Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

μονο εγω μενω πιστη στην ταυτοτητα κ στο ελληνικο διαβατηριο για τον μικρο?? χαχαχαα κ περασαμε κ απιστευτη ταλαιπωρια με το προξενειο!!!! διαβατηριο δεν εχω εδω κ 5 χρονια περιπου που εληξε....μια χαρα βολευομαι με την ταυτοτητα :)

ααααχ βρε φερρυ μου,η μιση ταλαιπωρια να ηταν κ θα το κανα κ εγω.εμενα η ταυτοτητα μου ειναι απ τις παλιες,που λεει το θρησκευμα χαχαχχαχαχα,αυτο δε θα το αλλαξω!!!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πάλι όρεξη για κουβέντα είχατε σήμερα!

Αμπι, μήπως μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το φωτογράφο. Θα μπορέσω να τις βγάλω επιτόπου? Ενας συνάδερφος μου είπε να πάω στο ταχυδρομείο, πρέπει να έχει εκεί θάλαμο για φωτο ταυτοτητας. Θα το δοκιμάσω και αυτό!

Αχ βρε κοριτσάκια, να γίνω κάπως η κακιά?

Γιατί βρε όλες τα βάζετε με την καημένη Ελλαδίτσα. Σίγουρα τα πράγματα τώρα δεν είναι καθόλου καλά και θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, αλλά μεχρί που έφυγα δεν είχα και τόσα πολλά παράπονα!

Σίγουρα τα σχολεία μας δεν είναι τα πιο όμορφα, αλλά πιστεύω πώς η παιδεία μου δε μειωνεκτεί καθόλου αυτή των άγγλων. Και για το πανεπιστήμιο, το αριστοτέλειο το βρήκα πολύ καλύτερο από το αγγλικό μάστερ. Και το επίπεδο ήταν πολύ καλύτερο, αλλά το βασικότερο είναι πως ήταν δωρεάν και μας έδωσαν και ένα σωρο βιβλία. Σίγουρα όχι τα καλύτερα της αγοράς, αλλά ακόμα κια τώρα τα χρησιμοποιώ! Σίγουρα, για ένα φοιτητή από την επαρχία, θα του κοστίσει ακριβά να σπουδάσει Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ όλοι οι Αγγλοι τελειώνουν το πανεπιστήμιο με πάνω από 15.000 με 20.000 χρέος. Και αυτό καλό είναι?

Και τι σας έφταιξε το καημένο το δημόσιο. Ποιοι δουλεύουν εκεί? Οι γονείς μας και τα αδέρφια μας. Δε λέω πολλοί παλιοι, αλλά και νέοι ακόμα, μπαίνουν στο δημόσιο και επαναπαύονται. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι, έχω γνωστούς μου που με το που μπήκαν στο δημόσιο τα είδαν όλα από άποψη δουλειάς και άγχους! Το κακό νομίζω πως είναι με όλους τους έλληνες γενικώς που αλλα κριτήρια έχουν για τους άλλους και άλλα για αυτους!

ΚΑι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για μένα είναι το θέμα του καπνίσματος. Σε όλες τις άλλες χωρες κατάφεραν να το εφαρμόσουν στην Ελλάδα όχι! προς θεού, τι περιορισμός της ελευθερίας είναι αυτός!

Οπότε για την ώρα θα παραμείνω ελληνικά, και με όποια δυσκολία θα το βγάλω το ελληνικό διαβατήριο! Αγγλίδα εγώ δε γίνομαι!(βέβαια ποτέ μη λες μεγάλα λόγια)

Στελλίτσα μου

Περαστικά σας στο μικρό. Εύχομαι ήδη να αισθάνεται καλύτερα!

Περαστικά και στον αντρούλη!

Αντε, και μετά τη Μαρία να ετοιμάζεσαι και εσύ να μας έρθεις!

Κατερίνα τι κάνετε?

Αμά είναι να βγάλεις αγγλικό διαβατήριο δε πρέπει πρώτα να γίνεις Αγγλος υπήκοος? Να περάσεις και τις σχετικές εξετάσεις και να δηλώσεις υποταγή στη Βασίλισσα?

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Η γιατρός μου είπε ότι οι εξετάσεις ήταν καλές, να περιμένω να περάσει ο χρόνος και μετά να πάω για τη σαλπιδογραφία. Αντε, αν είναι θα περιμένω άλλους δυο μήνες να δούμε τι θα πιάσουμε? Αλλά τι να πώ αφού δεν έχει έρθει μέχρι τώρα μου φαίνεται δύσκολο να έρθει από μόνο του!:( Μακάρι να κάνω λάθος!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,

Σημερα ταλαιπωρείτε ο μπεμπακος μου...Καναμε τα πρωτα μας εμβόλια και εχει ανεβάσει πυρετο και εχει γκρινίτσα πολύ....Εχει 37,4 και περιμένω να περάσει το 37,5 για να του δώσω ντεπονάκι (όπως μου είπε η γιατρός)...

Ο αντρούλης μου πάει καλυτερα και άρχισε να πατάει το ποδαράκι του....

εσεις κοριτσάκια μου???? Κατερινα Δεσποινα fairymummy abbie maria karathoma

εμενα γιατι με κοκκινα γραμματα???για να κανω τη διαφορα?στελλα εμεις εχουμε ξαναμιλησει διπλα απλα εκει ειμαι σαν maria-giannis δε ξερω αν με θυμασσαι!εμεις καλα ειμαστε εδω στο ψαξιμο για αγγλια,εσεις τι κανετε?ο αντρας σου πως παει?το μπεμπακι????ελπιζω να μην ανεβασε πυρετο να γλυτωσες και το ντεπον!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Mαρία

Εύχομαι όλα να σας παν καλά. Λίγη τύχη και πολύ όρεξη χρειάζεται μόνο!

Και από ότι καταλαβαίνω το ψάχνετε αρκετά, αρα θα μας έρθετε προετοιμασμένοι!

λοιπον η μαμα μου εχει ενα συμμαθητη που μενει στην αγγλια και κατα τυχη ξερει και το θειο.αυτος λοιπον δε μας τα ειπε και τοσο ευοιωνα τα πραγματα.ειπε λοιπον οτι για να νοικιασουμε ενα σπιτι θελουμε πανω απο 1000 λιρες και αν ο αντρας μου περνει 1300 λιρες ας πουμε δε θα μπορεσει να μας ταισει με 300 λιρες το μηνα.ετσι θα χρειαστει να μας στελνουν λεφτα απο ελλαδα.και του λεει η μανα μου οτι εσυ και ο θειος εχετε ολοκληρη περιουσια πως τα καταφερατε?και της λεει οτι εκεινοι εχουν παρει προικες που ομως θε τις φαγανε αλλα τις επενδουσαν και ετσι βγαιναν τα χρηματα σιγα σιγα.πραγμα που ειναι αληθεια γιατι η γυναικα του θειου ειχε πολυ μεγαλη περιουσια.τι να πω δε ξερω!μου εκανε τη καρδια περιβολι με αυτα που μου ειπε.και αμα το καλοσκεφτεις ετσι ειναι,και γω σε αναζητηση σπιτιου που εχω κανει δεν εχω δει να πεφτει το ενοικιο κατω απο 1000 λιρες.εχουμε και το δανειο που θα πρεπει να πληρωνουμε εδω στην ελλαδα ε δε θελει και πολυ ο ανθρωπος να τον παρει απο κατω!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ειπε λοιπον οτι για να νοικιασουμε ενα σπιτι θελουμε πανω απο 1000 λιρες και αν ο αντρας μου περνει 1300 λιρες ας πουμε δε θα μπορεσει να μας ταισει με 300 λιρες το μηνα.!

Μαρια καλημερα.οπως σου εχουμε ξαναπει εδω,το ενοικιο εξαρταται απο την περιοχη κ το σπιτι φυσικα που θες να νοικιασεις.Αν κοιταξεις στο γκαμτρι κ στο ραιτ μουβ,περιοχες οπως east ham,barking,west ham οι τιμες ειναι απο 550 μεχρι κ 700 λιρες.μπορεις για αρχη να νοικιασεις με μια κρεβατοκαμαρα αντι για 2,οποτε το ενοικιο θα ειναι χαμηλο.

Ομως,θα χρειαστει να δωσεις καποια χρηματα μπροστα.Μπορει ενα,εναμισι ή κ δυο μηνιατικα.Εαν για παραδειγμα το σπιτι που θες να νοικιασεις εχεις 600 λιρες,με το καλημερα θα δωσεις 1200 ή 1800 ή κ μονο 600 εξαρταται τον σπιτονοικοκυρη κ πως θα τα κανονισετε.

και γω σε αναζητηση σπιτιου που εχω κανει δεν εχω δει να πεφτει το ενοικιο κατω απο 1000 λιρες.!

σε ποιες περιοχες εχεις κοιταξει?ποσες κρεβατοκαμαρες?δωσε μου τα λινκ αν θες να σου πω

κ εχουμε και το δανειο που θα πρεπει να πληρωνουμε εδω στην ελλαδα ε δε θελει και πολυ ο ανθρωπος να τον παρει απο κατω!

Μαρακι δε θελω να σε στεναχωρεσω,κ συγνωμη για αυτο που θα πω αλλα μου φαινεται πως <σε ενα χερι πολλα καρπουζια>

Θα εργαστεις εσυ κ ο αντρας σου εδω,θα πληρωνετε ενοικιο κ ολα τα αλλα εξοδα,φωτα,νερα,φοροι,βρεφικο,σουπερ μαρκετ,τηλεφωνα,μεταφορικα κ παραλληλα να ξεχρεωνετε το σπιτι σας στην ελλαδα?

Η γνωμη μου,κ αν τη θες φυσικα,ενα ενα τα βηματα σας ή οπως λενε κ εδω οι αγγλοι <dont run before you can walk>

συγγνωμη κ παλι

Δεσποινακι...μη μας μαλωνεις....:(:(

Δυστυχως η Ελλαδα μας,εχει αλλαξει πολυ!ποσο καιρο εχεις να πας?κ οταν πας,κανεις διακοπες.Το ιδιο κ εγω.

Θυμομαστε μονο τα καλα της,θυμομαστε την τελευταια φορα που πηγαμε κ το ποσο ομορφα περασαμε.

Οι ανθρωποι ομως εχουν αγανακτισει κ δεν εχουν αδικο.Φιλοι μου χανουν τις δουλειες του,οι γιαγιαδες μου τους εκοψαν τη συνταξη,ο πατερας μου θελει να βγει στη συνταξη κ δε μπορει,γιατι κανουν 2 χρονια να βγουν τα παλιοχαρτα.δυο χρονια!!!:shock:

Απ ολες τις συμφοιτητριες μου,2 εχουν διοριστει σε δημοσιο ν/ο κ αυτο λογω πολυτεκνων.ολες οι αλλες κανουν δουλειες του <ποδαριου> για να τα βγαλουν περα.κ αν τους πληρωσουν.

Εαν ημουν ελλαδα,θα ειχα τη θεση που εχω τωρα?εργαζομαι παρτ ταιμ κ βγαζω τα διπλα απ οτι αν ημουν ελλαδα φουλ ταιμ.το ξερες πως βασικος μισθος ειναι 500 ευρω?

Δεν θειοποιω την Αγγλια,ειναι μια χωρα επισης με προβληματα.αλλα εδω τρωω ψωμι,εδω μου δοθηκαν ευκαιριες,εδω υπαρχει υγεια κ εδω ακουγεται η φωνη μου.

Λυπαμαι πολυ για την κατασταση κατω,τα κοριτσια φανταζομαι θα εχουν να μας πουν πιο πολλα.

Ειμαι υπερηφανη που ειμαι Ελληνιδα,Aγαπω τη χωρα μου!δυστυχως ομως ειναι αγαπη one way.

Κατερίνα τι κάνετε?

Αμά είναι να βγάλεις αγγλικό διαβατήριο δε πρέπει πρώτα να γίνεις Αγγλος υπήκοος? Να περάσεις και τις σχετικές εξετάσεις και να δηλώσεις υποταγή στη Βασίλισσα?

τηλεφωνησα σημερα.πρεπει να υπογραψω χαρτι οτι δεχομαι το British naturalisation.υποταγη στη Βασιλισσα????ξερεις καποιον υποταγμενο?:D

Τηλεφωνω κ στην πρεσβεια μας απ το πρωι...δεν απαντα κανεις:rolleyes:

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Η γιατρός μου είπε ότι οι εξετάσεις ήταν καλές, να περιμένω να περάσει ο χρόνος και μετά να πάω για τη σαλπιδογραφία. Αντε, αν είναι θα περιμένω άλλους δυο μήνες να δούμε τι θα πιάσουμε? Αλλά τι να πώ αφού δεν έχει έρθει μέχρι τώρα μου φαίνεται δύσκολο να έρθει από μόνο του!:( Μακάρι να κάνω λάθος!

γιατι δεν επεμενες λιγακι να κανεις κ τη σαλπιγγογραφια αυτο τον καιρο,να φυγει κ αυτο απο πανω σου??σιγουρα κανεις λαθος.ειναι θεμα χρονου!Κοιτα να χαλαρωσεις,να μην κουραζεσαι κ εντατικες προσπαθειες!βαλε τον αντρουλη σου να κανει υπερωριες;);)

γεια σας κοριτσια!!!! τι υπεροχος καιρος!!! καναμε τις βολτες μας το πρωι. καναμε γενικη στο σπιτι, παιξαμε κ τωρα κανω φασολαδα κ ο μικρος κοιμηθηκε.

οσο για τις χωρες....χμμμ τι να σας πω....εγω παντα λεω η καθε χωρα εχει τα καλα της κ τα κακα της...παντα εξαρταται απο τις προτεραιοτητες κ αναγκες του καθ ενος....για μενα η καριερα μου ηταν πολυ σημαντικη, στην ελλαδα θεση στο πανεπιστημιο δεν θα εβρισκα ευκολα εφοσον δεν γνωριζω κανεναν....το επιπεδο των γνωσεω πιστευω δεν ειναι συγκρισιμο...αλλου βασιζεται το ενα αλλου το αλλο, ενα μαστερ δεν ειναι για κατοχη γνωσης, αλλα για διευρυνση οριζοντων κ τις περισσοτερες φορες ενα μαστερ ειναι για ατομα με διαφορετικες πρωτες σπουδες ;) οποτε δεν μπορεις να συγκρινεις ενα μαστερ αγγλιας με ενα πρωτο πτυχιο ελλαδας....

Μαρακι, νομιζω πως παιρνεις πολλες αποψεις απο πολλους κ διαφορους κ στο τελος θα μπλεξεις χεχε

εγω ζω σε μια πολη διπλα στη θαλασσα, 4 ωρες απο το Λονδινο., εδω το ενοικιο εινια γυρω στις 500 λιρες. εγω κ ο αντρας μου βγαζουμε 4000 το μηνα περιπου...το τι ισχυει στο Λονδινο δεν εχει καμια σχεση με το τι ισχυει στις αλλες πολεις....εμενα αποψη μου ειναι η εξης. ξεκινειστε να ανεβετε κ να μεινετε με τον θειο σου αρχικα. κ απο εκει κ περα βλεπετε τι ευκαιριες εχετε. μπορει Μαρακι μου να μην αντεξεις μακρια απο τους φιλους σου πχ κ την οικογενεια σου...μπορει απο την αλλη να αποφασισετε να πατε σε αλλη πολη, μακρια απο το Λονδινο αλλα με πιο πολλες φυσικες ομορφιες :)

οι επιλογες σου ειναι απεριοριστες κ αν δεν ερθεις δεν θα μπορεσεις να αποφασισεις κ να κρινεις απλα κ μονο απο τις δικες μας εμπειριες :)

αχ κοριτσακια....μου λειπει η παραλια στον τοπο μου, μου λειπουν οι φιλοι μου, οι γονεις, τα ξαδερφια, μου λειπουν τα ρεμπεταδικα κ τα τσιφτετελια μου πανω στα τραπεζια....αλλα εδω εχω αλλα....κ επειδη εχω κ ενα παιδακι κ η προτεραιοτητα μου τωρα ειναι να του προσφερω μια καλη ζωη επιλεγω Αγγλια κ εξυμνω την Αγγλια στον τροπο οργανωσης κ παραγωγης, δεν ειναι κακο αυτο νομιζω ε? :)

να ειμαστε ολες καλα πανω απ ολα...οπου κ να ειμαστε...να αγαπαμε τα μικρα μας κ να κανουμε ολες πολλα πολλα σκατομικρουλια :) :)

Διαφημίσεις

Κοριτσια τηλεφωνησα σημερα στις childminders,οι περισσοτερες κλεισμενες.καλο αυτο.αφησα σε 2 μηνυμα να με παρουν πισω κ με μια λιγο πιο πανω απ το σπιτι μου,κλεισαμε ραντεβου για την Τριτη.

Τηλεφωνουσα απ το πρωι στην πρεσβεια μας,δεν απαντουσε κανεις.θα προσπαθησω παλι αυριο.:tongue:

Μαρια καλημερα.οπως σου εχουμε ξαναπει εδω,το ενοικιο εξαρταται απο την περιοχη κ το σπιτι φυσικα που θες να νοικιασεις.Αν κοιταξεις στο γκαμτρι κ στο ραιτ μουβ,περιοχες οπως east ham,barking,west ham οι τιμες ειναι απο 550 μεχρι κ 700 λιρες.μπορεις για αρχη να νοικιασεις με μια κρεβατοκαμαρα αντι για 2,οποτε το ενοικιο θα ειναι χαμηλο.

Ομως,θα χρειαστει να δωσεις καποια χρηματα μπροστα.Μπορει ενα,εναμισι ή κ δυο μηνιατικα.Εαν για παραδειγμα το σπιτι που θες να νοικιασεις εχεις 600 λιρες,με το καλημερα θα δωσεις 1200 ή 1800 ή κ μονο 600 εξαρταται τον σπιτονοικοκυρη κ πως θα τα κανονισετε.

σε ποιες περιοχες εχεις κοιταξει?ποσες κρεβατοκαμαρες?δωσε μου τα λινκ αν θες να σου πω

Μαρακι δε θελω να σε στεναχωρεσω,κ συγνωμη για αυτο που θα πω αλλα μου φαινεται πως <σε ενα χερι πολλα καρπουζια>

Θα εργαστεις εσυ κ ο αντρας σου εδω,θα πληρωνετε ενοικιο κ ολα τα αλλα εξοδα,φωτα,νερα,φοροι,βρεφικο,σουπερ μαρκετ,τηλεφωνα,μεταφορικα κ παραλληλα να ξεχρεωνετε το σπιτι σας στην ελλαδα?

Η γνωμη μου,κ αν τη θες φυσικα,ενα ενα τα βηματα σας ή οπως λενε κ εδω οι αγγλοι <dont run before you can walk>

συγγνωμη κ παλι

κατερινα η αληθεια ειναι οτι εχουμε κοιταξει για στουντιο και για flat με μια κρεβατοκαμαρα και μονο στο εντφιλντ γιατι εκει ειναι ο θειος και θα θελαμε να τον εχουμε κοντα.το δανειο που θα πληρωνουμε θα ειναι 175 ευρω δεν ειναι τρομερο ποσο.αποτι ειδα στα σπιτια ειναι ορισμενα που στη τιμη βαζουν το φορο και το λογαριασμο του νερου.ισχυει αυτο?επεισης αν ο βρεφικος ειναι πολλα λεφτα εγω μαλλον για παρτ ταιμ με βλεπω και αν.δε με στεναχωρεις,δε θελω να ειμαι στα συννεφα θελω να ξερω ακριβως τι να περιμενω.το λινκ τωρα δε μπορω να το στειλω αλλα μπηκα στο gumtree και πατησα houses for fent μετα πατησα flat,1bedroom,west london και endfield και μου εβγαλε μερικα.οπως λεει και η φερι πολυ θα ηθελα να παω πιο εξω απο το λονδινο και να εχω λιγοτερα εξοδα απο θεμα ενοικιου και πρισσοτερη φυση αλλα εκει υπαρχουν δουλειες?φερι σε ποιο μερος μενεις για να ριξω μια ματια??

mitt barn är mitt liv

16-01-10

οπως λεει και η φερι πολυ θα ηθελα να παω πιο εξω απο το λονδινο και να εχω λιγοτερα εξοδα απο θεμα ενοικιου και πρισσοτερη φυση αλλα εκει υπαρχουν δουλειες?φερι σε ποιο μερος μενεις για να ριξω μια ματια??

γιατι καλο μου νομιζεις οτι μονο στο Λονδινο θα εχεις δουλεια? :rolleyes:αν τα βαλεις κατω, στο Λονδινο θα εχεις πολλα περισσοτερα εξοδα...εγω ειμαι στο Plymouth. δεν χρειαζομαι συγκοινωνια για να παω στη δουλεια μιας κ μενω κεντρο, αλλα κ λεωφορειο να χρειαστω να παω καπου σε 5 λεπτα ειμαι εκει. δεν εχουμε καν αμαξι να φανταστεις, δεν μας χρειαζεται, για εκδρομες κλπ νοικιαζουμε. δουλειες υπαρχουν παντου....δηλαδη ππροβλημα θα ειχες αν θελεις να κανεις κατι εκειδικευμενο ;) πχ ο τομεας του αντρα μου εδω κατω ειναι υπερβολικα περιορισμενος....

προς Θεου βεβαια δεν προσπαθω να σε πεισω να μεινεις εκτος Λονδινου, για μενα ειναι καλα αρχικα να μεινεις με τον θειο σου....σε ενα 6μηνο θα εχετε παρει τις αποφασεις σας κ θα εχετε κατανοησει το Αγγλικο συστημα :) κ που ξερεις...μπορει ακομα κ Σκωτια να αποφασισετε να πατε στα Highlands χαχαχαχαχαχα

γιατι καλο μου νομιζεις οτι μονο στο Λονδινο θα εχεις δουλεια? :rolleyes:αν τα βαλεις κατω, στο Λονδινο θα εχεις πολλα περισσοτερα εξοδα...εγω ειμαι στο Plymouth. δεν χρειαζομαι συγκοινωνια για να παω στη δουλεια μιας κ μενω κεντρο, αλλα κ λεωφορειο να χρειαστω να παω καπου σε 5 λεπτα ειμαι εκει. δεν εχουμε καν αμαξι να φανταστεις, δεν μας χρειαζεται, για εκδρομες κλπ νοικιαζουμε. δουλειες υπαρχουν παντου....δηλαδη ππροβλημα θα ειχες αν θελεις να κανεις κατι εκειδικευμενο ;) πχ ο τομεας του αντρα μου εδω κατω ειναι υπερβολικα περιορισμενος....

προς Θεου βεβαια δεν προσπαθω να σε πεισω να μεινεις εκτος Λονδινου, για μενα ειναι καλα αρχικα να μεινεις με τον θειο σου....σε ενα 6μηνο θα εχετε παρει τις αποφασεις σας κ θα εχετε κατανοησει το Αγγλικο συστημα :) κ που ξερεις...μπορει ακομα κ Σκωτια να αποφασισετε να πατε στα Highlands χαχαχαχαχαχα

feri μου εγω να σου πω την αληθεια δε θελω να μεινω κεντρο κεντρο.γιατι και εδω να το καλοσκεφτεις δε μενουμε μεσα στην αθηνα μενουμε στον αλιμο που ειναι παραλιακα κοντα στη γλυφαδα.και εδω τα νοικια ειναι πολυ υψηλα αλλα οταν ο παπουλης μου εφτιαχνε το σπιτι μονο χωραφια και χωματοδρομος υπηρχε!!!δε μου λες εκει που μενεις πως ειναι?ειναι ας πουμε χωριο?μη γελας δε ξερω!!!!ειναι μεγαλη πολη?εχει εστιατορια και οικοδομες ας πουμε?γιατι για αρχη εκει σκεφτεται ο αντρας μου να δουλεψει.και εγω βλεπουμε για μια 4ωρη οταν θα σχολαει.ειναι τρομερα αισιοδοξο ετσι οπως το σκεφτομαι?λεγαμε στην αρχη να μεινουμε με το θειο για να μαζεψουμε μερικα λεφτακια για να εχουμε για τα νοικια,αλλα δε θα ερθουμε και αφραγκοι εχουμε καποια χρηματα στην ακρη.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

η οικοδομη στην Αγγλια ειναι καπως διαφορετικη απο την Ελλαδα....δυστυχως δεν ξερω πολλα να σου πω πανω σε αυτο, απλα ξερω οτι το χτισιμο γινεται αλλιως...το Πλυμουθ ειναι 250000 κατοικοι :) αν το παρεις αναλογικα ειναι σαν τη Χαλκιδα.....εαν Λονδινο ειναι μια Ελλαδα χεχε

οπου κ να πας θα βρεις δουλεια...πηγαινε στον θειο σου αρχικα προτεινω, να δειτε τι υπαρχει, να καταλαβετε κ το συστημα κ μετα μετακομιζετε με πιο θαρρος αλλου :)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...