Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Δεσποινακι μου ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!

Χαιρομαι πολυ που περασες ομορφα!!!!Θα βαλεις καμια φωτο φεις να σε δουμε???Αληθεια για σκι πηγες ή για πεζοπορια χιχιχιχιχι.σε πειραζω!!!εφοσον δεν ενοχλουσες κανενα,γιατι να πειραζει που το πηγες αργα?

Πολυ Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!ολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις!Πιστευω πως απλα ετυχε,να πεσεις σε παρεα με ζευγαρια που κ εκεινοι βρισκονται στις προσπαθειες.

Να παω στην αλλη ακρη κ να σου πω,στη θεια του αντρα μου,της ειχαν αποκλεισει καθε πιθανοτητα να κανει παιδι εξαιτιας ενος προβληματος που ειχε κ ομως εμεινε εγκυος,μετα απο ενα χρονο νομιζω της διαγνωσης.Και σε ποσα ακομα ζευγαρια δεν εχει τυχει το ιδιο κ ομως τα καταφεραν?

Θα τα καταφερετε,ειμαι σιγουρη.ειναι θεμα χρονου!

Μη ξεχνας πως δεν ειναι μονο το να μεινεις εγκυος.Αναποφευκτα με μια εγκυμοσυνη ξεκινουν κ αλλα ερωτηματα.

Γι αυτο θα επιμενω παντα,μη μου αγχωνεσαι κ παρτο χαλαρα για να απολαυσεις την καθε στιγμη!

Ο χιονομπαλιτσας μεγαλωνει καθε μερα πιο πολυ.Λιγο ακομα κ δε θα χωραει στο καροτσακι του πια!χεχεχεχεχεχε.Οσο για τις ετοιμασιες,αστα.εχω σηκωσει ολο το σπιτι!!!Ο αντρας μου μου ειπε <εχεις βαλθει να εξαφανισεις το σπιτι με το καθαρισμα>.

Και με το μωρακι να διακοπτω συνεχως,φανταζεσαι!Σημερα 4 ωρες εκανα να παραγγειλω τα ψωνια γιατι μου κανε ναζακια.Πουθενα δε βρισκει ησυχια το πουλακι μου,χερια,καρεκλακι,ριλαξακι,κρεβατακι τιποτα.

Μαθηματα οδηγησης θα ξεκινησει την αλλη εβδομαδα κουκλιτσα μου, αλλα θα σου πω τη διαδικασια: ο αντρας μου εκλεισε 10 μαθηματα (μια ωρα το καθε μαθημα)εαν νιωθει ετοιμος,παει κ δινει θεωρια κ οδηγηση.εαν οχι τοτε κανει παραπανω μαθηματα.

Νομιζω πως εχουν τμηματα για ανανεωση,αλλα αν θες τη συμβουλη μου,ξεκινατο κ εσυ απο την αρχη να τελειωνεις,κλεισε 5 μαθηματα για παραδειγμα.Η καθε σχολη οδηγων δουλευει διαφορετικα,οποτε ψαξε στην περιοχη σου να δεις τι συστημα εχουν.

Την κρεμουλα για το προφιτερολ την εχεις ηδη,ειναι η κρεμ πατισσερι που σου ειχα στειλει για τα εκλερακια;)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζουλί μου

Τι κάνεις; Η κοιλίτσα πώς είναι; Η μικρούλα σε ζορίζει; Ενας μήνας και λιγότερο δε σου έμεινε μέχρι να γυρίσεις Ελλάδα; Τυχερούλα!

Δε φαντάζομαι να κουράζεσαι πολύ; Και, καλή η δουλειά και το διάβασμα, αλλά μη μου αγχώνεσαι και μη μου κουραζεσαι.

Και θα σε μαλώσω και εγώ. Οτι ενόχληση και να έχεις, όσο μικρή κι αν είναι να παίρνεις τη μαία και να την ενοχλείς. Γιατί αλλώστε πληρώνουμε τόσο για την υγεία! Βέβαια εύχομαι αχρειαστή να είναι!

Δεσποινάκι μου, ουουουουουουου!!! Καλώς μας ήρθες πάλι!!!!!!!!!

Ααααααχχχχχχ τί ωραίο το σκι!!!!!!Καλά μην φανταστείς, μια φορά έχω κάνει αλλά θυμάμαι πως μου είχε αρέσει πάρα πάρα πολύ!!!! Πολύ όμορφη αίσθηση! Γύρισες ξεκούραστη κι ανανεωμένη? Εκπέμπεις αέρα βουνού πλέον? Καλέ σιγά μην κάθεσαι να δίνεις λογαριασμό για την ταχύτητα. Ο καθένας κάνει ο,τι θέλει και το απολαμβάνει όπως θέλει, μπααααααααα!

Εγώ ακολουθώ τις συμβουλές σου κατά γράμμα, δεν αγχώνομαι και δεν κουράζομαι καθόλου, 2 εβδομάδες τώρα το έχω ρίξει εντελώς έξω, όλη μέρα χαζεύω και κοιμάμαι...Πφφφφφ, ελπίζω να ξυπνήσω και να ξαναστρωθώ σύντομα γιατί δεν με βλέπω καλά!!!Σε προειδοποιώ αν μου κάνει παράπονα αύριο ο supervisor θα του πω ότι φταίνε οι συμβουλές σου :tongue::tongue::tongue:

Κατα τα τ'αλλα σχετικά με τα της εγκυμοσύνης. Εγώ πριν μείνω έγκυος δεν έπαιρνα τίποτα ούτε πρόσεχα ιδιαίτερα, και μέχρι να δω το θετικό τεστ και junk food είχα φάει (που είχε πχ μέσα μαγιονέζα που δεν κάνει στην εγκυμοσύνη) και είχα καπνίσει κιόλας 2-3 τσιγαράκια :oops::oops: (μόνο αλκοόλ δεν έβαζα στο στόμα μου με τίποτα). Βέβαια μετά το θετικό τεστ τα έκοψα όλα μαχαίρι και σε όλη την εγκυμοσύνη προσέχω υπερβολικά πολύ!!Αλλά πριν ζούσα κανονικά την ζωή, νομίζω πως αν περιοριζόμουν ένα χρόνο προσπαθειών + 9 μήνες εγκυμοσύνης + όσο θηλάσω θα τρελαινόμουν!Βέβαια αυτό σίγουρα δεν είναι σωστή συμβουλή γιατί εχω διαβάσει ότι βοηθάει η σωστή διατροφή και η άσκηση και όλα αυτά...αλλά πάνω από όλα βοηθάει νομίζω το να μην αγχώνεσαι και το να είσαι και να νιώθεις καλά!!Το μπεμπάκι εφόσον δεν υπάρχει καποιο οργανικό πρόβλημα αργά ή γρήγορα θα έρθει, οπότε γιατί να μαυρίζεις το μυαλουδάκι και την ψυχούλα σου? Χαλάρωσε κι άσε την φύση να κάνει την δουλειά της :D Όσο για συμπτώματα, εγώ δεν είχα τίποτα απολύτως!Πριν το τεστ είχα ακριβώς τα ίδια που έχω πριν μου έρθει η περίοδος , επακριβώς όμως!Και μετά συνέχισα χωρίς ενοχλήσεις και συμπτώματα, μόνο μια κοιλιά που φουσκώνει έχω τίποτα άλλο χιχι!Ουφ, σε ζάλισα???? Πάντως μην σε παίρνει από κάτω, εντάξει κουκλίτσα μου????Υποσχέσου!

6237481d19.png

Όσο για το ότι θέλω να συμπεθεριαιάσουμε, με κατάλαβες ε???? :oops::oops: Αφού είναι κουκλάκι ο μικρός...θα σου στείλω κι εγώ (όταν με το καλό) φωτογραφίες της μικρής να δούμε αν εγκρίνεις να το κλείσουμε χαχα!

Τζουυυυυυυυυ ου ουουου χαχαχαχα,σιγουρα θα εγκρινω,με τετοια κουκλα μαμα!Αντε ενταξει.θα σας στειλω τα προξενια.δε χρειαζεται καν να γνωριστουν,στην εκκλησια κατευθειαν χιχιχιχιχι :D:D

Κορίτσακια,

Με έπιασε πάλι η φλυαρία ε;

Αν μου επιτρέπετε να σας ρωτήσω κατί; Την εγκυμοσύνη σας από ποια βδομάδα αρχίσατε να τη νοιώθετε; Ποια ήταν τα πρώτα σας συμπτώματα;

Ξέρω, ότι ούτε και αυτή τη φορά τα καταφέραμε, αλλά σα να αρχίζει να με πειράζει λιγουλάκι.

Όταν είσασταν στις προσπαθειές αλλάξατε καθόλου τη διατροφή σας; Ολα αυτά με τα βιολογικά προϊοντα και όλες τις τροφές που δε κάνει να τρών οι έγκυές τα τηρούσατε;

Προσωπικα δεν ειχα συμπτωματα.ουτε καν αυτα της περιοδου που παντοτε τα ειχα για 10 μερες πριν απ την περιοδο.Την 7η εβδομαδα νομιζω,κ αφου το ηξερα,ειχα πονακια χαμηλα μια στα δεξια μια στα αριστερα.

Την εγκυμοσυνη Δεσποινακι μου την ενιωσα οταν εκανα το τεστ,οταν εκανα το δευτερο τεστ για σιγουρια κ μετα η επιβεβαιωση απ το γιατρο.:eek:

Διατροφη πριν την εγκυμοσυνη,δεν εκανα κ καπνιζα.Ενα ποτηρι κρασι κανω 4 ωρες να το πιω κ αυτο μια φορα στο διμηνο.

Κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης προσεχα.Οπως ειπε κ η Τζου μαχαιρι ολα.Δεν ξερω τι λενε για τα βιολογικα,αλλα τις τροφες που δεν κανει να φαει η εγκυος,το τηρησα κατα γραμμα.

Κ παλι οπως ειπε η Τζου,μη μαυριζεις τη ψυχουλα σου κ χαλαρωσε οσο γινεται!Ειναι θεμα χρονου να μας γραψεις <Κοριτσια...ειναι θετικο!!!>

Θα ερθει,ειμαι σιγουρη,θα ερθει!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, παλι χαθηκα...

Το ΣΚ πηγαμε ενα ταξιδακι μεχρι το Αμστρενταμ, με το πλοιο ομως οχι αεροπλανο. Ομορφα ηταν αλλα εκανε κακο καιρο.

Η κοιλιτσα μεγαλωνει, κουραζομαι πολυ ευκολα...Ακομα δεν εχω φτιαξει την βαλιτσα για το νοσοκομειο, αυριο μπαινω στην 30 εβδομαδα. Εχω ακομα ψωνια να κανω, λιγα φορμακια, νυχτικιες για μενα, αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω.εχω να πλυνω και τα φορμακια του μικρου.δουλιτσες δουλιτσες δουλιτσες...Οσο για την δουλεια σε κανα δυο εβδομαδες λεω να σταματησω. Εσεις κοριτσια τι κανετε???τα νεα σας???

Πώς σου φαίνεται αλήθεια τώρα που έχεις το μπεμπέ? Μπορείς και συνεχίζεις κανονικά έρευνα και διάβασμα τώρα που έχει μεγαλώσει το μπογαλάκι? Το έχω άγχος για το αν θα καταφέρω να συνεχίσω με το διδακτορικό μου-γιατί ήδη έχω ξεφύγει εντελώς από άποψη συγκέντρωσης...πφφφφφφφφ!

πλεον ο μικρος καθεται μοναχουλης...μεχρι που ηταν 4 μηνων δεν μπορουσα να κανω πολλα...στο διδακτορικο δεν εχει μεινει πολυ...απλα διορθωνω κ παραδιδω...αλλα δουλευω κιολας κ μαλλον το Πασχα θα κανω τις διορθωσεις....εσυ σε τι σταδιο εισαι?

fairy τι κανεις?τι κανει το μπαουλοκασσελακι :tongue::tongue::P:p

μαλλον θα πρεπει να δωσω κ εγω προαγωγη στο χιονομπλιτσα,σε χιονοστοιβαδα!

ολα καλα...εδω παιζουμε στο δωμαζτιο του...

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε; Τι σχέδια έχετε για το σαβ-κο; Στο τρένο για το σπίτι καθόταν κοντά μου μια ελληνίδα και την άκουγα να κανονίζει έξοδο για το βράδυ με κάτι αλλές ελληνίδες. Αχ πόσο ζήλεψε, λίγο ακόμα και θα πήγαινα να τη παρακαλέσω να με παίξουνε και εμένα :? Αχ που κατάντησα. Γενικά δεν είμαι και το πιο κοινωνικό άτομο στο κόσμο, αλλά τη παρέα μου την είχα στην Ελλάδα, μέχρι να φύγω για αγγλία βγαίναμε δε βγαίναμε θα μιλούσα με τη κολλητή μου στο τηλέφωνο τουλάχιστον μια φορά τη μέρα, τι κουτσομπολιά, τι άσχετα, αχχχχ, από τις καλύτερες μου σχέσεις! Το ξέρω το λέω συχνά, αλλά αυτές οι κοριτσοπαρέες είναι που μου λείπουν τόσο μα τόσο πολύ!

Κοριτσιά σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια συμπαράστασής. Το ξέρω, σήμερα όλα γίνονται, αλλά καλό θα ήταν το μωράκι να ερχόταν από μόνο. Δεν είναι ότι είμαι κατά της εξωματικής (έξω από το χορό πολλά μπορείς να λες) αλλά όσο γίνεται θα ήθελα να το αποφύγω. Ούτε πολλές ορμόνες θα ήθελα να πάρω.

Γενικά, δε θα αγχωνόμουν τόσο πολύ αμά είχα και άλλα πράγματα να ασχολούμαι, αλλά δυστυχώς εδώ στην ερημιά που μένω, μόνο αυτό έχω να σκέφτομαι και να εύχομαι για το μέλλον! Αυτό και τα όνειρά μου να μετακομίσω σε μια πιο μεγάλη πόλη και ακόμα καλύτερα σε άλλη χώρα. Οπότε για την ώρα, μόνο το μωράκι είναι στο μυαλουδάκι μου!

Κατερινούλα

Πώς πήγε το καθαρισμά; Το εξαφάνισες το σπιτάκι σου ή όχι ακόμα;

Για το προφιτερόλ, θα ήθελα τη κρέμα σοκκολάτας, ξέρω μιά αλλά ποτέ δε τη κατάφερα, τα σου πάντα κατάφερναν να βγουν στην επιφάνεια, ήταν βλεπεις καλοί κολυμβητές!

Φωτό πολλές δε βγάλαμε, αλλά εύχομαι να μου στείλουν οι άλλοι τις φωτό τους, για να μπορέσετε να με θαυμάσετε!

Αλήθεια, δε θυμάμαι άμα σε ρώτησα ποτέ, τι σχέση έχει ο αντρούλης σου με τους γονείς σου; Μόνο τα βασικά ή καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα της γλώσσας; Δυστυχώς ο αντρούλης ο δικός μου δεν είναι πολύ της επικοινωνίας και κυρίως με τα πεθερικά, και δε νομίζω ποτέ οι γονείς μου να τον γνωρίσουν σε βάθος. Από την άλλη άσχετα με το τι λέει, θα ήθελε πολύ να βελτιώσω τις σχέσεις μου με τους γονείς του, να τους μιλάω και που και που στο τηλέφωνο.

Αντρες αχ, μπορείς να τους αλλάξεις;

Διαφημίσεις

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν; Οι εγκυούλες μας;

Ειρήνη αν θυμάμαι καλά αρχές Μαϊου δεν είναι να γεννήσεις, άντε θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις. Δε θέλω να γίνω κακιά, αλλά μάλον για τις πυτζαμούλες σου, καλύτερα να πάρεις κανένα νούμερο μεγαλύτερο, ποτέ δε ξέρεις πόσο θα μεγαλώσεις! Αλλά μην ανησυχείς μετά τη γέννα, κατευθείαν θα τη χάσεις τη μεγάλη τη κοιλίτσα. Αλήθεια, πότε είπαμε ότι έρχεται η μανούλα για συμπαράσταση;

Τζούλη σήμερα δεν είχες τη συνάντηση με το καθηγητη σου; Πώς πήγε; Σωστά κατηγόρησε με και εσύ που δε διαβάζεις πολύ!Παντά το καημένο το Δεσποινάκι τα πληρώνει όλα! χιχιχιχι!

Νεραϊδούλα τι κάνετε έσεις; Τι ωραία σχέδια έχετε για το σαβ'κο; Εύχομαι να βοηθήσει και ο καιρός; Θα γιορτάσετε και τη καθαρά Δευτέρα;

Στελλίτσα πώς είστε σήμερα εσείς;

Καλησπερα στην ομορφη παρεα!!!

κοριτσια τι κανετε?τι σχεδια για το υπολοιπο σαβ/κο σας?

Επιτελους τελειωσα!ολα ετοιμα για αυριο.χθες καθαριζα την αποθηκουλα,ημουν σκυμμενη πηγα να σηκωθω κ χτυπησα ολη τη μεση μου κατω απο το μποιλερ...ααααααουτς!ακομα ποναει λιγακι.τι ζωον θεε μου!

Δεσποινακι μου θα σου στειλω τη σος σε πμ.

Οσο για τη σχεση του αντρα μου με τους γονεις μου κ την υπολοιπη οικογενεια...Δεν εχουν τυπικες σχεσεις αλλα ουτε κ πολυ πολυ στενες.

βλεπεις ειναι κ η αποσταση που δε βοηθαει

Η γλωσσα ωστοσο δεν αποτελει εμποδιο για κανεναν.Κυριως για τη μητερα μου η οποια ειναι ποοοοοοολυ φλυαρη!δε τη σταματα τιποτα.

Κ ο αντρας μου το ιδιο,δεν εχει καποιο προβλημα.ειμαστε καπου στη μεση δηλαδη.

Αυτο που λες παντως,πως οι δικοι σου δε θα μαθουν τον αντρα σου σε βαθος,το νιωθω κ εγω για τον δικο μου.κ αυτο οχι μονο λογω αποστασεως,αλλα κ επειδη δεν ειναι ελληνας.Οχι με την κακη εννοια κ καλα οτι ειναι ανθρωπος αλλης κουλτουρας,μεγαλωσε διαφορετικα κλπ ασχετα αν η χημεια μας ως ζευγαρι μας ταιριαξε.δε ξερω αν με καταλαβαινεις...

εσενα η σχεση σου με τα πεθερικα πως ειναι?κοιτα δε μπορεις να κανεις κ παααρα πολλα στο να βελτιωσεις τη σχεση,περα απο ενα τηλεφωνο,τι αλλο?Εχουν ερθει ποτε να σας δουν?τους εχεις φιλοξενησει?

Να με πάλι;

Κοριτσάκια που χαθήκατε;

Αχ Κατερίνα, πώς είναι η μέση; εκανές καμιά μελανιά;

Ετοιμη για την υποδοχή των γονιών; Του έμαθες του μικρού σου να κάνει κολπάκια για να τους κλέψει τις καρδίες; Βέβαια τέτοιο όμορφο μωράκι, δε χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ!

Καταλαβαίνω τη σχέση που περιγράφεις. Και εμείς για την ώραι μακρυά και αγαπημένα. Πρέπει να προσπαθήσω μου φαίνεται λίγο περισσότερο, αλλά μου είναι κάπως δύσκολο για την ώρα. Αλλωστε ο πατέρας του μου φαίνεται αρκετά απόμακρος και καμιά φορά απόλυτος, νομίζω πως οι σχέσεις μας θα είναι πάντοτε τυπικές. Αλλά τον έχω δει στο γάμο μου τι χαρές έκανε στη μικρή μου ανηψούλα, άλλος άνθρωπος με τα μωράκια, οπότε όταν του χαρίσουμε το εγγονάκι μπορεί να αλλάξει! Τα μωρά το έχουν αυτό το καλό, να ξετρελαίνουν τους παππούδες τους!

Καλά να τους δεχτείς και καλά να περάσετε!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Φιλιά

Να σαι καλα Δεσποινακι μου σ ευχαριστω πολυ.σου εστειλα πμ.

ναι,ναι ολα ετοιμα πια!ηρθαν τα ψωνια,εφτιαξα κ γλυκακι (τιραμισου) το πρωι πριν παω αεροδρομιο θα ετοιμασω κ το μεσημεριανο κ ολα μια χαρα!

Σημερα εβγαλα γλωσσα στο μικρουλη μου κ μου ανταπεδωσε χαχαχαχαχα!ειχε πολυ γελιο!βγαζει κ αυτες τις γλυκες κραυγουλες,να τον φαω μου ρχετε χιχιχιχι

Δεσποινακι,για μενα,μια σχεση θελει 2.εαν τα πεθερικα σου δεν εχουν την καλη διαθεση ή δεν προσπαθουν κ εκεινοι απ τη μερια τους,τοτε δε νομιζω πως υπαρχουν ελπιδες βελτιωσης.Οχι οτι δεν τα πατε καλα,αλλα νομιζω αυτο που θες ειναι λιγο πιο ζεστη σχεση...?

Ο αντρας σου πως ειναι μαζι τους?με την πεθερα σου ειστε κοντα?

γεια σας κοριτσια...χαθηκα ολο το ΣΚ...βολταραμε με παρεες καναμε κ βολτα με το καραβακι εδω κατω κ ηταν πολυ ομορφα....βεβαια εβαλε πολυ κρυο :(

για τις σχεσεις με τα πεθερικα σας μην στεναχωριεστε....πρωτον οι ξενοι ειναι πιο κλειστοι απ οτι οι ελληνες....δηλαδη μπορει να ειναι ξετρελλαμενοι με εσενα αλλα να μη σου το δειχνουν...το μακρια κ αγαπημενοι παντως ειανι το καλυτερο...σας το λεω εγω που εχω μια μαμα κ μια πεθερα που δεν μιλιουντε μεταξυ τους χαχααχααχα

εγω βεβαια λαυτρευω τη πεθερα μου μην παρεξηγηθω,.,...δεν ειμαι πεθεροπληκτη :)

πολλα φιλια κ να εχετε ολες μια ομορφη εβδομαδα κ καλη καθαρα Δευτερα....ελπιζω να το τιμησετε με ταραμα, χαλβαδακο κ φασολια χεχε

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...