Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πετάγομαι να πω ότι είναι ένα Ψέμα με Ψ κεφάλαιο. ΟΛΟΙ το ίδιο πράγμα λένε. Με την πρώτη . Στατιστικά και μόνο , επιστημονικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο. Όλες στον κύκλο μου και στον δικό σου να μένουν με την πρώτη θα ήταν αλλά τα στατιστικά του κάθε κύκλου. 
      Γιατί το κάνουν δεν ξέρω, ακόμα και άτομα που ξέρουν πως κανείς εξωσωματική το ίδιο θα πουν. Επιβεβαιωμένο από τον δικό μου κύκλο κοπέλες που μου είχαν πει ότι προσπαθούν , όταν έμειναν μετά από 1-2 χρόνια μου ήταν έμειναν σε 1-2 μήνες. Τα ίδια ακούς και όταν μένεις έγκυος. Όλες λένε την ατάκα του δεν νιώθω τίποτα, σαν να μην είμαι έγκυος. Και αφού πεις εσύ τι πέρασες, ξεκινάνε και λένε τα δικά τους. 
      Γιατί το κάνουν δεν ξέρω, τώρα τα Χριστούγεννα ενώ ξέρω από τρίτο άτομο ότι μια κοπέλα δυσκολευόταν, η αδερφή της που ξέρει για εμένα και την εξωσωματική, μου είπε έμεινε με την πρώτη. 
      Οταν φτάσω στο συμπέρασμα γιατί τέτοιο κόμπλεξ, γιατί το κάνει ο κόσμος αυτό, θα ξανά μπω να σας το ανακοινώσω 😂

Καλές γιορτές σε όλα τα κορίτσια!!! Εύχομαι το 2025 ως μόνος αριθμός να φέρει γούρι και να γεμίσει όλες σας τις κοιλίτσες! 

Δυστυχώς ειναι απο τα ταμπου που ακόμα και τωρα στο κατωφλι του 2025 φοβομαστε να παραδεχτουμε... Για ολους αυτους που αναφερεις φοβομαστε.. βασικα δεν φοβόμαστε, μας κανουν οι αλλοι οι κομπλεξικοι και φοβιτσιαρηδες να παραδεχτουμε! Προσωπικά εχω παρατηρησει ισως και λογω της πατριαρχικης κοινωνιας που ζουμε οτι το μεγαλυτερο κομπλεξ στα ζευγαρια που προσπαθούν για παιδι το εχουν οι άνδρες.. δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που καμια γυναικα αναγνωρισιμη που βγαινει στο γυαλί και μιλαει για υπογονιμοτητα δεν έχει μιλησει για θεματα στον ανδρα.. ολες κατι εχουν οι ιδιες.. ή δεν εχουν τπτ και απλως τυχαινει! Προσωπικα τη μερα που το ανακοινωσα στην παρεα μου οτι θα κανουμε εξωσωματικη, αρχες του 24 μας ανακοινωσε ενα ζευγαρι τη δικη του εγκυμοσύνη..ο φιλος μου φαγώθηκε να μας πεισει οτι το επιασαν με την πρωτη.. εντωμεταξυ ειχαν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι και ημουν σιγουρη οτι προσπαθουσαν απο τοτε.. τους ειπα ποσο τυχεροι ειναι, τους ευχήθηκα και τους ειπα οτι εμεις προσπαθουμε καιρό και θα κανουμε εξωσωματικη και οτι ημουν χαρούμενη που επιτέλους ξεκιναμε δυναμικα για αυτο! Μετα απο λιγες μερες με πετυχε εξω η γυναίκα του φιλου μου και προς τιμην της μου ειπε οτι ηταν ψεμα οτι συνεβη ευκολα, οτι προσπαθουσαν αρκετο καιρο και πανω που ήταν ετοιμοι να το ψαξουν εμεινε εγκυος.. και οτι αισθάνθηκε πολυ ασχημα που ο ανδρας της το εκανε αυτο! Εγω παλι την ευχαριστησα που το ειπε, ντραπηκα για τον άντρα της αλλα δεν της το ειπα.. και ενιωσα πολυ τυχερη για τον δικο μου σύζυγό που παρολο που ειχε θεματα ποτε δεν παραπονεθηκε για εξετασεις, ποτε δεν πηγε να το παιξει ανδρας γαμ@@ κλπ.. κοριτσια οντως μην ψαρωνετε, πολλα ζευγαρια δυσκολευονται.. σιγουρα υπαρχουν και οι τυχεροι που τα πιανουν πολυ εύκολα.. και μπραβο τους και ολα τα μωράκια να ειναι ευλογημενα!!! Ειναι δύσκολες μερες το να ακουμε για αλλες εγκυμοσυνες που ηρθαν αβιαστα, αλλα πρεπει να εκπαιδεύουμε το αυτι μας να ειναι μπενακης βγαινακης σε αυτα.. συμβαινει και θα συμβαίνει αυτο.. η ζωη συνεχιζεται για ολους...  Αλλα σιγουρα μην ψαρωνετε σε οτι ακουτε γιατι το τι συμβαινει πισω απο καθε κλειστη πορτα κανεις δεν το ξέρει..  

Σε αλλα νεα εχω 2 ερωτησεις να κανω για όποια γνωριζει και θελει να μου πει...

- Αν εχει καποια εμπειρια απο τον Βαγ Σακ τον γιατρο και θελει να μου στειλει προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμουσα ιδιαίτερως..

- Επισης γνωριζει καποια από εσας τι ειναι τα natural killers και πως λειτουργουν στο σωμα; Ειναι κατι σαν αυτοανοσο και μπορω να το δω με μια εξεταση αιματος αρχικα; Γιατι μου το ανεφερε μια γνωστη και ηθελα να ρωτησω τους γιατρούς με το νεο έτος...

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Πήγαμε για φαγητό στο Καίμπριτζ και τώρα γυρίσαμε στο σπίτι ψώφιοι! Αχ, μόνο η Παρασκευή μας έμεινε και μετά ξεκούραση. Πόσο γρήγορα περνάει η βδομάδα!

Κατερινούλα, τι χάρηκε τη κούνια ο μικρός; Μη μου ανησυχεις πάντως, ο μικρός είναι μια σκέτη γλύκα και μοντελάκι! Μάλλον αυτοι που σχεδιάζουν τις κούνιες δεν έχουν μωράκια! Τι σχέδια έχετε για το σαβ'κο;

Ακομα δε κοίταξα για την οδήγηση, δε ξέρω, αλλά το οδήγημα το έχω πάρει από φόβο. Πρέπει ομως να το πάρω απόφαση!

Πάντως όταν με το καλό πάρετε το δίπλωμα πρέπει να ερθετε πρώτα Καιμπτριτζ που είναι μια εύθεια δρόμος!:arrow:

Φαίρη θα συμφωνίσω και εγώ μαζί σου. Το μετάνιωσα που πήρα αρκιβό νυφικό, τα κλαίω τα λεφτά ακόμα, αλλά στην αγγλία που κοίταξα αρχικά με είχαν καπώς τρομάξει γιατί έλεγαν ότι έπρεπε να παράγγελνα νυφικό το αργότερο 6 μήνες πριν το γάμο, και εγώ το είχα αφήσει κάπως αργά. Δε θα είχα και τη μανούλα να πει τη γνώμη της! Πάντως, σα να μου έχει μείνει αποθημένο, ακόμα τα χαζεύω τα νυφικά στις βιτρίνες! χιχιχι!

Ειρηνή τι κάνεις γλύκα μου; Σε παιδεύει ο μικρούλης; Μάλον σε νιώθει που κουράζεσαι και δε του αρέσει. Κοίτα να ξεκουραστείς για όσο χρειάζεται! Δεν έμεινε και πολύ, λίγη υπομονή και θα τον έχεις σύντομα στην αγκαλίτσα σου!

Κατρήν, λές να είμαστε τίποτα χαμένα ξαδερφάκια; χιχιχι!

Με την εμπειρία που εχω στο επάγγελμα, νομίζω ότι είσαι τυχερή που δεν έγινες αρχιτέκτόνισσα. Αυτά τα επαγγέλματα επηρεάστηκαν πολύ με τη κρίση, και κυρίως οι αρχιτέκτονες. Αλλωστε και η δουλειά δεν είναι όπως τη περίμενα, να σχεδιάζω ουρανοξύστες και να χρησιμοποιώ εξελιγμένα προγράμματα για σχεδιασμό! Τουλάχιστον όχι στις σχετικά μικρές εταιρίες της αγγλίας. Στους άγγλους (τουλάχιστον όπου έχω δουλέψει) αρέσει να τα κάνεις όλα στο χέρι, νομίζουν πως προγράμματα χρησιμοποιούν μόνο αυτοί που δε ξέρουν τις βασικές αρχές της μηχανικής (όπως πολλές φορές τους αρέσει να λεν). Βλέπεις όλοι οι άλλοι μηχανικοί σε όλες τις άλλες χώρες είναι άσχετοι! Καλά και μη τους προσβάλεις με το να ζητήσεις παραδείγματα, αν είναι δυνατο! Μόνο ένας άσχετος δε θα μπορούσε να τα κάνει όλα μόνος του! Τι να πω, τόσο λάθος κάνω, εμάς μέχρι και οι καθηγητές στο Αριστοτέλειο μας ενθάρυναν να χρησιμοποιούμε για παραδείγματα τις εργασίες των παλαιότερων χρόνων, για να είμαστε σίγουροι ότι δε ξεχνάμε κανέναν έλεγχο. Σύγγνώμη βρε κορίτσια για τη πολυλογία, αλλά καμιά φορά με πιάνει το παράπονο, τόσο μα τόσο λάθος είναι ο τρόπος εκμάθησης αλλά και αντιμετώπισης στην Ελλάδα; Για αυτό βρισκόμαστε σα λαός σε αυτά τα χάλια, ενώ οι -αγγλοι τα κατάφεραν τόσο καλά;

Σε πιο εύθυμα θέματα τώρα, και εγώ χρησιμοποιούσα τα τεστ με το χαμόγελο, τι χαρές έκανα όταν έβλεπα το :-) αλλα είπα αυτή τη φορά να πάρω κάτι πιο οικονομικό και τα πήρα απο το ίντερνετ 50 απλά με 8.50.

Αγγλία δε θα ήθελα να μείνω για πάντα, εύχομαι ο αντρούλης μου να μπορέσει να βρει δουλειά στην Ιταλία ή Ελβετία όταν θα λήξει το συμβόλαιό του, αλλά μάλλον σχεδιάζω χωρίς το ξενοδόχο. Αρχισε να μου αφήνει κάποια μικρά υπονοούμενα, ότι ίσως να θέλει να παραμείνει στη τωρινή δουλειά του, και με στενοχωρεί, γιατί δε νομίζω να τη χαίρεται και τόσο! Καμιά φορά δε μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτεται!

Α, και όσο για την ηλικία σου, μπέμπα μπορεί να μην είσαι, αλλά τουλάχιστον δε ξεπέρασες και το πρώτο όριο των 30, που λεν μερικοί πως η γονιμότητα αρχίζει και μειώνεται. Αλλά σημασία δυστυχώς δεν έχει τι λεν και τι δε λεν, αλλά το τι αποφασίζει η φύση για εμάς! Εύχομαι πάντως σύντομα και οι δυό μανούλες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ και βαχ κοριτσάκια μου πονάω!!!!!!!!!!!!

Με έχει πιάσει η μεσούλα μου με τα πάνω κάτω, σκύβε, μάζευε, πακέταρε και είναι στιγμές που πιάνομαι πάρα πολύ και δεν μπορώ να κουνηθώ! Δεν αντέχω άλλες μετακομίσεις στοπ!!!!! Ουφ, κι αφού σας γκρίνιαξα και το έβγαλα από μέσα μου να σας καλησπερίσω!!

Δεσποινάκι και Κατρίν μου να μην αγχώνεστε κοριτσάκια μου!!!Τα νινάκια σας είναι στον δρόμο, κυρ Πελαργέ ουουουουουουουουου από εδώώώώώώώώώώ!!!!!

Καλέ από εδώ λέμε!!!!!Αγγλία μεριά!!:D:D:D

Κι εννοείται Δεσποινάκι μου που ίσα ίσα εδώ είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για να λύσεις όλες σου τις απορίες!!

Στελλινούλα μου εύχομαι όλα μα όλα να πάνε καλά με την δουλειά του άντρα σου και μάλιστα σύντομα να παραιτηθεί από μόνος του επειδή θα έχετε βρει κάτι στην Αγγλία ή όπου αλλού σκέφτεστε να πάτε...προς το παρόν όσο μπορείς μην το αφήνεις να σε πάιρνει από κάτω, έχεις έναν υπέροχο γιο ροκά που σε θέλει ήρεμη και χαμογελαστή!

Κατερινάκι μου τί κούνια πήρατε? Έτσι, έτσι!!! Να τον βάζετε να γελάει ο χιονομπαλίτσας σας...πώς τα περνάτε με τους γονείς σου? Ξεκουράζεσαι καθόλου τώρα που έχεις βοήθεια?

Ειρήνη υπομονή με τις συσπάσεις, εύχομαι να περάσουν γρήγορα και να ηρεμήσεις!

Νεραιδομανούλα όλα καλά??

ΦΙλιά πολλά κοριτσάκια μου!

6237481d19.png

Ειρηνη ελπιζω να εισαι καλυτερα με τις συσπασεις και να μην ξαναχρειαστει να πας στον gp. Που σε ειδε ομως δεν σου ειπε να παρεις τιποτα χαπια για να σταματησουν ? Η εδω δεν το κανουν αυτο και περιμενουν μηπως και βελτιωθει η κατασταση απο μονη της?

Δεσποινα δεν νομιζω οτι ο τροπος εκμαθησης της Αγγλιας ειναι καλυτερος απο αυτον της Ελλαδας. Ισα ισα που εγω πιστευω οτι στην Ελλαδα γινεται πολυ καλυτερη δουλεια. Αλλα πραγματα ειναι που μας πηγαινουν πισω κι οχι αυτο. Επειτα τι περασαμε εμεις και τι περασαν οι Αγγλοι..(τιποτα). Τελοσπαντων, εμενα με στεναχωρει που αναγκαζομαστε να ειμαστε οικονομικοι μεταναστες (γιατι αυτο ειμαστε) και δεν μας δινεται η ευκαιρια να χαρουμε μια τοσο ομορφη χωρα παρα μονο στις διακοπες..:( :(

Οσον αφορα τα τεστακια καλα εκανες. Κι εγω εχω αρχισει κ τα λυπαμαι τα λεφτα αλλα παρολα αυτα ειμαι μαζοχα και συνεχιζω να τα παιρνω.χαχαχα :D Αλλα χαζομαρες..Αν ειναι να ρθει ερχεται και χωρις τα τεστ! Καθε μηνα κι εγω αυτη τη χαμογελαστη φατσουλα περιμενω και τι καταλαβαινω? Μετα παλι με περιοδο ειμαι. Ουφ...

Αλλαζω θεμα και να σου ευχηθω να καταληξετε οπου θελετε με ο,τι δουλεια θελετε! Μηπως ο αντρουλης σου βρε κοριτσι μου το θετει ετσι ομως γιατι βλεπει ποσο δυσκολη ειναι γενικα η κατασταση και σκεφτεται μην το ρισκαρει αλλαζοντας δουλεια?

Τζουλιιιιιιιιι γιατι σκυβεις και κανεις τοσες δουλειες στην κατασταση σου? Θα σε μαλωσω και καλα καλα δεν σε γνωρισα..χαχαχα!! Να κατσεις να ηρεμησεις και να ξεκουραστεις και θα στρωσει και η μεση!

Παντως εσυ καλα κανεις και φωναζεις τον πελαργο και σε ευχαριστω πολυ! Εσενα ισως σε ακουσει..Αλλα εχω να πω οτι δεν ξερω για τις Δεσποινας, ο δικος μου ο πελαργος παντως φαινεται οτι του αρεσουν τα ταξιδια και χαζευει στο δρομο! χιχι..

Χαιρετω και ολα τα υπολοιπα κοριτσακια με τα μωρακια τους τα μικρουλικα!! :D

Nrv8p1.png

Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε κ πως τα περνατε?

Δεσποινακι,οπωσδηποτε θα περασουμε κεμπριτζ.εχω ξαναρθει κ μου αρεσε πολυ.Ο μικρος καθεται στην κουνια αλλα για λιγο,πιο πολυ δειχνει να ευχαριστιεται την κουλουρα κ το πλει ματ.

Αυριο το πρωι τα αγορια θα κανουν μπειμπι σιτινγκ κ θα παμε με τη μαμα μου για ψωνια.Το απογευμα τα αγορακια θα πανε για μπυριτσα κ να δουν τον αγωνα κ τα κοριτσια μεσα:-(

Και Κυριακη πρωι,θα πρεπει να φυγουν....οποτε τιποτε ιδιαιτερο.

Βρε Δεσποινακι,τι ωραια που τα λες για τη δουλεια σου,μπραβο σου!Φαινεσαι αφοσιωμενη.Πωπω στειλε κανα λινκ να δουμε εργα σου να σε θαυμασουμε πλιζ!

Τζουυυυυυ,θα σε μαλωσω παρεα με τη συνονοματη μου.Δε φτανει που σκυβεις κ κουραζεσαι,το λες κ ολας!Η κουνια ειναι ΦΠ κ προς το παρον ο χιονομπαλιτσας τζιριζει 2 στις 3 φορες που θα προσπαθησω να τον βαλω.:rolleyes: Νομιζω παντως πως αν κ εχω βοηθεια,κουραζομαι περισσοτερο μιας που θελω να τους περιποιηθω.τι ωρα πετας Κυριακη?

Κατριιιιιιιιν δεν ξερω τι ειναι gis :oops: καλα,ο στολισμος δεν ειναι δουλεια των κουμπαρων?αληθεια ποιοι ειναι οι κουμπαροι σας?Λονδινο μενω απμινστερ,τελευταια σταση της πρασινης γραμμης στο μετρο.Φανταζεσαι να ελεγα οτι ο χιονομπαλιτσας δε χωραει στην κουνια-κρεβατι??δε θα ειναι κ απιθανο σε λιγο καιρο ετσι οπως το παει.Ειναι ηλεκτρονικη(με μπαταριες δηλ) αλλα απ οτι φαινεται θα εχει την ιδια τυχη με το ριλαξακι....

Ειρηνη μου,πως εισαι?μην αγχωνεσαι για το βαλιτσακι μαιευτηριου,κανε μια λιστα με τα απαραιτητα κ φτιαχτο,ουτε μιση ωρα θα σου παρει.

Φερυ τι νεα?Στελλακι ολα καλα?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέρα κοριτσάκια τι μου κάνετε;

Τι καταπληκτικός καιρός χτες; Εκανα τη βολτούλα μου χτές με τη λιακάδα, και χάρηκα τον ήλιο και το πράσινο! Περνούσα μέσα από τα παρκάκια, και Στελλίτσα μου σκεφτόμουν εσένα και το μπέμπη σου. Νομίζω πως θα σας άρεζε πάρα πολύ, κάποια δεντράκια αρχίζουν να βγάζουν ανθούς, οι γονείς με τα καροτσάκια τους. Επιτέλους έφτιαξε κάπως οι διαθεσή μου!

ΚατερίναΧ2 ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Το παρακάτω λινκ είναι για το σχολείο, που βοήθησα στο σχεδιασμό όταν δούλευα στο Μπρίστολ

http://thamesviewsch.co.uk/

Δεν έχει πολλές φωτο, αλλά έχει ένα μικρό βιντεάκι για το σχολείο, για να δείτε κιόλας κάπως πως θα είναι τα σχολεία των παιδιών μας! Μερικά είναι πολύ ωραία, θυμίζουν λίγο τα σχολεία που βλέπεις στις αμερικάνικες ταινίες!

Τζούλι μου, σήμερα πετάτε; Καλώς σας ταξίδι. Κακώς κουράστηκες τόσο πολύ, αλλά φαντάζομαι από εδώ και πέρα μόνο ξεκούραση. Θα δεις πόσο γρήγορα θα περασουν οι μέρες μέχρι τη μερα του τοκετού!

Αχ αυτόν το πελαργό που λές. Του έχω πολλά παράπονα. Μη τον πετύχω πουθενά να ντεμπελιάζει, την έβαξε! Ακου εκεί να μας εχει να περιμένουμέ τόσο πολύ! Μήπως έχει κανείς το εμαιλ του να του στείλω μήνυμα χιχιχιχιχι!

Κατερινούλα, μόνο τόσο λίγο κάθισαν οι γονείς σου:-(;

Πώς τα περάσατε χτές; Τι ψωνίσατε; Τα αγοράκια πώς τα περάσαν έξω;

Σας περιμένουμε στο Καίμπριτζ!

Κατριν, αν επιτρέπετε πώς παν οι προσπαθειες; Είσαι καθόλου αισιόδοξη αυτό το μήνα;

Αλήθεια, δε μας είπες ποσα άτομα θα έχετε καλεσμένους; Θα έρθουν πολλοί από αγγλία; Ο δικός μας ο γάμος ήταν τόσο πολυεθνικός, που στο τέλος κάναμε ελληνικές, αγγλικές και ιταλικές προσκλήσεις! Για όλα τα γούστα!

Κατερινά, εσείς τώρα που είχες και τους γονείς σου κανονίσατε τα σχετικά της βάπτισης; Τί έχεις να κάνεις εσύ; Τα απαραίτητα χαρτιά είναι εύκολο να τα βγάλετε;

Ειρηνούλα, είσαι καλύτερ σήμερα;

Φαιρη, που χάθηκες; Αρχίσατε τα μπάρμπεκιου μάλλον και είσαι απασχολημένη;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?τι κρυο σημερα κ τι βροχη φαγαμε παλι!

Σημερα εφυγαν οι γονεις μου κ ετσι μειναμε παλι τα τρια μας.

Δεσποινακι,οσο ομορφος ηταν ο καιρος χθες,τοσο χαλια ηταν σημερα.Οχι τιποτε αλλο ταξιδευαν οι δικοι μου κ η Τζου σημερα!ελπζω να ειχαν καλη πτηση.Οι δικοι μου μολις εφτασαν δεν εχουμε μιλησει ακομα για λεπτομερειες.

Ειδα το βιντεακι δυο φορες!Μπραβο σου Δεσποινα.Κανεις μια Ελλαδα υπερηφανη με τη δουλεια σου!Χιλια μπραβο κουκλα μου.Χαιρομαι πολυ που θα στειλω το παιδι μου σ ενα σχολειό,που πισω απ αυτο βρισκεται ενα ελληνικο μυαλο.

Χθες αγορασαμε ρουχαλακια για τον χιονομπαλιτσα που ολο μεγαλωνει,ρουχαλακια για τον συζυγο,δωρακια για τις κουμπαρες μου να τα δωσει η μαμα μου,κ ρουχα της μαμας μου.

Οταν γυρισαμε,τα αγορια πηγαν για να δουν τον αγωνα στη παμπ,αλλα ο αντρουλης μου νευριαζει οταν χανει η ομαδα του κ δε θελει να δει ολο τον αγωνα οποτε γυρισαν σχετικα νωρις.

Λοιπον οσο οι γονεις μου ηταν εδω,μιλησαμε περι βαφτισης αλλα κ γαμου....Ειμαι παντρεμενη με πολιτικο κ ο μπαμπακας μου ζητησε να κανουμε κ θρησκευτικο.τι να κανω που του εχω αδυναμια κ μου τα παρουσιασε ολα τοσο απλα (κ ομορφα)?Οποτε μας βλεπω Οκτωβρη για γαμοβαφτιση πφφφφ....Οσο για τα γραφειοκρατικα,θα βοηθησουν πολυ τα κουμπαρακια μου κ η μαμα μου.

Κατριν κ Δεσποινακι,φωναζω κ εγω μαζι σας τον πελαργουλη!!!!Ειναι θεμα χρονου να ερθει,ειμαι σιγουρη!θα ερθει εκει που δεν το περιμενετε.θα κανετε το πρωτο τεστακι κ δε θα πιστευετε στα ματια σας!

Τζουυυυ σημερα πηγα τους γονεις μου αεροδρομιο κ σε σκεφτομουν!Ελπιζω να μην κουραστηκες πολυ με ολες αυτες τις προετοιμασιες.αν κ σιγουρα τωρα οι δικοι σου τελευταιο μηνα θα σ εχουν στα οπα οπα.Να μας γραφεις νεα σου

φερυ,στελλακι,ειρηνη ελπιζω να ειστε καλα,πως τα περνατε?περιμενουμε νεακια σας.

και ναι,μετα απο τοση βροχη,σα να βλεπω ηλιο απ το παραθυρο:D

Kατερινα μου,

Καλά περάσατε τελικά με τους γονείς; Τι είπε ο μπαμπας για το πρώτο του το εγγόνι; Στενοχωρήθηκε που το άφηνε;

Σε ευχαιρστώ για τα καλά σου λόγια, μη φανταστείς ότι το σχεδίασα μοναχούλα μου, δεν είμαι έτοιμη ακόμα,:-(, απλώς έκανα όλους τους υπολογισμούς που χρειάστηκε και η επιβλέπουσα μου (που ήταν καταπληκτική) τα έβαλε όλα μαζί για να βγει το αποτέλεσμα!

Αχ αυτοί οι γονείς, έχουν το τρόπο τους τελικά!!! Σε επεισαν και για το γάμο; Εγώ έκανα καθολικό γάμο, και ακόμα η μητέρα μου πιστεύει πως κάποια στιγμή θα κάνουμε και τον ορθόδοξο!

Ευχομαι να κάνω λάθος, όταν η αδερφή μου σχεδίασε τη γαμοβάπτιση ο παππάς της είχε πει κανά δήμινο πριν το γάμο ότι η εκκλησία σκεφτόταν να το απαγορεύσει, και ότι δε θα μπορούσαν να το κάνουν τελικά. Βεβαια στο τέλος μπόρεσαν, αλλά για καλό και για κακό, δε στέλνεις τους γονείς σου να ρωτήσουν; Εύχομαι ακόμα να μην έχετε προβλήματα με τα απαραίτητα χαρτιά. Εμείς είχαμε λίγα, γιατί αρχικά ο καλός παππας (:mad:) της ενορίας μου δε μου έδινε το χαρτί αγαμίας γιατί παντρευόμουν με καθολικό. Νομίζω ότι θα ζητήσουν από τον άντρα σου πιστοποιητικό βάπτισης, το έχει;

Οπώς και να είναι, έχει λίγο ετοιμασία, αλλά όλο το πανηγύρι την μέρα εκείνη είναι ωραίο! Φαντάζομαι πώς και οι άγγλοι θα το χαρούν, έναν ακόμα big fat greek wedding!

Κοριτσακια μου ομορφα τι κανετε??? Εγω ειμαι παρα πολυ χαρουμενη γιατι αγορασαμε γαμπριατικο κοστουμι το Σαββατ και ειναι τελειο! Ειναι ακριβως το χρωμα που ηθελα να παρει..Γκριζομπεζ! Ειναι πανεμορφο και του πηγαινει πολυ!! :P

Κατερινακι, ωραια τα περασαν οι γονεις σου φανταζομαι αυτον τον καιρο που ηταν εδω ε? Κανατε και ψωνακια την Κυριακη? Τι πηρατεεεε??? Παρα πολυ χαιρομαι με τισ γαμοβαφτισεις, ευχομουν κι εγω ετσι να το κανω αλλα αν ηταν να περμενω το μωρο θα πρεπε να περιμενουμε κι αλλο! :tongue: Οσον αφορα το οτι εχετε ηδη παντρευτει εγω πιστευω οτι δεν θα εχετε κανενα απολυτως πρβλ γιατι ενα φιλικο μας ζευγαρι παντρευτηκαν εδω με πολιτικο περυσι που η κοπελα ηταν 4 μηνων εγκυος και φετος το καλοκαιρι παντρευονται και βαφτιζουν Ελλαδα!! Τωρα για το θεμα στολισμου που με ρωτησες, ναι οι κουμπαροι τα κανονιζουν ομως εγω θα διαλεξω το στολισμο γιατι ετσι κι αλλιως και οι κουμπαροι δεν ειναι Κρητη και θα παμε εμεις πρωτοι..Κουμπαρους μας θα κανουμε την κολλητη μου και τον κολλητο του! Ετσι δεν θα ναι κανενας παραπονεμενος! χαχαχα!! ;)

Δεσποινακι μου, τι κανεις?? Σε τι φαση του μηνα εισαι?? Εμενα μου τελειωσε η ατιμη και περιμενω σε λιγες μερες να δω τι ψαρια θα πιασουμε! :tongue: ΑΛηθεια, το βιντεακι τι ωραιο που ειναι! Οι χωροι ειναι φοβεροι... Καλε αυτο δεν ειναι σχολειο, πανεπιστημιο ειναι! Και αυτο με τους διαφορους χωρους που εχει αναλογα με τις δραστηριοτητες οπως και το οτι ειναι γραμμενος και ο τιτλος του καθε χωρου το βρισκω πολυ καλη ιδεα!! Μπραβο και σε σενα και σε οποιον συνεργαστηκες μαζι!

Κοριτσια ξεχασα να σας πω, το Σαββατο παμε Θεσσαλονικη και περιμενω πως και πως!! Επιτελους θα ξαναφορεσω το νυφικο μου, που μου ελειψε! χαχαχχα..Αληθεια ειστε στο φατσοβιβλιο να γινουμε κι εκει φιλεςςςςς?? :D Αν θελετε φυσικα!

Ειρηνη ελπιζω να εισαι καλυτερα και να μην εχεις πλεον συσπασεις!

Τζουλι ελπιζω να τις παρατησες τισ δουλειες γιατι αλλιως σε βλεπω να γεννας και το μωρο μετα σαν πρωτη λεξουλα να λεει "πα-κε-το"..χαχαχα!!

Φαιρι γεια σου κι εσενααααααα!!!

Nrv8p1.png

Καλησπερα κοριτσουδια!

Συνονοματη μπραβο για το γαμπριατικο!!!τωρα που το ειπες μαλλον θα πρεπει να αρχισω κ εγω να κοιταζω:rolleyes:

Τυχερουλα πας Ελλαδιτσα κ δη Σαλονικα σιτι!!!ζηλευω!!!εχω πει κ στο Δεσποινακι πως εχω ανεβει 2 φορες,φοιτητρια για συνεδρια κ εχω περασει απιστευτα...ειδικα στα μπουζουκια χιχιχιχιχι

Θα ερθει κ το μωρο,καλομελετα κ θα ερθει.πανω απ ολα δε θελει αγχος!θα με βαρεθεις να με διαβαζεις!!!παιζει πολυ σημαντικο ρολο το αγχος,να δεις θα ερθει

για πες μας για το νυφικο,πως ειναι???τι αξεσουαρ θα εχεις?κομμωση τι εχεις σκεφτει?προσκλητηρια?πωπω τι κουτσομπολα που ειμαι ε?

Σου στελνω πμ για στοιχεια τους φεις

Δεσποινακι δεν παρατηρησες το ονομα/μο του συζυγου μου????Δεν απεχουμε κ πολυ απ την ταινια :D

Λοιπον,ρωτησα ιερεα εδω κ μου ειπε πως δεν χρειαζεται να βαφτιστει ο αντρας μου χ ο.Η μαμα μου παλι που ρωτησε την ενορια της ειπε χρειαζεται.βεβαια δεν ξερω αν η μαμα μου τους τους διευκρινισε πως ειναι βαφτισμενος αλλα καθολικος.θα το ψαξω κ αλλο το θεμα

Οσο για τα γαμοβαφτισια,πρωτη φορα ακουω πως θα το σταματησουν,ελπιζω μονο να προλαβω!!οπως ειπε κ η συνονοματη κατριν απο κατω,καποιο ζευγαρι το οργανωσε.Σιγουρα θα μιλησω με την ενορια πρωτα να δω τι παιζει,μην τρεχω τελευταια ωρα.αυριο κ ολας!

να κατι τετοια με ξενερωνουν κ δε θελω να κανω τιποτα....

Δεσποινακι,δεν το βλεπεις για ορθοδοξο?θα ηθελες ή θα το αποφυγεις?

Κοριτσια αυριο εχουμε ραντεβου να δουμε εναν βρεφικο για τον χιονομπαλιτσα.Πφφφφ....θα σκασω!

τα αλλα κοριτσακια μας τι κανουν???

τι κάνουν οι νυφούλες; Ετοιμάζονται;

Κατερίνα δεν ήθελα να σε τρομάξω με το θέμα της γαμοβάπτισης. Και εγώ ξέρω που πολύ το κάνουν έτσι, μη σου πώ οι περισσότεροι. Τώρα, τι τον είχε πιάσει το παππά, όταν ήταν να παντρευτει η αδερφή μου πέρσι ποτέ δε καταλάβαμε. Βέβαια παντρεύτηκαν και σε χωριό, οπότε νομίζω οι παππάδες εκεί είναι πιο παράξενοι.

Πάντως άμα κοιτάξεις θα βρεις πολλα προσκλητήρια στο ιντερνετ για γαμο και βάπτιση μαζί, οπότε θα συνεχίζεται ακόμα.

Ο αντρούλης είναι καθολικος και όχι αγγλικανικός; Πέρα από τη βάπτιση, έχει κάνει και την πρώτη κοινωνια και την αποδοχή (έτσι δε λέγεται;) Νομίζω πώς απλώς χρειάζεται να έχει πάρει το χρήσμα στην καθολική εκκλησία, δε ξέρω σε πια τελετή το λαμβάνουν. Σίγουρα δε χρειάζεται να βαπτιστεί ορθόδοξος.

Σου έχω πει, εμείς είχαμε κάτι προβληματάκια αρχικά, γιατί ο καλός παππάς της ενορίας δεν έδινε το χαρτί αγαμιας, έλεγε πώς δεν επιτρέπεται! Πάλι καλα πήγε η μητέρα σου και στον άλλο παππά, και αυτός της το έδωσέ αμέσως και της είπε σε πιο ιερέα στη μητρόπολη να το πάει για επικύρωση που δε θα δημιουργούσε προβλήματα.

Αμά δεν είχατε το μικρό σας το μόνο άλλο που έπρεπε να εκανε ο άντρας σου είναι να δεχόταν τα παιδιά σας να βαπτιστούν ορθόδοξα. Που δε βλέπω να έχετε κανένα πρόβλημα σε αυτο.

Ο αντρούλης τι λέει για το όλο θέμα; Του αρέσει η ιδέα να παντρευτεί σε ορθόδοξη εκκλησία;

Κάτι μου θύμιζε το ονομα, πρέπει να στο έχουν πει και άλλοι!

Διαφημίσεις

Xixi

Να με πάλι! Είπα να μη το κάνω πολύ μεγάλο το μήνυμα. Θα πάω κατά ενότητες!

Έχω πει πώς δεν είμαι πολύ της εκκλησίας, αλλά το μυστήριο του ορθόδοξου γάμου μου αρέσει πάρα πολύ. Αυτά τα στέφανα τα έχω ακόμα αποθημενα. Εγώ δε θα έχω τα δικά μου να τα δείχνω στα εγγονάκια!

Πέρα από τα αστειάκια, η ανταλλαγή των στεφανιών, τα λόγια του μυστηρίου, ο χορός του Ησαϊα, τα βρίσκω πολύ συμβολικά, και καμιά φορά σκέφτομαι πως θα ήθελα να τα ζήσω, να κάνω και το χατήρι της μανούλας μου, αλλά είπαμε ένας γάμος μας είναι αρκετός.

Και το μονο άλλο που δε χάρηκα στο γάμο μου, ήταν που δεν είχα αυτή τη σχέση με κουμπάρους. Αλλη η σχέση του ζευγαριού με το κουμπάρο στον ορθόδοξο άλλη στο καθολικό. Η κολλητή μου ήταν μάρτυρας, που σήμαινε πως απλώς θα έβαζε την υπογραφή της. Η καημενούλα θα ήθελε πολύ να μου βαπτίσει και το πρώτο το παιδί, αλλά παιδάκι ακόμα δεν είδαμε! Βέβαια και να το βλέπαμε δε ξέρω αν γίνεται:(

Αλλά, ας τα αφήσουμε τα δικά μου, περασμένα ξεχασμένα πια, και να αρχίσετε να μου λέτε για τα σχέδια σας και τις ετοιμασίες σας.

Κατερινούλα, θα πάρεις καινούριο νυφικό ή αυτο που φορούσες στον πολιτικό;

Κατριν

Πολύ ωραίο το χρώμα ακούγεται, καλοκαιρινό, είμαι σίγουρη θα είναι ένας κούκλος, αν και όλα τα βλέμματα θα πέσουν στην καταπληκτική νυφούλα!

Αλήθεια, θα μας στείλεις φωτό από το νυφικό; Για το στολισμό τι λουλούδια σκέφτεστε;

Εμένα λίγο με είχε αγχώσει η μανούλα μου, που έλεγε πώς στην Ελλάδα προσπαθούν να ταιριάξουν τα χρώματα των λουλουδιών με το νυφικό και το στυλ του, με το χρώμα από τα προσκλητήρια και πάει λέγοντας!

Και εγώ στα τελειώματα είμαι, άντε να δούμε και εμείς τι θα πιάσουμε αυτό το μήνα. Αν, και για να πω την αμαρτία μου, άμα μπορούσα να διαλέξω, θα προτιμούσα ανοιξιάτικο μωράκι. Μη μου γεννηθεί το καημένο καταχείμωνο και κάνει μήνες να δει τον ήλιο! Βέβαια, δε νομίζω να είμαι σε θέση να έχω προτιμήσεις! Γερό να είναι, και ας έρθει και αύριο χιχιχιχιχι!

Αλήθεια, χώρος στο νυφικό θα υπάρχει για καμιά μελλοντική κοιλίτσα; δε λένε πώς συνήθως έρχεται όταν δε το θέλεις;

Αχ, θέλω και εγώ να έρθω Θεσσαλονική! Πόσο καιρό θα κάτσετε; Πού βγαίνετε συνήθώς; Εχεις πολλές παρέες ακόμα εκεί;

Σου στέλνω και εγώ πμ.

Κατερινούλα,

ξέχασα να σου ευχηθώ καλή τύχη για αύριο με το βρεφικό. Αμά του μαθαίνουν εκεί κινέζικα και ανώτερα μαθηματικά, εκεί να το γράψετε!:tongue:

Οι άλλες κοπέλες που χάθηκαν;

Τζούλη

Πώς πήγε ο γυρισμός στη πατρίδα;

Φαιρή, Ειρήνη τι κάνετε;

καλημερα κοριτσια! μετα απο καιρο ξαναμπαινω εδω.....

μετακομισαμε στο δυτικο λονδινο (απο πατρα) και ειμαστε εδω τα τελευταια 5 χρονια. Εχουμε ενα κοριτσακι 7 χρονων και ενα αγορακι 3 ετων. Δεν προλαβα να διαβασω ολα τα μηνυματα σας, αλλα ειναι καμια κοπελα "γειτονισσα"?

Αμπι καλως ηρθες κ παλι!!αντε να κ μια Λονδρεζα.Να σου ζησουν τα παιδακια σου!δυτικο λονδινο που?καλε που να μας διαβαζεις τωρα?ειμαστε κ πολυλογουδες,ασε θα στα πουμε εμεις.πως κ ηρθατε απο δω?εργαζεσαι?πες μας για σενα.

Κοριτσια πριν λιγο γυρισαμε απ τον βρεφικο κ τον γιατρο.Ο βρεφικος......εεεχ,τι να πω τωρα?το προσωπικο μου αρεσε πολυ,κανουν καλη δουλεια κ οργανωμενο,αλλα ρε κοριτσια σηκωσα πανω τα ματια μου κ ειδα στη γωνια ιστο απο αραχνη:shock: πιο περα σ αλλο δωματιο ειχαν χαρτινη μπαλα για το φως πανω στο ταβανι,η οποια απο μπεζ ειχε γινει μαυρη:rolleyes: 1λιρα εχει αυτο στα ικεα,δε μπορουν να το αλλαξουν?αυτα στις μεγαλυτερες ταξεις,στις μικροτερες δεν εμπαινες με παπουτσια μεσα,μια κ που τα μωρακια τα ειχαν κατω στη μοκετα.εχουν θεμα παντως με την καθαριοτητα

Η δυναμη στα μωρα ειναι ενας προς τρια κ στα μεγαλυτερα ενας προς 4.

Ο συγκεκριμενος βρεφικος ειναι σχετικα κοντα στο σπιτι μας,μαλλον θα αρχιζω να κοιταζω κοντα στη δουλεια μου

Στον γιατρο πηγαμε γιατι ο χιονομπαλιτσας εδω κ 3μερες εχει μια κοκκινιλα κατω απ τα λαιμουδακια που δεν εφυγε με κρεμουλα αν κ υποπτευομασταν τι ειναι,πηγαμε στο γιατρο να μας το κονφιρμαρει.Επειδη ειμαστε ολιγον τι στρουμπουλοι κ τρεχουν σαλακια λογω οδο/φυιας,τριβεται το δερματακι του κ εχει εχει ερεθιστει η περιοχη κ μας εγραψε αλλη κρεμουλα.

αυτα απο εμας σημερα κ συνεχιζω...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...