Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατρήν

Τι κάνεις; Που χάθηκες; Οι ετοιμασίες πως πάνε;

Αυτό το σαβ-κο δε πας Θεσ'κη; Αλήθεια, δε μου είπες που βγαίνεται συνήθως στη Θεσσαλονίκη; Η παρέα μου συνήθως πηγαίνουν κέντρο, καρντού, ήλιος, όμιλο (το καλοκαίρι) γενικώς στα κάπως κυριλέ. Τις τελευταίες φορές που πήγα με πήγαν και στα σχετικά καινούρια μέρη μετά τη Βενιζέλου. Γενικά σε μπουζούκια και κλάμπ δε πολυπάω, μεγάλωσα πια, αλλά κάθε φορά που είμαι Θεσσανολίκη σα να τα ζητάει κάπως ο οργανισμός μου. Ισως την επόμενη φοράνα πάμε, να δείξω και στον αντρούλη τι θα πεί ελληνική διασκέδαση!

Τρελαίνομαι ακόμα να πηγαίνω για φαγητό, κοντά στη βενιζέλου είναι ένα ωραίο, παπαρούνα αν θυμάμαι καλα! Αχ, τι ωραία μεζεδάκια που έχουν, πείνασα τώρα!

Σε ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα. Οντως σύντομα να βγάζουμε φωτό με τα μωράκια μας, που θα πάει, θα μας επισκεφτεί και εμάς ο πελαργός!

Α ναι, για πάσχα πάμε Ιταλία, στη Τέρνη και το σαβ-κο τις πρωτομαϊας στο Οσλο να δώ το καινούριο μου ανηψάκι. Μέχρι τις 26 του μήνα είναι να γεννήσει η κουνιάδα μου το δεύτερο! Ολο ταξιδάκια είμαστε!

Και μια που λέμε για ταξιδάκια, εσείς θα πάτε γαμήλιο ταξιδάκι; Αν ναι, για που σκέφτεστε;

Mαρία

Καλώς ήρθες στη παρέα μας και σύντομα να μας έρθεις και Αγγλία.

Δεν έχω πολλά περισσότερα να πω από αυτά που είπαν τα κορίτσια, όσο αφορά τις γενικές σου ερωτήσεις.

Απλώς θα ήθελα να πώ, πώς ούτε και εδώ είναι παράδεισος, και πώς δε λειτουργούν όλα ρολόι. Ξέρω πολλά άτομα από άλλες χώρες που ήρθαν και μετά από κάποια χρόνια γύρισαν στις πατρίδες τους, γιατί δεν άντεχαν άλλο. Και εγώ μετά από 6.5 χρόνια θα ήθελα να φύγω και να πάω κάπου αλλου. Από ότι κατάλαβα Ελλάδα ούτε καν θα προσπαθήσω, αλλά εύχομαι να μπορέσω να πάω κάπου αλλού. Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, τα λέω αυτά για να προετοιμάσω τα κοριτσάκια που σκέφτονται να έρθουν από τα μέρη μας, πώς δεν είναι μόνο η ελλάδα που έχει τα προβληματάκια της. Ισως στην Ελλάδα να τα έχουμε πιο έντονα, αλλά και εδώ υπάρχουν προβλήματακια! Είναι δύσκολη απόφαση η απόφαση της μετανάστευσης, αλλά πιστεύω πώς άμα είσαι προετοιμασμένος για αυτό που θα συναντήσεις, θα μπορέσεις να προσαρμοστείς καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεσαι εδώ είναι υπομονή, επιμονή, ανοιχτά μυαλά, διάθεση να γνωρισεις καινούριες κουλτούρες και να τις ασπαστείς, όρεξη να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς και να είσαι προετοιμασμένη για καλοκαίρια χωρίς ήλιο!

Ολα τα άλλα κουτσά στραβα, θα έρθουν από μόνα τους!

Καλημέρα κορίτσια,

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις σελίδες αλλά ελπίζω πως όταν ηρεμήσω θα το κάνω και αυτό!

Τα νέα μας δυστυχώς δεν είναι και πολύ καλά. Στον υπέρηχο μας είπαν πως η κοιλιά του μωρού είναι μικρή και αυτό μάλλον σημαίνει πως δεν τρέφεται καλά από τον πλακούντα και ίσως χρειαστεί να μου την βγάλουν νωρίτερα. Θα ξαναπάμε σε 2 εβδομάδες για επαναληπτικό υπέρηχο για να δούμε καλύτερα τί συμβαίνει. Πραγματικά όσο σκέφτομαι ότι τόσο καιρό το μωρό μου δεν τρέφεται σωστά και καλά στενοχωριέμαι τόσο πολύ. Επίσης αναρρωτιέμαι πώς θα έβλεπαν κατι τέτοιο στην Αγγλία που μέχρι τώρα μου μέτραγαν απλά την κοιλιά μου εξωτερικά και μου έλεγαν πως όλα είναι καλά!Πφφφφφ!!!!!!!Σήμερα θα έρθουν κάτι τελευταία έπιπλα για το σπίτι οπότε θα φύγουν και οι κούτες από την μέση και θα μπούμε σε μια σειρά...οπότε και θα επανέλθω πιο δυναμικά στην παρεούλα μας. Φιλιά σε όλες!

6237481d19.png

julie μου ολα να πανε καλα!!!!

στη β επιπεδου δεν ειδαν κατι?

κ εξωτερικα που τη μετρανε παλι θα το βρισκανε αυτο γιατι εφοσον δεν μεγαλωνει η κοιλια του μωρου η δικη σου κοιλια δεν θα ειχε τις σωστες μετρησεις...γιατι παραλληλα με τη κοιλια, εαν δεν τρεγεται καλα δεν ψηλωνει κ δεν παχαινει...οποτε η κοιλια σου δεν μεγαλωνει ;) αλλο το συστημα εδω αλλα σιγουρα θα το βρισκανε :)

κ παλι ολα να πανε καλα κ μην ανησυχεις καθολου....θελει ηρεμια κ το κοριτσακι σου θα βγει μια κουκλα!!!

ελλαδα θα γεννησεις?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! ευχαριστω για τις ευχες σας, να'στε ολες καλα και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Σημερα δουλευω απο το σπιτι, οποτε ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα....

Despina80, εσυ που μενεις? Η Ντεμπυ μιλαει ελληνικα, αλλα οχι τελεια. Προσπαθει ομως, και καταλαβαινει τα παντα. Επισης μπορει και διαβαζει λιγο, ξερει τα γραμματα κλπ... κι εμεις προσπαθουμε στο σπιτι να της κανουμε μαθηματα, ειχα αγορασει καποια βιβλια απο τον παπασωτηριου απο το ιντερνετ και μου τα εστειλαν εδω. Ο Ηθαν δεν μιλαει σχεδον καθολου ελληνικα, εκτος απο κανενα "οχι μπαμπα" οταν θυμωνει!! Και αυτος ομως τα καταλαβαινει, νομιζω σιγα σιγα κατι θα μαθει.

Το cima που κανω ειναι εξετασεις για ορκωτος λογιστης. Δεν ειναι το ιδιο τα πραγματα με την ελλαδα, αλλα μου το πληρωνει η εταιρεια που δουλευω, και ειναι σπουδες που εχουν πρακτικη αξια, δηλαδη περνωντας τις εξετασεις παιρνεις προαγωγη και αυξηση μισθου. Επειδη η δουλεια που κανω δεν ειναι πανω στο συγκεκριμενο αντικειμενο (διοικιτικη λογιστικη), οποτε δεν υπαρχει λογος να βιαστω να περασω ολα τα μαθηματα γιατι για να τελιωσω χρειαζεται να καταθεσω και 3 χρονια προυπηρεσια στο συγκεκριμενο αντικειμενο. Το σημαντικο ειναι να εχουμε υγεια, ολα τα αλλα σιγα σιγα θα γινουν, δεν θα αγχωθω και για αυτο....

kat3r1na, ο Ηθαν κανει 4 ωρες καθε φορα, οι μερες μας ειναι τριτη-πεμπτη-σαββατο. Σαββατο τον παει ο αντρας μου και τις αλλες δυο μερες εγω. Ηδη περιμενουμε 2 χρονια για μεταμοσχευση, οποτε ελπιζω οτι δεν θα κρατησει για πολυ ακομα αυτο το προγραμμα!

fairymummy, νομιζω εχω το μαιλ σου απο παλια? θα κοιταξω να σε βρω στο fb...

Τζουυυυυυυυυ....χμμμμμμ....

Εδω,υποστηριζουν πως κανουν υπερηχους στην αρχη της εγκυμοσυνης,γιατι οσο προχωραει τα αποτελεσματα του,ειναι λαναθασμενα.

Εγω,επειδη μετακομισα κ αναγκαστικά αλλαξα νοσοκομειο,στον 8ο μηνα εκανα υπερηχο γιατι δεν ηθελαν να βασιστουν στα ευρηματα του προηγουμενου.Η κυρια λοιπον που μου εκανε τον υπερηχο μου ειπε οτι θα κανει τις μετρησεις,αλλα να μη βασιζομαι σε αυτες διοτι πολλες φορες σε αυτο το σταδιο,ειναι λαθος.(η μετρηση περιμετρου κεφαλης...ηταν τεραστια!)

Ελπιζω να μη σου τα ειπαν ολα αυτα για να σε τρομοκρατησουν κ να προγραμματισουν αλλη μια καισαρικη!!!ρωτησες τι προβλημα μπορει να υπαρχει με τον πλακουντα?μπορεις να παρεις μια δευτερη γνωμη?γιατι δεν κανεις ενα τηλ στη μαια που σε παρακολουθουσε?ή εστω στον γιατρο?

ολα θα πανε καλα,κουκλιτσα μην ανησυχεις!ειμαστε μαζι σου!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

kat3r1na, ο Ηθαν κανει 4 ωρες καθε φορα, οι μερες μας ειναι τριτη-πεμπτη-σαββατο. Σαββατο τον παει ο αντρας μου και τις αλλες δυο μερες εγω. Ηδη περιμενουμε 2 χρονια για μεταμοσχευση, οποτε ελπιζω οτι δεν θα κρατησει για πολυ ακομα αυτο το προγραμμα!

Καλη σας επιτυχια κουκλα μου.Πραγματικα σε θαυμαζω για τη δυναμη κ το κουραγιο σου.Χιλια μπραβο σου μανουλα!

κοριτσια καλησπερα και παλι.μπορειτε να μου πειτε καποιες περιοχες εξω απο το λονδινο?ισως και σε καποιο χωριο αλλα και αποστασεις μεχρι το λονδινο.ψαχνω για σπιτι και οι τιμες ειναι απλησιαστες!!ετσι για να εχουμε μια ιδεα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κοριτσια καλησπερα και παλι.μπορειτε να μου πειτε καποιες περιοχες εξω απο το λονδινο?ισως και σε καποιο χωριο αλλα και αποστασεις μεχρι το λονδινο.ψαχνω για σπιτι και οι τιμες ειναι απλησιαστες!!ετσι για να εχουμε μια ιδεα.

μαρια, οι περισσοτεροι οταν πρωτοερχονται εδω νοικιαζουν ενα δωματιο. Μπορεις να ψαξεις απο το google, ή να κοιταξεις στο gumtree, υπαρχουν πολλα websites. Συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι και τοσο δεσμευτικο το συμβολαιο, οποτε αν αλλαξετε γνωμη και θελετε να επιστρεψετε ελλαδα ή να πατε καπου αλλου ειναι πιο ευκολο. Βεβαια αυτο συνηθως σημαινει κοινοχρηστο μπανιο ή και κουζινα, απο την αλλη πλευρα μαζευεις λεφτα για να μπορεις μετα να πας καπου καλυτερα.

Διαφημίσεις

δες κι εδω http://www.gumtree.com/cgi-bin/list_postings.pl?search_terms=room+to+rent&search_location=London&ubercat=2511

σε αυτες τις περιπτωσεις στην τιμη συνηθως περιλαμβανονται και ολοι οι λογαριασμοι (νερο, ρευμα, γκαζι, δημοτικος φορος)

γεια σας κοριτσια!Julie λυπαμαι για τα νεα αυτα. Πηγα στην μαια προχθες και μου μετρησε την κοιλια εξωτερικα, και βρηκε οτι ειναι 2 ποντους μεγαλυτερη αποτι πρεπει. Πρεπει να το ψαξουμε λοιπον, γιατι ισως να ειναι διαβητης, ισως να εχω παραπανω υγρα αποτι πρεπει, ισως και να μην ειναι και τιποτα!μου εκλεισαν ραντεβου την τεταρτη για εναν υπερηχο και περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες για να παω!ελπιζω να μην ειναι τιποτα και ολα να πανε καλα. Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια και μανουλες οτι καλυτερο και καλη δυναμη σε ολες μας!

το ειδα αυτο το site πριν γραψω εδω αλλα απο το ιντερνετ δε βγαζεις ακρη.εχω καταληξει οτι πρεπει να παμε εκει να δουμε απο κοντα.κατερινα εσεις που μενετε?μια κοπελα μου ειπε δε θυμαμαι ποια sorry,οτι μενει σε ενα χωριο που ειναι 3 ετων με νεους ανθρωπους κλπ.κατι τετοιο θα με ενδιεφερε αρκετα.μπορειτε να μου πειτε τετοια χωρια που να μην απεχουν τρομερα απο το λονδινο?ειναι πιο φθηνα σε αυτα τα χωρια ετσι.εντομεταξυ λεω χωριο και σκεφτομαι τα δικα μας και νομιζω οτι δε θα εχουν καμια σχεση σωστα?λοιπον πρεπει να βγω για την ωρα θα γυρισω το βραδακι,καντε κοριτσακια μου το κοπο να μου δωσετε αυτες τις πληροφοριες και αμα ερθω αγγλια θα σας φτιαχνω το μαλλι δωρεαν για 1 χρονο!!!!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κατερινα εσεις που μενετε?μια κοπελα μου ειπε δε θυμαμαι ποια sorry,οτι μενει σε ενα χωριο που ειναι 3 ετων με νεους ανθρωπους κλπ.κατι τετοιο θα με ενδιεφερε αρκετα.μπορειτε να μου πειτε τετοια χωρια που να μην απεχουν τρομερα απο το λονδινο?και αμα ερθω αγγλια θα σας φτιαχνω το μαλλι δωρεαν για 1 χρονο!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα βρε μαρακι!

κοιτα,καταλαβαινουμε ολες το πως αισθανεσαι,αλλα η ευρεση σπιτιου εδω,δεν ειναι κ ευκολη υποθεση!!!

γιατι δε μενεις αρχικα στο θειο σου που ελεγες?οσα λινκ κ αν σου βαλουμε εδω,αν δεν εισαι εδω να πας να τα δεις,να μιλησεις με τους αντζεντηδες κλπ ειναι διαδικασια.

εχω αλλαξει μεχρι στιγμης 6 σπιτια κ σου λεω με βεβαιοτητα δεν τα βρηκα μεσα σε μια μερα!κ σε χωριο να πας,πρεπει να ειναι κοντα σε συγκοινωνια.

προσπαθησε να βρεις λιγη ελευθερη ωρα,θελει ψαξιμο το θεμα κ εμεις ειμαστε εδω οτι χρειαστεις;)

Μαρια,ξεχασα να σου πω κ κατι αλλο.Εδω για να πιασεις σπιτι,θελει πολυ χαρτουρα.Θα σου ζητησουν λοιπον λογαριασμους στο ονομα σας κ χαρτι μισθοδοσιας για να βεβαιωσουν οτι εργαζεστε κ οτι θα παρουν το ενοικιο τους.Επισης ζητανε ντεποζιτο,το δικο μας καπαρο που λεμε.ενα μηνιατικο σιγουρα κ καμια φορα ζητουν ενα κ μισο μηνιατικο,ή και2 εξαρταται την περιπτωση.

Για αυτο σου λεω εαν μπορεις για αρχη να πας στο θειο μεχρι να βρεις εργασια κ να βγαλεις καποια χαρτια στο ονομα σας.

εγω μενω Upminster ανατολικα προαστια του λονδινου.

κοιτα κ εδω www.rightmove.co.uk

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...