Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Μαρια για τι δουλεια μιλαμε? εχει σημασια :) εαν μιλαμε για κομμωτικη μπροεις να δουλεψεις οπουδηποτε...με αγγλους, με πολωνους...με ελληνες :)

εαν μιλαμε για δουλιτσα σε σπιτι τοτε παιζουν πολλα ρολο...αλλα ενας ελληνας δεν ειναι απαραιτητο να ζηταει πτυχια για να του κρατησει το παιδι μια ελληνιδα γιατι ισως υπαρχει αλλη συμπαθεια εκει ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια για τι δουλεια μιλαμε? εχει σημασια :) εαν μιλαμε για κομμωτικη μπροεις να δουλεψεις οπουδηποτε...με αγγλους, με πολωνους...με ελληνες :)

εαν μιλαμε για δουλιτσα σε σπιτι τοτε παιζουν πολλα ρολο...αλλα ενας ελληνας δεν ειναι απαραιτητο να ζηταει πτυχια για να του κρατησει το παιδι μια ελληνιδα γιατι ισως υπαρχει αλλη συμπαθεια εκει ;)

κοιτα δε με πειραζει να δουλεψω οπουδηποτε ειτε πανω στη δικη μου δουλεια ειτε οπουδηποτε,απλα στο να κραταω παιδακια θα ηταν πιο βολικο απο την αποψη οτι να μπορει να μου επετρεπαν να εχω και το δικο μου μαζι.λεω εγω τωρα!που να το αφησω και αυτο?!εχει κομμωτηρια που να τα εχουν ελληνες ξερεις καθολου?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαρακι να σου πω κατι???? ξεκινειστε να ερθετε κ ολα θα γινουν :) δεν ειστε ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι κ εσεις εχετε το θετικο που εχετε συγγενεις ;)

επισης μπορεις να δεις για δουλειες σαν data entry στο ταχυδρομειο.,.ετσι θα ειναι πολυ ευκολα να κανονισετε τις βαρδιες σας με τον αντρα σου κ να κρατατε οι δυο σας το παιδι ;)

ξερω πολλες ελληνικες οικογενειες πουτ ο κανουν αυτο.,..εδω στο Πλυμουθ εχουμε αρκετες σαν κ εσας που μετακομισαν για ενα καλυτερο μελλον με μικρα παιδια

Διαφημίσεις

να κανω μια χαζη ερωτηση?τι ειναι το data entry?μη γελασεις απλα δε ξερω!

ιιι θα σε μαλωσω!!! τιποτα δεν ειναι χαζο!!! ρωταμε οτι θελουμε :D:D

απλα θα βαζεις στον υπολογιστη διεθυνσεις...ειναι μια πολυ ευκολη δουλεια κ νομιζω πληρωνοντε 6 λιρες για ημερησια βαρδια κ 8 για βραδυνη

κοιτα δε με πειραζει να δουλεψω οπουδηποτε ειτε πανω στη δικη μου δουλεια ειτε οπουδηποτε,απλα στο να κραταω παιδακια θα ηταν πιο βολικο απο την αποψη οτι να μπορει να μου επετρεπαν να εχω και το δικο μου μαζι.λεω εγω τωρα!που να το αφησω και αυτο?!εχει κομμωτηρια που να τα εχουν ελληνες ξερεις καθολου?

ναι, ξερω αρκετους κυπριους που εχουν κομμωτηρια - ακομα και αυτο στην γειτονια μου το εχει κυπραια, και μια απο τις υπαλληλους ειναι και αυτη κυπραια. Αλλα συμφωνω κι εγω με τις αλλες κοπελες - ενα διαστημα δουλεψα σε μεγαλη ελληνικη τραπεζα και δεν μου αρεσε καθολου το κλιμα. Προτιμω την αγγλικη νοοτροπια στην δουλεια.....

Για να κρατας παιδια στο σπιτι δεν ειναι ετσι απλα, θελεις αδεια και εκπαιδευση (παιρνει περιπου 3 μηνες) και μετα ερχονται και σου ελεγχουν το σπιτι κλπ... Ειναι μια λυση ως δουλεια, αλλα θα πρεπει πρωτα να τακτοποιηθειτε με το σπιτι

Βρε Αμπι μου,χιλια καλα να εχεις!!τι ωραια που μας τα ειπες ολα αυτα.ειχα καποιους ενδοιασμους κ αμφιβολιες αλλα σαν να ειναι ωραια η λυση του childminder.

κ οπως ειπες,ειναι πολυ πιο flexible!ασε που αν λεω αν τυχει κατι,δε θα εχεις να τα βαλεις με ολοκληρο παιδικο που ο ενας θα τα ριχνει στον αλλο.

σ ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!!!!!!

Χθες που κοιταζα,κρατησα καποια τηλεφωνα,θα παρουμε σημερα το απογευμα με τον αντρα μου.

το μονο που θα σε συμβουλευα ειναι να αποφυγεις νεαρη κοπελα - καλυτερα μια κυρια μεγαλυτερης ηλικιας, που το εχει καριερα να κραταει παιδια. Μια πιο νεαρη μπορει να το κανει για τα λεφτα μεχρι να βρει κατι αλλο, και μετα να σε αφησει.... Αλλα και παλι ειναι στον ανθρωπο... γιαυτο χρειαζεται να την συναντησεις πρωτα και να δεις πως ειναι το σπιτι, για να εχεις μια καλυτερη αποψη.

Το council κανει συνεχως ελεγχους, και αν υπαρχει προβλημα με καποιο παιδι, δινει βοηθεια στην κυρια για να το χειρηστει. Για παραδειγμα ο Ηθαν ειναι λιγο πισω στην ομιλια, και ετσι της εκαναν ενα ειδικο course για να τον βοηθησει. Επισης τους κανουν ιατρικες εξετασεις καθε χρονο, και ειναι υποχρεωμενες να κανουν το αντιγριπικο εμβολιο.

Διαφημίσεις

οι βαρδιες πως χωριζονται δηλαδη?9-5 ειναι ας πουμε η πρωινη?6 λιρες η ωρα η 6 λιρες την μερα?

σε αυτο το "κυπριακο κομμωτηριο" το κλιμα ας πουμε πως ειναι?ειμαστε και ελληναρες καταλαβες δε μπορουμε να φερθουμε πολιτισμενα!!!αρκει να δεις εναν ελληνα που ειναι μεγαλωμενος στην ελλαδα και εναν ελληνα που ειναι μεγαλωμενος στο εξωτερικο!χασμα!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

το μονο που θα σε συμβουλευα ειναι να αποφυγεις νεαρη κοπελα - καλυτερα μια κυρια μεγαλυτερης ηλικιας, που το εχει καριερα να κραταει παιδια. Μια πιο νεαρη μπορει να το κανει για τα λεφτα μεχρι να βρει κατι αλλο, και μετα να σε αφησει.... Αλλα και παλι ειναι στον ανθρωπο... γιαυτο χρειαζεται να την συναντησεις πρωτα και να δεις πως ειναι το σπιτι, για να εχεις μια καλυτερη αποψη.

Το council κανει συνεχως ελεγχους, και αν υπαρχει προβλημα με καποιο παιδι, δινει βοηθεια στην κυρια για να το χειρηστει. Για παραδειγμα ο Ηθαν ειναι λιγο πισω στην ομιλια, και ετσι της εκαναν ενα ειδικο course για να τον βοηθησει. Επισης τους κανουν ιατρικες εξετασεις καθε χρονο, και ειναι υποχρεωμενες να κανουν το αντιγριπικο εμβολιο.

Εχεις δικιο,βεβαια.χθες διαβαζα τα προσοντα μιας κυριας στον αντρα μου κ μου λεει,<δε παει να εχει 100 πτυχια,το παιδι μου να προσεχει σα δικο της θελουμε> οπως ειπες,ειναι κ στον ανθρωπο.

Η αληθεια ειναι πως απ τη στιγμη που αναγκαστικα αφηνεις πισω το παιδι σου,οποιος κ να ειναι αμφιβολιες θα υπαρχουν παντα.

χιλια ευχαριστω για τις πολυ πολυτιμες πληροφοριες.

πως ειναι ο ηθαν?δωστου ενα φιλακι απ το μητση μου

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

οι βαρδιες πως χωριζονται δηλαδη?9-5 ειναι ας πουμε η πρωινη?6 λιρες η ωρα η 6 λιρες την μερα?

σε αυτο το "κυπριακο κομμωτηριο" το κλιμα ας πουμε πως ειναι?ειμαστε και ελληναρες καταλαβες δε μπορουμε να φερθουμε πολιτισμενα!!!αρκει να δεις εναν ελληνα που ειναι μεγαλωμενος στην ελλαδα και εναν ελληνα που ειναι μεγαλωμενος στο εξωτερικο!χασμα!!!!

χαχαχαχαχαχα!ελληναρες πραγματι!6 λιρες η ωρα.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...