Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Μαρία

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω, δε ξέρω το Λονδίνο καλά.

Πάντως σου εύχομαι καλή επιτυχία στο ψάξιμο!

Θα σου πρότεινα όμως να κοιτάξεις σε περιοχή κοντά στο θείο σου, το Λονδίνο είναι αρκετά μεγάλο, και τα μεταφορικά είναι πανάκριβα, οπότε όσα θα γλυτώνεις στο ενοίκιο θα τα τρώς στα μετρο!

Ισως σε κάτι άλλο θα μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο!

καλημερα σε ολες σας!ο αντρουλης μου μιλησε με τη θεια του η οποια ηταν πολυ θετικη σε ολα,ειπε οτι ευκολα θα βρει δουλεια ειτε σε εστιατοριο ειτε σε καμια οικοδομη και οτι εννοειται οτι θα μεινουμε μαζι τους.θελω να δω αν εκεινη δουλευει γιατι αν δε δουλευει να την παρακαλεσω αν μπορει να μου κραταει το μικρο ετσι ωστε να βρω και γω καμια δουλεια γιατι αποτι μου ειπατε οι παιδικοι ειναι πανακριβοι.

τωρα ψαχνω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για να βγαλει ο γιαννακης διαβατηριο και η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ χαρτουρα.ρε κοριτσια πως τα καταφερατε με τα παιδια που ειναι δυγλωσσα?ηταν δυσκολο για αυτα?η μητερα μου μου ειπε οτι αν φυγει ο αντρας μου πρωτος τοτε να αρχισω να μιλαω στο παιδι σε δυο γλωσσες,δηλαδη να λεω τη καθε προταση δυο φορες μια ελληνικα και μια αγγλικα.ειναι σωστο αυτο?

α και κατι τελευταιο αν ο αντρας μου πιασει δουλεια,εγω θα μπορω να γραφτω στο ταμειο ανεργειας για να παιρνω καποια χρηματα η θα πρεπει να εχω δουλεψει εκει για να γινει κατι τετοιο?

αυτα τα ολιγα!!!

και τωρα που κοιταζα οτι υπαρχει αναζητηση νυφικου να πω και γω κατι?μη κανεις τη βλακεια και το αγορασεις!εγω εχω αγορασει δυο και τωρα τα κοιταω και με κοιτανε και δε ξερω τι να τα κανω!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι καλημερα

εσυ στο παιδι θα μιλας μονο ελληνικα. τα αγγλικα θα τα πιασει απο το σχολειο πολυυυυ ευκολα!!! πρεπει να μαθει οτι ειμαστε ελληνεσ κ στο σπιτι μιλαμε ελληνικα. μην σε απασχολει αυτο καθολου μα καθολου

τα δικαιολογητικα για διαβατηριο δεν νομιζω πως ειναι πολλα...ενα πιστοποιητικο γεννησης χρειαζεσαι κ θα συμπληρωσεις εκει κατι φορμες...α κ φωτογραφιες :)

καλημερα κοριτσια!!!! χαθηκα λιγο το ΣΚ αλλα αφιερωθηκα στην οικογενεια...το Σαββατο το βραδυ βγηκαμε με τον αντρα μου οι δυο μας μετα απο ενα χρονο...ηταν τοσο ομορφα!!!! τον μικρο τον κρατησε η κοπελα απο τον παιδικο....

stellinula θηλαζεις?

καλημερα σε ολες σας!ο αντρουλης μου μιλησε με τη θεια του η οποια ηταν πολυ θετικη σε ολα,ειπε οτι ευκολα θα βρει δουλεια ειτε σε εστιατοριο ειτε σε καμια οικοδομη και οτι εννοειται οτι θα μεινουμε μαζι τους

Μαρακι καλημερα.τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!Μπραβο!η καλυτερη αποφαση!Αφου εχετε καπου να μεινετε για αρχη,η δουλεια τωρα θα ειναι η προτεραιοτητα σας.Που μενει η θεια σας ξερεις?

θελω να δω αν εκεινη δουλευει γιατι αν δε δουλευει να την παρακαλεσω αν μπορει να μου κραταει το μικρο ετσι ωστε να βρω και γω καμια δουλεια γιατι αποτι μου ειπατε οι παιδικοι ειναι πανακριβοι.

επειδη επιστρεφω στη δουλεια μου 11 Απριλιου,ειμαι στην αναζητηση.Αν θυμασαι το μνμ που μας εγραψε η αμπι για τους childminders?διαβασε το παλι γιατι κ εγω το παιδι μου εκει θα το παω τελικα.οι childminders ειναι κυριες που ελεγχονται απο το κρατος,κοστιζουν λιγοτερα χρηματα κ κρατανε το παιδι σπιτι τους το οποιο φυσικα εχει ελεγχθει κ εκεινο.

τωρα ψαχνω να βρω τα δικαιολογητικα που χρειαζονται για να βγαλει ο γιαννακης διαβατηριο και η αληθεια ειναι οτι εχει πολυ χαρτουρα.ρε κοριτσια πως τα καταφερατε με τα παιδια που ειναι δυγλωσσα?ηταν δυσκολο για αυτα?η μητερα μου μου ειπε οτι αν φυγει ο αντρας μου πρωτος τοτε να αρχισω να μιλαω στο παιδι σε δυο γλωσσες,δηλαδη να λεω τη καθε προταση δυο φορες μια ελληνικα και μια αγγλικα.ειναι σωστο αυτο?

Για αυτο να μην ανησυχεις καθολου.Θα μιλας στο παιδι σου σε οποια γλωσσα εσυ επιθυμεις.τα αγγλικα θα τα μαθει εδω ετσι κ αλλιως.στη δικη μου περιπτωση,ο συζυγος μου ειναι βρετανος κ ετσι μιλαω εγω ελληνικα κ εκεινος αγγλικα για να ξεσηκωσει το μωρο κ την προφορα μας.Ειναι πολυ ευκολο στα παιδακι να μαθαινουν παραλληλα 2 κ 3 γλωσσες.

α και κατι τελευταιο αν ο αντρας μου πιασει δουλεια,εγω θα μπορω να γραφτω στο ταμειο ανεργειας για να παιρνω καποια χρηματα η θα πρεπει να εχω δουλεψει εκει για να γινει κατι τετοιο?

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.εδω για να παρεις επιδομα,πρεπει να κανεις αιτηση,να συμπληρωσεις ενα ερωτηματολογιο κ εκεινοι εδω θα αποφασισουν εαν δικαιουσαι ή οχι.Εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

και τωρα που κοιταζα οτι υπαρχει αναζητηση νυφικου να πω και γω κατι?μη κανεις τη βλακεια και το αγορασεις!εγω εχω αγορασει δυο και τωρα τα κοιταω και με κοιτανε και δε ξερω τι να τα κανω!!

δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια να ανεβοκατεβαινω ελλαδα για δοκιμες κ προβες...:(επισης,το να νοικιασω νυφικο στην ελλαδα το λιγοτερο 1000 - 1500 ευρω για λιγες ωρες,δεν παιζει!εκτος κ εαν τις εχουν μειωσει τις τιμες λογω κρισης???

εδω τα νυφικα ξεκινουν απο 400-600 λιρες να τα αγορασεις.Σιγουρα οπως λες θα καταληξει στην ντουλαπα να με κοιταζει :P

http://jobseekers.direct.gov.uk/homepage.aspx?sessionid=c54211b8-edaf-4f6b-8e76-d5a72573f1c4&pid=1

κοιταξτε κ εκει για δουλειες.

Ποτε με το καλο λετε να ερθετε??

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια!!!! χαθηκα λιγο το ΣΚ αλλα αφιερωθηκα στην οικογενεια...το Σαββατο το βραδυ βγηκαμε με τον αντρα μου οι δυο μας μετα απο ενα χρονο...ηταν τοσο ομορφα!!!! τον μικρο τον κρατησε η κοπελα απο τον παιδικο....

stellinula θηλαζεις?

καλημερα φερρυ,θα παρεις απουσια...αλλα δικαιολογημενη!χιχιχιχιχιχι ελπιζω να περασατε ομορφα με τον αντρουλη σου.να σου πω,ειδα πως εχεις μπλακμπερυ?εχω κ εγω κ αν κ δεν το εχω μαθει ακομα,θες καποια στιγμη να ανταλλαξουμε πιν?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

ελπιζω να ειχατε ενα καλο σαββατοκυριακο, τουλαχιστον ο καιρος βοηθησε λιγο.... αντε σιγα σιγα να ερθει η ανοιξη (εννοω απο αποψη θερμοκρασιας, γιατι τα daffodils εχουν βγει εδω και μερικες εβδομαδες)

Κατερινα, νομιζω οτι τα ofstead report ειναι confidential, αλλα αν σε ενδιαφερει για καποια συγκεκριμενη κυρια, μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στο council και να ρωτησεις πως γινεται... εμενα με ενδιαφερει 1ον να ειναι νομιμη και 2ον να ειναι οκ το σπιτι, να ειναι καλη με τα παιδια κλπ. Απο κει και περα αν της εχουν βαλει στο report οτι πρεπει να αλλαξει τους συρτες στις πορτες για να ειναι πιο ψηλα και τετοια, δεν με νοιαζει και τοσο. Απο τις δυο κυριες που εχουμε, εχω καταλαβει οτι δεν εχουν και πολλα περιθωρια για να μην κανουν αυτα που πρεπει, υπαρχει συνεχεια ελεγχος, και ειναι αυστηρα τα πραγματα.

Δεσποινα, ποια μερα ερχεσαι κατω? αν πας πρεσβεια, θα πρεπει να μας γραψεις μετα τις εμπειριες σου, εχει πολλη πλακα....

ζηλευω!!! ελπιζω να περασατε καλα, χρειαζεται καπου καπου και λιγο να βγαινετε μονοι σας!!

Μαρακι καλημερα.τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!Μπραβο!η καλυτερη αποφαση!Αφου εχετε καπου να μεινετε για αρχη,η δουλεια τωρα θα ειναι η προτεραιοτητα σας.Που μενει η θεια σας ξερεις?

επειδη επιστρεφω στη δουλεια μου 11 Απριλιου,ειμαι στην αναζητηση.Αν θυμασαι το μνμ που μας εγραψε η αμπι για τους childminders?διαβασε το παλι γιατι κ εγω το παιδι μου εκει θα το παω τελικα.οι childminders ειναι κυριες που ελεγχονται απο το κρατος,κοστιζουν λιγοτερα χρηματα κ κρατανε το παιδι σπιτι τους το οποιο φυσικα εχει ελεγχθει κ εκεινο.

Για αυτο να μην ανησυχεις καθολου.Θα μιλας στο παιδι σου σε οποια γλωσσα εσυ επιθυμεις.τα αγγλικα θα τα μαθει εδω ετσι κ αλλιως.στη δικη μου περιπτωση,ο συζυγος μου ειναι βρετανος κ ετσι μιλαω εγω ελληνικα κ εκεινος αγγλικα για να ξεσηκωσει το μωρο κ την προφορα μας.Ειναι πολυ ευκολο στα παιδακι να μαθαινουν παραλληλα 2 κ 3 γλωσσες.

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.εδω για να παρεις επιδομα,πρεπει να κανεις αιτηση,να συμπληρωσεις ενα ερωτηματολογιο κ εκεινοι εδω θα αποφασισουν εαν δικαιουσαι ή οχι.Εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια να ανεβοκατεβαινω ελλαδα για δοκιμες κ προβες...:(επισης,το να νοικιασω νυφικο στην ελλαδα το λιγοτερο 1000 - 1500 ευρω για λιγες ωρες,δεν παιζει!εκτος κ εαν τις εχουν μειωσει τις τιμες λογω κρισης???

εδω τα νυφικα ξεκινουν απο 400-600 λιρες να τα αγορασεις.Σιγουρα οπως λες θα καταληξει στην ντουλαπα να με κοιταζει :P

http://jobseekers.direct.gov.uk/homepage.aspx?sessionid=c54211b8-edaf-4f6b-8e76-d5a72573f1c4&pid=1

κοιταξτε κ εκει για δουλειες.

Ποτε με το καλο λετε να ερθετε??

ο θειος μενει στο λονδινο τωρα ακριβως ακριβως που θα σε γελασω δε το ξερω.ξερω οτι εχουν ενα καθαριστηριο ακριβως διπλα απο το γηπεδο της λιβερπουλ και σκεφτονται να νοικιασουν την επιχειρηση γιατι ο θειος εχει βαρεθει.σκεφτομαστε να τους προτεινουμε αν θελουν να τους το δουλευουμε εμεις και να μας πληρωνων αντι να το νοικιασουν.ο θειος εντομεταξυ ειναι μονο8 χρονια μεγαλυτερος αο τον αντρα μου!ξερεις ποσο μπορει να κοστισει η childminder?στο περιπου.τωρα για το ποτε θα ερθουμε δε το ξερω πρεπει να ξαναμιλησουμε μαζι τους να δουμε ξανα τι γινεται και να παει ο αντρεας πρωτα και μετα εμεις.κλαψ!κατερινα αυτη η γυναικα ομως δε θα μιλαει αγγλικα?πως θα καταλαβαινει ο γιαννης?αυτο με ανησυχει πολυ.

οσο για τα νυφικα το ξερω οτι ειναι αρκετα φθηνα εκει μου το ειχε πει η θεια του αντρεα η οποια ειχε φριξει με το ποσο πληρωσα εγω τα δικα μου!

α και κατι αλλο οποια γνωριζει,με το βιβλιαριο του παιδιου τι γινεται?μεταφραζεται?τα εμβολια ας πουμε που θα πρεπει να κανει απο εδω και περα θα τα κανει στο νοσοκομειο με το γιατρο που εφημερευει?εδω εχουμε μια παιδιατρο και παμε σε αυτην καθε φορα που πρεπει να γινει ενα εμβολιο η οποτε εχει αρπαξει καμια γριπη για να μας πει τι να κανουμε.και καθε φορα σκαμε και το 50ευρω στη καλυτερη,αμα εχουμε εμβολιο παει γυρω στα 70 εκτος αν το χορηγει το ικα.εκει το ιδιο γινεται η δε πληρωνουμε τιποτα και παμε στο γιατρο της εφημεριας?

πριν λιγο πηγα με το μικρο να βγαλει φωτογραφιες για το διαβατηριο και γω για ταυτοτητα γιατι τωρα πρεπει να την αλλαξω.θελετε να σας πω ποσα εσκασα να παθετε πλακα???25 ευρουλακια ζεστα ζεστα!!!

κατσε να δω και το λινκ!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

α και κατι αλλο οποια γνωριζει,με το βιβλιαριο του παιδιου τι γινεται?μεταφραζεται?τα εμβολια ας πουμε που θα πρεπει να κανει απο εδω και περα θα τα κανει στο νοσοκομειο με το γιατρο που εφημερευει?εδω εχουμε μια παιδιατρο και παμε σε αυτην καθε φορα που πρεπει να γινει ενα εμβολιο η οποτε εχει αρπαξει καμια γριπη για να μας πει τι να κανουμε.και καθε φορα σκαμε και το 50ευρω στη καλυτερη,αμα εχουμε εμβολιο παει γυρω στα 70 εκτος αν το χορηγει το ικα.εκει το ιδιο γινεται η δε πληρωνουμε τιποτα και παμε στο γιατρο της εφημεριας?

εδω θα σου βγαλουν αλλο βιβλιαριο...θα παρεις αυτο μαζι σου κ οι γιατροι δεν θα εχουν προβλημα...ολοι οι γιατροι γραφουν τα εμβολια με τον ιδιο τροπο ;)

μπορεις να δεις τη σειρα των εμβολιων της αγγλιας εδω

http://www.nhs.uk/Planners/vaccinations/Pages/Vaccinationchecklist.aspx

μολις ερθετε εδω θα πατε να γραφτειτε σε μια κλινικη κοντα εκει που θα μενετε. αυτο ειναι δημοσιο κ δεν θα πληρωνετε για τον γιατρο οποτε κ αν χρειαστει να τον δειτε. η κλινικη εχει μεσα παθολογους κ βλεπει ολες τις ηλικιες. αν εχεις κατι ιδιαιτερο που πρεπει να δεις εξειδικευμενο θα σε στειλουν στον αναλογο γιατρο.

επισης μολις ερθετε θα συμπληρωσετε την φορμα HC1 για να εχετε πληρη βοηθεια με τις συνταγες, δε θα χρειαζεται να πληρωνετε. το παιδι σου ομως μεχρι να παει 16 χρονων ουτως η αλλως δεν πληρωνει τιποτα ;)

τα εμβολια λοιπον θα γινοντε στη κλινικη αυτη απο τη νοσοκομα

μολις ερθεις να γραφτεις αμεσως κ να πας να δεις ενα γιατρο για να συζητησεις τι σας λειπει κ τι οχι...οπως θα δεις εδω τελειωνουμε πολυ νωρις με τα εμβολια...

Διαφημίσεις

fairy μου να σε καλα για τις πληροφοριες.πηγαμε πριν λιγο στα κεπ για να δουμε τι χαρτια θελει για το διαβατηριο.αυριο θα τα συγκεντρωσουμε ολα!και με τις γεννες τι γινεται?εγω ας πουμε ειχα ολιγαμνιο και γεννησα με καισαρικη.εκει θα πρεπει οι γιατροι να ξερουν το ιστορικο μου στην επομενη εγκυμοσυνη και αναλλογως να πραξουν?ειναι και με τους μαιευτηρες το ιδιο δηλαδη πας και σε οποιον τυχεις?θα ψαξω τωρα να δω για τις childminders σε τι τιμες παιζουν..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Γεια σας κοριτσια!

Furrymummy πολυ χρησιμο το λινκ που εδωσες για τα εμβολια!!το διαβασα, και ειδα οτι το πρωτο γινεται στους 2 μηνες. Αν φυγει καποιος νωριτερα απο Αγγλια (για διακοπες στην Ελλαδα χιχιχι) αραγε κανουν στο παιδι τα εμβολια??η αν κανει τα εμβολια το παιδι στην Ελλαδα μετραει και στην Αγγλια φανταζομαι.

Ελπιζω ολες να περασατε καλα το σκ, και να απολαυσετε την ηλιολουστη μερα σημερα!μακαρι να κρατησει ο καλος καιρος...φτιαχνει την διαθεση δεν συμφωνειτε?

καλημερα κοριτσια!

ελπιζω να ειχατε ενα καλο σαββατοκυριακο, τουλαχιστον ο καιρος βοηθησε λιγο.... αντε σιγα σιγα να ερθει η ανοιξη (εννοω απο αποψη θερμοκρασιας, γιατι τα daffodils εχουν βγει εδω και μερικες εβδομαδες)

Κατερινα, νομιζω οτι τα ofstead report ειναι confidential, αλλα αν σε ενδιαφερει για καποια συγκεκριμενη κυρια, μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στο council και να ρωτησεις πως γινεται... εμενα με ενδιαφερει 1ον να ειναι νομιμη και 2ον να ειναι οκ το σπιτι, να ειναι καλη με τα παιδια κλπ. Απο κει και περα αν της εχουν βαλει στο report οτι πρεπει να αλλαξει τους συρτες στις πορτες για να ειναι πιο ψηλα και τετοια, δεν με νοιαζει και τοσο. Απο τις δυο κυριες που εχουμε, εχω καταλαβει οτι δεν εχουν και πολλα περιθωρια για να μην κανουν αυτα που πρεπει, υπαρχει συνεχεια ελεγχος, και ειναι αυστηρα τα πραγματα.

Δεσποινα, ποια μερα ερχεσαι κατω? αν πας πρεσβεια, θα πρεπει να μας γραψεις μετα τις εμπειριες σου, εχει πολλη πλακα....

Αμπι μου,φυσικα κ δε με απασχολουν αυτα.Διαβασα μια αναφορα,οπου γονεις εκαναν παραπονο,πως το σπιτι ηταν βρομικο,οι χωροι που ηταν τα παιδακια,παιχνιδακια κλπ επισης βρομικα καθως κ οτι υπηρχε κατοικιδιο.

Της εκαναν ελεγχο φυσικα μετα την καταγγελια κ διορθωθηκε το προβλημα.Ε...οσο να πεις,μια κυρια χωρις προηγουμενα προβληματα καθαριοτητας,θα μου ειναι πιο αρεστη.ειδωμεν...

παντως εισαι πολυ τυχερη που βρηκες καλες!πιστευω πως κ εγω θα βρω.

πώς παει το διαβασμα?τα παιδια τι κανουν?

fairy μου να σε καλα για τις πληροφοριες.πηγαμε πριν λιγο στα κεπ για να δουμε τι χαρτια θελει για το διαβατηριο.αυριο θα τα συγκεντρωσουμε ολα!και με τις γεννες τι γινεται?εγω ας πουμε ειχα ολιγαμνιο και γεννησα με καισαρικη.εκει θα πρεπει οι γιατροι να ξερουν το ιστορικο μου στην επομενη εγκυμοσυνη και αναλλογως να πραξουν?ειναι και με τους μαιευτηρες το ιδιο δηλαδη πας και σε οποιον τυχεις?θα ψαξω τωρα να δω για τις childminders σε τι τιμες παιζουν..

Απο τη στιγμη που θα μεινεις εγκυος,ο γιατρος σου θα σε παραπεμψει σε antenetal clinic.Εκει θα σου παρουν ιστορικο,ενα βιβλιαριο που θα το εχεις μαζι σου σε καθε συναντηση σου με τη μαια ή τον γιατρο σου.Αν εισαι χαμηλου κινδυνου,σε βλεπει κ σε ξεγεννα μαια.αν παλι οχι,σε παρακολουθει μεγαλυτερη ομαδα.

chilminders 4 με 8 λιρες την ωρα,καποιες χρεωνουν 40 την ημερα πανω κατω.εξαρταται κ την περιοχη

Γεια σας κοριτσια!

Furrymummy πολυ χρησιμο το λινκ που εδωσες για τα εμβολια!!το διαβασα, και ειδα οτι το πρωτο γινεται στους 2 μηνες. Αν φυγει καποιος νωριτερα απο Αγγλια (για διακοπες στην Ελλαδα χιχιχι) αραγε κανουν στο παιδι τα εμβολια??η αν κανει τα εμβολια το παιδι στην Ελλαδα μετραει και στην Αγγλια φανταζομαι.

Ελπιζω ολες να περασατε καλα το σκ, και να απολαυσετε την ηλιολουστη μερα σημερα!μακαρι να κρατησει ο καλος καιρος...φτιαχνει την διαθεση δεν συμφωνειτε?

που εισαι βρε ρηνιω?ολα καλα με το μωρακι?θυμησε μας ποτε ειναι η μεγαλη μερα???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...