Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Πω πω, τί βροχή είναι αυτη σήμερα???Κι είχα χαρεί που είδαμε λίγο ήλιο μέσα στην εβδομάδα , σκεφτόμουν πως έρχεται η Άνοιξη, αλλά πού!!!

Κατερίνα, εσείς βγαίνετε βόλτα με τον μικρό όταν βρέχει?

Κορίτσια χάθηκα αλλά ψιλοαγχώθηκα τις τελευταίες μέρες γιατί ένιωθα πολύ περίεργα...είχα κάτι σαν πόνο περιόδου να το πω, σαν πίεση χαμηλά να το πω, λίγο από όλα και νόμιζα πως κάτι δεν πάει καλά. Ευτυχώς υποχώρησε οπότε κάπως ηρέμησα. Δεν ήταν κάτι έντονο και για αυτό δεν πήρα τηλέφωνο γιατρούς κτλ αλλά κάπως με ανησυχούσε. Εν τω μεταξύ γίνομαι όλο και πιο τεράστια (η κοιλιά δηλαδή), πού θα φτασω? Το μωρό κουνιέται όλο και πιο πολύ, εντελώς εξωγηινάκι, χτυπάει σε 8 μεριές ταυτόχρονα και τεντώνει την κοιλιά μου προς τα έξω, ο άντρας μου έχει τρομάξει χαχαχαχαχαχαχα!

Σας ζάλισα ε???

Ειρήνη μου τέλεια που γύρισε το μπεμπέ με το κεφαλάκι κάτω, ελπίζω να μείνει εκεί και να μην αναποδογυρίσει πλεόν, για φυσιολογικό δεν πας?

fairymammy, πληροφορική??Τέλεια!!!!Είμαστε κοντά κοντά, εγω κάνω μαθηματικά!!!Πες μας πώς περάσατε Τσικνοπέμπτη τελικά? Τους έδωσες και κατάλαβαν τί θα πει "τσικνίζω"?Είναι πολύ όμορφο που κάνεις παρέα με τόσο πολύ και διαφορετικό κόσμο!

Στέλλα μου, να σκέφτεσαι θετικά κι αισιόδοξα!Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε αυτή τη φορά,εφόσον το θέλετε τόσο πολύ!!Και να το τολμήσετε γιατί νιώθω πως δεν αντέχεις καθόλου πια στην Ελλάδα. Διάβασα την ιστορία σου για την Ολλανδία, πραγματικά δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσετε τέτοια προβλήματα εδώ. Στο κάτω κάτω αυτή η άσχημη εμπειρία σίγουρα θα σας βοηθήσει στο μέλλον!Προς το παρόν δώσε ένα τεράστιο φιλάκι στον γιο σου και μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό!!

Κατερινάκι μου αγαπημένο, πες μου σχέδια για σκ! Είμαι σίγουρη πως κάτι σούπερ θα κανόνισες πάλι για τον χιονομπαλίτσα σου! Καλά, η μανούλα σου άψογη με τον νάνο, χιχιχιχι, γέλασα πολύ!Πάντως είναι αλήθεια αυτό που λες, κι ο πατέρας μου που δεν μιλάει ξένες γλώσσες μια χαρά συννενοείται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί!!

Το Δεσποινάκι τώρα θα είναι σε μια βουνοκορφή και θα απολαμβάνει μια καυτή σοκολάτα φορώντας το σκουφάκι με τα αυτάκια που πήρε!Αχ!

Σας χαιρετώ για την ώρα, καλό σαββατοκύριακο σε όλες σας!Ματς, μουτς!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τι κανετε?Καιρο εχω να ακουσω νεα σας.Ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα μωρουλινια ακομα καλυτερα!

Πως τα περασατε το σ/κο σας?εμεις χαλαρα κ ηρεμα

Κορίτσια χάθηκα αλλά ψιλοαγχώθηκα τις τελευταίες μέρες γιατί ένιωθα πολύ περίεργα...είχα κάτι σαν πόνο περιόδου να το πω, σαν πίεση χαμηλά να το πω, λίγο από όλα και νόμιζα πως κάτι δεν πάει καλά. Ευτυχώς υποχώρησε οπότε κάπως ηρέμησα. Δεν ήταν κάτι έντονο και για αυτό δεν πήρα τηλέφωνο γιατρούς κτλ αλλά κάπως με ανησυχούσε. Εν τω μεταξύ γίνομαι όλο και πιο τεράστια (η κοιλιά δηλαδή), πού θα φτασω? Το μωρό κουνιέται όλο και πιο πολύ, εντελώς εξωγηινάκι, χτυπάει σε 8 μεριές ταυτόχρονα και τεντώνει την κοιλιά μου προς τα έξω, ο άντρας μου έχει τρομάξει χαχαχαχαχαχαχα!

Σας ζάλισα ε???

Κατερινάκι μου αγαπημένο, πες μου σχέδια για σκ! Είμαι σίγουρη πως κάτι σούπερ θα κανόνισες πάλι για τον χιονομπαλίτσα σου! Καλά, η μανούλα σου άψογη με τον νάνο, χιχιχιχι, γέλασα πολύ!Πάντως είναι αλήθεια αυτό που λες, κι ο πατέρας μου που δεν μιλάει ξένες γλώσσες μια χαρά συννενοείται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί!!

Το Δεσποινάκι τώρα θα είναι σε μια βουνοκορφή και θα απολαμβάνει μια καυτή σοκολάτα φορώντας το σκουφάκι με τα αυτάκια που πήρε

Ναι παμε βολτα σχεδον καθε μερα ασχετα με το τι καιρο κανει.Καλα,οχι να ριχνει κ καρεκλες.

Ειχαμε κανονισει να παμε σινεμα χθες με το συζυγο,το μεσημερακι κ να μου κραταγε η πεθερα το παιδι.Αλλα τον πιασαν τα κοιλιακα του τον αντρα μου κ ετσι για αλλη μια φορα,αναβληθηκε η εξοδος!τι να πω?καθε φορα που θα κανονισουμε να βγουμε μονο οι 2 μας,ολο κατι γινεται!

Σημερα πηγαμε την καθιερωμενη βολτιτσα μας,τιποτε ιδιαιτερο.παλι χαλασε κ ο καιρος.

Τζουτζουουυυυυυυ θα σε μαλωσω!επρεπε να τηλ στη μαια σου!απο τις περιγραφες,μαλλον πηρε θεση η μικρουλα σου.Οτι κ αν ειναι,μικρο μεγαλο να της τηλ.Ελπιζω να ξεκουραζεσαι αρκετα τωρα που μεγαλωνει κ η κοιλιτσα!αληθεια βαζεις τιποτα για τις ραγαδες?

Αντε ενας μηνας ακομα,υπομονη κ καλα κουραγια κουκλιτσα μου!

Δεσποινακιιιιιιι.....εισαι διακοπες τωρα,δε σου μιλαω:mrgreen:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Καλησπέρα σας κοριτσια μου,

βρε κοπέλες μου να ρωτήσω κάτι? Είναι δυνατόν ένα νινάκι 40 ημερών να στέκετε στα πόδια του όρθιο και να μην τα λυγιζει καθολου σαν να θέλει να περπαήσει ένα πραγμα???

Επισης ρε κορίτσια προσπαθει να μιλησει νομίζω....αμα δειτε τι κάνει θα τρελαθείτε...

επίσης έχει γίνει "μαφία", κάνει ότι και καλά κλαίει (κλαψουριζει, γκρινιάζει, βγάζει παιχνιδιαρικες φωνούλες) και μετά αμα τον παίξεις λίγο όλα τέλεια δεν τρέχει τιποτα...μέχρι και προχθές γελούσε μόνο στον ύπνο του, τώρα καρφωνει καπου τις ματάρες του και χαζογελάει....είναι απιστευτος...

Αν τα κάνει 40 ημερών αυτα τι θα κάνει όταν είναι 6 μηνών??? Επισης γιατι γουρλώνει τόοοοσο πολύ τα μάτια του??? είναι δυνατον να έχει ξεκινησει να βλέπει απο τώρα?

εσεις ? καλά? τα ζουζουνια σας? τα νέα σας? Ο καιρός σας??? Εμεις εδώ έχουμε παγωνιά...

ΥΓ...Σαραντησαμε εχθές (πηραμε την ευχούλα)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Στελλα μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα!!!

Αγααααααααπη μου εσυ!Καλα,γατονι ο μικρος!μαφια ο δικος σου ε?ο δικος μου αστυνομια!με το ενα ματι ανοιχτο μη κ τον αφησω απ τα χερια!χαθηκα.

ολα αυτα που λες,ειναι αποδειξη αναπτυξης του εγκεφαλου (αντανακλαστικα)!μπραβο σου κ να συνεχιζεις να του δινεις ερεθισματα.το μωρο σου βλεπει οσο του χρειαζεται,μεχρι κ 20 εκ μακρια απ το μυτακι του,κοινως το προσωπο σου οταν το ταιζεις!!!

Με το μπανακι κ τις βολτες πως τα πατε?

Δε ξερω τι ευχονται στο σαραντησμο,οποτε απλα θα ευχηθω να σου ζησει κουκλα μου κ να το χαιρεσαι.

σου στελνω πμ

Στελλα μου τι υπεροχα νεα ειναι αυτα!!!

Αγααααααααπη μου εσυ!Καλα,γατονι ο μικρος!μαφια ο δικος σου ε?ο δικος μου αστυνομια!με το ενα ματι ανοιχτο μη κ τον αφησω απ τα χερια!χαθηκα.

ολα αυτα που λες,ειναι αποδειξη αναπτυξης του εγκεφαλου (αντανακλαστικα)!μπραβο σου κ να συνεχιζεις να του δινεις ερεθισματα.το μωρο σου βλεπει οσο του χρειαζεται,μεχρι κ 20 εκ μακρια απ το μυτακι του,κοινως το προσωπο σου οταν το ταιζεις!!!

Με το μπανακι κ τις βολτες πως τα πατε?

Δε ξερω τι ευχονται στο σαραντησμο,οποτε απλα θα ευχηθω να σου ζησει κουκλα μου κ να το χαιρεσαι.

σου στελνω πμ

Ααααα και μένα όταν τον έχω αγκαλιά κάνει ότι κοιμάτε αλλά με το ένα μάτι ανοιχτό...μην τυχόν και τον αφήσω κάτω...χαχα

Μπανάκι το κάνουμε και είναι ηρεμος με την προυποθεση να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ στεγνό το προσωπο του, έτσι και πέσει μια σταγόνα νεράκι σε όλο το πρόσωπο μετά γίνετε ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ.....οπότε εγώ με το πανάκι στο χέρι να σκουπίζω τυχόν ατυχηματα...:D

Βόλτες ακόμα καμία γιατι έξω έχει σουβλερό κρύο και εγώ δεν έχω αυτο το πλαστικό κάλλυμα που βάζουν πάνω στο καρότσι...

ευχομαι τα καλύτερα και για εσας!!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Γεα σας κοριτσια μου...χαθηκα αλλα επανηλθα :mrgreen:

fairy ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις βαφτισει το μπεμπε νινι.εγω θα το κανω φετος τον σεπτεμβρη κ ειμαι σε διαδικασια ερευνας,οποτε αν μπορουσες να μου δωσεις τα φωτα σου,θα με βοηθουσες πολυ.

Ναι το βαφτισαμε τα Χριστουγεννα που μας περασαν. Βαφτισαμε στην Ελλαδα ομως, εκει που παντρευτηκαμε. Οτι θες εδω ειμαι.

αυτες οι data entry/home typist που ειδα στο site , είναι απατεωνιά τύπου ελληνικού telemarketing επι ποσοστα των πωλήσεων (που σiχαινομαι απίστευτα) ή ειναι όντως φυσιολογική εργασία οπως γραφει?? Αμα είναι νορμαλ εργασία θα μπορούσα να την κάνω μέχρι να βάλω τον μπέμπη κάπου και να βγάζω και εγω κάποια χρηματα....

Δεν γνωρίζω ακόμα τις βρετανικές ψευτικες αγγελίες, ούτε τι στυλ εχουν, γιαυτο σε ρωτάω.....

!

οι περισσοτεροι που ερχοντε Αγγλια κ δε μιλανε καλα αγγλικα η δεν εχουν πτυχια κλπ δουλευουν data entry στο ταχυδρομειο. Δεν ειναι μουφες :mrgreen:

Γιατι μωρε ετσι η αγαπη μου.....τοσο πολυ?δεν ξερω αν υπαρχει στην ελλαδα,ειναι ενα φαρμακο ινφακολ.Η αληθεια ειναι πως δεν τα παω καλα με τα φαρμακα,αλλα απ το να ταλαιπωρειται ομως το δολιο,του το εδωσα καμια 2 φορες να ησυχαζει λιγακι.τι τραβανε τα δολια κ αυτα!κ οταν τελειωσουν οι κολικοι,αρχιζουν δοντια!

ειχαμε κ εμεις κολικους για καμια βδομαδα...εδωσα infacol κ τιποτα...ξαφνικα κοιταω το κουτακι απο πισω κ ειδα οοοολα οσα περιεχει μεσα,,,,κ αποφασισα να επιστρεψω στο απλο χαμομηλακι...εδινα 10μλ με το βραδυνο γαλα κ σε μια βδομαδα τελειωσαν οι κολικοι

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Πω πω, τί βροχή είναι αυτη σήμερα???Κι είχα χαρεί που είδαμε λίγο ήλιο μέσα στην εβδομάδα , σκεφτόμουν πως έρχεται η Άνοιξη, αλλά πού!!!

Σας ζάλισα ε???

fairymammy, πληροφορική??Τέλεια!!!!Είμαστε κοντά κοντά, εγω κάνω μαθηματικά!!!Πες μας πώς περάσατε Τσικνοπέμπτη τελικά? Τους έδωσες και κατάλαβαν τί θα πει "τσικνίζω"?Είναι πολύ όμορφο που κάνεις παρέα με τόσο πολύ και διαφορετικό κόσμο!

κοριτσακι να μη φοβασαι καθολου να βγαινεις οτι καιρο κ αν κανει...εγω βγηκα πρωτη φορα εξω με τον μικρο οταν ηταν 10 ημερων κ εβρεχε!!! κ στους -5 βολταραμε κ ολα τα κανουμε :) εμεις κανουμε κ πολυ babywearing βεβαια :rolleyes:

βρε κοπέλες μου να ρωτήσω κάτι? Είναι δυνατόν ένα νινάκι 40 ημερών να στέκετε στα πόδια του όρθιο και να μην τα λυγιζει καθολου σαν να θέλει να περπαήσει ένα πραγμα???

Επισης ρε κορίτσια προσπαθει να μιλησει νομίζω....αμα δειτε τι κάνει θα τρελαθείτε...

επίσης έχει γίνει "μαφία", κάνει ότι και καλά κλαίει (κλαψουριζει, γκρινιάζει, βγάζει παιχνιδιαρικες φωνούλες) και μετά αμα τον παίξεις λίγο όλα τέλεια δεν τρέχει τιποτα...μέχρι και προχθές γελούσε μόνο στον ύπνο του, τώρα καρφωνει καπου τις ματάρες του και χαζογελάει....είναι απιστευτος...

Αν τα κάνει 40 ημερών αυτα τι θα κάνει όταν είναι 6 μηνών??? Επισης γιατι γουρλώνει τόοοοσο πολύ τα μάτια του??? είναι δυνατον να έχει ξεκινησει να βλέπει απο τώρα?

εσεις ? καλά? τα ζουζουνια σας? τα νέα σας? Ο καιρός σας??? Εμεις εδώ έχουμε παγωνιά...

stellinula μου να σας ζησει!!!! παντα καλοτυχο κ γερο να ειναι

ναι ειναι δυνατον ολα αυτα που λες...κ εμενα ετσι ηταν..,.κ τωρα ειναι 9 μηνων κ πιανεται απο τοιχους, καρεκλες κλπ κ περπαταει κ παει περα περα ....:-D

Καλο μηνα κ καλη ανοιξη να εχουμε

Το πόσο συγκινήθηκα με τα κατορθώματα του μικρού σου δεν περιγράφεται κορίτσι μου...Να τον χαίρεστε κοριτσάκι μου, γερός και υγιής και καλότυχος!!!!!Τώρα που σαραντίσατε θα είστε συνέχεια βολτούλες? Σε λίγο καιρό εύχομαι να βολτάρετε στα βρετανικά παρκάκια, χιχιχιχι!

6237481d19.png

Κοριτσια τι κανετε?Καιρο εχω να ακουσω νεα σας.Ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα μωρουλινια ακομα καλυτερα!

Πως τα περασατε το σ/κο σας?εμεις χαλαρα κ ηρεμα

Ναι παμε βολτα σχεδον καθε μερα ασχετα με το τι καιρο κανει.Καλα,οχι να ριχνει κ καρεκλες.

Ειχαμε κανονισει να παμε σινεμα χθες με το συζυγο,το μεσημερακι κ να μου κραταγε η πεθερα το παιδι.Αλλα τον πιασαν τα κοιλιακα του τον αντρα μου κ ετσι για αλλη μια φορα,αναβληθηκε η εξοδος!τι να πω?καθε φορα που θα κανονισουμε να βγουμε μονο οι 2 μας,ολο κατι γινεται!

Σημερα πηγαμε την καθιερωμενη βολτιτσα μας,τιποτε ιδιαιτερο.παλι χαλασε κ ο καιρος.

Τζουτζουουυυυυυυ θα σε μαλωσω!επρεπε να τηλ στη μαια σου!απο τις περιγραφες,μαλλον πηρε θεση η μικρουλα σου.Οτι κ αν ειναι,μικρο μεγαλο να της τηλ.Ελπιζω να ξεκουραζεσαι αρκετα τωρα που μεγαλωνει κ η κοιλιτσα!αληθεια βαζεις τιποτα για τις ραγαδες?

Αντε ενας μηνας ακομα,υπομονη κ καλα κουραγια κουκλιτσα μου!

Δεσποινακιιιιιιι.....εισαι διακοπες τωρα,δε σου μιλαω:mrgreen:

Αχ περαστικά στον αντρα σου Κατερίνα μου!!!Μήπως δεν είναι έτοιμος ακόμα να αποχωριστεί τον γιο και το παίζει αρρωστούλης για να μην παραδεχτεί πόσο χαζομπαμπάκας είναι?Χιχιχι!

Έπρεπε λες να της τηλεφωνήσω? Έχεις δίκιο, δεν πρέπει να τα αφήνεις κάτι τέτοια, ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να σημαίνουν...απλώς δεν την νιώθω πολύ κοντά μου ούτε πολύ πρόθυμη να με βοηθήσει και δεν νιώθω άνετα. Πάντως αν ξανανιώσω οτιδήποτε περίεργο αποφάσισα κι εγώ ότι δεν θα το αφήσω έτσι!Λες όντως να πήρε θέση η μικρή? Πραγματικά δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω πώς έχει σταθεί στην κοιλιά μου.

Εσύ πότε άρχισες να καταλαβαίνεις την θέση του μικρού?

Λοιπόν, θυμάσαι για τον βρεφονηπιακό που έλεγες πως τους κάνουν γιογκα και μασάζ? Διάβασα πως το μασαζάκι είναι πάρα πολύ καλό και ευεργετικό για τα μωράκια, googlαρε το και θα βρεις πολλά και διάφορα.

Άσχετη ερώτηση : Κούνιες πότε αρχίζουν να πηγαίνουν τα παιδάκια?

Για τις ραγάδες βάζω μία κρεμούλα, προς το παρόν δεν έχω δει καμιά να εμφανίζεται (καλά μην φανταστείς ότι ψάχνομαι και πολύ- από την μισή κοιλιά και κάτω δεν βλέπω και πολλά λόγω των διαστάσεών της :tongue:)!

Φιλιά και σε εσένα και εννοείται στον χιονομπαλίτσα, που ελπίζω να μην τον έχεις τάξει πουθενά γιατί πολύ μας αρέσει (είναι κούκλαρος λέμε, φτου φτου φτου κουκλάκι μου!)

Υ.Γ. Το παραπάνω μήνυμα δεν έχει κανέναν ειρμό ή εμένα μου φαίνεται?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

fairymummy στις 10 μέρες και με βροχή ε??? Μια χαρά μου ακούγεται!!! Εγώ να τα ακούω! Κι εγώ το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα του babywearing, το πρώτο πράγμα που αγορασα να φανταστείς για το μωρό μου ήταν ένα ring sling :tongue::tongue:

Δεν μας είπες για την Τσικνοπέμπτη, πες καλέ στην εγκυούλα που έχει πάθει ψύχωση με τα φαγητά (με έχει πιάσει κάτι και θέλω να μαθαίνω τί έφαγαν η οικογένεια και φίλοι μου πρωί μεσημέρι βράδυ-μαζοχισμός μιλάμε, μετά μου τρέχουν τα σάλια γιατί εννοείται πως την βγάζω με τα πιο απλά και ηλίθια φαγητα!)

6237481d19.png

fairymummy στις 10 μέρες και με βροχή ε??? Μια χαρά μου ακούγεται!!! Εγώ να τα ακούω! Κι εγώ το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα του babywearing, το πρώτο πράγμα που αγορασα να φανταστείς για το μωρό μου ήταν ένα ring sling :tongue::tongue:

Δεν μας είπες για την Τσικνοπέμπτη, πες καλέ στην εγκυούλα που έχει πάθει ψύχωση με τα φαγητά (με έχει πιάσει κάτι και θέλω να μαθαίνω τί έφαγαν η οικογένεια και φίλοι μου πρωί μεσημέρι βράδυ-μαζοχισμός μιλάμε, μετά μου τρέχουν τα σάλια γιατί εννοείται πως την βγάζω με τα πιο απλά και ηλίθια φαγητα!)

ναι καλε!!!! να βγαινεις!!!! ασε τα 40ντισματα κλπ :mrgreen: αυτα ειναι παλια εθιμα...χιχιχιχ.....αλλωστε στην Αγγλια δεν τα εχουν...δε ξερεις ποσο καλο που μου εκανε...ειχα παρει το καροτσι κ βγηκα βολτουλα...καφεδακι, θηλασα..αμε αμε....starbucks ειχαμε παει :mrgreen:

εγω εχω κ sling κ μει ται...τον φορτωνω κ παω...ειναι το μικρο μου μπογαλακι!!!! η μαλλον ετσι που μεγαλωσε τωρα μπαουλοκασελα αχαχαχαχχααααααχ

λοιπον η Τσικνοπεμπτη για μενα ειναι η πιο ευκολη γιορτη...απλα πετας κρεατα η στα καρβουνα η στο γκριλλ...εμεις τα βαλαμε γκριλλ....εκανα μπριζολες κ λουκανικα, ειχα τυροπιτακια, πατατες τηγανητες, τζατζικι, φρεσκο ζυμωτο ψωμακι, κρασια κ παγωτα....μασκαρευτηκα "η πλυμμενη" χαχαχα κ καλα οτι ειχα βγει απο το μπανιο, τον μικρο τον ντυσαμε γατο κ ο αντρας μου Χαιλαντερ ....φωτο βγαλαμε μονο οι μασκαρεμενοι, τους μη μασκαραμενους τους τιμωρησαμε κ δεντ ους βγαλαμε αχαχαχαχαχα

σου εύχομαι καλη λευτεριά και σύντομα να κρατάς το δικό σου αγγελάκι αγκαλίτσα!!!!:D

uop51syge.png

Καλημερα κουκλιτσες!Τι κανετε?Ο χιονομπαλιτσας μολις κοιμηθηκε κ η μαμα την κοπανισε χεχεχεχεχεχεχε.

Λοιπον σημερα μονο ευχαριστα!Ο αντρας μυ επιτελους,ξεκινα μαθηματα οδηγησης!αντε,να μας παει καμια βολτα ολο στα ιδια κ στα ιδια γυρναμε.

Την Κυριακη ερχονται οι γονεοι!Οπως εχω ξαναπει,ο μπαμπας μου ειναι ναυτικος,πριν απο κανα μηνα γυρισε απ το ταξιδι του κ θα δει για πρωτη φορα το μωρο.Ειμαι σε ετοιμασιες τωρα,γενικης καθαριοτητας κ οργανωσης.

Στελλακι τι κανεις?ο κωνστανταν?κοιταξες το λινκ?πως σου φανηκε?στειλε νεα.

fairy,κ εμεις ελλαδα θα βαφτισουμε το μωρο,για αυτο κ σε ρωτησα την εμπειρια σου,πως τα οργανωσες εφοσον μενεις εδω,εκτος κ αν ησουν κατω.

Τζουτζουλιτσα κουκλιτσα!

Λυπαμαι πολυ που δεν νιωθεις τη μαια κοντα σου.Κριμα,γιατι οταν αποφασιζεις να κανεις ενα τετοιο επαγγελμα,οι σχεσεις εμπιστοσυνης που πρεπει να χτισεις με τον ασθενη,ή την εγκυο στην προκειμενη,ειναι πολυ σημαντικο κομματι.Μη μασας παντως,να της τηλ.

Λοιπον οσο για τα πονακια,ΒΛΑΚΕΙΕΣ σου ειπα γιατι τα μπερδεψα!

Μαλλον ηταν συσπασεις Braxton Hicks,τιποτε το ανησυχητικο,ειναι <προπονηση> της μητρας για το μεγαλο γεγονος.Συμβαινει εκει γυρω στην 35η με 37η εβδομαδα.δεν τις εχουν ή δεν τις αισθανονται ολες οι γυναικες το ιδιο.

Κοντα στις ιδιες μερες,το μωρο γυριζει,δηλαδη βαζει το κεφαλακι κατω,κ μετα γυρω στην 37η με 38η γινεται η εμπεδωση,δηλαδη το κεφαλακι βρισκεται ακομα πιο χαμηλα στην πυελο.Την εμπεδωση,τουλαχιστον προσωπικα,ουτε που την καταλαβα.Εκει τα μπερδεψα κ πεταξα την κοτσανα μου.

Ολα αυτα για τη θεση κ πιο μετα για την εμπεδωση,θα στα πει η μαια ή ο γιατρος με την ψηλαφηση που θα σου κανουν.

Λοιπον η μπεμπε ειναι με το κεφαλι κατω κ οταν χαιδευεις την κοιλιτσα,χαιδευεις πλατουλα κ κολαρακι χιχιχιχι τα πατουσακια ειναι κοντα στο στομαχι αλλα πεταγονται δεξια κ αριστερα,πανω κατω στα περιγραφω.

Κουνιες,φανταζομαι οταν θα αρχισουν να περπατανε σταθερα??δεν ξερω...

Ααααααα κ σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τον χιονομπαλιτσα μου!Θες να συμπεθεριασουμε βλεπω!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!κατι θα κανουμε;);):mrgreen:

Δεσποινακι......εισαι διακοπες ακομα,δε σου μιλαω!:P

fairy,κ εμεις ελλαδα θα βαφτισουμε το μωρο,για αυτο κ σε ρωτησα την εμπειρια σου,πως τα οργανωσες εφοσον μενεις εδω,εκτος κ αν ησουν κατω.

Κουνιες,φανταζομαι οταν θα αρχισουν να περπατανε σταθερα??δεν ξερω...

κουνια μπορουν να μπουν απο τη στιγμη που στερεωνεται το κεφαλακι κ η πλατουλα :wink:

λοιπον...για τη βαφτιση οι γονεις δενε χουν να κανουν πολλα...εμεις κλεισαμε εκκλησια τηλεφωνικα χιχιχι...εκλεισα εστιατοριο τον οκτωβρη που ειχα κατεβει για μια βδομαδα, μπομπο κ προσκλητηρια μου τα εκανε η φιλη μου (μπορω να σου δωσω περισσοτερες πληροφοριες αν 8ες) κ ολα τα αλλα ειναι του νονου...γενικα ειμαι χαλαρος ανθρωπος κ αφησα τον νονο να διαλεξει οτι ηθελε....ευτυχως συμφωνησαμε οτι δε θα επαιρνε κουστουμια κλπ, αλλα ομορφα ρουχακια να τα φορεσει κ να τα χαρει :)

οτι αλλο θες ειμαι στη διαθεση σου

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...