Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Να με και εγώ!

Πάει το σαβ'κο πέρασε τόσο γρήγορα. Σήμερα δεν έκανα και πολλά. Σπίτι όλη μέρα καθάριζα! Αλλά τουλάχιστον, το σπίτι είναι καθαρό, όλα τα ρουχαλάκια σιδερωμένα, άξιζε την κούραση!

Σε έπεισε ο αντρούλης ε; Δε του αρέσουν τα βαριά νυφικά; Καλύτερα έτσι, θα μπορείς να κινήσε και να χορεύεις πιο άνετα.

Στο προνόβια μου είχαν αρέσει τα σχετικά απλά του σχέδια. Είχα δοκιμάσει στην αγγλία και κάποια από τα πιο βαριά του, και ήμουν σα μπάρμπι τούρτα!

Βλέπω έχεις αρχίσει το ψάξιμο. Εχεις κλείσει κανένα ραντεβου με νυφικά; Στο πολιτικό, είχες ψάξει πολύ για το νυφικό;

Με τα γραφειοκρατικά βγάλατε άκρη;

μπα...μαλλον για να με ξεφορτωθει το ειπε!:Pτους ξερεις τους αντρες,οτι εχει σχεση με ρουχα,εμφανιση κλπ δεν πολυασχολουνται...

δεν εχω κλεισει ραντεβου ακομα,απλα κοιταζω που θα κινηθω.να τακτοποιησω το θεμα του μωρου,το θεμα τις δουλειας μου κ οταν μπουμε σε μια σειρα θα αρχισω να προβαρω.(μπας κ χασω κανα κιλο μεχρι τοτε...)

Στον πολιτικο,καμια σχεση!δεν ειναι καν νυφικο.ενα απλο φορεμα ειναι.

Με τα γραφειοκρατικα..ειχε πλακα.εχουν ενα θεμα με οσους ερχονται απο χωρες εκτος εε κ παντρευονται για να βγαλουν βιζα.με κοιτουσε η κοπελα με μισο ματι!!!αν κ ειχε μπροστα της τη λιστα με τις χωρες εντος εε,δεκα φορες της ειπα πως ειμαι απο ελλαδα,ειναι στην εε,δεν χρειαζομαι βιζα κλπ:D γιατι παντρευομουν αγγλο!

τα χαρτια μας εκαναν 2 εβδομαδες να βγουν.

αληθεια τωρα που θα ανανεωσεις το διαβατηριο σου,δε σκεφτεσαι να αλλαξεις το επωνυμο σου:tongue:?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; Πάλι ρέντα είχατε, πολλά γράψατε σήμερα, εύχομαι να θυμηθώ ότι ήθελα να σχολιάσω!

Μαρία πολύ ευχάριστα τα νέα σας. Σας βλέπω πολύ ζεστούς με το όλο θέμα, φαντάζομαι είναι θέμα βδομάδων το να μας έρθετε! Είμαι σίγουρη πώς όλα θα πάνε καλά!

Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία, έχω ακούσει από άλλα ξένα ζευγάρια, ότι στα μικρά τους δε τους μιλάν αγγλικά στο σπίτι. Θα τα μάθουν μια και καλή στο βρεφικό! Αλλωστέ συχνά πυκνά ακούς στις ειδήσεις ότι σε πολλά σχολεία η πλειονότητα των μαθητών δεν έχει τα αγγλικά ως μητρική γλώσσα!

Για το επίδομα ανεργίας δε ξέρω πολλά. Νομίζω αναμένονται αλλαγές στα επιδόματα, και σίγουρα τα κριτήρια θα γίνουν πιο αυστηρά!

Ισως το πρώτο καιρό να κοιτούσες για παρτ ταιμ, καμιά απογευματινή δουλειά και έτσι να μη χρειάζεστε και τη νταντά!

Ούτε για την υγεία δε ξέρω πολλά (μα τελικά τι ξέρω;), για το gp νομίζω είναι δωρεάν, αν σε παραπέμψουν όμως στο νοσοκομείο δε ξέρω αν θα πρέπει να πληρώσεις. Κάθε φορά που χρειάστηκε να πάω με ρώτησαν άν μένω πάνω από χρόνο στην αγγλία. Για ποιο ακριβός λόγο δε ξέρω όμως!

Καλή επιτυχία με το διαβατήριο!

Αμπι

Λονδίνο έρχομαι στις 8 Απριλίου. Θα πρέπει να ξαναέρθω μια άλλη μέρα για να το παραλάβω, αλλά την άλλη φορά εύχομαι να πάρω μισή μέρα άδεια από τη δουλειά. Δεν έχω και τόσες πολλές μερες!

Αλλά με φόβησες λίγο. Λες να υπάρχει καθυστέρηση :rolleyes:; Μια φορά άλλη που χρειάστηκα να πάω για κάποιες βεβαιώσεις δε χρειάστηκε να περιμένω και πολύ!

Αλήθεια, έχει βγάλει καμιά σας διαβατήριο από αγγλία; Πρέπει να βγάλω καινούριες φωτό. Εχω μιά που είναι 6 χρόνων, δε ξέρω αν θα τη δεχτούν. Αν τη βγάλω από το μηχάνημα θα τις δεχτούν; Η θα πρέπει να πάω κάπου αλλού;

Τα μικρά σου τι κάνουν;

Διαφημίσεις

Κατερινούλα

Τι κάνετε εσείς; Εχεις πολλά στο μυαλό σου φαντάζομαι αυτες τις μέρες. Βγάλατε άκρη με τις childminders;

Γιατί το λες αυτο για τους άντρες! Ο δικός μου τρελαίνεται να ακούει για ρούχα και τα σχετικά! ........ ναι καλά, πολύ θα ήθελα να ήταν έτσι! Μόνο άμα αναφέρω τιμές θα με ακούσει (ή μάλλον να μου φωνάξει).

Το ότι πολλοι δε ξερουν πως η ελλάδα είναι μέλος της εε το έχω συναντήσει και εγώ! Μια φορά δοκίμασα να πετάξω με ταυτότητα, και δε το δέχτηκαν. Βεβαια τώρα το πασχα που δε θα προλάβω να βγαλω το καινούριο μου το διαβατήριο, θα πρέπει να το δοκιμάσω ξανά! Σκέφτομαι να εχω μαζί μου κανένα κείμενο από το ίντερνετ που αναφέρει πως οι έλληνες μπορουν να πετάξουν με ταυτότητα, καλού κακού!

Βέβαια, τώρα που θα πρέπει να ασχοληθείς με τις ελληνικές αρχές για τα δικαιολογητικά του γάμου, θα δεις τι θα πει γραφειοκρατία!

Για το όνομα, για την ώρα θα κρατήσω το πατρικό μου! Αν το άλλαζα δε θα έπρεπε να άλλαζα και ταυτότητα;Μεγάλο μπλέξιμο μου φαίνεται!

Αμπι

Λονδίνο έρχομαι στις 8 Απριλίου. Θα πρέπει να ξαναέρθω μια άλλη μέρα για να το παραλάβω, αλλά την άλλη φορά εύχομαι να πάρω μισή μέρα άδεια από τη δουλειά. Δεν έχω και τόσες πολλές μερες!

Αλλά με φόβησες λίγο. Λες να υπάρχει καθυστέρηση :rolleyes:; Μια φορά άλλη που χρειάστηκα να πάω για κάποιες βεβαιώσεις δε χρειάστηκε να περιμένω και πολύ!

Αλήθεια, έχει βγάλει καμιά σας διαβατήριο από αγγλία; Πρέπει να βγάλω καινούριες φωτό. Εχω μιά που είναι 6 χρόνων, δε ξέρω αν θα τη δεχτούν. Αν τη βγάλω από το μηχάνημα θα τις δεχτούν; Η θα πρέπει να πάω κάπου αλλού;

Τα μικρά σου τι κάνουν;

ειναι ενας φωτογραφος στο holland park, εκει κοντα στην πρεσβεια, και σε συμβουλευω να πας εκει - αν πας αλλου ειναι πολυ πιθανο να εχεις προβλημα (δηλ τα στελνουν ελλαδα, λενε οτι δεν ειναι σωστες οι φωτο, και τα στελνουν πισω, ξαναβγαζεις φωτο κλπ κλπ....)

εμεις διαβατηριο ελληνικο δεν βγαλαμε απο εδω, εχω ακουσει απο τους φιλους μας οτι ειναι ιδιαιτερη ταλαιπωρια... Τον Ηθαν ουτε που τον γραψαμε στην πρεσβεια, δεν εχει ελληνικη υπηκοοτητα (φανταστειτε να πρεπει να δηλωσουμε το ονομα.... χεχεχε....) Μια φορα χρειαστηκε να παω για ενα πληρεξουσιο, και ηταν.... μοναδικη εμπειρια!!! τοσα χρονια εδω, ειχα ξεχασει πως ειναι το ελληνικο δημοσιο!!! τα σουσαμια και τα ψιχουλα στο γραφειο, οι μισοι υπαλληλοι να ειναι στο facebook, να με ρωτανε την ιστορια της ζωης μου, να μου λενε την δικη τους (λες και θελω να ακουσω....) - και αποτι θυμαμαι δεν εχει μηχανημα για καρτα, πρεπει να πληρωσεις με μετρητα (βεβαια, καρτα που ακουστηκε!!!!)

εβγαλα διαβατηριο για τον Ηθαν οταν ηταν 1,5 μηνων. Στην φωτο ειχε τα ματακια του κλειστα, εστειλα τα χαρτια με το ταχυδρομειο, και μετα ηρθε το διαβατηριο στο ταχυδρομειο. Για 5 χρονια. Οχι οπως το ελληνικο που ειναι μονο για 2. Απλα, γρηγορα, και αμεση εξυπηρετηση.

Ο αντρας μου χρειαστηκε κι αυτος να παει μια φορα, παλι τα ιδια..... και μονο που εβλεπες τα βρωμικα παραθυρα, τα σκονιασμενα τσολιαδακια.... τελος παντων, εμεις αποφευγουμε να πηγαινουμε παρα μονο αν ειναι εντελως απαραιτητο, και ο αντρας μου τωρα κανει τα χαρτια για υπηκοοτητα για να εχει αγγλικο διαβατηριο.

δεσποινα σημερα πηγαμε για το διαβατηριο και εχει μια ψιλοδιαδικασια.απο δευτερα θα παρουμε το πιστοποιητικο γεννησης του παιδιου,τρεχα γυρευε.στο θειο τελικα το πολυ να μεινουμε κανα εναμιση μηνα το πολυ και μετα να κοιταξουμε για δικο μας σπιτι αναλογα με τα χρηματα που θα βγαζουμε.θα τα δουμε στη πραξη στη τελικη.θα ξαναμιλησουμε με το θειο για τα τελευταια και μετα μενει μονο να παρουμε τη μεγαλη αποφαση και να σηκωθουμε να ερθουμε.η αληθεια ειναι οτι το θελω πολυ αλλα το φοβαμαι κιολας.τι να πω ρε κοριτσια το μελλον θα δειξει.πρεπει(χωρις να ξερω πως!)να μαζεψουμε λεφτα για να εχουμε στην ακρη μη παμε και τελειως ξεκρεμαστοι.εχουμε μονο 1300 ευρω για ωρα αναγκης και χωρις αυτα δε θα τρωγαμε τιποτα αφου ο αντρας μου εχει να πληρωθει απο το δεκεμβρη!!!σοκ το ξερω!!!!μαζευουμε σιγα σιγα αλλα δεν ειναι και ευκολο.αυτα απο μενα,ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα σε μερικες μερες!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

μπα...μαλλον για να με ξεφορτωθει το ειπε!:Pτους ξερεις τους αντρες,οτι εχει σχεση με ρουχα,εμφανιση κλπ δεν πολυασχολουνται...

δεν εχω κλεισει ραντεβου ακομα,απλα κοιταζω που θα κινηθω.να τακτοποιησω το θεμα του μωρου,το θεμα τις δουλειας μου κ οταν μπουμε σε μια σειρα θα αρχισω να προβαρω.(μπας κ χασω κανα κιλο μεχρι τοτε...)

Στον πολιτικο,καμια σχεση!δεν ειναι καν νυφικο.ενα απλο φορεμα ειναι.

Με τα γραφειοκρατικα..ειχε πλακα.εχουν ενα θεμα με οσους ερχονται απο χωρες εκτος εε κ παντρευονται για να βγαλουν βιζα.με κοιτουσε η κοπελα με μισο ματι!!!αν κ ειχε μπροστα της τη λιστα με τις χωρες εντος εε,δεκα φορες της ειπα πως ειμαι απο ελλαδα,ειναι στην εε,δεν χρειαζομαι βιζα κλπ:D γιατι παντρευομουν αγγλο!

τα χαρτια μας εκαναν 2 εβδομαδες να βγουν.

αληθεια τωρα που θα ανανεωσεις το διαβατηριο σου,δε σκεφτεσαι να αλλαξεις το επωνυμο σου:tongue:?

Ο αντρας μου οταν πηγε ινδια και εδειξε το διαβατηριο του εκει, ειδαν το "hellenic republic", και τον ρωτησαν ποια χωρα ειναι αυτη!!!!

δεσποινα σημερα πηγαμε για το διαβατηριο και εχει μια ψιλοδιαδικασια.απο δευτερα θα παρουμε το πιστοποιητικο γεννησης του παιδιου,τρεχα γυρευε.στο θειο τελικα το πολυ να μεινουμε κανα εναμιση μηνα το πολυ και μετα να κοιταξουμε για δικο μας σπιτι αναλογα με τα χρηματα που θα βγαζουμε.θα τα δουμε στη πραξη στη τελικη.θα ξαναμιλησουμε με το θειο για τα τελευταια και μετα μενει μονο να παρουμε τη μεγαλη αποφαση και να σηκωθουμε να ερθουμε.η αληθεια ειναι οτι το θελω πολυ αλλα το φοβαμαι κιολας.τι να πω ρε κοριτσια το μελλον θα δειξει.πρεπει(χωρις να ξερω πως!)να μαζεψουμε λεφτα για να εχουμε στην ακρη μη παμε και τελειως ξεκρεμαστοι.εχουμε μονο 1300 ευρω για ωρα αναγκης και χωρις αυτα δε θα τρωγαμε τιποτα αφου ο αντρας μου εχει να πληρωθει απο το δεκεμβρη!!!σοκ το ξερω!!!!μαζευουμε σιγα σιγα αλλα δεν ειναι και ευκολο.αυτα απο μενα,ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα σε μερικες μερες!

παντα ειναι δυσκολα στην αρχη, και θελει καιρο μεχρι να τακτοποιηθειτε και να συνιθισετε τον καινουργιο τροπο ζωης.... μακαρι να σας ερθουν ολα οπως τα θελετε και ακομα καλυτερα!!!

ολα καλα αρχιζουν και φαινονται και ανησυχω!ο θειος μενεις στο endfield δε ξερω αν το λεω σωστα,και κοιτουσα τωρα στο gumtree για σπιτια και εχει μερικα πολυ καλα.αχ μακαρι τι να πω,ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ολα καλα αρχιζουν και φαινονται και ανησυχω!ο θειος μενεις στο endfield δε ξερω αν το λεω σωστα,και κοιτουσα τωρα στο gumtree για σπιτια και εχει μερικα πολυ καλα.αχ μακαρι τι να πω,ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα

ναι, προς τα κει ειναι σχετικα οχι και τοσο ακριβα τα σπιτια.... καθε αρχη και δυσκολη μαρια μου, αλλα ετσι ειναι για ολους μας... κι εμεις οταν ηρθαμε, ηρθε πρωτα ο αντρας μου και εμενε σε ενα δωματιο, μεχρι να πεσουν οι πρωτοι μισθοι και να νοικασει ενα διαμερισματακι - και τοτε ηρθα εγω με την μικρη (ειχα βεβαια να τακτοποιησω και τις υποθεσεις μας στην ελλαδα πρωτα, γιατι ο αντρας μου βρηκε δουλεια εδω και εφυγε γρηγορα - οποτε ειχα να κλεισω το σπιτι, να πουλησω το αυτοκινητο κλπ)

ναι, προς τα κει ειναι σχετικα οχι και τοσο ακριβα τα σπιτια.... καθε αρχη και δυσκολη μαρια μου, αλλα ετσι ειναι για ολους μας... κι εμεις οταν ηρθαμε, ηρθε πρωτα ο αντρας μου και εμενε σε ενα δωματιο, μεχρι να πεσουν οι πρωτοι μισθοι και να νοικασει ενα διαμερισματακι - και τοτε ηρθα εγω με την μικρη (ειχα βεβαια να τακτοποιησω και τις υποθεσεις μας στην ελλαδα πρωτα, γιατι ο αντρας μου βρηκε δουλεια εδω και εφυγε γρηγορα - οποτε ειχα να κλεισω το σπιτι, να πουλησω το αυτοκινητο κλπ)

abbie ειχατε καμια σχεση με αγγλια η πηγατε ετσι?ποσο καιρο εμεινε εκει ο αντρας σου πριν πατε με τη κορη σου εσεις?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...