Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

μπηκα να δω για σπιτια και δουλειες στο πλιμουθ και ειναι αρκετα φθηνα.καλε τι ωραιο μερος!!!υπεροχα ειναι!ειδα οτι εχει και μαρινα εκει.ο αντρας μου εφτιαχνε τα air condition σε σκαφη παλιοτερα ισως βρει κατι τετοιο αφου τη ξερει τη δουλεια γιατι του αρεσε και πολυ.καλα εννοειται οτι πρωτα θα παμε στο θειο αν ειναι.απλα με μια γρηγορη ματια ειδα οτι ειναι καλυτερα.δε μου λες αν ενα σπιτι παει ας πουμε 400 λιρες το μηνα ποσο θα παει με τους λογαριασμους και το φορο πανω κατω?ετσι για να εχω μια ιδεα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατερινα η αληθεια ειναι οτι εχουμε κοιταξει για στουντιο και για flat με μια κρεβατοκαμαρα και μονο στο εντφιλντ γιατι εκει ειναι ο θειος και θα θελαμε να τον εχουμε κοντα.το δανειο που θα πληρωνουμε θα ειναι 175 ευρω δεν ειναι τρομερο ποσο.αποτι ειδα στα σπιτια ειναι ορισμενα που στη τιμη βαζουν το φορο και το λογαριασμο του νερου.ισχυει αυτο?επεισης αν ο βρεφικος ειναι πολλα λεφτα εγω μαλλον για παρτ ταιμ με βλεπω και αν.δε με στεναχωρεις,δε θελω να ειμαι στα συννεφα θελω να ξερω ακριβως τι να περιμενω.το λινκ τωρα δε μπορω να το στειλω αλλα μπηκα στο gumtree και πατησα houses for fent μετα πατησα flat,1bedroom,west london και endfield και μου εβγαλε μερικα.οπως λεει και η φερι πολυ θα ηθελα να παω πιο εξω απο το λονδινο και να εχω λιγοτερα εξοδα απο θεμα ενοικιου και πρισσοτερη φυση αλλα εκει υπαρχουν δουλειες?φερι σε ποιο μερος μενεις για να ριξω μια ματια??

ναι σε καποια σπιτια,συμπεριλαμβανουν καποια εξοδα οπως πχ νερο ή φορο κλπ.οι βρεφικοι ξεκινουν απο 40 λιρες πανω κατω,την ημερα,στην περιοχη μου 55.οι childminders απο 4 με 6 λιρες την ωρα περιπου,στην περιοχη που μενω.

Η φερρυ δε σου μιλαει μονο για εξω απο λονδινο,αλλα γενικα πολεις εκτος Λονδινου.Μπερμιχαμ,Μαντσεστερ,Λιβερπουλ κλπ οτι θα βρεις κ εκει εργασια με χαμηλο κοστος ζωης.Φανταζομαι ομως πως εσυ,ακομα κ οταν θα φυγετε απ το θειο σου,θα θες να εισαι εκει κοντα του??

Συζητησε το κ με τον αντρα σου,φτιαξτε ενα πλανο κ ξεκινηστε τις διαδικασιες κ ολα θα πανε καλα.εφοσον εχεις να μεινεις καπου για αρχη,το πρωτο βημα εγινε.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

δε μου λες αν ενα σπιτι παει ας πουμε 400 λιρες το μηνα ποσο θα παει με τους λογαριασμους και το φορο πανω κατω?ετσι για να εχω μια ιδεα.

μμ περιπου 500 το μηνα...πολυ μαξιμουμ 550

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εύχομαι να μη μου κρατάτε κακία για αυτά που είπα χτες!

Απλώς πιστεύω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα όπου και αν είσαι.

Και ακόμα πιστεύω πώς άμα μπορέσω να βρω δουλίτσα στη Γερμανία, Ελβετία ή έστω στην Ιταλία θα είναι καλύτερα για μένα από άποψη προοπτικής. Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρω να πραγματοποιήσω την επιθυμία μου!

Μαρία

Εμένα η αγαπημένη μου πολη μέχρι στιγμής στην Αγγλία είναι το Μπρίστολ. Αρκετά μεγάλη (νομίζω είναι η 4 μεγαλύτερη), γραφική και μπορείς να βρεις σχετικά φτηνά σπίτια.

Εχει αρκετές μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες και γενικώς νομίζω πως εκεί υπάρχουν δουλειες. Ο άντρας σου θέλει να δουλέψει στην οικοδομή?

Οντως είναι αρκετά διαφορετικά τα συστήματά τους εδώ. Δε τους αρέσει το μπετόν πολύ, προτιμούν τα ξύλινα και τη τοιχοποιία. Με τι ακριβώς ασχολείται ο αντρούλης σου? Δυστυχώς δε ξέρω τι προσόντα χρειάζεσαι για να δουλέψεις στη οικοδομή, αλλά αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, ίσως μπορέσω να κοιτάξω μπας και βρω τίποτα!

Εγώ θα σας έλεγα, αν είναι δυνατό να έχετε δύο σπιτιά αρχικά να έρθει μόνο ο άντρας σου, να ψάξει για δουλειά, να βρει κάτι και μετά να ακολουθήσετε, αλλά καταλαβαίνω πως θα είναι αρκετά δύσκολο και αυτο!

Εχω ακούσει ακόμα πώς στη βόρια αγγλία η ζωή είναι πολύ πιο φτηνή. Και πως οι άνθρωποί είναι πιο φιλικοι! Βέβαια, ο καιρός όσο πιο βόρια πας τόσο χειρότερος γίνεται!:(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Εύχομαι να μη μου κρατάτε κακία για αυτά που είπα χτες!

Απλώς πιστεύω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα όπου και αν είσαι.

γιατι κοριτσακι μου να σου κραταμε κακια? κουβεντουλα κανουμε κ ανταλασσουμε αποψεις? :D ουτε προσβαλλες ουτε τιποτα...:D σμουατς

Κατερίνα

Γιατί έτσι με τη πρεσβεία? Πάντα τους έβρισκα στο τηλέφωνο.Οταν το χρειάστηκα, ισως έπρεπε να το άφηνα να χτυπήσει αρκετά, αλλά τα κατάφερνα. Μάλλον τους πέτυχες πάνω στο μακρύ διάλειμμα!

Μήπως το ραντεβού τον Απρίλη να το δώσουμε στη πρεσβεία? Να έχουμε και παρέα όταν θα περιμένουμε.

Θέλω και εγώ να κάνω κάτι επικυρώσεις. Δε χρειάζεται να κλείσω ραντεβου για αυτό?

Ασχετο, είχες πει πώς δούλευες στο καρδιολογικό? Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν βράδυα που νιώθω πώς η καρδούλα μου πάει σα τρελή. 90 χτύποι το λεπτό είναι φυσιολογικοί? Ρώτησα τη gp και μου είπε απλώς να περιμένω κανένα μήνα με δύο να δω πώς πάει και να ξαναπάω? Μήπως να ανησυχήσω?

Ασχετο, είχες πει πώς δούλευες στο καρδιολογικό? Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν βράδυα που νιώθω πώς η καρδούλα μου πάει σα τρελή. 90 χτύποι το λεπτό είναι φυσιολογικοί? Ρώτησα τη gp και μου είπε απλώς να περιμένω κανένα μήνα με δύο να δω πώς πάει και να ξαναπάω? Μήπως να ανησυχήσω?

καποιο κοριτσακι ειναι πολυ αχωμενο μηπως? :D:D:D

Και λίγο να ξεχαστούμε.

Τι καταπληκτικός καιρός ήταν σήμερα? Λες και ήταν καλοκαίρι! Το χάρηκα πάρα πολύ! Αχ, μακάρι να κρατήσει λιγουλάκι, έστω μέχρι το σαβ-κο! Λετε να έχουμε καλό και μακρύ καλοκαίρι φέτος?

Φαντάζομαι με τέτοιο καιρό θα χαίρονται και τα μωρουλίνια σας.

Κατερινα, μαλλον ο δικός σου ο μπόμπιρας, πρώτη φορά θα έβλεπε τέτοιο ήλιο!

Διαφημίσεις

Αχ, μακάρι να κρατήσει λιγουλάκι, έστω μέχρι το σαβ-κο! Λετε να έχουμε καλό και μακρύ καλοκαίρι φέτος?

!

καλουλης θα ειναι :) συνηθως τωρα πιανουν οι ζεστες μεχρι αρχες Ιουνη...μετα παλι βροχες κ ειναι μια ετσι μια αλλιως....τουλαχιστον θα εχουμε ωραιο καιρο το Πασχα που θα ψησουμε :)

κοριτσακια μου τι καλες που ειστε σας ευχαριστω που ολες σας μου απαντατε παντα!φερι το πλιμουθ μου αρεσε παρα πολυ εχει και θαλασσιτσα και μας μας αρσει πολυ ειναι και ο αντρας μου απο νησι βλεπεις.τα σπιτια με 2 κρεββατοκαμαρες κανουν οσο ενα φθηνο με μια η στουντιο στο λονδινο.

χριστινα σε ευχαριστω παρα πολυ οτι πληροφορια βρεις θα μας ηταν παρα πολυ χρησιμη,ο αντρας μου ειναι ψυκτικος αλλα δε τον πειραζει να βρει οποιαδηποτε δουλεια,κυριως σε καποιο εστιατοριο ελληνικο ενδιαφεροταν η σε καποια οικοδομη.οποια δουλεια ειναι ευπροσδεκτη!

κατερινα ελεος και ελεγα οτι εδω ηταν ακριβοι οι παιδικοι!λοιπον κοριτσια εμεις λεγαμε να παει πρωτα για κανα μηνα ο αντρας μου πανω να βρει δουλεια και σπιτι και μετα να παμε και εμεις.ειναι αρκετα δυσκολο να μεινω μονη μου γιατι η αληθεια ειναι οτι ο αντρεας με βοηθαει παρα πολυ με το παιδι.για να πω την αληθεια εκεινος θελει να ειμαστε κοντα στο θειο του,εμενα δε με πειραζει ιδιαιτερα.τωρα βεβαια,αμα παμε εκει δε ξερω πως θα νιωσω γιατι οντως δε θα εχω κανεναν πιο μακρια θα ειμαι μονη μου.ρε κοριτσια τι ειναι το no dds που γραφει σε μερικες αγγελιες?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα κοριτσια! ελπιζω να εισαστε ολες καλα!

ειχα πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες, και στην δουλεια επισης γινεται χαμος.... την αλλη βδομαδα ειναι τελος του μηνα, και τωρα που δουλευω 3 μερες μονο δεν προλαβαινω να τα κανω ολα....

ειμαστε στο gosh τωρα, εχει ησυχια σημερα, και ειναι ωραια μερα! μακαρι να κρατησει ο καιρος....

Καλησπερα κοριτσαρες.μα τι ωραιος καιρος κ σημερα,τι ωραιος καιρος σημερα!!!αντε,να βγαλουμε καμια μπουγαδα εξω:tongue:

Πηγαμε στις κουνιες σημερα,καθησα τον χιονομπαλιτσα στα ποδια μου κ κουνηθηκαμε χεχεχεχεχε.ειχε πολυ πλακα,η κουτσομπολα κοιταζε γυρω γυρω,δε νομιζω να την πολυκαταλαβε την κουνια.αυτη η κοκκινιλα ακομα πανω του ρε γμτ,κ η περιοχη γυρω γυρω εχει ξεραθει.πφφφφφ

Σημερα λαβαμε κ τη λιστα με ολες τις childminders της περιοχης.να περασει η ωρα να τηλ κ τωρα που ειπα τηλ......Παλι σημερα τηλ στην πρεσβεια καμια απαντηση!!!κ καποιεσ φορες εδειχνε κ οτι μιλαει.τι να πω πια?θα τα πω μαζεμενα οταν απαντησουν.:twisted:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...