Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πετάγομαι να πω ότι είναι ένα Ψέμα με Ψ κεφάλαιο. ΟΛΟΙ το ίδιο πράγμα λένε. Με την πρώτη . Στατιστικά και μόνο , επιστημονικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο. Όλες στον κύκλο μου και στον δικό σου να μένουν με την πρώτη θα ήταν αλλά τα στατιστικά του κάθε κύκλου. 
      Γιατί το κάνουν δεν ξέρω, ακόμα και άτομα που ξέρουν πως κανείς εξωσωματική το ίδιο θα πουν. Επιβεβαιωμένο από τον δικό μου κύκλο κοπέλες που μου είχαν πει ότι προσπαθούν , όταν έμειναν μετά από 1-2 χρόνια μου ήταν έμειναν σε 1-2 μήνες. Τα ίδια ακούς και όταν μένεις έγκυος. Όλες λένε την ατάκα του δεν νιώθω τίποτα, σαν να μην είμαι έγκυος. Και αφού πεις εσύ τι πέρασες, ξεκινάνε και λένε τα δικά τους. 
      Γιατί το κάνουν δεν ξέρω, τώρα τα Χριστούγεννα ενώ ξέρω από τρίτο άτομο ότι μια κοπέλα δυσκολευόταν, η αδερφή της που ξέρει για εμένα και την εξωσωματική, μου είπε έμεινε με την πρώτη. 
      Οταν φτάσω στο συμπέρασμα γιατί τέτοιο κόμπλεξ, γιατί το κάνει ο κόσμος αυτό, θα ξανά μπω να σας το ανακοινώσω 😂

Καλές γιορτές σε όλα τα κορίτσια!!! Εύχομαι το 2025 ως μόνος αριθμός να φέρει γούρι και να γεμίσει όλες σας τις κοιλίτσες! 

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Abbie πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα...εγω δεν το εχω ψαξει καθολου να σου πω την αληθεια...οσο για το babysitting για να βγω τωρα αρχισα να νιωθω ετοιμη να τον αφησω κ θα μου τον κραταει η κοπελα που τον προσεχει στον παιδικο την οποια λατρευει :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

abbie δεν εχω ερθει ποτε στο λονδινο δε ξερω καν πως ειναι τα πραγματα αν ο κοσμος ειναι φιλικος με τους ξενους κλπ αυτο που ξερω ειναι οτι ενω θελω να δουλεψω εδω δε μπορω γιατι για να πιασω δουλεια θα πρεπει να αφησω το παιδι στον παιδικο ο οποιος θα μου περνει 350 ευρω το μηνα και η δουλεια μου θα μου δινει 600 το πολυ οποτε ειναι δωρο αδωρον.ετσι αυτο που κανω εδω ειναι να πηγαινω σε σπιτια για μαλλια μακιγιαζ και αποτριχωσεις το οποιο ομως και αυτο εχει ελλατωθει κατα πολυ γιατι απλα ο κοσμος δεν εχει λεφτα να διαθεσει για τετοια πραγματα τα οποια αρχιζουν και θεωρουνται πολυτελειες.στην αγγλια δε ξερω αν θα μπορω να το κανω αυτο.ο θειος του αντρα μου εχει καθαριστηριο και γενικα εχουν πολλα χρηματα,ισως αν φανουμε τυχεροι να μπορεσουμε να δουλεψουμε εκει.

catrine σε ευχαριστω και σενα πολυ για τις απαντησεις σου,ελπιζω αν τελικα το αποφασισουμε να τα καταφερουμε γιατι εδω δεν παλευεται αλλο η κατασταση.ο αντρας μου εχει να πληρωθει 3 μηνες,το δωρο χριστουγγενων ακομα το περιμενει και ουτε πιστευω οτι προκειται να το παρει ποτε,ευτυχως ειχαμε μαζεψει καποια χρηματα για ωρα αναγκης τα οποια ομως εχουν αρχισει και εξανεμιζονται.ξερετε αν υπαρχουν ελληνες που να χρειαζονται ατομα?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ξερετε αν υπαρχουν ελληνες που να χρειαζονται ατομα?

πολυ λυπαμαι οταν διαβαζω τετοια...ολα να σας πανε καλα κοριτσι :)

αν εννοεισ ελληνες για δουλειες στο σπιτι σιγουρα τους προτιμαμε :)

επισης να ξερεις πως υπαρχουν πολλα ελληνικα/κυπριακα εστιατορια κ προτιμανε να προσλαμβανουν ελληνες

Μαρια,γεια σου κ απο εμενα.Εγω μενω Λονδινο περιπου 6 χρονια.Θα συμφωνησω με ολα οσα προειπαν οι κοπελες κ να προσθεσω κατι.Ειναι πολυ σημαντικο που εχεις καποιον να μεινεις μαζι για το πρωτο διαστημα.παρ ολα αυτα ειναι μια αποφαση που θελει πολυ καλη οργανωση κ ενημερωση.

θελω να μου πειτε αν καποιο κοπελα γνωριζει πως ειναι οι δουλειες εκει?εχει τιποτα?οι μισθοι?

εργασιες υπαρχουν,αν κ αυτη η περιοδος ειναι δυσκολη κ για την Αγγλια.Προσπαθουν να μειωσουν το προσωπικο σε πολλους τομεις.Ομως δεν ειναι κ ακατορθωτο.μπορεις να ξεκινησεις να εργαζεσαι τοσο στον τομεα σου,οσο κ σε τελειως ασχετο,απλα για καποιο εισοδημα

τα ενοικια σε τι τιμες βρισκονται

οπως σου ειπε κ η φερρυ,οσο πιο κεντρο,τρυπες κ ακριβα.οσο πιο εξω μεγαλα κ οικονομικα.Ομως οι αποστασεις ειναι μεγαλες,εαν δε σε πειραζει.Εαν η δουλεια σου ειναι κεντρο κ μενεις προαστια(οπως ο συζυγος μου)πληρωνεις πολλα μεταφορικα.

με την υγεια τι γινεται?ειναι οπως εδω η υπαρχει κρατος?εννοω δηλαδη για παραδειγμα τα νοσοκομεια που θα παει μια γυναικα να γεννησει ειναι δημοσια και επικρατει το χαος οπως εδω η υπαρχουν ιδιωτικα με το αναλογο κοστος?οι γιατροι ειναι καλοι?παιδιατροι?

Το συστημα υγειας,δεν ειναι τελειο αλλα δεν επικρατει κ το χαος της ελλαδας οπως ανεφερες.γιατρους καλους κ κακους θα βρεις παντου.

Ιδιωτικος παιδιατρος,εδω,δεν υπαρχει.Εαν υπαρξει καποιο προβλημα με το παιδι,πας στον gp (general practitioner) ο οποιος θα σε παραπεμψει σε ειδικοτητα,αναλογα το προβλημα.κ ειναι δωρεαν.

υπαρχουν σχολεια με αγγλικα και ελληνικα?η θα πρεπει να πληρωσουμε ιδιωτικο?οι σταθμοι ειναι οπως εδω?

εδω ολοι οι παιδικοι ειναι ιδιωτικοι,στους δημοσιους θα πρεπει ο γονεας να ειναι μαζι με το παιδι,ουσιαστικα δεν ειναι σταθμος αλλα play group

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλημερες πολλες!!!! σορρυ που χανομαι αλλα πηζω...αν θελετε βαλτε με κ εμενα στο φατσοβιβλιο :)

kat3r1na με πρωτες βοηθειες τι γινεται αν το πας τον μικρο σε childminder? απο activities τι κανουν? πχ στον παιδικο που τον παω εγω βγαινουν στον κηπο...

φιλια πολλα σε ολες....γραφω ενα paper αυτες τις μερες κ εχω ΦΡΙΞΕΙΙΙΙΙ χαχαχαχα

που εισαι βρε φερρυ σε χασαμε κ σε ψαχναμε!!!!!!

που λες ναι,πρωτες βοηθειες,μια κυρια μιλαει κ τη νοηματικη.ημουν καπως επιφυλακτικη αλλα με αυτα που μας ειπε η αμπι,νιωθω λιγακι πιο σιγουρη

στειλε σε πμ στοιχεια να σε βαλουμε φεις καλε

Διαφημίσεις

που εισαι βρε φερρυ σε χασαμε κ σε ψαχναμε!!!!!!

που λες ναι,πρωτες βοηθειες,μια κυρια μιλαει κ τη νοηματικη.ημουν καπως επιφυλακτικη αλλα με αυτα που μας ειπε η αμπι,νιωθω λιγακι πιο σιγουρη

στειλε σε πμ στοιχεια να σε βαλουμε φεις καλε

τι να κανω η δολια η μανα!!!!!!! τρεχωωωω :D:D:D:D

σου στελνω πμ

πολυ λυπαμαι οταν διαβαζω τετοια...ολα να σας πανε καλα κοριτσι :)

αν εννοεισ ελληνες για δουλειες στο σπιτι σιγουρα τους προτιμαμε :)

επισης να ξερεις πως υπαρχουν πολλα ελληνικα/κυπριακα εστιατορια κ προτιμανε να προσλαμβανουν ελληνες

ξερετε αν υπαρχουν ελληνες που να χρειαζονται ατομα?

εεεε...κρατα στο μυαλο σου πως καμια φορα,ενα μικρο ποσοστο ελληνων που εχουν μαγαζια/επιχειρησεις κλπ,δεν καλοπληρωνουν:rolleyes:

καλημερα κοριτσια!!

τι καιρος ειναι αυτος?? χειμωνιασε παλι???

εμεις χρησιμοποιουμε childminder, και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

Βρε Αμπι μου,χιλια καλα να εχεις!!τι ωραια που μας τα ειπες ολα αυτα.ειχα καποιους ενδοιασμους κ αμφιβολιες αλλα σαν να ειναι ωραια η λυση του childminder.

κ οπως ειπες,ειναι πολυ πιο flexible!ασε που αν λεω αν τυχει κατι,δε θα εχεις να τα βαλεις με ολοκληρο παιδικο που ο ενας θα τα ριχνει στον αλλο.

σ ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!!!!!!

Χθες που κοιταζα,κρατησα καποια τηλεφωνα,θα παρουμε σημερα το απογευμα με τον αντρα μου.

κατερινα αυτο σκεφτηκα και γω.οτι σαν ελληνες δε θα πληρωνουν καλα.τι να πω?θα δειξει.απλα θα βολευε παρα πολυ να δουλευεις με ελληνες και λογω γλωσσας.πρεπει να το κοιταξουμε παρα πολυ καλα πριν κανουμε μια τετοια κινηση γιατι εχουμε και ενα μωρο και δε μας περνει να φαμε τα μουτρα μας.σας ευχαριστω παρα πολυ ολες πραγματικα,ελπιζω αν ξαναχρειαστω κατι να μου δωσετε τα φωτα σας!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

θα βολευε παρα πολυ να δουλευεις με ελληνες και λογω γλωσσας

μαρια μου διαφωνω.η γνωμη μου....εαν πας σε ελληνα,θα <βολευτεις> θα φοβηθεις να κανεις ενα βημα παρακατω,θα χασεις την ωρα σου κ δε θα υπαρξει φυσικα καποια προαγωγη,οικνομικη ή θεσης.μην ξεχνας εδω ειναι κυριως ελληνικες οικογενειακες επιχειρησεις;)

μαρια μου διαφωνω.η γνωμη μου....εαν πας σε ελληνα,θα <βολευτεις> θα φοβηθεις να κανεις ενα βημα παρακατω,θα χασεις την ωρα σου κ δε θα υπαρξει φυσικα καποια προαγωγη,οικνομικη ή θεσης.μην ξεχνας εδω ειναι κυριως ελληνικες οικογενειακες επιχειρησεις;)

κατερινα μου γιαυτο ρωταω για να παρω γνωμες και αποψεις,δε ξερω καθολου και οτι μου λετε ειναι πολυ χρησιμο.ενω ξερω αρκετα καλα αγγλικα η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι λιγο.επεισης σκεφτηκα και το αλλο οτι αν εβρισκα ελληνικες οικογενειες με παιδακια ισως να μπορουσα να τα προσεχα.αλλα μου ειπατε για τις γυναικες με τα πτυχια και λεω οτι μαλλον θα τις προτειμανε.και λογικο ειναι.δηλαδη οι πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να δουλεψω με αγγλους παρα με ελληνες?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...