Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Τα natural killers είναι τα ΑΝΑ που λένε οι ενδοκρινολόγοι ανοσολογοι είναι στην ουσία τα λευκά αιμοσφαίρια που ανεβαίνουν για διάφορες αιτίες ακόμα Κ από κάποιο ιό . Απλά στον ενδοκρινολόγο γίνετε μια αξιολόγηση αν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο που υποβόσκει. 

Αν βρεθούν αυξημένα χωρίς κάποιο άλλο λόγο ενώ έχουν ερευνηθεί όλα απλά ακολουθείς κάποια διατροφή πλέον για να πέσουν . Αλλιώς κορτιζόνη προληπτικά πριν την εμβρυομεταφορα . 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεσποινακι μου καλο,δε με τρομαξες.ισα ισα με προετοιμαζεις για να μη βρεθω προ εκπληξεων.Αυτα τα γραφειοκρατικα ειναι που δε μπορω,μα με τιποτα ομως.

Ο συζυγος ειναι βαφτισμενος καθολικος.λες τελικα να γλυτωσουμε τη βαφτιση του?δε μπορω να καταλαβω γιατι η εδω ορθοδοξη εκκλησια δεν εχει προβλημα,αλλα εχει πισω στην πατριδα.Παντως εαν τελικα χρειαστει,θα την κανουμε εδω να ξεμπερδευουμε.

Προσκλητηρια,ενα σκεφτομουν κ εγω.κ μαλλον σαν εσενα θα πρεπει να κανω καποια εις την αγγλικην μην αδικησω τα συμπεθερια.ειδα τα δικο σου....καλα ε!εχεις γουστο!πολυ κομψα!

Οσο για τον αντρουλη μου,δεν εχει προβλημα για ορθοδοξο γαμο,αλλα τη βαφτιση δε τη θελει κ με τρελη χαρα.

Νυφικο,θα αγορασω καινουργιο κ ολο λεω να κοιταξω κ ολο το αφηνω...

Οσο για την κολλητη σου,οταν με το καλο ερθει το νινακι σας,δε χρειαζεται να ειναι καθολικη,(εχεις πει ο αντρουλης σου θελει το παιδακι σας να βαφτιστει καθολικο)ετσι μου ειπε ο δικος μου...ελπιζω να μην κανει λαθος!

και συνεχιζω....

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Χθες το αλλο μου μωρακι,εκανε το πρωτο μαθημα οδηγησης κ γυρισε κατενθουσιασμενος!μεχρι τωρα για αυτο μιλαει με ζαλισε

Απ οτι του ειπε η δασκαλα,ισως χρειαστει καμια δεκαρια μαθηματα παραπανω (20 λιρες η ωρα παρακαλω)

για να δωσεις θεωρια,εχουν τριμηνη λιστα αναμονης,οποτε θα τους τηλ μια απ αυτες τις μερες

Ειναι επισημο πλεον 11 Απριλιου γυριζω πισω στη δουλεια.μιλησαμε σημερα με την προισταμενη κ περσονελ.μου αλλαξε κ τις ημερες!Θα δουλευω Τριτη,Τεταρτη,Πεμπτη,οποτε θα εχω λονγκ γουικεντ.

Πω πωπω τους ρητορικους του Σωκρατους εβγαλα σημερα χεχεχεχεχεχεχε

Κοριτσάκια τι κάνετε;

Αχ, πόσο χαίρομαι που έχω βρει αυτό το φόρουμ και όλες εσάς, τι ωραία που γυρνάω από τη δουλειά και υπάρχουν κανούρια μηνυματάκια, και εύχομαι να προστεθούν και άλλες. Αλλά βρε κορίτσια, καμιά προς Καιμπριτζ μεριά δεν υπαρχει;

Αμπι, καλώς ήρθες στη παρέα μας. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Αμά θες πές μας τα δικά σου.

Με λίγα λόγια, εγώ είμαι θεσσαλονικιά και τώρα δουλεύω κοντά στο καίμπριτζ ως μηχανικός. Είμαι αγγλία 6.5χρόνια , και παντρεμένη με ιταλό κάτι λιγότερο από χρόνο. Παιδάκι ακόμα δεν έχουμε, αλλά ευχόμαστε σύντομα να αποκτήσουμε!

Κατερινούλα,

τι ωραία που έγραψες πολλά σήμερα, γιατί είχα και δύσκολη μέρα και ήθελα λίγο να ξεχαστω.

Καταρχάς, περαστικά του μικρούλη σου. Εύχομαι να μην το ενοχλεί πολύ!

Για το βρεφικό δε ξέρω τι να πω. Τουλάχιστον στις ταξεις για τα μικρά μικρά βγαζουν και τα παπουτσάκια τους. Κάτι είναι και αυτο. Γενικά, ισώς φανώ υπερβολική, αλλά και εγώ νομίζω πως οι άγγλοι έχουν κατι τις με τη καθαριότητα. Δε νομίζω πως εγώ είμαι η υπερβολική! Κοίτα και πουθενά αλλού, αλλά πάνω κάτω τα στάνταρτ νομίζω πως είναι τα ίδια. Κοίτα να δείς άμα εκεί κοντά υπάρχουν σταθμοί καινούριοι, ή τουλάχιστον ανακαινισμενοι, αυτοι τουλάχιστον θα σου δίνουν μια πιο θετική εικόνα!

Αντε, λιγότερο από μήνας σου έμεινε. Τι ώρες θα δουλεύεις;

Θα μπορέσετε να τα βολέψετε με τον άντρα σου, ή θα πρεπει να αφήνεις το μικρό 3 μέρες βρεφικό;

Διαφημίσεις

Και τώρα για τα σχετικά του γάμου. Απόλυτη δε μπορώ να είμαι, αλλά πιστεύω πως δε χρειάζεται να αλλάξει δογμά ο καημένος ο αντρουλης σου. Αν και θα είχε γέλιο η βάπτιση! χιχιχιχι

Ξέρω περίπτωση στην Αθήνα, που ορθόδοξη παντρεύτηκε με ιταλό καθολικό και στην ορθόδοξη και στην καθολική εκκλησία και μάλιστα την ίδια μερά! Κάποιοι παππάδες μπορεί να είναι της παλιάς σχολής, ρωτήστε όλους τους παππαδες της ενορίας σου, όχι μόνο έναν. Πάρε τηλ και τη μητρόπολη, ίσως αυτοί να ξέρουν κάτι παραπάνω.

Για τα πιο ενδιαφέροντα θέματα, προσκλήσεις εμείς είχαμε πολλές. Οι ιταλικές και οι ελληνικές ηταν απλές, τις διάλεξαν οι μαμαδες, τις αγγλικές όμως τις διαλέξαμε εμεις, λίγο πιο εύθυμες!

http://www.specialdaydirect.co.uk/catalog/product/129/376/be-mine-day-invitation.html

Δε ξέρω αν το έλεγαν από υποχρέωση, αλλά μας είπαν ότι άρεσαν.

Στη βάπτιση του ανηψιου μου, κάνανε διπλή πρόσκληση, στη μια μεριά τα ελληνικά στην άλλη τα νορβηγικά. Μάλλον για κάτι τέτοιο θα πρεπει να τις πάρεις από Ελλάδα. Βέβαια πολλοί αποφασίζουν να τις κάνουν μόνοι τους, που το βρίσκω πολύ ωραίο και πρωτότυπο. Αν πιάνει το χέρι σου και δε βαριέσαι!

Για νυφικό τι σκέφτεσαι; Θα αγοράσεις ή θα νοικιάσεις;

Μπράβο στον οδηγό. Καλά θα κάνει να κανεί αρκετά μαθήματα να τα μάθει καλά. Μη γίνει σα και εμενα, που δίπλωμα έχω και δε ξέρω να οδηγώ!:(

Βέβαια, εγώ είμαι και περίπτωση, καποια στιγμή, ίσως τα καταφέρω!

Καλημέρα κοριτσάκια, σήμερα ξύπνησα νωρίς νωρίς και δεν με έπαιρνε με τίποτα ξανά ο ύπνος, οπότε είπα να μπω να σας γράψω λιγάκι!

Φτάσαμε Ελλαδίτσα, το ταξίδι λίγο με ταλαιπώρησε η αλήθεια είναι αλλά τέλος καλό όλα καλά!!!Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυστυχώς πάλι αρκετές δουλειές γιατί θέλουμε να τελειώσουμε το σπίτι εδώ που έχει ακόμα κούτες (μετακομίσαμε τα Χριστούγεννα από το σπίτι του καλού μου που ήταν με νοικι στο διαμέρισμα που έχουν οι γονεις μου κάτω από το δικό τους-και για οικονομικούς και για πρακτικούς λίγους χιχιχι). Αλλά ακόμα δεν τα έχουμε ξεπακετάρει όλα :-()

Anyway, σήμερα έχουμε και ραντεβού με τον γιατρό και υπέρηχο οπότε θα δούμε το μπεμπέ μας μετά από πολύ καιρό!!!!!!!Ελπίζω όλα να είναι καλά!!!! Κατα τα άλλα πρέπει να οργανώσουμε εξόρμηση στα μαγαζιά για τα ψώνια του μωρού, ελπίζω να συγκρατηθώ και να μην τα σηκώσω όλα γιατί ενώ εν γένει δεν είμαι καθόλου καταναλωτική για τον εαυτό μου, με το μωρό με έχει πιάσει κάτι και θέλω να της τα πάρω όλα :oops::oops::oops:

Κατερίνα τέλεια που ο άντρας σου χάρηκε τόσο με την οδήγηση, είναι τόσο γλυκούληδες όταν κάνουν σαν μωρά!!! Καλά αυτό με τον βρεφικό καταλαβάινω πως θα σε σόκαρε, όντως οι Άγγλοι είναι λίγο χύμα...κοίτα όπως λες και κοντά στη δουλειά σου! Σε ένα μήνα δουλεια ε? Αλλά λίγες μερούλες θα λείπεις μέσα στην εβδομάδα, νομίζω πως μια χαρά θα προσαρμοστεί το γλυκουλάκι σας!!Κι εμείς για γαμοβάφτιση σκεφτόμαστε του χρόνου γιατί κάναμε έναν πολιτικό στην Αγγλία όπου ήμασταν ουσιαστικά μόνοι μας, αλλά όσο περνάει ο καιρός βαριέμαι και μόνο στη σκέψη του γάμου, πφφφφφ, ελπίζω να ξεβαρεθώ μέχρι τότε!!!

Δεσποινάκι όλα καλά με τις εξετάσεις?Συνεχίζεις ακάθεκτη?Καλέ μια χαρά είναι και τα χειμωνιάτικα μωρούλια, άσε που χαίρεσαι να τα ντύνεις (σκουφάκια, γαντάκια, μπουφανάκια). Δεν πρόλαβα να δω αυτό με το σχολείο που πόσταρες αλλά θα το δω κάποια στιγμή και θα επανέλθω!!Από ότι κατάλαβα εντυπωσίασες όλες τις κοπέλες :)

Αχ βρε Δεσποινάκι, γκαντεμιά πάντως, η κολλητή φίλη μου είναι τώρα Cambridge (θα μείνει για κάποιους μήνες), αν δεν ήμουν έγκυος και δεν ήμουν Ελλάδα θα πήγαινα οπωσδήποτε να την δω και θα κανονίζαμε να πηγαίναμε βολτούλα!!Και να φανταστείς πως λέγαμε για τις βόλτες που θα κάναμε όταν θα ήταν αυτή Cambridge κι εγώ Οξφορδη πριν μέινω έγκυος αλλά δεν μας έκατσε τελικά...

Κατριν θα σε βρω από τα κορίτσια στο fb και θα σε κάνω add!

Αμπι να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και καλώς μας ήρθες!

Στελλίτσα, Φαίρη Ειρήνη όλα καλά?

Πάω να ξαναξαπλώσω μπας και μου έρθει ύπνος...φιλιά πολλά!!!

6237481d19.png

καλημερα κοριτσια!!!

χαιρομαι κι εγω που σας βρηκα!!! λοιπον, μενουμε προς το ealing - ειναι καμια αλλη κοντα?? Ηρθαμε εδω πριν απο 5 χρονια, μολις ο αντρας μου κι εγω τελιωσαμε το πανεπιστημιο στην ελλαδα. Επειδη δεν ειχε πολλες ευκαιριες εκει, μετακομισαμε εδω για καλυτερα. Η μαμα μου ειναι αγγλιδα, και τα αγγλικα ειναι πρωτη γλωσσα για εμενα, οποτε δεν το βρηκα και τοσο δυσκολο. Ο αντρας μου ειναι κι αυτος ευχαριστημενος γιατι εχει καλυτερες ευκαιριες εδω. Επισης αντι για διαμερισμα, μπορουμε και μενουμε σε σπιτι με κηπο, που ειναι πολυ καλυτερα για να μεγαλωνουν τα παιδια (η κορη μου οταν πρωτοηρθαμε ελεγε τον κηπο "παρκο")

Πριν απο 3 χρονια γεννησα εδω τον γιο μας, ο οποιος ομως εχει καποιο συγγενες προβλημα υγειας. Στην ελλαδα δεν εχουμε παει για 5 χρονια, ουτε για διακοπες δηλαδη, αλλα ουτε και εχουμε σχεδια να παμε τωρα κοντα, μεχρι να βελτιωθουν λιγο τα πραγματα με το παιδι. Επισης δουλευω, και πηγαινω κολλεγιο γιατι κανω το cima.

αυτα για μενα, φιλια σε ολες!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!τι κανετε ολες??διαβαζω τα νεα σας!Εγω μια χαρα ειμαι, οι συσπασεις μειωθηκαν, και ευτυχως ολα καλα.Σημερα εχω ραντεβου με την μαια, εχω να τισ κανω ερωτησεις...ΔΥστυχως χαλασε παλι ο καιρος. ολες τις μερες ειχε λιακαδα και ζεστουλα και απο χθες γυρισαμε στην συννεφια και την ομιχλη!πολλα φιλακια κοριτσια!

καλησπέρα κοριτσια μου,

μόλις γυρισα απο τον γυναικολόγο...η εξέταση μετα τον 40 ντισμό ξέρετε....ΟΛΑ οκ...μου είπε να κάνω και ελέυθερα Σεχχχχχχ....αλλά να προσέχω γιατι δεν κάνει να μεινω τόσο σύντομα έγκυος!!!

θα τον ξεζουμίσω λέμε...

εχω μια Σημαντική ερώτηση...

Αν έρθουμε με το ΟΚ απο εργοδότη εκεί για να εργαστει ο άνδρας μου και για ΑΒ λόγους το συμβόλαιο σπάει και τον διώχνουν....

Μετά υπάρχει κάποιου είδους κάλυψη απο το κράτος??? Επιδομα ανεργίας κλπ κλπ??

Υγ....Ο μπεμπης σας δίνει ρουφυχτά φιλάκια

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπερα κοριτσουδια!

Αααααντε βρε Τζου,επιτελους μας εγραψες!

Ελπιζω να εχεις αγορασει ρουχαλακια απο εδω γιατι η ειρηνη μας ειχε πει παλια,πως οι τιμες μαδερκεαρ εδω σε σχεση με την ελλαδα ειναι πιο οικονομικα.Παντως με το κοριτσακι σου,σιγουρα θα εχεις ποικιλια,οχι σαν τα αγορακια που εχουν μια γωνια κ αν:mad:

Τελικα τι αποφασισες να παρεις καλαθακι,ριλαξακι,πορτ μπεμπε?πωπωπω βρε τζου,πως θα τα κουβαλησεις ολα αυτα πανω?

Για πες μας,πως ηταν η επανενταξη στα πατρια εδαφη?πως ειναι η ελλαδιτσα μας?

Να μην κουραζεσαι,αν κ δε νομιζω πως εχεις πολλες επιλλογες με την κοιλιτσα χιχιχιχιχιχι.

Αντε κ με το καλο του χρονου γαμοβαφτισια κ εσεις!

Αμπι να σου συστηθω κ εγω,ειμαι απο Πειραια,Λονδινο ηρθα πριν περιπου 6 χρονια κ εργαζομαι ως νοσηλευτρια στο Moorfields.Κ ειμαι η μονη εδω Λονδινο μια κ που τα αλλα κοριτσια μας μενουν εκτος.Μενουμε με τον Αγγλο συζυγο μου κ το στρουμπουλο μας χιονομπαλιτσα Upminster.

Οι γονεις σου μενουν Ελλαδα ή εδω?εχετε συγγενεις εδω?κοιταξα το λινκ που εχεις κατω απ την υπογραφη σου...

Στελλιτσα να δωσεις ενα ζουμερο φιλακι στον κωνστανταν απο χιονομπαλιτσα.

Οσο για αυτο που ρωτας....εξαρταται τι εχει υπογραφει στο συμβολαιο.γενικα εδω δινουν πολλα επιδοματα,benefits,αλλα για να στα δωσουν θα πρεπει να εισαι κ ο καταλληλος υποψηφιος

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...