Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κ τον ελληνικο καφε,κυπριακο!:tongue:

εε καλα...σε αυτο δεν υπαρχει σωστη απαντηση...κ οι Τουρκοι τον λενε Τουρκικο!! τελικα τι ειναι βρε κοριτσια??? αχαχαχαχχχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ τον ελληνικο καφε,κυπριακο!:tongue:

αυτο για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω ακουσει!!! εχω ακουσει ομως πατιχα, μπασο, τανκι, ροκια και πολλα αλλα.... ασε που μερικα μας τα εχουν κολλησει χωρις να το καταλαβουμε!!!

Εχεις δικιο,βεβαια.χθες διαβαζα τα προσοντα μιας κυριας στον αντρα μου κ μου λεει,<δε παει να εχει 100 πτυχια,το παιδι μου να προσεχει σα δικο της θελουμε> οπως ειπες,ειναι κ στον ανθρωπο.

Η αληθεια ειναι πως απ τη στιγμη που αναγκαστικα αφηνεις πισω το παιδι σου,οποιος κ να ειναι αμφιβολιες θα υπαρχουν παντα.

χιλια ευχαριστω για τις πολυ πολυτιμες πληροφοριες.

πως ειναι ο ηθαν?δωστου ενα φιλακι απ το μητση μου

να'σαι καλα κοπελα μου, προς το παρον καλα ειμαστε. Κανουμε haemo 3 φορες την εβδομαδα, και ειμαστε τωρα νοσοκομειο, γιαυτο και εχω χρονο να γραφω εδω!!! περναει και η ωρα μου ετσι....

εμας η κυρια αγαπαει παρα πολυ τον Ηθαν, και αυτος ειναι πολυ δεμενος μαζι της. Νομιζω την αγαπαει πιο πολυ και απο την γιαγια του!! Ολοι εδω ειμαστε λιγο πολυ το ιδιο, μακρια απο τις οικογενειες μας, και πλεον την θεωρουμε σαν να ειμαστε συγγενεις. Ακομα και αρρωστος που ηταν ο Ηθαν, ηρθε στο νοσοκομειο να τον δει αρκετες φορες, και μαλιστα μια φορα τον πηγε στο argos και του αγορασε το σπιτι της peppa pig!!!

Διαφημίσεις

εριξα κ τον καφε κ τα εκανα ολα καπουτσινενια!!!! φτουυυυυυυ

χεχεχεχεχεχε,ειδα φωτο σου καλα εεε πολυ κουλ μαμα!

να'σαι καλα κοπελα μου, προς το παρον καλα ειμαστε. Κανουμε haemo 3 φορες την εβδομαδα, και ειμαστε τωρα νοσοκομειο, γιαυτο και εχω χρονο να γραφω εδω!!! περναει και η ωρα μου ετσι....

εμας η κυρια αγαπαει παρα πολυ τον Ηθαν, και αυτος ειναι πολυ δεμενος μαζι της. Νομιζω την αγαπαει πιο πολυ και απο την γιαγια του!! Ολοι εδω ειμαστε λιγο πολυ το ιδιο, μακρια απο τις οικογενειες μας, και πλεον την θεωρουμε σαν να ειμαστε συγγενεις. Ακομα και αρρωστος που ηταν ο Ηθαν, ηρθε στο νοσοκομειο να τον δει αρκετες φορες, και μαλιστα μια φορα τον πηγε στο argos και του αγορασε το σπιτι της peppa pig!!!

Αμπι καμια φορα <ο γειτονας> σε νοιαζεται πιο πολυ κ απ τον αδερφο σου,που λεει ο λογος.Μπραβο της η γυναικα.Ε,λογικο να ειναι δεμενο το παιδι μαζι της.

Στο Ορμοντ ειστε τωρα?ποση ωρα κανει σε ενα μωρακι η δλσ?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

ωραια τα ειπαμε σημερα :)

φευγω να παω στα μαθητουδια μου τωρα...

Abbie εχω διαβασει πολλες φορες την ιστορια σας κ το εκανα παλι σημερα...να το χαιρεστε το παληκαρι σας κουκλα μου!!! να σταθει γερο στη ζωη του κ καλοτυχο :)

η σκεψη μου παντα μαζι σας

εφυγααααα

Συνονοματη Κατρηνα δε σε ξεχασα!!!

Σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Σταματησε ηδη κ η κοκκινιλα κ η φαγουρα.Οσο για τον αντρουλη οδηγουλη την αλλη εβδομαδα μαθημα.Αααα,αγορασε κ ενα βιβλιο θεωριας απο αμαζον κ εχουμε μελετη τωρα:rolleyes:

αληθεια,οδηγεις?εχετε αμαξι με τον αντρουλη σου?ερχεστε καθολου Λονδινο,ειμαστε κ μακρια γμτ

πως παν οι προσπαθειες?λες να πας με κοιλιτσα στην εκκλησια;)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια και από εμενα!

Μια μέρα δεν έγραψα, και χρειάστηκα μια ώρα να διαβασω τα νέα σας!

Τι κανετε όλες σας; Μάλλον, πολλά περισσότερα θα ήθελα να πώ αλλά μέχρι να τελειώσω, θα τα έχω ξεχασει τα περισσότερα!

Τζούλη, πώς σου φαίνεται η ελλάδα; Ο καιρός πώς είναι;

Χτες δε πήγες στο γιατρό; Την είδατε τη μικρούλα σας; Πόσο μεγάλωσε;

Οι ετοιμασίες για τον ερχομό της μικρής πώς πάνε; σε καταλαβαίνω που θέλεις να πάρεις τόσα πολλά, αλλά θα σου συνηστούσα να σκεφτείς και το γυρισμό σου στην Αγγλία. Δε θα μπορείς να τα μεταφέρεις όλα!

Κρίμα που δε μπορέσουμε να βρεθούμε. Γιατί δε λες τη φίλη σου να έρθει στο καφέ μας να τη γνωρίσουμε; άμα ξεμείνει από παρέες στο Καιμπριτζ θα μπορούσαμε να κανονίσουμε ραντεβουδάκι στα τυφλά! Αχ, που καταντησαμε να ψάχνουμε για γνωστές και φίλες!

Πολλά φιλάκια στη κοιλίτσα!

Αμπι

Πώς είσαστε σήμερα; Διάβασα την ιστορία σας και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Εύχομαι ότι καλύτερο στο μικρό Ηθαν αλλά και σε εσάς. Φαντάζομαι, με τη δουλειές σας, τη μικρή σας και τις συχνές σας επισκέψεις στο νοσοκομείο και χωρίς άμεση οικογένεια να σας βοηθήσει, θα είστε πολύ απασχολημένοι. Χαράς στο κουράγιο σας.

Σίγουρα, έχω ακούσει και εγώ τα καλύτερα για το Gosh, και είστε τυχεροί που βρίσκεστε αγγλία. Εύχομαι ο λεβέντης σας γρήγορα να ανταπεξέλθει όλα τα προβλήματα και να μπορεί να χαρεί τη ζωή όπως πρέπει! Πάντως από τις φωτο είναι μια σκέτη γλύκα!

Η μικρούλα σας τι κάνει; Μιλάει ελληνικά; Είστε ευχαριστημένοι με το σχολείο; Από ότι κατάλαβα κάνει και μπαλέτο; Πολλές ερωτήσεις ε;

Να κάνω και μια τελευταία. Τι είναι αυτό το cima που ανέφερες; Πρέπει να έχεις κάποιο σχετικό πτυχίο;

Σου εύχομαι όλα να παν καλά και σύντομα στο σπιτάκι σας!

Ειρηνή τι κάνεις;

Και εσύ δε θα πηγαινές στο γιατρό; Της έκανες τις ερωτήσεις που ήθελες;

Αλήθεια, τέλη Μαϊού δε γεννάς;

Σου εύχομαι πολύ ξεκούραση, και πολλά φιλάκια στη κοιλίτσα!

Στελλίτσα τι κάνετε;

Μεγαλώνει ο μικρός; Πώς σου φαίνονται οι τρελίτσες μετά τη γέννα; Αλλάξε τίποτα ή όχι;

Δυστυχώς δε ξέρω να σου απαντήσω στην ερώτηση. Επιδόματα υπάρχουν, απλώς δε ξέρω άμα τα δικαιούσε με το που πας αγγλία. Σκέφτηκες να τηλ το ελληνικό προξενείο (ή πρεσβεία τα μπερδεύτω αυτά) και να τους ρωτήσεις; Ισως να ξέρουν καλύτερα!

Φιλάκια στο μικρό σου!

Κατερίνα,

τι κάνετε εσείς; Πήρατε τα τηλέφωνα που έλεγες; πώς πήγαν οι συνεντεύξεις; χιχιχιχιχι!

Αν και δε ξέρω πολλά πάνω στο θέμα, και εμένα μου φαίνεται καλή λύση η childminder. Από ότι κατάλαβα, για να κάνει αυτή τη δουλειά πρέπει να έχει και σχετική εμπειρία, και να έχει περάσει από πολλούς ελέγχους.

Και ίσως τώρα που είναι και τόσο μικρούλης να είναι καλύτερα με childminder, γιατι θα έρχεται σε επαφή με λιγότερα μωράκια, και εύχομαι να αρρωσταίνει λιγότερο. Ο ανηψιούλης μου το πρώτο καιρό που πήγε στο βρεφικό, όλο αρρώσταινε!

Για το νυφικό, τι στυλ σκέφτεσαι; Είχα κοιτάξει και εγώ εδώ, τα ίδια είχα βρει πάνω κάτω, αλλά πολύ πιο φτηνά!

Το κακό ήταν που δεν είχα κάποια να πάρω μαζί μου στις δοκιμές και ότι μου έλεγαν πώς καλό θα ήταν να το παραγγέλω τουλάχιστον έξι μήνες πριν!:-(, άρα καλά θα κάνεις να αρχίσεις να ψάχνεις!

Κατί ανέφερες για ένα βιβλίο θεωρίας για οδήγηση. Πώς το λένε; Νομίζω πώς χρειάζομαι και εγώ ένα, γιατί κάποια σηματάκια τα έχω ξεχάσει!:-(

Σού είχα αναφέρει πώς έρχομαι Λονδίνο στις 8 Απριλίου για ανανέωση διαβατηρίου. Λές να μπορέσουμε να συναντηθούμε για κανένα καφεδάκι; Αν ο καιρός είναι καλός;

Πολλά πολλά φιλάκια στο μικρούλη σας!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...