Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Και εμένα μου αρέσουν τα χόρτα. Λες να πω τους γονείς να μου στείλουν?

Είναι καλή γυμναστική η κηπουρική. Είχα πάρει δυο τρία βιβλιαράκια για φυτά, αλλά τα παράτησα γρήγορα. Φέτος λεω να πάρω κάτι σακούλες χώμα που έχει και να βάλω κανένα σπόρο και ότι γίνει. Δε μπλέκομαι ξανά με το να σκάβω!

Πέρσυ μου φάνηκε πως είχε καλό καιρο σχετικά. Θυμάμαι πρόπερσυ που όλο μας έβρεχε!

Αλήθεια κορίτσια, εσείς τι θερμοκρασία έχετε στο σπίτι σας? Στη Θεσσαλονική ο πατέρας μου είχε τρέλα με τη ζέστη, είχε βαλει πρόσθετη θερμομόνωση στα νταβάνια και κάποιους τοίχους και η θερμοκρασία το χειμώνα δεν έπεφτε τους 21. Εδω σα να κρυώνω λιγουλάκι. Ο άντρουλης προτιμάει η θερμοκρασία να μη ξεπερνάει τους 19, και για οικονομία (τον πιάνει καμιά φορά η μιζέρια του) αλλά και γιατί έτσι έχει συνηθίσει!:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεσποινα, ναι, ειμαι online...

για τα χορτα, μου ειπαν οτι ειναι ευκολα, μολις πιασουν τα κοβεις, αφηνεις τις ριζες και ξαναβγαινουν. Επισης θελω να βαλω παντζαρια, γιατι εδω τα πουλανε χωρις τα χορτα τους.... μετα σκεφτηκα για σπαραγγια (που διαβασα οτι ειναι πολυ ευκολα, ενω στο σουπερμαρκετ τα εχουν ακριβα). Απο δεντρα θελω να βαλω μια βυσσινια, και εχω μια κυδωνια, αλλα ακομα δεν εβγαλε τιποτα..... βεβαια, κυδωνια καμια φορα φερουν τα τουρκικα μαγαζια, και φετος εφτιαξα γλυκο του κουταλιου.

κοριτσακια καλημερα και απο μενα!

κατερινα,ο μικρουλης ειναι μια χαρα ολο ενεργεια και μας εχει τρελανει!!

δεσποινα,συμφωνω με τη στελλα οτι και μονο τις ηλεκτρικες συσκευες να εχει το σπιτι ειναι μια χαρα.εμεις εχουμε ενα παρκοκρεβατο για το παιδι που γινεται πολυ μικρο και θα το παρουμε μαζι αν και οταν με το καλο ερθουμε!σιγα σιγα θα γινουν και τα υπολοιπα,δε θα παθουμε τιποτα αν κοιμομαστε για λιγο στο πατωμα!

αμπι εμεις εδω εχουμε κηπο και ειχαμε βαλει πιπεριες και κολοκυθακια τα οποια βγαζανε για λιγο καιρο αλλα μετα πηγαν κατι γατια και μας τα εκαναν μανταρα!!!οσο για το ψησιμο που λεγαμε χθες ο αντρουλης βαριοταν να βαλει καρβουνακια και ετσι θα το κανουμε στη σχαρα του φουρνου και μετα μπαλκονατο!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Στην Ολλάνδία πόσο καιρό καθίσατε? Πόσο σας πήρε να βρείτε δουλειά?

Μου φαίνεται πως αφού εχετε κάποια εμπειρία θα ειστε καλύτερα προετοιμασμένοι!

xmmmm εισαι σίγουρη οτι θες να μάθεις για την εμπειρία μου στην ολλανδία???....Οκ, επειδή το ζητήσατε λοιπόν ειναι εδω....

Πόσο ζηλεύω τους κήπους σας...Ζω σε ένα σπίτι 42 τμ και εχω ενα μπαλκονάκι 1 χ 3 και βάζω μόνο τα απλωμένα ρούχα μου....

Ειμαι τρελή και παλαβή με την κηπουρική και τα λουλουδια....δεν μου έδωσε την δυνατότητα ο Παντοδύναμος να χαρώ εναν μικρούλι.....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια, δεν ειναι παντα ευκολα τα πραγματα. Νομιζω ειναι καλυτερο να βρειτε πρωτα την δουλεια, και μετα ερχεται η μετακομιση και ολα τα υπολοιπα. Μπορειτε να το κανετε απο ελλαδα, θα πρεπει ομως να εισαστε προετοιμασμενοι και να πεταχτειτε εδω για μια συνεντευξη (ενω τελικα μπορει να μην παρετε την δουλεια). Αν εχετε ενα πτυχιο και καποια προυπηρεσια στην ελλαδα, δεν ειναι και τοσο δυσκολο. Επισης εμεις δεν ηρθαμε ολοι μαζι, και δεν πηγαμε κατευθειαν σε σπιτι με κηπο. Αρχικα ηρθε μονο ο αντρας μου, και εμενε σε ενα δωματιο. Οταν πηρε κανα δυο μισθους, νοικιασε ενα μικρο διαμερισμα. Στα 4 χρονια εδω μπορεσαμε και αγορασαμε σπιτι - αλλα και παλι δουλευουμε και οι δυο, και ο αντρας μου εχει πολυ καλη δουλεια, ακομα και για τα δεδομενα της αγγλιας.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κ απο εμενα.ελπιζω να περνατε ενα ομορφο σαββατοβραδο.

Αν κ δεν ειχαμε ποτε μας ιδιαιτερα προβληματα υπνου,χθες ο μπομπορικος μου ανα τεταρτο,μισαωρο πεταγοταν ολη την ωρα.Ματι δεν κλεισαμε ολη νυχτα κ κουτουλαω σημερα.μας ειχε κ προχθες απ τις 4 στο ποδι...

πηγαμε στην πεθερα μου σημερα,καλα ηταν.

Τι ωραια συζητηση ανοιξατε περι κηπουρικης!Η αληθεια ομως ειναι πως ειμαι αχρηστη με κατι τετοια.οταν ο αντρας μου,μου φερνει λουλουδακια,ξεχναω να τους αλλαζω νερακι κ γκαγκανιαζουν τα αμοιρα.

Αγορασα απο τα Αλντι κατι σπορους λουλουδακια,να τα βαλω στην κρεμαστη γλαστρα...ακομα να αξιωθω!!

Θα μου αρεσε πολυ να εχω αυτα τα μικρα γλαστρακια ή εξω στα κηπακια,μυρωδικα.ροζμαρυ,μαιντανο,βασιλικο κλπ για μαγειρεμα,αλλα με ξερω.θα μαραθουν σε λιγες μερες.

Κοριτσια δεν ξερω αν το εχετε κ εσεις εκει που μενετε.εδω ο δημος σου παρεχει περιβολακι,το νοικιαζεις,κ φυτευεις οτι θες.φιλος κ συναδελφος του αντρου μου εχει κ μας φερνει που κ που.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

κοριτσια γεια σας και παλι.μολις μιλησαμε με το θειο.υπαρχει ενας τυπος που ενδιαφερεται να προσλαβει τον αντρα μου σε μια οικοδομη.70 λιρες μεροκαματο.πως το βλεπετε?βεβαια δε ξερω λεπτομερειες γιατι τωρα εχει παει να κοιμησει το μικρακι μας που λυσσαξε γιατι μαλλον ηθελε το μπαμπα!σκεφτομαι ομως οτι οταν τελειωσει ας πουμε αυτη η οικοδομη μετα τι θα γινει?που θα παει?για πειτε γνωμες!ααα!οποια εχει facebook το ονομα μου ειναι αυτο που φενεται και εδω αν καποια θελει να μου κανει add να μου κανει,να δω και πως ειστε εσεις και σεις εμας!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κοριτσάκια

Τι κάνετε?

Μαρία 70λιρες τη μέρα μεροκάματο είναι πολύ καλα. Κάποια χρηματα θα παν σε φόρους, αλλά και πάλι καλά είναι.

Για πόσο καιρό θα είναι στην οικοδομή? αμα πάει σε μία και μείνουν τα αφεντικά ευχαριστημένα μετά θα υπάρχει και συνέχεια. Είναι πολύ καλά νέα. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα και σύντομα να έρθετε όλοι εδώ.

Στο Λονδίνο η δουλειά?

δεσποινα αυτο που συμβαινει ειναι τελειως τρελλο!!!!ο εργοδοτης ειναι ο συμμαθητης της μανας μου!!!!απιστευτο?μου λεει τωρα ο αντρεας οτι ειναι μιση ωρα αποσταση απο το ενφιλντ και οτι θα ειναι μονιμος βοηθος για οπου παει!αχ εχω καταχαρει ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Κατερίνα

τι κάνετε εσεις? Κουρασμένη κάπως;

Ισως να είναι κάπως ή αλλαγή καιρού, ίσως πάλι τα δοντάκια του.

Περαστικά να είναι!

Εχουμε το κήπο, αλλά δεν τον προσέχουμε ιδιαίτερα. Και εγώ με τα λουλούδια δε τα πάω καλά.

Προσπάθησω να βάλω βότανα, μαϊντανο, και τετοια αλλά δε τα κατάφερα. Μαλλον πρέπει να αγοράσω όχι σπόρους αλλά λίγο πιο μεγάλο και μετά βλέπουμε. Ο βασιλικός και ο μαϊντανός που πουλάν στο σουπερμαρκετ δε μου κρατάει πάνω από βδομάδα:(.

Καπου είχα διαβάσει πως και οι φραουλίτσες είναι σχετικά εύκολες και δε χρειάζονται πολυ φροντίδα.

Εχουμε δοκιμάσει και εμείς να κρεμάσουμε γλαστρούλα στη πόρτα, αλλά ξεχνάμε να τη ποτίσουμε, έχει και κρύο χαλάει κατευθείαν! Μας έχει μείνει μόνο η γλαστρούλα, σε σχήμα ελέφαντα! :)

Μαρια θα σε κανω add.

Παω να ετοιμάσω το βραδυνό τώρα.

Καλό σας βράδυ!

Διαφημίσεις

Τι ωραία νέα είναι αυτά!

Μαλλον και ο εργοδότης άμα είναι έλληνας έχει αγανακτήσει από τους άγγλους!

Οπότε σκέφτεται ο άντρας σου σύντομα να ανεβεί Λονδίνο? Μήπως στο τέλος μου βρείτε και εμένα καμιά δουλειά?

Θα ήθελα να δουλέψω στο εργοτάξιο για λίγο! χιχιχιχι!

Αλήθεια, αθήνα είπαμε ότι μένεις ή όχι?

αυτο το ατομο που ειχε θα φυγει τον απριλιο οποτε οταν του πει ο θειος του εχει φυγει.δευτερα θα παμε και για του παιδιου το passport δε θυμαμαι πως λεγεται ελληνικα αν ειναι δυνατον!!!και μετα οποτε ειναι αναχωρει για london!!!!θα μεινει κανα 2 μηνες και μετα θα ανεβουμε και μεις!εγω μενω αθηνα στον αλιμο.ειμαστε κοντα στη παραλια απο τη μια και απο την αλλη βλεπουμε το βουνο.εσυ αγγλια που μενεις?ρε κοριτσια ποσο θα ηθελα να σας γνωρισω ολες σας απο κοντα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαβατήριο Μαράκι λέγετε.....Ειδες που σου χαμογέλασε η τύχη???

εγώ θα κάνω κανα ευχελαιο μπας και αλάξει τίποτα...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Μαρακι.....τι ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!Υπεροχα!το πρωτο βημα εγινε κ πολυ γρηγορα μαλιστα:D:D ρωτησατε εαν θα υπογραφει συμβολαιο ή τιποτα τετοιο ή θα παει μονο στο μιλητο?

70 λιρες μεροκα ειναι παρα πολυ καλα!!!βρε λες να αλλαξω επαγγελμα?χαχαχαχα κ θα μεινει εως βοηθος!!ουαου!!αντε,ετοιμαστε βαλιτσες χεχεχε

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...