Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Δεσποιναααααααακι μου.τι λες?διαλογο κανουμε,η κακια στους κακους χεχε!Για τα διαβατηρια,ξερω πως θελουν ραντεβου για αλλες επικυρωσεις,δεν ξερω.ναι,παμε παρεα να τους πεταξω αυγα!!!αν ειναι δυνατον 2 μερες δεν απαντα κανεις,ελεος πια!

Κοιτα,90 με 120 ειναι οι φυσιολογικοι παλμοι της καρδιας μας.εχεις στην οικογενεια σου ιστορικο καρδ/κων προβληματων?εφαγες ή ηπιες κατι?φαρμακα που επηρεαζουν?το ενιωσες σαν ταχυκαρδια ή σαν πηδηματακια?

Ειναι η πρωτη φορα ή το εχεις ξαναπαθει κ στο παρελθον κ αν ναι ποσο τακτικα?

Συνηθως σε αυτη την ηλικια,(νεαρη)ειναι απλα νευρικο κ αν δεν υπαρχουν επαναλαμβανομενα επεισοδια,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

Προσπαθησε να χαλαρωσεις μονο....πολυ αγχος εχεις,προσπαθησε να χαλαρωσεις.

Α!επισης κ στην εγκυμοσυνη ειναι συνηθες ;)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμπι μου υπομονη!δε μας ειπες τελικα για το καφεδακι,θα τα καταφερεις?

Μαρακι πως πανε τα σχεδια?

Στελλιτσα,Ειρηνη περιμενουμε νεα σας.

Φερρυ δε σου μιλαω....

χαχαχαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::-)

κατερινα μου εμεις εδω τα ιδια κοιταμε και ξανακοιταμε και ξανακοιταμε και ακρη δε βγαζουμε.βρηκαμε και κατι σπιτια κοντα στο ενφιλντ με αρκετα καλες τιμες.πληρωθηκε ο αντρας μου σημερα και πηρε 400 ευρω,κανουμε παρτυ ειστε ολες καλεσμενες!!!!!!μη τους πω τιποτα!!!θα παρει το θειο τηλ,να παει για καμια βδομαδα να κοιταξει απο κοντα για δουλεια γιατι δε γινεται αλλο!στη βραση κολλαει το σιδερο του ειπα!!!τι να μην εχουμε λεφτα εδω τι να μην εχουμε λεφτα εκει!!!!αμα πια κουραστηκα ρε παιδια με αυτη τη κατασταση!!!!!το μωρο μου σκεφτομαι τιποτα αλλο!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κοριτσια!

Κατερίνα θα συμφωνήσω μαζί σου! Τι καταπληκτικός καιρός είναι αυτός. Θυμίζει καλοκαίρι. Αμα κρατήσει μέχρι το σαβ-κο μας βλέπω να κάνουμε το πρωτο μας μπάρμπεκιου! Τα δυό μας μόνο, δυστυχώς, αλλά και πάλι, θα είναι καλά!

Φαίρη μου δυστυχώς χτες δε το κατάλαβα ότι ήσουν on line! Κρίμα, θα μπορούσαμε να τα λέγαμε και λίγο. Την άλλη φορά!

Κατερινούλα σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μάλλον είναι από το άγχος μου. Το έχω πάθει και στο παρελθόν μπορεί να κρατήσει κανένα δυο τρεις μήνες και μετά το ξεχνάω.

Δυστυχώς αγχώνομαι εύκολα στη δουλεια, και έχει πέσει αρκετή δουλίτσα τις τελευταίες βδομάδες. Γενικά, με την οργάνωση το αφεντικό δε τα πάει πολύ καλά. Δυστυχώς, δεν είναι καλός στην οργάνωση και λίγο ο προγραμματισμός υστερεί. Αλλά που θα πάει, μπορά είναι θα περάσει!

Αμπι πώς είναι σήμερα ο μικρός? Η θεραπεία που του κάνουν στο νοσοκομείο πονάει? Τι σχέδια έχετε για το σαβ-κο?

Κατερίνα

Δεν υποχώρησε η κοκκινίλα ακόμα? Τον ενοχλεί ή απλώς είναι επιφανειακό? Φαντάζομαι απλώς θέλει το χρόνο του. Με τα δοντάκια τι έγινε? Εβγαλέ κανένα ή όχι ακόμα?

Γιατί έτσι με τη πρεσβεία? Εχει δυο τρία τηλέφωνα μου φαίνεται. Προσπάθησες σε όλα? Μάλλον έχουν πάει όλοι στην ελλάδα για την 25 μαρτίου. Πέφτει και παρασκευή, αχ τι ωραία να είμασταν και εμείς εκει!

Τελικά με την εκκλησία και το τι χρειάζεται βγάλατε άκρη?

Διαφημίσεις

Μαρία

Καταλάβαίνω πώς είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά όπως μου λέει ο άντρούλης μου συνεχώς, υπομονή, και όλα θα γίνουν. Απλώς όλα χρειάζονται το χρόνο τους.

Για τα σχέδια σας, χωρίς να θέλω να γίνω αρνητική, ίσως να χρειαστεί πάνω από μήνα να βρει δουλειά και σπίτι. Θα σου έλεγα να υπολογίζεις κανένα τρίμηνο καλύτερα, για να είσαι σίγουρη πώς θα τακτοποιηθεί καλά. Το να έρθει πάντως για καμιά βδομάδα αρχικά να δει τι γίνεται είναι πολύ καλή ιδέα. Για να μπορέσετε να προετοιμαστείτε και καλύτερα, γιατί άσχετα με το τι θα σου πει ο οποιοδήποτε, εσείς μπορεί να τα βρείτε τελείως διαφορετικά!

Μαρία

Καταλάβαίνω πώς είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά όπως μου λέει ο άντρούλης μου συνεχώς, υπομονή, και όλα θα γίνουν. Απλώς όλα χρειάζονται το χρόνο τους.

Για τα σχέδια σας, χωρίς να θέλω να γίνω αρνητική, ίσως να χρειαστεί πάνω από μήνα να βρει δουλειά και σπίτι. Θα σου έλεγα να υπολογίζεις κανένα τρίμηνο καλύτερα, για να είσαι σίγουρη πώς θα τακτοποιηθεί καλά. Το να έρθει πάντως για καμιά βδομάδα αρχικά να δει τι γίνεται είναι πολύ καλή ιδέα. Για να μπορέσετε να προετοιμαστείτε και καλύτερα, γιατί άσχετα με το τι θα σου πει ο οποιοδήποτε, εσείς μπορεί να τα βρείτε τελείως διαφορετικά!

δεσποινα το ξερω οτι θα πρεπει να φυγει για παραπανω αλλα δε θελει να μας αφησει και τοσο πολυ.ναι ειναι δυσκολο καμια αντιρρηση αλλα του λεω τι προτιμας να βλεπεις το παιδι η να μπορεις να μας ταισεις??θα μας λειψει και μας και του παιδιου και εκεινου θα του λειψουμε αλλα δεν εχουμε παντα αυτο που θελουμε σε αυτη τη ζωη..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

Τι μου κανετε??? Εγώ εχω αρχισει να θέλω πιο πολύ απο ποτέ να φυγω...Αληθεια δεν αντεχω...

Μαρια ειναι δυνατον να μην σε θυμάμαι??? το ωραιο ζευγαράκι με τον γλυκα μπομπιρα.......και σεις Αγγλια??? Μηπως να περιμενετε να ανεβουμε μαζί??? και μεις με το νεο έτος το σχεδιαζουμε....εσεις εχετε και ενα θειο εκει...εμεις ξεκαρφωτοι παμε..

Εγώ ως δευτερο επαγγελμα μου και πτυχιο μου εχω στο χωρο ομορφιας.....χεχε....

και ο άνδρας μου ειναι ηλεκτρονικός με ειδικευση στα σκάφη...χαχαχαχα

βρίσκεις ομοιότητες???

Το μπεμπακι μου ζωηροτατο και πιο γκρινιαρικο απο ποτέ....Μόνο όταν ερχετε ο πατερας του το απογευμα ειναι σουζα...εμενα μου εχει παρει τον αερα...χαχαχα

ο ανδρουλης μου ειναι καλα...Δοξα τον Θεό....

Κοριτσια περιπου πόσο καιρο μας δινετε περιπλανωμενους στην βρετανικη περιφερεια να βρούμε μια οποιαδηποτε δουλεια?? (εκτος απο θερμοκηπια), ενα τριμηνο ειναι καλα???

και δεδομενου οτι μενετε εκει ποσα χρηματα πιστευετε πρεπει να παρουμε τριμελης οικογενεια για το πρωτο τριμηνο τουλαχιστον δεδομενου οτι δεν εχουμε καπου να μεινουμε και θα πρεπει να βρουμε σπιτι αμεσα?

ειναι πολυ δυσκολο να βρουμε σπιτι αν δωσουμε απο την αρχη όλα τα λεφτα ας πουμε για ενα συμβολαιο 3 μηνο??

Αυτα σκεφτομαι 2 μερες τωρα...μπας και αφησουμε την Ελλαδα και θα λυπηθω καθόλου πιστεψτε με!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλημερα κοριτσια.Σημερα ο μικρος μου ο αντρας αποφασισε να μου κανει καψονια.σηκωσε τη μανουλα απ τις 4 πανω που ελεγα δεν εχουμε προβληματα υπνου.

Στελλα κ Μαρια.Μπορειτε κ απο Ελλαδα να αρχισετε να κανετε αιτησεις κ οι αντρες σας το ιδιο.Φυσικα θα επισημανετε πως ειστε Ελλαδα κ σκοπευετε να ερθετε.Ετοιμαστε λοιπον ενα ομορφο βιογραφικο με οτι κ αν εχετε κανει μεχρι σημερα,γραψτε κ μια ομορφη επιστολη κ αρχιστε να στελνετε.

υπαρχει πιθανοτητα(οπως στο συζυγο της Αμπις) να σας κανουν ενα συντομο τηλεφωνικο ιντερβιου κ να σας καλεσουν για επισημο.

Δε θελω να τα παρουσιασω ολα ροδινα.καποιοι δε θα σας απαντησουν καθολου,καποιοι θα σας πουν ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα οχι κ καποιοι που σας το ευχομαι ολοψυχα,θα σας κλεισουν ραντεβου για συνεντευξη.

επισης,δοκιμαστε την τυχη σας παντου.εφοσον δεν εχετε προβλημα τι δουλεια να κανετε εσεις ή οι αντρες σας.διαβαστε προσεχτικα τα προσοντα που ζητανε κ εαν σας λειπει κ ενα δε χαλασε δα κ οκοσμος.

next,zara,boots ειναι ο αντιστοιχος χοντος,body shop,ταχυδρομειο,nhs.για τους αντρες σας δυσκολευομαι λιγο γιατι δεν εχω ιδεα που θα μπορουσαν να εργαστουν,αλλα ειναι μια αρχη αν κοιτουσαν κ εκει.

εαν θελετε,δεν εχω προβλημα,φανταζομαι κ τα αλλα κοριτσια εαν εχουν χρονο,να κοιταζαμε παρεα τα βιογραφικα σας κ να γραφαμε τις επιστολες

Διαφημίσεις

Κοριτσια περιπου πόσο καιρο μας δινετε περιπλανωμενους στην βρετανικη περιφερεια να βρούμε μια οποιαδηποτε δουλεια?? (εκτος απο θερμοκηπια), ενα τριμηνο ειναι καλα???

προσωπικα δε μπορω να σου απαντησω με σιγουρια.το καλο ειναι πως δεν κοιτας συγκεκριμενο τομεα,οποτε ελπιζω,να μην αργησει να βρεθει κατι.

και δεδομενου οτι μενετε εκει ποσα χρηματα πιστευετε πρεπει να παρουμε τριμελης οικογενεια για το πρωτο τριμηνο τουλαχιστον δεδομενου οτι δεν εχουμε καπου να μεινουμε και θα πρεπει να βρουμε σπιτι αμεσα????

ειναι πολυ δυσκολο να βρουμε σπιτι αν δωσουμε απο την αρχη όλα τα λεφτα ας πουμε για ενα συμβολαιο 3 μηνο??

Αυτα σκεφτομαι 2 μερες τωρα...μπας και αφησουμε την Ελλαδα και θα λυπηθω καθόλου πιστεψτε με!!!

ουτε εδω μπορω να σου απαντησω με σιγουρια.εξαρταται που θα μεινεις.το ενοικιο θα ειναι το πιο ακριβο απ ολα σας τα εξοδα κ διαφερει απο πολη σε πολη,κ περιοχη.τα συμβολαια εδω ειναι 6μηνα ή ετησια,δε νομιζω να βρεις για 3μηνες.

το ενοικιο οταν σου λενε pw ειναι ανα εβδομαδα θα το υπολογιζεις ετσι.

παραδειγμα, 100 λιρες την εβδομαδα,αρα 100 επι 52 εβδομαδες που εχει ο χρονος,5200 δια 12 μηνες που εχει ο χρονος,433 λιρες τον μηνα.δεν ειναι 100 την εβδομαδα,αρα 400 τον μηνα.

αρα 433 λιρες επι 6 μηνες το λιγοτερο,2.600 για το ενοικιο σας.

εδω΄οι δημοτικοι φοροι ειναι αναλογα κ το σπιτι,μικρο σπιτι,μικρος φορος.παραδειγμα,60 λιρες,360 6μηνοι φοροι.ειμαστε κοντα στις 3000.

ηλεκτρικο/γκαζι το τριμηνο 60?αρα αλλα 120,μετα 60 για το bbc το 6μηνο,ειμαστε 3180

μετα το φαγητο σας,(τηλεφωνα,ιντερνετ κλπ μπορειτε να τα αποφυγετε για καποιο διαστημα) ποσο να σας πανε?προσθεσετα στο λογαριασμο.

οι τιμες που λεω ειναι παραδειγμα να παρεις μια ιδεα

καντε εγγραφη σε οσα σαιτς μπορειτε,ευρεσης εργασιας κ να σας στελνουν μειλ με ολες τις νεες θεσεις.

http://www.jobsite.co.uk/

www.totaljobs.com

www.reed.co.uk

jobseekers.direct.gov.uk/

www.jobs.nhs.uk

http://www.boots.jobs/

http://careers.next.co.uk/

http://www.asda.jobs/

ή μπειτε στα σαιτς των εταιρειων κ πατηστε career/jobs κτλ να κανεις αιτηση απευθειας

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

Τι μου κανετε??? Εγώ εχω αρχισει να θέλω πιο πολύ απο ποτέ να φυγω...Αληθεια δεν αντεχω...

Μαρια ειναι δυνατον να μην σε θυμάμαι??? το ωραιο ζευγαράκι με τον γλυκα μπομπιρα.......και σεις Αγγλια??? Μηπως να περιμενετε να ανεβουμε μαζί??? και μεις με το νεο έτος το σχεδιαζουμε....εσεις εχετε και ενα θειο εκει...εμεις ξεκαρφωτοι παμε..

Εγώ ως δευτερο επαγγελμα μου και πτυχιο μου εχω στο χωρο ομορφιας.....χεχε....

και ο άνδρας μου ειναι ηλεκτρονικός με ειδικευση στα σκάφη...χαχαχαχα

βρίσκεις ομοιότητες???

Το μπεμπακι μου ζωηροτατο και πιο γκρινιαρικο απο ποτέ....Μόνο όταν ερχετε ο πατερας του το απογευμα ειναι σουζα...εμενα μου εχει παρει τον αερα...χαχαχα

ο ανδρουλης μου ειναι καλα...Δοξα τον Θεό....

και δεδομενου οτι μενετε εκει ποσα χρηματα πιστευετε πρεπει να παρουμε τριμελης οικογενεια για το πρωτο τριμηνο τουλαχιστον δεδομενου οτι δεν εχουμε καπου να μεινουμε και θα πρεπει να βρουμε σπιτι αμεσα?

stella μηπως να μεναμε μαζι να μοιραζομασταν και τα εξοδα????:P

εγω που τα εχω ψαξει πολυ τα πραγματα τα ενοικια ειναι πολυ υψηλα.που σκεφτεστε να μεινετε?κοιταξα και σε ενα αλλο site και βρηκα στο ενφιλντ σπιτακια αρκετα οικονομικα.ρε συ στελλα αν δουλεψετε και οι δυο το μωρο που θα το αφησεις?σε παιδικο?ειναι πανακριβοι.εμενα ο αντρας μου σκεφτοταν να δουλευει εκεινος και οταν σχολαγε ας πουμε να εβρισκα εγω μια 4ωρη και να εμενε εκεινος με το παιδι.δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο βεβαια κατι τετοιο.εσεις ξερετε καλα αγγλικα?γιατι εμενα ο αντρας μου οχι και τοσο καλα και αυτο τον φοβιζει αρκετα.εγω συννενοουμε παντως δεν εχω προβλημα.και πιστευω οτι αν τα ακους και συνεχεια θα λυθει και η γλωσσα σου.εσυ πως το βλεπεις το θεμα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

stella μηπως να μεναμε μαζι να μοιραζομασταν και τα εξοδα????:P

εγω που τα εχω ψαξει πολυ τα πραγματα τα ενοικια ειναι πολυ υψηλα.που σκεφτεστε να μεινετε?κοιταξα και σε ενα αλλο site και βρηκα στο ενφιλντ σπιτακια αρκετα οικονομικα.ρε συ στελλα αν δουλεψετε και οι δυο το μωρο που θα το αφησεις?σε παιδικο?ειναι πανακριβοι.εμενα ο αντρας μου σκεφτοταν να δουλευει εκεινος και οταν σχολαγε ας πουμε να εβρισκα εγω μια 4ωρη και να εμενε εκεινος με το παιδι.δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο βεβαια κατι τετοιο.εσεις ξερετε καλα αγγλικα?γιατι εμενα ο αντρας μου οχι και τοσο καλα και αυτο τον φοβιζει αρκετα.εγω συννενοουμε παντως δεν εχω προβλημα.και πιστευω οτι αν τα ακους και συνεχεια θα λυθει και η γλωσσα σου.εσυ πως το βλεπεις το θεμα?

Μαρακι αν διαβασεις κάποιες σελιδες πριν αυτο θα δεις και για μένα!!!

Να δουλευει ο συζηγος και εγώ κανα 4ωρο.....λογω μπεμπη.....

εμας δεν μας νοιαζει συγκεκριμενη περιοχη...οπου μας παει η δουλεια

απο αγγλικα ο ανδρας μου ειναι native, εγω ειμαι κάτι πάνω απο το lower και κάτω απο το advanced...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...