πραγματικοτητα κ αν οχι ολα...τα περισσοτερα;)

Ουυυυφ κοριτσια!τι ημερα κ αυτη?το πρωι με την πρεσβεια κ πριν καμια ωρα γυρισαμε απ την πρωτη τσαιλντμαιντερ.

Πολυ καλη εντυπωση μου εδωσε.εχει 2 παιδια κ η ιδια, εναν εφηβο κ μια κορουλα στα 7.δε με αφησε να μιλησω,γιατι ηταν η ιδια πολυ ομηλιτικη κ με καλυψε.:) Χαρουμενη πολυ κ αμεσως εδωσε προσοχη στον χιονομπαλιτσα μου.του ειχε ετοιμο καρεκλακι,παιχνιδακια,με ρωτησε για τη ρουτινα μας,πως κοιμαται,ποσο τρωει

εχουν κ ενα σκυλακι,αν κ ειμαι φιλοζωη,ειχα πολλα κατοικιδια στο παρελθον,νομιζω πως σκυλι κ παιδι δεν πανε μαζι,τουλαχιστον μεχρι καποια ηλικια.με χαλασε αυτο πολυ.

ρε κοριτσια,εσεις στο σπιτι σας πατατε με τα παπουτσια?κ καλα αν εχεις πατωμα,αλλα στα χαλια πανω?κ αν πατατε ποσο συχνα τα καθαριζετε?

μπηκαμε στο πλει ρουμ της κορουλας της (ολα ροζ) δε μας ειπε βγαλτε τα.

Σε γενικες γραμμες καθαρο το σπιτι της...οχι στα στανταρ μου,οπως ειπε κ ο αντρουλης μου.

τσεκαρα τα χαρτια της,ολα ενταξει ειναι,αλλα παλι πολυ συγγενολοι μπαινοβγαινει κατα τα λεγομενα της.κοιταζει ηδη αλλο ενα παιδακι κ θελει μονο αλλο ενα.

ἕσεις τι λετε?

Κατερίνα

πώς πήγε η μέρα σας σήμερα? Τον ξεθεώσατε το μικρό μπας και κλείσει μάτι το βράδυ?

Καλούτσικο το Ιωάννης, εμένα θα μου άρεζε και το Ιάσωνας. Αλλωστε, πρέπει να είναι το ίδιο όνομα? αλλο όνομα αγγλία άλλο Ελλάδα!

Για πόσο καιρό θα πάτε Ελλάδα τον Οκτώμβρη, θα τα προλάβετε όλα? Η έχετε αρχίσει να το μετανιώνετε?

Καλό ήταν το φεστιβάλ χτες. Εριξα και μια ματιά στον εργαστήρι του και στα άλλα εργαστήρια, εντυπωσιάστηκα κάπως με τα μηχανήματα και το αντικείμενο, αν και δε κατάλαβα πολλά!

Και το δειπνο σήμερα ήταν πολύ ωραίο, κρίμα που αύριο πάμε πάλι στη δουλειά!

Δεσποινακι μου χθες μειναμε μεσα να χουζουρεψουμε,ηθελε ο αντρουλης μου να χουχουλιασει.τους αφησα το μεσημερακι να κανω καποια ψωνακια κ μετα για τον μικρουλη που ρωτας,εκεινος μας ξεθεωσε χεχεχεχεχε.αλλη μια νυχτα που ηταν αναστατωμενος:confused:

Δεν ειμαι σιγουρη εαν μπορουμε να διαλλεξουμε διαφορετικο ονομα,δεν το εχω κοιταξει αυτο.Του αρεσει παντως το Γιαννης.

Σημερα παλι,διαβασες φανταζομαι κ τα μντ μου,με μπριζωσε η πρεσβεια για τα καλα το πρωι.καμια απαντηση.θα προσπαθησω παλι αυριο,δε ξερω τι να κανω πια.

Πως πανε οι προπαθειες?σταματησαν οι ταχυπαλμιες σου?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...