Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

abbie ειχατε καμια σχεση με αγγλια η πηγατε ετσι?ποσο καιρο εμεινε εκει ο αντρας σου πριν πατε με τη κορη σου εσεις?

μαρια μου, η μαμα μου ειναι αγγλιδα, αλλα γεννηθηκα και μεγαλωσα ελλαδα. Ο αντρας μου κι αυτος ελληνας, αλλα οταν αρχισαμε να βγαινουμε μαζι, μου ειπε οτι θα ηθελε να ζησει σε καποια αλλη χωρα. Τελιωσαμε τις σπουδες μας στην ελλαδα και ηρθαμε κατευθειαν εδω. Οι συγγενεις μου δεν ειναι στο λονδινο, ειναι περιπου 3 ωρες απο εδω με το αυτοκινητο, στην εξοχη. Ειναι πιο ωραια εκει, αλλα εδω ειναι οι δουλιες.

ειχαμε προγραμματισει να μετακομισουμε το καλοκαιρι του 2006, αλλα τον ιανουαριο αρχισε να κοιταει ο αντρας μου για δουλιες και να κανει αιτησεις απο το ιντερνετ. Τελος ιανουαριου τον φωναξαν για μια συνεντευξη (αφου ειχε δωσει πρωτα τηλεφωνικη συνεντευξη απο ελλαδα) και μετα απο 2 εβδομαδες περιπου του προσφεραν την θεση. Ηταν καπως ξαφνικα, αλλα δεχτηκε και εφυγε. Εγω εμεινα πισω με το παιδι (τοτε ηταν 2 χρονων) και πουλησα ολα τα επιπλα και ηλεκτρικα, σταματησα την δουλεια (εκανα ιδιατερα και επρεπε να βοηθησω να μεχρι ολα να βρουν καποια αλλη κοπελα), πουλησα το αυτοκινητο, και προσπαθησα να κλεισω ολες τις υπολοιπες υποθεσεις μας. Ευκολα δεν ηταν, αλλα 5 χρονια μετα φυσικα δεν το μετανιωνουμε. Ο αντρας μου ειδικα εχει μια πολυ καλη καριερα - τετοιες ευκαιριες και τετοιες δουλειες πολυ απλα δεν υπαρχουν στην ελλαδα - και εχουμε δικο μας σπιτι. Στην ελλαδα δεν ειχαμε βοηθεια απο πουθενα, και δεν ειχαμε δικο μας σπιτι. Εδω μπορεσαμε και πηραμε, μονοι μας, χωρις να μας υποστηριζει κανενας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο βρε abbie τι ωραια!μακαρι να τα καταφερουμε και μεις ετσι!αν επιτρεπεται τι δουλεια κανει ο αντρας σου?και γω σκεφτομαι οτι εκει εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να εξελιχθουμε επαγγελματικα.κοιταζοντας για τα σπιτι ειδα οτι συμφερει περισσοτερο να αγορασεις παρα να νοκιαζεις για μεγαλο διαστημα ετσι?μπορει να κανω και λαθος αλλα εβλεπα κατι τρελλες τιμες του τυπου 130.000 λιρες,και λεω αμα ειναι να σκας στο ενοικιο 1000 λιρες το μηνα σε συμφερει να το αγορασεις και να σου μεινει!ισχυουν αυτες οι τιμες η εχω καταμπερδευτει με το νομισμα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κοριτσια,τι κανετε?

Μα τι ωραιος καιρος σημερα!τι ωραιος καιρος σημερα!!!!!κ ζεστη ετσι?εσκασα!

Μαρια,αντε με το καλο σου ευχομαι,ολα να σας πανε κατευχην!στο ενφιλντ ωστοσο,μενουν πολλοι κυπραιοι κ ελληνες.ολο κ κατι θα βρεθει.μην ανησυχεις.

Αμπι...μονο το ελληνικο δημοσιο ειναι ετσι?Το καλοκαιρι που μας περασε,ημουν στο αεροδρομιο,με την κοιλια τουρλα,περπατουσα σαν τον πιγκουινο,πηγαινα στο κιοσκι των πληροφοριων.μια γιαγια,περπατουσε απ την απεναντι μερια κ αυτη για τις πληροφ. εχεις δει ποτε γιαγια σπριντερ???ριχνει ενα τρεξιμο...για να παει πρωτη.το πιο αστειο,δεν υπηρχε καν ουρα:shock:

στο σουπερ μαρκετ...χωρις υπερβολες,ενας μεγαλος ηλικιας αντρας,παλι εγω με την κοιλια τουρλα,σταθηκε ακριβως ομως μπροστα μου στην ουρα.καλα,εγινε ο χαμος!

εχουν αλλαξει πολυ οι ανθρωποι.ο κοσμος δεν ηταν ετσι....:(

και τι καλα που καταφερατε κ αγορασατε σπιτι!!!μπραβο σας.κ εμας ειναι στα σχεδια μας ενα σπιτακι....προσπαθουμε να μαζεψουμε χρηματα για την προκαταβολη.να τελειωσουμε με τα γαμοβαφτισια κ εχει σειρα κ αυτο.βαρεθηκα να δινω τοσα λεφτα σε ενοικια

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

εβγαλα διαβατηριο για τον Ηθαν οταν ηταν 1,5 μηνων. Στην φωτο ειχε τα ματακια του κλειστα, εστειλα τα χαρτια με το ταχυδρομειο, και μετα ηρθε το διαβατηριο στο ταχυδρομειο. Για 5 χρονια. Οχι οπως το ελληνικο που ειναι μονο για 2. Απλα, γρηγορα, και αμεση εξυπηρετηση.

Αμπι κ εσυ εγγλεζικο διαβατηριο εχεις?σκεφτομαι κ εγω να το αλλαξω.αν κ θελω πολυ να εχω ελληνικο διαβατηριο,δυστυχως ειναι τοση η χασουρα τους,που λεω να το κανω αγγλικο για να ξεμπερδευω νωριτερα!

πως εβγαλες διαβατηριο του Ηθαν,μονο ταχυδρομικα?πρεπει κ εγω να του βγαλω συντομα ενα.ποσο κοστισε θυμασαι κ ποσο εκανε να βγει?

μπραβο βρε abbie τι ωραια!μακαρι να τα καταφερουμε και μεις ετσι!αν επιτρεπεται τι δουλεια κανει ο αντρας σου?και γω σκεφτομαι οτι εκει εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να εξελιχθουμε επαγγελματικα.κοιταζοντας για τα σπιτι ειδα οτι συμφερει περισσοτερο να αγορασεις παρα να νοκιαζεις για μεγαλο διαστημα ετσι?μπορει να κανω και λαθος αλλα εβλεπα κατι τρελλες τιμες του τυπου 130.000 λιρες,και λεω αμα ειναι να σκας στο ενοικιο 1000 λιρες το μηνα σε συμφερει να το αγορασεις και να σου μεινει!ισχυουν αυτες οι τιμες η εχω καταμπερδευτει με το νομισμα?

μαρια μου, δεν ξερω που τα ειδες αυτα, αλλα ενα σπιτι με 3 δωματια και κηπο, στο λονδινο νομιζω ο μεσος ορος ειναι καπου 250,000 λιρες.....εδω τα σπιτια ειναι υπερβολικα ακριβα! υπαρχουν ομως προγραμματα απο την κυβερνηση που σε βοηθανε να παρεις σπιτι, αν ερθετε με το καλο και τακτοποιηθειτε, μπορεις να τα κοιταξεις και αυτα....

ο αντρας μου ασχολειται με τον προγραμματισμο, τωρα δουλευει σε τραπεζα. Εχουμε φιλους ομως που ασχολουνται με τα οικοδομικα, εχει εδω ευκαιριες για ολους οσους εχουν διαθεση για δουλεια

Διαφημίσεις

βρε abbie να ξερες ποσο χαιρομαι που τα ακουω αυτα που μου λες!εγω τα ειδα στο gumtree αλλα μαλλον κατι λαθος θα καταλαβα!πωπω ειναι οντως πολλα λεφτα.το καλο ειναι οτι εκει υπαρχει κρατος ενω εδω οχι.ορεξη εχουμε πολυ και οι δυο.ελπιζω να μας στρωσουν τα πραγματα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Αμπι κ εσυ εγγλεζικο διαβατηριο εχεις?σκεφτομαι κ εγω να το αλλαξω.αν κ θελω πολυ να εχω ελληνικο διαβατηριο,δυστυχως ειναι τοση η χασουρα τους,που λεω να το κανω αγγλικο για να ξεμπερδευω νωριτερα!

πως εβγαλες διαβατηριο του Ηθαν,μονο ταχυδρομικα?πρεπει κ εγω να του βγαλω συντομα ενα.ποσο κοστισε θυμασαι κ ποσο εκανε να βγει?

δεν θυμαμαι λεπτομεριες, καλυτερα να το κοιταξεις απο το ιντερνετ για να μη σου πω κατι λαθος.... παντως ηταν πολυ πιο απλο, καμια σχεση με την ταλαιπωρια που περασα στην ελλαδα να βγαλω της Ντεμπυς.... α, ναι, και πιο φτηνο, και για 5 χρονια αντι για 2. Για ενηλικες βγαζουν για 10 χρονια αντι για 5 το ελληνικο

βρε abbie να ξερες ποσο χαιρομαι που τα ακουω αυτα που μου λες!εγω τα ειδα στο gumtree αλλα μαλλον κατι λαθος θα καταλαβα!πωπω ειναι οντως πολλα λεφτα.το καλο ειναι οτι εκει υπαρχει κρατος ενω εδω οχι.ορεξη εχουμε πολυ και οι δυο.ελπιζω να μας στρωσουν τα πραγματα!

φυσικα, με αισιοδοξια και σκληρη δουλεια ολα γινονται. Για παραδειγμα αν παρετε ενα μεταχειρησμενο αμαξι (οι τιμες εδω καμια σχεση με ελλαδα, ειναι πολυ φτηνοτερα), μεσα σε κανα 2 μερες μπορει ο αντρας σου να κανει τα χαρτια για να το εχει σαν ταξι, και να το δουλευει τα απογευματα και σαββατοκυριακα για ενα επιπλεον εισοδημα. Το να ανοιξεις εταιρεια ειναι επισης πολυ πιο απλο αποτι στην ελλαδα. Ορεξη να υπαρχει....

μαρια μου, δεν ξερω που τα ειδες αυτα, αλλα ενα σπιτι με 3 δωματια και κηπο, στο λονδινο νομιζω ο μεσος ορος ειναι καπου 250,000 λιρες.....εδω τα σπιτια ειναι υπερβολικα ακριβα! υπαρχουν ομως προγραμματα απο την κυβερνηση που σε βοηθανε να παρεις σπιτι, αν ερθετε με το καλο και τακτοποιηθειτε, μπορεις να τα κοιταξεις και αυτα....

οι τιμες εξω απο το Λονδινο ειναι οι μισες :) εδω με 250 χιλιαρικα παιρνεις βιλαρα :rolleyes::D

ποια προγραμματα υπαρχουν Abbie?δε τα γνωριζω....εγω ξερω μονο το counselling house που μπορεις να νοικιασεις κ σε καποια χρονια μπορεις να το αγορασεις...

οι τιμες εξω απο το Λονδινο ειναι οι μισες :) εδω με 250 χιλιαρικα παιρνεις βιλαρα :rolleyes::D

ποια προγραμματα υπαρχουν Abbie?δε τα γνωριζω....εγω ξερω μονο το counselling house που μπορεις να νοικιασεις κ σε καποια χρονια μπορεις να το αγορασεις...

καλα, δεν το συζηταω, κι εκει που ειναι οι συγγενεις μου με τετοια λεφτα παιρνεις με 4 δωματια detached και φτιαγμενο, ειναι τρελλη κατασταση!!

αν και δεν το εχω ψαξει παρα πολυ, ξερω οτι υπαρχουν τροποι να αγορασεις "μερος" ενος σπιτιου, με το κρατος ή το housing assosiation να εχει το υπολοιπο και τους πληρωνεις ενοικο για αυτο. Αργοτερα αν εχεις λεφτα αγοραζεις παραπανω κομματι ή και ολοκληρο το σπιτι. Αυτο ειναι συνηθως για νεοκτιστα διαμερισματα και το λενε shared ownership. Για να δικαιουσαι ομως να χρησιμοποιησεις αυτο το προγραμμα πρεπει να πληρεις καποιες προυποθεσεις, νομιζω πρεπει να γραφτεις στην λιστα του housing assosiation και φυσικα να μην εχεις τεραστια εισοδηματα. Επειδη στην καθε περιοχη ειναι διαφορετικα, αν σε ενδιαφερει μπορεις να κοιταξεις για το shared ownership εκει που σε ενδιαφερει.

Εκτος απο αυτο υπαρχουν και τα σπιτια που δινει το council, υπαρχει λιστα αναμονης, αλλα με μικρο παιδι ειναι πολυ πιθανο να παρεις σχετικα γρηγορα. Βεβαια δεν ειναι και στις καλυτερες περιοχες, αλλα για καποιον που δυσκολευεται και δεν εχει καπου να μεινει ειναι μια λυση. Εκει πληρωνεις ενοικιο αναλογα με το εισοδημα που εχεις - για παραδειγμα ενας που δεν δουλευει και παιρνει μονο επιδοματα πληρωνει πολυ λιγοτερα απο καποιον που δουλευει.

Διαφημίσεις

Βέβαια, τώρα που θα πρέπει να ασχοληθείς με τις ελληνικές αρχές για τα δικαιολογητικά του γάμου, θα δεις τι θα πει γραφειοκρατία!

Για το όνομα, για την ώρα θα κρατήσω το πατρικό μου! Αν το άλλαζα δε θα έπρεπε να άλλαζα και ταυτότητα;Μεγάλο μπλέξιμο μου φαίνεται!

Νομιζω,λογω του οτι ειμαστε ήδη παντρεμενοι με πολιτικο,δε θα εχει τοσο τρεξιμο.εχω πει στη μητερα μου να κοιταξει τα δικαιολογητικα.

Φανταζομαι πως θα χρειαστει να αλλαξεις κ ταυτοτητα,εαν αλλαξεις επωνυμο,αλλα εδω δεν τη χρειαζεσαι τοσο,οσο το διαβατηριο.

Εδω το αλλαξα δινοντας το πιστοποιητικο το γαμου μου.τωρα που θα πρεπει να ανανεωσω το διαβατηριο μου,με βλεπω να το αλλαζω σε αγγλικο,μια κ που θα βγαλω κ του μικρουλη.

Δεν μας ειπες,πως πανε οι εξετασεις κ οι προσπαθειες?εχουμε καποια προοδο?

Καλησπέρα σας,

Σημερα ταλαιπωρείτε ο μπεμπακος μου...Καναμε τα πρωτα μας εμβόλια και εχει ανεβάσει πυρετο και εχει γκρινίτσα πολύ....Εχει 37,4 και περιμένω να περάσει το 37,5 για να του δώσω ντεπονάκι (όπως μου είπε η γιατρός)...

Ο αντρούλης μου πάει καλυτερα και άρχισε να πατάει το ποδαράκι του....

εσεις κοριτσάκια μου???? Κατερινα Δεσποινα fairymummy abbie maria karathoma

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μονο εγω μενω πιστη στην ταυτοτητα κ στο ελληνικο διαβατηριο για τον μικρο?? χαχαχαα κ περασαμε κ απιστευτη ταλαιπωρια με το προξενειο!!!! διαβατηριο δεν εχω εδω κ 5 χρονια περιπου που εληξε....μια χαρα βολευομαι με την ταυτοτητα :)

Καλησπέρα σας,

Σημερα ταλαιπωρείτε ο μπεμπακος μου...Καναμε τα πρωτα μας εμβόλια και εχει ανεβάσει πυρετο και εχει γκρινίτσα πολύ....Εχει 37,4 και περιμένω να περάσει το 37,5 για να του δώσω ντεπονάκι (όπως μου είπε η γιατρός)...

Ο αντρούλης μου πάει καλυτερα και άρχισε να πατάει το ποδαράκι του....

εσεις κοριτσάκια μου???? Κατερινα Δεσποινα fairymummy abbie maria karathoma

περαστικα σας κοριτσι μου.ο αντρουλης πως ειναι?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...