Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

εντομεταξυ θυμαμαι που μου ειχε πει η κατερινα οτι για να νοικιασεις σπιτι πρεπει να εχεις καποια χαρτια στο ονομα σου και ενα χαρτι που να λεει οτι δουλευεις.αρα πριν βρειτε δουλεια μαλλον θα ειναι δυσκολο να βρειτε και σπιτι.μπορειται για αρχη να μεινετε σε καποιο hostel.η κουμπαρα μου που ειναι αγγλια για μεταπτυχιακο μενει σε hostel στο λονδινο και πληρωνει μαζι με φαγητο πρωι-βραδυ 600 λιρες το μηνα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντομεταξυ θυμαμαι που μου ειχε πει η κατερινα οτι για να νοικιασεις σπιτι πρεπει να εχεις καποια χαρτια στο ονομα σου και ενα χαρτι που να λεει οτι δουλευεις.αρα πριν βρειτε δουλεια μαλλον θα ειναι δυσκολο να βρειτε και σπιτι.μπορειται για αρχη να μεινετε σε καποιο hostel.η κουμπαρα μου που ειναι αγγλια για μεταπτυχιακο μενει σε hostel στο λονδινο και πληρωνει μαζι με φαγητο πρωι-βραδυ 600 λιρες το μηνα.

είναι μόνη της όμως εμεις είμαστε οικογενεια!!!! Μακρια απο ξενοδοχεια hostel κλπ.....το πλήρωσα ακριβά ήδη μια φορά, δεν θέλω άλλη!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κατερίνα

Δεν υποχώρησε η κοκκινίλα ακόμα? Τον ενοχλεί ή απλώς είναι επιφανειακό? Φαντάζομαι απλώς θέλει το χρόνο του. Με τα δοντάκια τι έγινε? Εβγαλέ κανένα ή όχι ακόμα?

Γιατί έτσι με τη πρεσβεία? Εχει δυο τρία τηλέφωνα μου φαίνεται. Προσπάθησες σε όλα? Μάλλον έχουν πάει όλοι στην ελλάδα για την 25 μαρτίου. Πέφτει και παρασκευή, αχ τι ωραία να είμασταν και εμείς εκει!

Τελικά με την εκκλησία και το τι χρειάζεται βγάλατε άκρη?

ποτε μοιαζει να υποχωρει,ποτε μοιαζει να φουντωνει παλι.εαν δεν εχει φυγει μεχρι την τριτη,θα παμε παλι στη γιατρο.

Δοντακια οχι ακομα....εχουμε εδω κ μηνες τα σημαδια/συμπτωματα αλλα δεν εχει σκασει κανενα.

Σημερα ουτε καν επιχειρησα να τους τηλ,ειχα πολυ καλη διαθεση λογω καιρου,δεν ηθελα να τη χαλασω για χαρη τους,απο δευτερα παλι τα τηλ.

Στην εκκλησια,στην ενορια μας,εχει παει ηδη η μαμα μου κ της ειπαν πως χρειαζεται να γινει η βαφτιση,οποτε μαλλον θα προσπαθησουμε να κανουμε τη βαφτιση εδω ή καποια ασχετη μερα στην ελλαδα,μια κ που χρειαζομαστε νονα/νονα

εσεις τι σχεδια για το σ/κο?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

τι εγινε ρε κοριτσια σημερα πολυ ηρεμια βλεπω!κατερινα εμεις λεμε το αυριο αν ειναι καλος ο καιρος να κατσουμε να ψησουμε στον κηπο με τις γιαγιαδες παρεα!δε δουλευει και ο αντρουλης σκ,πραγμα το οποιο πρεπει να συμβαινει πρωτη φορα,και ειπαμε να το ριξουμε εξω!εσεις τι θα κανετε??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπερα κοριτσια! δεν προλαβα να διαβασω ολα τα μηνυματα, αλλα ελπιζω να μπορεσατε να απολαυσετε λιγο τις ωραιες μερες που ειχαμε. Απο αυριο θα βαλει παλι κρυο λενε....

Κατερινα, αυτο για τον καφε δεν το πολυκαταλαβα, αν ειναι στειλε μου πμ με τις λεπτομεριες!!!

ελπιζω να εχετε ενα καλο σαββατοκυριακο, τα λεμε αυριο απο την αιμοκαθαρση!!

Διαφημίσεις

Μαρια εμεις μαλλον θα παμε στην πεθερα μου,δεν ειναι σιγουρο ακομα.περιμενω τηλ της...:rolleyes:

κυριακη συνηθως παμε βολτουλα εδω γυρω.τωρα ο αντρουλης μου κανει μαθηματα οδηγησης,να παρουμε αμαξακι να παμε καμια θαλασσα το καλοκαιρι.τι κανει τ αγορακι σου?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Να με και εγώ!

Αμπι γιατί το είπες αυτό για το καιρό?:( Και σκεφτόμουν να βγάλω καλοκαιρινά, ίσως να εσβήνα και τη θέρμανση?

Αλλά δε το έχω μάθει ακόμα, για λίγο βγαίνει ο ήλιος και μετά εξαφανίζεται για μήνες.

Τέτοια χαρά που σκεφτόμουν να φυτεύσω καμιά ντοματίτσα!

Πέρσι προσπάθησα να φυτέψω λουλουδάκια. Από τους 40 βολβούς είχαν βγεί περίπου 20, ομόρφα ήταν. Και φέτος, σα να ξαναβγαίνουν μερικα, μη σας πω και περισσότερα από ότι περσυ. Ο αντρούλης είχε προσπαθήσει να φυτέψει κρεμύδια και σκόρδα. Είχε βάλει καμιά 60 και ζήτημα να βγήκαν 5 6 και μάλιστα μετά από 6μηνο!:confused:

Είχαμε προσπαθήσει και με κάτι ντοματούλες κατά τον αύγουστο, αλλά τίποτα δεν είδαμε! Εσεις έχετε κήπο? Τον προσέχετε? Καμιά συμβουλή?

Τα σχέδια μας για σαββατοκύριακο: Αύριο θα πάω μια βολτούλα στο Καμπριτζ, να κοιτάξω για κανένα φωτογράφο μπας και βγάλω καμιά φωτο της προκοπής, γιατί δοκίμασα σε μηχάνημα, και απογοητεύτηκα. Με βλέπω να το βγάζω το διαβατήριο όταν πάω ξανά ελλάδα.

Μετα θα πάω σε φεστιβάλ επιστήμης που οργανώνει το τμήμα του άντρα μου, και ίσως πάμε και για κανένα ποτό με τους συναδέλφους του.

Και τη Κυριακή θα συναντησω κάτι παιδιά από τα ιταλικά που έκανα περσυ. Ωραία σχέδια, εύχομαι μόνο ο καιρός να μη μου χαλάσει τη διάθεση πολύ!

Τα δικά σας σχέδια?

Κατερινά

Τι κάνει ο μικρός σας? Σας κούρασε λίγο παραπάνω? Ετσι για να σας έχει σούζα! Αχ η άτιμη η κοκκινίλα. Εύχομαι να μη χρειαστεί να πάτε στο γιατρό, να φύγει από μόνη της!

Δηλαδή δε θα τη γλυτώσετε τη βάπτιση? Και δέχτηκε να το κάνει ο καημένος? Πρέπει να σε αγαπάει πολύ, για να δέχετε να κάνει τέτοιο πραγμά στα "γεράματα"! Αλήθεια τι ονομά σκέφτεστε να του δώσετε?:tongue:

Πάντως άμα χρειαστείτε, και δεν έχει πολύ γραφειοκρατια θα σας το βαπτίσω εγώ το παλικάρι. Αρκεί να μη μου ζητάει λαμπάδα κάθε πάσχα!;)

Θα σου έλεγα πάντως να το ψάξετε παραπάνω. Δε μπορεί ο γάμος να γίνει σε άλλη εκκλησία? Πώς είναι δυνατό να στο επιτρέπει η εκκλησία στην Αγγλιά και όχι στην Ελλάδα?

Μαρια και Στελλίτσα

Καταλαβαίνω τη στενοχώρια σας και τον καημό σας για ένα καλύτερο μέλλον για τα αγοράκια σας, αλλά φοβάμαι και να σας πω πως με το που θα έρθετε εδώ όλα θα φτιάξουν. Από όσα ακούω στις ειδήσεις τα πράγματα και εδώ είναι δύσκολα και ίσως να μην έχουμε φτάσει στο πάτο ακόμα!

Μακαρι να μπορούσα να σας πώ πως θα βρείτε δουλειά σε τρεις μήνες, αλλά η αλήθεια είναι πως δε ξέρω. Γενικά νομίζω πως έχει αλλάξει και κάπως η ψυχολογια του κόσμου και κάπως κοιτάν τους μετανάστες και με κακό μάτι. Γιατι είσαι εδώ να μας πάρεις τη δουλειά και τα σχετικά. Μακάρι να κάνω λάθος.

Θα σας έλεγα πώς το τρίμηνο θα το χρειαστείτε σίγουρα. Στη χειρότερη περίπτωση να υπολογίζεται εξάμηνο. Οσο για τα αρχικά χρήματα που χρειάζεστε, κατά τη γνώμη μου να υπολογίζεται το λιγότερο 5000 με 6000 ευρώ. Σε κάθε μετακόμιση μου έφευγαν πολλά λεφτά, για το μεσήτη, μεταφορικά κάποια μικροέπιπλα..... Και γενικά σε κάθε νέο ξεκίνημα, τα λεφτά φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις. Αλήθεια, σκέφτεστε για επιπλωμένο σπίτι? Καμιά φορά τα έπιπλα δεν είναι και τα καλύτερα, και ίσως για το μωράκι σας να χρειαστείτε να πάρετε κρεβατάκι και ότι αλλο θα χρειάζεται!

Δε θέλω να σας αγχώσω κοριτσάκια, απλώς να σας προετοιμάσω θέλω.

Αλλά κάθε εμπόδιο και για καλό δε λεν. Ισως η αρχή να είναι δύσκολη, αλλά πιστεύω πως θα αξίζει στο τέλος!

Διαφημίσεις

Αμπι

Εύχομαι να παν όλα καλά αύριο, άν και μου φαίνεται την έχετε συνηθίσει τη διαδικασία.

Ισως την αλλη φορά μας πεις περιπού τη ώρα πάτε για να σε πετύχουμε και ον λινε!

Καλό σαββοκύριακο να έχετε!

Καλημέρα κορίτσια,

εδώ έχει ήλιο και λέμε να πάμε στα τζάμπο σήμερα να περπατησουμε και να δούμε παιχνιδάκια...

Ρε παιδιά τι γέλιο κάνουμε με τον μπεμπη....Με κοιτάει καλά καλά σοβαρός και στο τέλος σκάει κάτι γέλια απιστευτα....κανει και λακάκια στα μάγουλα....πλάκα εχει...ειναι απιστευτος....

Δεσποινάκι εσυ καλά κανεις και μας τα λές τα άσχημα γιατι αυτα πρέπει να ακούμε...αν μας χρυσώνετε το χάπι και έρθουμε και παθουμε νίλα δεν θα ειναι ωραία...Δεν θέλω να ακούω τα όμορφα γιατι τα όμορφα αν τα συνατησω καλοδεχούμενα θα είναι, ενώ τα άσχημα???

Ξέρω ότι φεύγουν ΠΟΛΛΑ λεφτά, Μην ξεχνάς εγώ με την νιλα που έπαθα στην Ολλανδία ξέρω πως φεύγουν τα χρήματα...Γιαυτο και είπα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑαπο ξενοδοχεία, hostels κλπ...

Όσο για το σπίτι, μην γελάσετε κορίτσια αλλά και semi furnished (μόνο με ηλ. συσκευές) να είναι δεν με νοιάζει καθόλου...Ας κοιμόμαστε στο πάτωμα σε sleeping bag και ο μπέμπης στην μέση...δεν μας απασχολει για αρχή...τουλάχιστον πιστεύω ότι δεν θα ειμαστε για πάντα έτσι και κάποια στιγμη θα αξιοθούμε να πάρουμε και 1 κρεβάτι και αργότερα 1 καρέκλα και αργότερα 1 τραπεζάκι....να φτιαχτεί ενα φτωχικούλι βιωσιμο....

Πιστεψε με δεν με πρετοιμάζεις για το χειρότερο γιατι απλά το έζησα το χειρότεροπεριπλανώμενη στους δρόμους του Αμστερνταμ, του Ροττερνταμ, της Ουτρέχτης και τέλος της Χάγης.....

Κατερίνα τι κάνει το χιονομπαλάκι??? Είπες κάτι περι παραλίας....Μωρε μην γελάσεις δεν ξέρω....έχει βιωσιμες παραλίες? Κάνεις μπάνιο ειναι καθαρά??? Είναι ζεστή το καλοκαίρι ή είναι ακόμα στους -10??? Για πες? Γενικώς πως ειναι οι παραλίες εκεί???

Στην Χαγη ας πούμε που η παραλία βλέπει Ατλαντικό, εκτός του ότι το νερό ήταν μπούζι την Ανοιξη, από χρώμα ήταν κατάμαυρη (χεζόσουν και τα πόδια σου να βρέξεις) και στα ριχά και είχε τρελόοοοο κύμα.....Ξέρει ήταν πολύ σέρφερ....Κατα τα άλλα είχε μια παραλία όλο άμμο καθαρή λευκη χιλιόμετρα μεγάλη, με καφετεριούλες, παγωτατζίδικα, κόσμο ...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

καλημερα κοριτσια!! λιγο συννεφια σημερα, αλλα αυριο θα εχει ωραιο καιρο παλι.... Δεσποινα, εδω ειναι αγγλια, το καλοριφερ το χρειαζομαστε για μερικους μηνες ακομα..... το ιδιο και τις ομπρελες!!! καλοκαιρι περσι εκανε 2 εβδομαδες? δεν θυμαμαι ακριβως, κατι τετοιο ομως..... νομιζω δυο φορες καθησαμε στον κηπο να κανουμε ηλιοθεραπεια, χεχεχε.....

ναι, κι εμενα μου αρεσει να ασχολουμαι με τον κηπο, αλλα προς το παρον ο δικος μας ειναι χαλια!!!! Κανουμε κατι εργασιες, και εχουν σκαψει.... κοιταω ομως πως θα τα φτιαξουμε, και εχει πολλες συμβουλες στο bbc gardening. Σχετικα με τα λαχανικα, διαβασα οτι ειναι καλυτερο να φυτευουμε αυτα που ειναι πιο ακριβα (πχ αντι για κρεμμυδια, καλυτερα πρασσα) και φυσικα αυτα που δεν βρισκουμε ευκολα στα μαγαζια (πχ μου εφεραν απο την ελλαδα σπορους για χορτα, που εχουμε 5 χρονια να φαμε....) . Το αν θα πετυχουν ή οχι εξαρταται και απο το χωμα, και υπαρχουν ειδικα σετ για να το δοκιμασεις και να βρεις ποια φυτα ειναι καλυτερα.... τωρα σε τοσο κοπο δεν μπαινω, ουτε εχω ιδιαιτερες γνωσεις, απλα κοιταω τι μου αρεσει, κοιταω αν θελει ηλιο κλπ, και το φυτευω.... σιγα σιγα θα μαθω, ειναι ωραια να ασχολεισαι, και ειναι και γυμναστικη, χεχεχε....

αν θελετε να σας κανω add στο fb στειλτε μου μηνυμα, αυτο το online που λες δεσποινα γινεται απο εδω?

Στελίτσα

Μια γλύκα πρέπει να είναι ο μπόμπιρας!

Στην Ολλάνδία πόσο καιρό καθίσατε? Πόσο σας πήρε να βρείτε δουλειά?

Μου φαίνεται πως αφού εχετε κάποια εμπειρία θα ειστε καλύτερα προετοιμασμένοι!

Α, και κάτι ακόμα που ξέχασα να αναφέρω. Θα σας πρότεινα άμα κάνατε το βήμα να έρθετε τέλη άνοιξης καλοκαιριού, και μάλλον μετά τον Απρίλη.

Απρίλης είναι αρχή του οικονομικού έτους και Φεβρουάριο Μάρτιο, καμιά φορά οι δουλείες λιγοστεύουν, γιατί όλοι περιμένουν να κάνουν το προϋπολογισμό τους. Αλλώστε, άνοιξη δε θα έχει και τόσο κρύο και θα ξοδεύετε λιγότερο ηλεκτρικό/γκάζι για θέρμανση, και γενικώς είναι καλύτερα για τις μετακομίσεις!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...