Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις φιλες!!!!!

Βρε Στελλακι,τι ηταν αυτο που επαθε ο αντρας σου?περαστικα σας κοριτσι μου.πως ειναι σημερα?οταν ειναι ζεστο δεν ποναει,μετα αρχιζουν τα οργανα!!θα παρει αδεια απο τη δουλεια?

Τι κανει ο Κωνστανταν?πες μας κ αλλα κατορθωματα.ο χιονομπαλιτσας ειναι στη φαση που βαζει το πατουσι στο στομα του χεχεχεχε.Προσπαθει πολυ γιατι βρισκει κοιλια :D

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άμπι μου τι κανετε?για αλλη μια φορα να σ ευχαριστησω για το λινκ.αυτο κοιτουσα κ εγω,αλλα δεν εχει τις αναφορες γμτ οπως στο οφστεντ.μπορω να παρω το πιν της κ να τη ψαξω ετσι?

ο καιρος ειναι υπεροχος τι σχεδια για σημερα?θα πατε καμια βολτουλα ή εχεις διαβασμα?

καλα να περασετε οτι κ αν κανετε.Παρασκευη 8Απριλιου λεμε με το Δεσποινακι να παμε για καφε,τι λες?θα τα καταφερεις?

Δεσποινιω μου.

Πολυ χαρηκα με τις εξετασεις σου!!!Να μας πεις τι αλλο ειναι στη σειρα να γινει να στειλουμε θετικη ενεργεια!!!

Πώς περασατε χθες στη παμπ?Ουτε που θυμαμαι τελευταια φορα που πηγαμε με τον αντρουλη μου για ποτακι....

Τα νυφικα ball, http://www.milanoo.com/Ball-Gown-Strapless-Draped-Taffeta-Wedding-Dress-p4916.html ειναι καπως ετσι

για τι χρωμα τουαλετας σου ελεγε η μοδιστρα?Σκεφτομαι...απ τη μια να ειναι στυλ τουαλετας,για να ειμαι ανετη αλλα απ την αλλη,μια φορα παντρευεσαι,(η δευτερη δηλαδη χιχιχιχι) να μην ειναι ball?

οπως λες ομως θα πρεπει να δοκιμασω κ να δω τι μου παει.

Ναι,κοιταζω νυφικα με διακριτικο χρωμα μου αρεσουν πολυ.αυτα με μια μπεζ κορδελλα στη μεση ή κατι διακριτικο.τι στυλ φορουσε η αδερφουλα σου?

Θελεις να ερθεις απο εδω ή να βρεθουμε καπου στη μεση?Πως ερχεσαι λονδινο?απο βικτορια ή στ.πανκρας?δεν εχω προβλημα να ερθεις απο τις γειτονιες μας αν θες,σκεφτομουν να μοιραζαμε την αποσταση.

Απ το σπιτι μου κεντρο ειναι 45 λεπτα:rolleyes: οτι θες,δεν εχω προβλημα!

Φερρυ τι κανεις?τι σχεδια για σημερα που εχει κ καλο καιρο..εδω τουλαχιστον.

Κατρην εισαι Σαλονικη τωρα κ δοκιμαζεις το νυφικουλι σου!περιμενουμε νεα σου να μας πεις πως τα περασες

Τζου κ Ειρηνη ελπιζω να ειστε καλα κ να μας στελνετε νεα σας

Μαρακι,πως εισαι?κοιταξες τα λινκ?

Κοριτσάκια τι κάνετε;

Πώς περάσατε σήμερα; Εδώ ο καιρός ήταν υπέροχος. Επιτέλους, μετά από παραπάνω από ένα χρόνο, πήγαμε μια βολτούλα στο διπλανο χωριουδάκι, να αρχίσουμε να μαθαινουμε και τη περιοχή.

Χαριτωμένο χωριουδάκι, πολύ πολύ μικρό, αλλά είχε ένα ωραίο Tea room με τραπεζάκια έξω στο κήπο, πολύ θα ήθελα να καθίσω, αλλά ο αντρούλης μου ήθελε να γυρίσει να δει το rugby! Δυστυχώς η Ιταλία πάλι έχασε:(

Εσείς τι κάνατε;

Διαφημίσεις

Στελίτσα

Πώς είναι σήμερα ο ασθενής; εύχομαι να μη πονάει πολύ!

Ο γιατρός τι οδηγίες του έδωσε; Πότε μπορεί να βγάλει το νάρθηκα;

Ο μικρός σου βλέπω βιάζεται να μεγαλώσει! Πρέπει να είναι μια σκέτη γλύκα το γλυκό μου! Τελικά καταφερες να τον βολέψεις στο σάκο;

Κατερίνα

εριξα μια ματιά στα φορέματα. Αυτό το ball σα κάπως μεγάλο δεν είναι;Φαντάζομαι βέβαια μια φορά παντρεύεσαι, θα θέλεις κάτι το ιδιαίτερο. Αλήθεια, αυτές οι τιμές είναι πραγματικές; Δε παραγγέλνεις κανένα και αν δε σου αρέσει, δεν έχασες και τίποτα;

Για το Λονδίνο δε με πειράζει καθόλου. Μάλλον θα ερθω μέσω Χ κρος, αν και μπορώ και από Liverpool street. Επειδή θα είμαι μοναχούλα και θα έχω και όλη τη μέρα στη διαθεσή μου δε με πειράζει να έρθω από τα μέρη σου. Απλώς σκεφτόμουν εσένα, με το μωρό μήπως θα ήθελες να μείνεις στη γειτονιά σου για να μην αργήσεις και πολύ.

Αμπι μου

χίλια συγγνώμη, δεν ανέφερα τίποτα, γιατί σκέφτηκα πώς με τόσα πραγματά που έχεις μάλλον δε θα προλάβαινες. Πάντως θα ηταν πολύ ωραία άμα σε γνωρίζαμε και από κοντά!

Φαιρη τι κάνετε εσείς σήμερα;

Στο Plymooth δεν έχει θάλασσα; Είναι κοντά σας ή καμία σχέση;

Εχετε πάει ποτέ για μπάνιο στην Αγγλία;

Πολύ ωραίες οι φωτό σου, ο μικρός σου πάει πάρα μα πάρα πολύ!

Μαρία

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω, δε ξέρω το Λονδίνο καλά.

Πάντως σου εύχομαι καλή επιτυχία στο ψάξιμο!

Θα σου πρότεινα όμως να κοιτάξεις σε περιοχή κοντά στο θείο σου, το Λονδίνο είναι αρκετά μεγάλο, και τα μεταφορικά είναι πανάκριβα, οπότε όσα θα γλυτώνεις στο ενοίκιο θα τα τρώς στα μετρο!

Ισως σε κάτι άλλο θα μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο!

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μου πονάει πολύ και ειναι ΠΟΛΥ πρισμένο, του είπαν να το έχει ψηλά και να βάζει παγοκυστες αν πονάει να πίνει ντεπονάκια....

Ο μπουρμπουλίθρας μου δεν ηρεμει, ακόμα έχει γκρινια, πονάκια και νιαουρισματα. Στεναχωριέμε μωρέ!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπερα σε ολες τις κοπελες!

Πως περασατε το σαβ/κο σας?ελπιζω ομορφα.

Στελλακι πως ειναι ο αντρας σημερα?

Δεσποινακι μου,το σαιτ που σου εδωσα,ηταν τυχαιο.κατι για να δεις το μπολ νυφικο.Δεν προσεξα καν τις τιμες,λες να το παρω απο εκει τελικα?

Μπηκα κ στο σαιτ της προνοβια,δεν ελεγε κ πολλα.:(

Ρωτησα κ τη γνωμη του χασμπαντ κ μετα απο πολλα παρακαλια,μου ειπε γραμμη Α,οποτε μαλλον εκει θα καταληξω.

Οκ για το καφεδακι,θα σου στειλω πμ,αν αλλαξεις γνωμη κ θες να μοιρασουμε την αποσταση,δεν υπαρχει προβλημα οκ?

φιλακια σε ολα τα κοριτσια

Να με και εγώ!

Πάει το σαβ'κο πέρασε τόσο γρήγορα. Σήμερα δεν έκανα και πολλά. Σπίτι όλη μέρα καθάριζα! Αλλά τουλάχιστον, το σπίτι είναι καθαρό, όλα τα ρουχαλάκια σιδερωμένα, άξιζε την κούραση!

Σε έπεισε ο αντρούλης ε; Δε του αρέσουν τα βαριά νυφικά; Καλύτερα έτσι, θα μπορείς να κινήσε και να χορεύεις πιο άνετα.

Στο προνόβια μου είχαν αρέσει τα σχετικά απλά του σχέδια. Είχα δοκιμάσει στην αγγλία και κάποια από τα πιο βαριά του, και ήμουν σα μπάρμπι τούρτα!

Βλέπω έχεις αρχίσει το ψάξιμο. Εχεις κλείσει κανένα ραντεβου με νυφικά; Στο πολιτικό, είχες ψάξει πολύ για το νυφικό;

Με τα γραφειοκρατικά βγάλατε άκρη;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...