Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσιά!

Τι κανετε;

Κατερίνα, όλα καλά με τους γονείς σου; Ηρθαν στην ώρα τους; Τι καλούδια σας φέρανε; Ο μπαμπάς τρελάθηκε με το μικρό σας; Πολλές ερωτήσεις ε;

Ευχαριστω για τη συνταγη. Τελικά βαρέθηκα και έκανα ξανα τα κουκιες! Πολύ ωραία για μια ακόμα φορα!

Κατερίνα που λες για τη σχέση του άντρα μου με τους γονείς του, τη βρίσκω κάπως παράξενη. Η μητέρα του θα πάρει κάθε μέρα τηλέφωνο, θα είναι καταστροφή, αν δε μιλήσουνε, αλλά θα πουν μόνο τα τυπικα! Τι κανεις, πώς πέρασε η μέρα σου, πολύ επιφανειακές συζητήσεις. Με το πατέρα του θα μιλήσει μόνο για θέματα οικονομικά, τίποτα γραφειοκρατικά, και με τον αδερφό του μιλανε σπάνια. Δε ξέρει καλά καλά τι αρκιβώς κανει τώρα. Μου φαίνεται κάπως παράξενη η σχέση τους, γιατι η δικιά μου με τη μητέρα μου είναι αρκετά διαφορετική. Τι να πώ, ίσως να έπηρεάζει το ότι είναι αντράς, αλλά μου φαίνονται οι σχέσεις τους κάπως, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Φαιρη, εσύ είσαι τυχερή με τη πεθερούλα σου, αλλά γιατί έτσι οι πεθερές μεταξύ τους! Τι παράξενες που είναι όλες αυτές οι σχέσεις!

Πάλι καλά που μου θύμησες και τα παραδοσιακά φαγητά της Καθαράς Δευτέρας. Σήμερα έκανα φοκάξια, περνάει και για λαγάνα; Μου αρέσει ο χαλβάς, αλλά έχουμε τόσα γλυκά, θα τον κάνω κάπως καθυστερημένα, δε φαντάζομαι να πειράζει!

Αλήθεια κορίτσια, νηστεύετε; Τι σχέση έχετε με την εκκλησία;

Αντε καλή βδομάδα να έχουμε και καλή σαρακοστή!

Φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιρη, εσύ είσαι τυχερή με τη πεθερούλα σου, αλλά γιατί έτσι οι πεθερές μεταξύ τους! Τι παράξενες που είναι όλες αυτές οι σχέσεις!

Πάλι καλά που μου θύμησες και τα παραδοσιακά φαγητά της Καθαράς Δευτέρας. Σήμερα έκανα φοκάξια, περνάει και για λαγάνα; Μου αρέσει ο χαλβάς, αλλά έχουμε τόσα γλυκά, θα τον κάνω κάπως καθυστερημένα, δε φαντάζομαι να πειράζει!

Αλήθεια κορίτσια, νηστεύετε; Τι σχέση έχετε με την εκκλησία;

Αντε καλή βδομάδα να έχουμε και καλή σαρακοστή!

Φιλιά

ναι οι μανουλες μας τσακωθηκαν 2 βδομαδες πριν το γαμο μας :-D:-D η μανουλα μου φταιει βεβαια ας ειμαι δικαιη :mrgreen: δεν με ενδιαφερει ομως ας κανουν οτι θελουν...δεν μπορω να στεναχωριεμαι κ γι αυτο :roll:

εγω Δεσποινα μου με την εκκλησια δεν τα εχω καλα :mrgreen: θα παω στην Ανασταση κ τον επιταφιο αλλα γενικα δεν πηγαινω ...εδω ομως στα ξενα προσπαθω να κραταω τις παραδοσεις οσο μπορω κ θελω να τα μαθω κ στον μικρο μου...

νηστεια βεβαια δεν παιζει να κανω...ουτε καν Μεγαλη Βδομαδα :mrgreen:

καλα να περασετε σημερα κοριτσια!!!! εγω εχω πολλες ωρες μαθημα κ δε θα μπορεσω να μαζεψω κοσμο δυστυχως...αλλα επιφυλασσομαι για το Πασχα θα κανω ενα απο τα διασημα μου μαζεματα :mrgreen: μεχρι στιγμης νομιζω θα ειμαστε 15 ατομα κ περιμενω απαντησεις κ απο αλλους χεχε

Κορίτσια γειά σας!! Μένω κι εγώ Αγγλία (Μάντσεστερ συγκεκριμένα) με τον αρραβωνιαστικό μου και προσπαθουμε για μωρο αρκετο καιρο τωρα..Σας γραφω γιατι διαβασα σημερα αυτα που γραφετε και ιδιως αν κρινω απο αυτα που εγραφε η Δέσποινα ταυτιστικα πληρως. Ειναι σαν να τα εγραψα εγω. Και για τις παρεες και για την αγωνια του μωρου και για την ερημια που μενει και ζηλευει κοριτσια στο τρενο.. χιχιχι!!:P

Θελω λοιπον να σας ρωτησω, υπαρχει καθολου χωρος και για μενα να μπω στην παρεουλα σας??

Καλη σαρακοστη σε ολες!

Κατερινα

Nrv8p1.png

Καλησπερα στην ομορφη παρεα κ καλη σαρακοστη!

Κατερινα συνονοματη καλως ηρθες!Μονο χωρο εχουμε εδω στο καφε κ μακαρι να ερθουν κ αλλες κοπελες.

Ελλαδα απο που εισαι?εδω εργαζεσαι ή σπουδαζεις?ποσα χρονια εισαι εδω?εχεις ελληνες φιλους Μαντσεστερ?καλα,ανακριση πρωτου βαθμου,χεχεχεχεχ αν θες απαντας!

Κοριτσια χθες ηρθαν οι γονεις κ απεκτησα μπειμπι σιτερ τον μπαμπακα μου κ οικιακη βοηθο τη μαμα μου χαχαχαχαχα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Δεσποινακι κ τα μπισκοτακια καλα ειναι,μπορεις να τα παρεις κ στη δουλεια.αληθεια δε μας ειπες,βρηκες το γραφειο οπως το αφησες?θα τιμησεις τη μερα με νηστησιμα?

Αληθεια δεν ξερω γιατι ο αντρας σου εχει τοσο τυπικες σχεσεις με τον πατερα του.Φταιει εκεινος?δε θελει να δινει δικαιωματα?ειναι ο πεθερος διακριτικος ή δεν τον νοιαζει?ποιος ξερει?

Εμενα ο πεθερος μου εχει το αλλο,δεν τηλ ποτε.Καλα ο αντρας μου βεβαια λεει πως του τηλ στο κινητο,στη δουλεια αλλα για να τον δικαιολογησει αμα γκρινιαξω.Οταν θα μιλησουν δεν εχουν τα τυπικα αλλα ουτε κ βαθια,ζεστη σχεση.Θα μιλησουν για τη δουλεια,την υγεια,τα της οικογενειας,ποδοσφαιρο κλπ

Με τη μαμα του ειναι παρα πολυ δεμενοι κ εχουν μια υπεροχη σχεση.κ αν καμια φορα με νευριαζει,δεν τις το κραταω, γιατι ειναι καλη κ μας εχει σταθει.νιωθω κορη της.Η αδερφη της ειναι λιγο τσουχτρα αλλα τις τα χωνω εαν το παρακανει.

Ο αδερφος του περα βρεχει...θα αλληλο ανταλλαξουν μνμ στο κινητο οταν εχει μπαλα:roll: κ με τη συνυφαδα τα τυπικα.

Καλα κ ο αδερφος μου πολυ γαιδαρος.Θα τηλ μονο εαν θελει κατι,μου αρεσει που κανει κυρηγμα στον αντρα μου για το ποσο <δεμενοι>οικογενεια ειμαστε ενω ουτε μνμ δε στελνει να δει τι κανει το μωρο...τι να πεις.

λιγο πολυ η καθε οικογενεια εχει τα δικα της.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στις όμορφες!!!

Πώς μου είστε?? Κατερίνα μου ΜΙΑ ΧΑΡΑ, την καλύτερη δουλειά με τους γονείς, άλλωστε χαίρονται όταν μπορούν να βοηθήσουν, οπότε θα ξεκουραστείς (αν κι είμαι σίγουρη πως τους περιποιείσαι πολύ πολύ!!!). Πώς τα πήγαν παππούς κι εγγονός? Πήγατε βολτούλα σήμερα? Πάντως τί ώραίος καιρός, από την Παρασκευή λιακάδα :-) Το έχω καταευχαριστηθεί!

Δεσποινάκι μου γλυκό μια χαρά η συνάντηση με τον supervisor, βρε τίποτα δεν είπα για σένα, μην με μαλώνεις :tongue::tongue::tongue:!!! Είχα μαζέψει κάποιες απορίες οπότε δεν φάνηκε ότι τεμπέλιασα τόσο πολύ μέσα στην εβδομάδα :-(

Νεραιδομανούλα, αν είναι μόνο 4 μήνες που δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα μια χαρά είναι!!Κι αν λες ότι στους 9 μήνες κάθονται και μοναχούλια τους, να μην το ξεγράψω από τώρα το διδακτορικό (γιατί έτοιμη είμαι).

Στελλινούλα μας πού χάθηκες? Όλα καλά κοριτσάκι?

Κατρίν, καλώς μας ήρθες! Εννοείται πως υπάρχει όσος χώρος θέλεις!!!ΑΝ θέλεις απάντησε στις ερωτήσεις της Κατερίνας να σε γνωρίσουμε και καλύτερα! Με την σειρά μου να σου ευχηθώ σύντομα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα!!!!!(Μαζί με το Δεσποινάκι μας να πηγαίνετε και παρεούλα)

Εμείς είμαστε σε φάση πακεταρίσματος γιατί την Κυριακή πάμε Ελλαδίτσα, οπότε αν ψιλοεξαφανίζομαι θα είναι για αυτό...αχ από την μία χαίρομαι που θα πάμε αλλά από την άλλη καλά είναι κι εδώ που έχουμε την ησυχία μας κι είμαστε οι δυο μας (δεν ξέρω τί θέλω ε????).

Φιλιά σε όλες!

6237481d19.png

Α!!!Δεσποινακι ξεχασα να σου απαντησω.

Μου εφεραν χαλβαδακι κ ελιτσες.Του αντρου μου ενα πουκαμισο κ ενα ρολοι (ο μπαμπας μου απ το ταξιδι του) κ δωρα για τα πεθερικα

Αυριο θα παμε να παρουμε κουνια για τον χιονομπαλιτσα (δωρακι απ τον παππου)

Αν κ πιστευω πολυ κ νηστευω οποτε το νιωθω,με την εκκλησια δεν τα παω καλα,κυριως με καποιους εκπροσωπους της.

Ασχετο,ποτε θα κανεις τις εξετασεις σου,να ευχηθω καλη καλη επιτυχια,που την εχεις αλλωστε δεν χρειαζεσαι.

Εμείς είμαστε σε φάση πακεταρίσματος γιατί την Κυριακή πάμε Ελλαδίτσα, οπότε αν ψιλοεξαφανίζομαι θα είναι για αυτό...αχ από την μία χαίρομαι που θα πάμε αλλά από την άλλη καλά είναι κι εδώ που έχουμε την ησυχία μας κι είμαστε οι δυο μας (δεν ξέρω τί θέλω ε????).

Φιλιά σε όλες!

Τζουυυυυ φευγεις κ ολας?τον Απριλιο νομιζα.....αχ τυχερουλα!!!!θα μας μιλας αραγε ή θα μας ξεχασεις? :(:(:(

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κάνετε;

Καλή Σαρακοστή!

Αχ, δε ντρέπομαι, δε νήστεψα, ούτε μια μέρα δεν άντεξα!

Μου είχε μείνει λίγο αρνάκι από χτες και το έφαγα για μεσημεριανο!

Βέβαια δεν είμαι και πολύ της θρησκείας, μάλλον προς τη πλευρά της αθεϊας θα το έλεγα. Από τότε που ήρθα στην Αγγλία και γνώρισα άτομα αλλόθρησκα, κάπως μπερδεύτηκα, και μετά απλώς έπαψα να ενδιαφέρομαι.

Μικρούλα όταν ήμουν πίστευα περισσότερο και μάλιστα νήστευα και όλη τη μεγάλη βδομάδα και παρασκευή και σάβατο και από λάδι. Τώρα, καμιά φορά λέω να νηστέψω, πιο πολύ για λόγους απότοξίνωσης και δε μπορώ με τίποτα. Πια οι αντοχές μου έχουν πέσει!

Δυστυχώς όχι μόνο δε θα το γιορτάσω σήμερα, αλλά και είμαι μοναχούλα στο σπίτι, ο αντρούλης θα βγεί για φαγητό με τα παιδιά της δουλειας!:(

Φαίρη

Δε πειράζει μου μαλώσαν οι μαμάδες. Ακόμα καλύτερα, δε θα χρειάζεται να τις καλείς ταυτόχρονα όταν πας Ελλάδα, και θα έχεις και το κεφαλάκι σου ήσυχο!

Μέσα στα 15 άτομα για το Πάσχα είμαστε και εμείς καλεσμένες;

Μη μου πεις πως θα σουβλίσεις αρνάκι;:D Μαγειρίτσα;

Στο μεταπτυχιακό όταν ήμουν είχα ακούσει για κάτι ιστορίες (δε ξέρω αν είναι αλήθεια) ότι φοιτητές κουβαλούσαν στις βαλίτσες τους ολόκληρα κοκορέτσια!

Για σας λες να έλεγαν;

Κατερίνα αχ τι ωραία!

Καλώς τους δέχτηκες, να ξεκουραστείς και εσύ λιγουλάκι!

Πόσο καιρό θα κάτσουν; Ηρθαν και έφεραν μαζί τους το καλό τον καιρό, γιατί λίγο που διάβασα, στην Ελλάδα ο καιρός πρέπει να είναι χάλια!

Φαντάζομαι θα τη χάρηκατε τη βόλτα σας σήμερα. Που τους πήγες; Του μπαμπά ήταν η πρώτη φορά στο Λονδίνο; Αντε, εύχομαι και κάποια στιγμή να μπορέσεις να κάνεις και εκείνη την έξοδο με τον αντρούλη που τόσο καιρό δε το πετύχατε.

Που λες για τη σχέση του άντρα μου με το πατέρα του, δε νομίζω να φταίει κάτι, απλώς νομίζω πως ο πεθερός είναι κάπως της πιο παλιάς γενιάς, ότι ο αντράς είναι αυτός που δουλεύει, θα φέρνει τα χρήματα στο σπίτι και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η μητέρα. Κάπως έτσι ήταν και ο πατέρας μου. Δε μπορώ να πω πως είχαμε πολλές στιγμές τρυφερότητας σα παιδιά μαζί του. Αλλά μου φαίνεται πως πριν 30 χρόνια, αυτό ήταν και το πιο συνηθισμένο. Πάλι καλά που άλλαξαν τα πράγματα, και τωρα πια βλεπεις τους μπαμπάδες να ασχολούνται με τα παιδάκια τους!

Τζούλη,

αχ πάλι καλά που πήγε καλά η συνάντηση και το σκεφτόμουν!

Φεύγεις κιόλας; Αχ πόσο ζηλεύω!

Μαζεύτηκαν πολλά τα πράγματα; Είπαμε μέχρι το Σεπτέμβρη θα μείνεις Ελλάδα; Εχετε το δικό σας σπιτάκι ή θα μένετε με τους γονείς;

Τι ωραία, φεύγεις τώρα κίντερ έκπληξή και όταν θα ξανάρθεις θα έχεις τη μικρούλα σου, να της δείξεις το καινούριο της σπιτάκι για τα επόμενα 3 και χρονάκια!

Εύχομαι να μη μας ξεχνάς και πού και πού να μας γράφεις τα νέα σου!

Κατρίν

Αν και σε άφησα τελευταία, δε ξε ξέχασα!

Καλως ήρθες στη παρέα μας! Αντε γιατί καμιά φορά στενοχωριόμουν, που ήμουν η μόνη στις προσπάθειες!

Φαντάζομαι λίγο πολύ μας έμαθες εμάς, για πες και τίποτα για σένα. Πώς είναι το Ματζεστέρ;

Βλέπω είστε και σε ετοιμασίες γάμου; Πώς πάνε; Αχ τι θυμηθηκα τώρα, πέρσι τέτοιο καιρό είχα τόσο άγχος με το γάμο! Ευχομαι εσείς να είστε πιο χαλαροι!

Αλήθεια, εδώ παντρεύεσαι ή Ελλάδα;

Οταν λες πολύ καιρό προσπαθείτε, πόσο πολύ δηλαδή;

Εκανες τίποτα εξετάσεις; Εγώ μόλις άρχισα τις δικές μου και μέσα στη βδομάδα περιμένω τα πρώτα αποτελέσματα!

Και πάλι καλώς ήρθες!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...