Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

κουνια μπορουν να μπουν απο τη στιγμη που στερεωνεται το κεφαλακι κ η πλατουλα

Οταν δηλαδη καθονται στο ποποτι τους?

Fairy σευχαριστω πολυ κ μπραβο που εισαι χαλαρη.εγω σε κατι τετοια ειμαι πολυ αγχωδης.:?:???:

απ οτι καταλαβα,μιση δουλεια την εκανες οσο ησουν κατω ουσιαστικα.Δε νομιζω να κατεβω πριν απο τη βαφτιση μας,οποτε οτι κανω θα γινει απο εδω.Ευτυχως εχω κοσμο που θα βοηθησει, σ αυτο βασιζομαι.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οταν δηλαδη καθονται στο ποποτι τους?

Fairy σευχαριστω πολυ κ μπραβο που εισαι χαλαρη.εγω σε κατι τετοια ειμαι πολυ αγχωδης.:?:???:

απ οτι καταλαβα,μιση δουλεια την εκανες οσο ησουν κατω ουσιαστικα.Δε νομιζω να κατεβω πριν απο τη βαφτιση μας,οποτε οτι κανω θα γινει απο εδω.Ευτυχως εχω κοσμο που θα βοηθησει, σ αυτο βασιζομαι.

η πλατουλα μπορει να εχει δυναμη κ πριν κατσουν κανονικα κ με λιγο στερεωμα να στεκεται ...αλλωστε πρεπει να τα βαζουμε να καθοντε για να γυμναζοντε,...επισης να το βαζεις κ μπρουμυτα να παιζει αρκετα για να γυμναζεται....θα το καταλαβεις ποτε θα αρχισει να στεκεται...δεν ειναι αναγκη να τον κανεις πολυ κουνια χεχε...απλα να κατσει να χαρει λιγακι :)

ναι εγω χαλαρωσα απο τη γεννα κ μετα...θελω το μικρο μου να μεγαλωσει ανετα κ χαλαρα, να μην φοβαται κ να μην κολωνει γενικοτερα :mrgreen: κ επειδη ειμαι κ μονη μου εδω χωρις βοηθεια επρεπε να τον ενταξω σε ολα απο τη πρωτη μερα...κ μιξερ μαζι κανουμε, κ σκουπα κ ολα :)

οσο για τη βαφτιση, νομιζω πως εξαρταται κ απο το ποσο πλουσια τη θες...εγω εκανα μια απλη κ λιτη βαφτιση Κυριακη μεσημερι κ ολα πολυ χαλαρα αλλα πανεμορφα γιατι ηταν εκει ολοι οι αγαπημενοι μας:-D

Κοριτσάκια τι κάνετε;

Γυρισά από τις διακοπές :( χτες αργά το βράδυ και απο σήμερα πάλι πίσω στη δουλίτσα!

Δε γράψατε και τόσα πολλά, και μπόρεσω γρήγορα να διαβάσω τα νέα σας, βέβαια επειδή ένα αλσχάιμερ το έχω, μάλλον μέχρι να τελειώσω τα κείμενά μου θα ξεχάσω πολλά!

Θα αρχίσω από τα δικά μου (όχι επειδή είμαι εγωίστρια! και εγωμανής:tongue:)

Η Ιταλία ήταν πολύ ωραία, και το χιονοδρομικό τεράστιο, πηγαίναμε για σκι κατά τις 9.30 και μέναμε εκεί μέχρι τις 4.30. Καλά μη φανταστείτε ότι κάναμε σκι όλη την ώρα, το περισσότερο καιρό πίναμε το καφεδάκι μας, τρώγαμε! Αχ, να με δείτε τι σκιερ! Καταπληκτική! Βέβαια, ήμουν η πιο αργή της παρέας. Αφού δε μου αρέσει η ταχύτητα, και είμαι και κάπως φοβιτσιάρα. Στενοχωριόμουν βέβαια λιγουλάκι που έπρεπε να δίνω εξηγήσεις γιατί δε μου αρέσει η ταχύτητα και προτιμούσα να πηγαίνω με το πάσο μου. Τόσο κακό είναι βρε κορίτσια;

Και μετά, το δείπνο στο ξενοδοχείο ήταν το ζενίθ της βραδυάς! Είχαμε όλη μας μια πείνα, όλα τα κατεβάζαμε!

Περάσαμε και μια βολτούλα από τη Ζυρίχη, πολύ όμορφη μου φάνηκε. Και ένα ζευγάρι γνωστών μας μενουν εκεί, και μας λέγανε για τη ζωή εκεί, και κάπως ζήλεψα. Στελλίτσα μήπως να αφήσεις την Αγγλία και να κοιτάξετε για Ζυρίχη; Η κοπέλα μου έλεγε πως μέσα σε ένα μήνα είχε βρει δουλειά!

Νομίζω πως άρεσε και στον αντρούλη μου, εύχομαι όταν θα αρχίσει να ψαχνει για καινούρια δουλειά, να κοιτάξει και το τι παίζει εκει!

Και σήμερα το πρωί πήγα στο νοσοκομείο για τις πρώτες εξετάσεις. Θα έχω τα αποτελέσματα σε καμιά βδομάδα και περιμένω πως και πως να έρθει η περίοδος να κάνω και τις υπόλοιπες και μετά βλέπουμε. Μια αγωνία την έχω, τι θα δείξουν άραγε; Οι φίλοι μας μας είπαν πως μετά από 2 και χρόνια προσπαθειών πάνε τον άλλο μήνα για την πρώτη τους σπερματένχυση.

Βρε κορίτσια, είμασταν 7 ζευγάρια εκεί, χωρίς να πουν πολλά, τους περισσότερους άλλωστε μόλις τους είχα γνωρίσει (όλοι ιταλοί) μας έδωσαν την εντύπωση ότι προσπαθούν αρκετό καιρό χωρίς επιτυχία. Απλώς έτυχε, ή τελικά η ιταλική δίαιτα δημιουργεί προβλήματα;:-( Μάλλον άσχετο!

Αχ κοριτσάκια, συγγνώμη άμα σας κούρασα με τα δικά μου.

Επειδή μαζευτήκατε αρκετές ;) θα προσπαθήσω να σας πιάσω με σειρά γνωριμίας!

Kατερινούλα τι κάνεις; Ο χιονομπαλίτσας μεγαλώνει;

Τι ωραία νέα είναι αυτά; Καλώς να τους δεχτείς τους γονείς σου. Φαντάζομαι θα έχεις ξεσηκωθεί και ο μικρός κάτι θα καταλαβαίνει, αφού η μανούλα είναι πολύ χαρούμενη. Και τι χαρές θα κάνει, όταν θα έχει τόσες αγκαλιές να διαλέξει! Πόσο καιρό θα κάτσουν; Φαντάζομαι θα μείνετε Λονδίνο; Τι καλό θα τους ετοιμάσεις;

Πώς του φάνηκαν του αντρούλη σου τα μαθήματα οδήγησης; Αν δε βαριέσαι δε μου γράφεις τίποτα περισσότερες πληροφορίες; Πόσα μαθήματα πρέπει να κάνει, πρέπει να περάσει εξετάσεις πρώτα πριν αρχίσει να οδηγάει; Είχα αναφέρει παλιά ότι ενώ έχω το δίπλωμα καμιά δεκαριά χρόνια, δε ξέρω να οδηγάω και πρέπει να αρχίσω και εγώ μαθήματα!

Και αν δε βαριέσαι, θα μου στείλεις συνταγή για κρέμα προφιτερόλ; Θα ήθελα να φτιάξω το σαβ-κο!

Φιλιά

Τζουλί μου

Τι κάνεις; Η κοιλίτσα πώς είναι; Η μικρούλα σε ζορίζει; Ενας μήνας και λιγότερο δε σου έμεινε μέχρι να γυρίσεις Ελλάδα; Τυχερούλα!

Δε φαντάζομαι να κουράζεσαι πολύ; Και, καλή η δουλειά και το διάβασμα, αλλά μη μου αγχώνεσαι και μη μου κουραζεσαι.

Και θα σε μαλώσω και εγώ. Οτι ενόχληση και να έχεις, όσο μικρή κι αν είναι να παίρνεις τη μαία και να την ενοχλείς. Γιατί αλλώστε πληρώνουμε τόσο για την υγεία! Βέβαια εύχομαι αχρειαστή να είναι!

Διαφημίσεις

Στελίτσα,

ο δικός σου ο μπόμπιρας τι κάνει;Του πέρασαν οι κολοικοί ή ακόμα το ταλαίπωρο παιδεύεται; Περαστικά σας για μια ακόμα φορά. Και μακάρι ο καιρός να φτιάξει γρηγορα και να αρχίσετε τις βολτούλες σας, έστω και στη τσιμεντούπολη. Μπορεί να μη χαρείτε τα πάρκα μας και το πράσινο που έχουμε εδώ, σύντομα πάντως θα χαίρεστε τον ήλιο, και είναι και αυτο πολύ σημαντικό!

Και τι ωραία που περιγράφεις τα κατορθώματα του μικρού μας. Βρε μπας και καταλαβαίνει το καημο σου να φύγεις και βιάζεται να μεγαλώσει για να μπορέσετε να την κάνετε; Και πάνω από όλα μη μου αγχώνεσαι. Αφού το θέλετε τόσο πολύ, θα τα καταφέρετε εδώ όταν με το καλό έρθετε. Δε λέω, καλό είναι να κοιτάτε και να το ψάχνετε, αλλά καμιά φορά πρέπει και να το αφήνετε λίγο στην τύχη!

Ειρήνη

Εσύ τι κάνεις; Από ότι θυμάμαι αρχές Μαΐου δεν είναι να γεννήσεις; Αρχίσατε τις ετοιμασίες σας; Η κοιλίτσα μόνο κοιλίτσα δεν είναι ε;:tongue:

Απο τη δουλειά πότε είπες πως σταματάς;

Στελλίτσα μήπως να αφήσεις την Αγγλία και να κοιτάξετε για Ζυρίχη; Η κοπέλα μου έλεγε πως μέσα σε ένα μήνα είχε βρει δουλειά!

Νομίζω πως άρεσε και στον αντρούλη μου, εύχομαι όταν θα αρχίσει να ψαχνει για καινούρια δουλειά, να κοιτάξει και το τι παίζει εκει!

εκει δεν πρέπει να γνωρίζεις Γαλλικά?

Στελίτσα,

ο δικός σου ο μπόμπιρας τι κάνει;Του πέρασαν οι κολοικοί ή ακόμα το ταλαίπωρο παιδεύεται; Περαστικά σας για μια ακόμα φορά. Και μακάρι ο καιρός να φτιάξει γρηγορα και να αρχίσετε τις βολτούλες σας, έστω και στη τσιμεντούπολη. Μπορεί να μη χαρείτε τα πάρκα μας και το πράσινο που έχουμε εδώ, σύντομα πάντως θα χαίρεστε τον ήλιο, και είναι και αυτο πολύ σημαντικό!

για μένα άλλα είναι σημαντικά για την ανατροφή του γιού μου!!! Δυστηχώς Δεσποινάκι μου!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Νεραϊδομανούλα τι κάνετε εσείς; Αρχίσατε να περπατάτε δειλά δειλά; Μπράβο στο παλικαράκι μας!

Αχ και τι ωραία που πρέπει να περάσατε την τσικνοπέμπτη. Μπήκατε για τα καλά στο πνεύμα των εορτών. Και τι ωραία και ήσυχα που περιγράφεις τις ετοιμασίες. Εδω εγώ αν είναι να φιλοξενήσω όχι πάρτι, αλλά κανένα ζευγάρι για φαγητό πρέπει να αρχίσω τις ετοιμασίες μια δυο μέρες πριν, και πάντα όλα μου πάν στραβα, και οι καλεσμένοι μου πρέπει να τρών τις αποτυχίες μου! Λες για αυτό να μη θέλουν να έρχονται για φαγητό δεύτερη φορά;:confused:

Γεια σου στελλιτσά;

Δε κοιμάστε εσείς;

Στη Ζυρίχη μιλάν γερμανικά (διάλεκτο), αλλά και με αγγλικά τα βγάζεις πέρα. Η κοπέλα που σου λέω είναι Ιταλίδα και στη δουλειά της μιλάει αγγλικά. Και για να είμαι ειλικρινής, δε τα μιλάει και τέλεια.

Και μας έλεγαν, ότι ο κατώτερος μισθός εκεί είναι σχετικά καλός, γιατί θέλουν ακόμα και οι φτωχοί (που λέει ο λόγος) να περνάν καλά! Πόσες φορές έχω ακούσει ότι έχουν πάει στην ελβετία πολλοί Ελληνές να εργαστούν ακόμα και για σερβοτόροι και για καθαριτσές'ιστριές, και να περνάν καλά και να πηγαίνουν διακοπές στην Ελλάδα με την άνεσή τους;

Βέβαια το κακό είναι πως επειδή είναι έξω από την Ευρωπαϊκή ενωση, σου επιτρέπουν να μείνεις εκεί χωρίς δουλειά μόνο για τρεις μήνες και το να βρεις σπίτι είναι πολύ δύσκολο!

Ασχετο, αλλά τι γλώσσες μιλάς;Οπου και να πας, οι ξένες γλώσσες εκτιμουνται. Μπορείς να πάρεις κανένα βιβλίο εκμάθησης και να προσπαθήσεις από μόνη σου να μαθεις. Εύκολο βέβαια να το λες, δύσκολο να το κάνεις (απο προσωπική εμπειρία), αλλά όπως έχουμε αναφέρει και πριν, στο εξωτερικό δε νομίζω να ενδιαφέρονται για τα πτυχία, αλλά για το τι μπορείς να κάνεις και τι γνώσεις έχεις!

Διαφημίσεις

Κορίτσακια,

Με έπιασε πάλι η φλυαρία ε;

Αν μου επιτρέπετε να σας ρωτήσω κατί; Την εγκυμοσύνη σας από ποια βδομάδα αρχίσατε να τη νοιώθετε; Ποια ήταν τα πρώτα σας συμπτώματα;

Ξέρω, ότι ούτε και αυτή τη φορά τα καταφέραμε, αλλά σα να αρχίζει να με πειράζει λιγουλάκι.

Όταν είσασταν στις προσπαθειές αλλάξατε καθόλου τη διατροφή σας; Ολα αυτά με τα βιολογικά προϊοντα και όλες τις τροφές που δε κάνει να τρών οι έγκυές τα τηρούσατε;

Δεσποινακι καλωσορισες :) μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφεις, με κανεις κ γελαω (με την καλη εννοια)

δεν θελω να μου αχωνεσαι!!! θα ερθει το μωρακι....με οποιονδηποτε τροπο αλλα θα ερθει να εισαι σιγουρη. ζω εδω κ 4 χρονια τις προσπαθειες της κολλητης μου κ τωρα πανε για την 4η εξωσωματικη...σκεψη θετικη κ θα γινει :)

εγω ειχα συμπτωματα στην 7η βδομαδα...εκει αρχισα να μη μπορω να φαω κ με πηγε ετσι μεχρι την 12η...ξαφνικα ενα πρωι ειχαν φυγει ολα

μην πιανεσαι απο συμπτωματα :) αλλες γυναικες ετσι αλλες αλλιως...να εισαι σιγουρη ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

Να 'μαι κι εγώ!!!Και θα σας πιάσω κι εγώ μία μία κατά την τακτική της Δέσποινας, χιχι!

Κατερινάκι μου, τί υπέροχα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!Θα έρθουν οι γονείς σου και ο μπαμπάς σου θα δει και για πρώτη φορά τον εγγονό!!!!!Θα πέσει πολλή συγκίνηση μου φαίνεται! Είμαι σίγουρη πως έχεις ξεκινήσει προετοιμασίες για να τους περιποιηθείς! ΜΕ το καλό λοιπόν να τους δεχτείς και να περάσετε υπέροχα όλοι μαζί!!!!Πόσο θα κάτσουν αλήθεια??

Επίσης σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για όόόόόόόόλες τις πληροφορίες σχετικά με την μπουμπού! Με κατατόπισες πλήρως, νομίζω κι εγώ πως ποπουδάκι και πλατούλα χαιδεύω τώρα που το λες, χιχιχιχιχιχι!!!!

Όσο για το ότι θέλω να συμπεθεριαιάσουμε, με κατάλαβες ε???? :oops::oops: Αφού είναι κουκλάκι ο μικρός...θα σου στείλω κι εγώ (όταν με το καλό) φωτογραφίες της μικρής να δούμε αν εγκρίνεις να το κλείσουμε χαχα!

6237481d19.png

ναι καλε!!!! να βγαινεις!!!! ασε τα 40ντισματα κλπ :mrgreen: αυτα ειναι παλια εθιμα...χιχιχιχ.....αλλωστε στην Αγγλια δεν τα εχουν...δε ξερεις ποσο καλο που μου εκανε...ειχα παρει το καροτσι κ βγηκα βολτουλα...καφεδακι, θηλασα..αμε αμε....starbucks ειχαμε παει :mrgreen:

εγω εχω κ sling κ μει ται...τον φορτωνω κ παω...ειναι το μικρο μου μπογαλακι!!!! η μαλλον ετσι που μεγαλωσε τωρα μπαουλοκασελα αχαχαχαχχααααααχ

λοιπον η Τσικνοπεμπτη για μενα ειναι η πιο ευκολη γιορτη...απλα πετας κρεατα η στα καρβουνα η στο γκριλλ...εμεις τα βαλαμε γκριλλ....εκανα μπριζολες κ λουκανικα, ειχα τυροπιτακια, πατατες τηγανητες, τζατζικι, φρεσκο ζυμωτο ψωμακι, κρασια κ παγωτα....μασκαρευτηκα "η πλυμμενη" χαχαχα κ καλα οτι ειχα βγει απο το μπανιο, τον μικρο τον ντυσαμε γατο κ ο αντρας μου Χαιλαντερ ....φωτο βγαλαμε μονο οι μασκαρεμενοι, τους μη μασκαραμενους τους τιμωρησαμε κ δεντ ους βγαλαμε αχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχα μπαουλοκασέλα!!!!!Πολύ γέλασα!Άχου μωρέ το μπογαλάκι σου!!!!

Περιττό να σου πω πως σούπερ ακούγεται το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης! Μου μύρισε ψητό!! Αχ και λουκάνικο μου έχει κάτσει να φάω μέρες τώρα αλλά νομίζω δεν κάνει στην εγκυμοσύνη :( Και πατατούλες τηγανητές, μμμμμμμμμ!!!!!

Καλά κάνατε που δεν βγάλατε φωτογραφία τους μη μασκαρεμένους (αν κι εγώ σπάνια ντύνομαι να πω την αλήθεια μου!)

Πώς σου φαίνεται αλήθεια τώρα που έχεις το μπεμπέ? Μπορείς και συνεχίζεις κανονικά έρευνα και διάβασμα τώρα που έχει μεγαλώσει το μπογαλάκι? Το έχω άγχος για το αν θα καταφέρω να συνεχίσω με το διδακτορικό μου-γιατί ήδη έχω ξεφύγει εντελώς από άποψη συγκέντρωσης...πφφφφφφφφ!

6237481d19.png

σου εύχομαι καλη λευτεριά και σύντομα να κρατάς το δικό σου αγγελάκι αγκαλίτσα!!!!:D

Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ Στελλινούλα μου!!!!!!Να είσαι καλά!

Όσο για αυτό που λες, για το τί είναι σημαντικό για την ανατροφή του παιδιού σου, αυτό να ακολουθήσεις, και σίγουρα -μα σίγουρα- θα τα καταφέρετε αυτή τη φορά!!Δεν γίνεται να είστε συνέχεια άτυχοι (και πιθανοθεωρητικά να το πάρεις δηλαδή!). Μακάρι να είχα περισσότερες γνώσεις και να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο σχετικά με το πώς να οργανωθείτε...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...