Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Είναι ο γιατρός της μητέρας μου και όταν είχαμε πάει μαζί για τεστ παπ πριν 5-6 χρόνια μου είχε πει το αμίμητο «η μητέρα σου φαίνεται να εχει πολύ καλύτερη εικόνα από εσένα σε ωοθηλακια, πως γίνεται ;!». Οπως καταλαβαίνεις έφαγε Χ.

Τί λες τώρα!!! Και ξέρω τουλάχιστον πέντε έξι κοπέλες που έμειναν σ αυτόν με την πρώτη εξωσωματικη έγκυες!  Κρίμα αν είπε κάτι τόσο άκομψο. Όπως και να έχει θα πας σε όποιον σου ταιριάξει γιατί δεν ψάχνουμε όλες τα ίδια πράγματα σε έναν γιατρό και μάλιστα εξωσωματικο.

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ax mou dineis kouragio giati eixa arxisei na aisthanomai pos oloi oi stathmoi ta idia dinoun. isos peuto kai se kakes periptoseis mias kai oute to Bradord oute kai edo pou eimai tora einai polu kales perioxes. thelo na ton valo ston paidiko tou Nosokomeiou pou dexete kai apo tou panepistimiou kai pistevo tha einai kalutera alla einai ligo akrivos. 1000£ gia osous einai tou panepistimiou kai 850£ gia to nosokomeio. an me theorisoun tou nosokomeiou einai kala alla kanonika anoiko sto university. exei kai waiting list. apo vdomada pou tha xekiniso tha pao na do kai na paro plirofories apo konta. na do ki to menu.

milisa me ton antra mou prin kai mou eipe pos o mikros de me anazitaei katholou kai exthes to bradu xupnise pali kai zitage gala alla se deuterolepta koimithike. apo ti mia xairomai pou den talaiporeite alla apo tin alli me peirazei pou de me anazitaei katholou

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτες ειναι οι τιμες δυστυχως, ο δικος μας ειναι 1200+ για κατω των δυο και 1030 για ανω των δυο.

Απ'ο,τι καταλαβα ο αντρας σου δε θα ξεκινησει δουλεια αμεσα; Οποτε εχεις χρονο να κανονισεις childcare, ετσι;

Εχω την εντυπωση οτι το ενα απ'τα δικα μου εχει γενεθλια μαζι με το δικο σου.. απ'τοτικερακι σου δηλαδη... 30/4 εισαστε;

Οι λόγοι που δεν σερβίρουν μοσχάρι είναι κυρίως θρησκευτικοί (δεν το τρώνε τα μουσουλμανάκια και το χαλάλ κοστίζει). Καλύτερα να μην τρώει μοσχάρι πάντως, προσωπικά θα ανησυχούσα για την ποιότητα, ειδικά σε μοσχάρι με πολλά νεύρα/ίνες/λίπος και στον κιμά για τον ίδιο λόγο. Γενικά μην περιμένεις καλή ποιότητα στο φαγητό, οι παιδικοί σταθμοί είναι ελεύθεροι να σερβίρουν ότι θέλουν, δεν ελέγχονται από το κράτος, συνεπώς και κονσερβούλες θα φάει και ζαμπόνια και φτηνοφαγητό (μακαρόνια, noodles, λουκάνικα κλπ). Αν βρεις σταθμό που δεν σερβίρει σούπες Heinz να το θεωρήσεις επιτυχία!!!! Κάνε μια έφοδο μια μέρα την ώρα που τρώνε τα παιδιά, don't take their word for it.

Έχουν γίνει κάποια ενδιαφέροντα reports σχετικά με το θέμα της σίτησης σε παιδικούς σταθμούς, ένα πολύ καλό που διάβασα πρόσφατα λέγεται Georgie Porgie (σαν το nursery rhyme), ψάξτο στο google αν σε ενδιαφέρει.

Εννοείται συμφωνώ για την λίστα αναμονής, ενδεχομένως τα συζητάμε όλα αυτά χωρίς τον ξενοδόχο. Σε μερικά nurseries οι μαμάδες μπαίνουν σε λίστα από τότε που είναι έγκυες, οπότε καταλαβαίνεις!!!! 1000 λίρες είναι πάρα πολύ καλή τιμή για κέντρο Λονδίνου (φτηνά θα έλεγα) αλλά τσέκαρε κατά πόσο θα είναι εφικτό να παίρνεις το παιδί μαζί σου στο τρένο κάθε πρωί. Αυτή την εποχή πολλά σχολεία έχουν spring break οπότε τα τρένα είναι άνετα γιατί πολλοί γονείς είναι σε άδεια. Να δεις σε 1-2 βδομάδες πώς θα είναι που θα έχουν επιστρέψει όλοι οι γονείς στις δουλειές τους και αν θα μπορείς να παίρνεις το παιδί μαζί σου σε ώρα αιχμής, εκτός φυσικά αν δουλεύεις flexi time οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Καλή εγκατάσταση!

milisa me ton antra mou prin kai mou eipe pos o mikros de me anazitaei katholou kai exthes to bradu xupnise pali kai zitage gala alla se deuterolepta koimithike. apo ti mia xairomai pou den talaiporeite alla apo tin alli me peirazei pou de me anazitaei katholou

Eίναι να αναρωτιέσαι αν ο παρατεταμένος θηλασμός εξυπηρετεί περισσότερο της ανάγκες των παιδιών ή των μαμάδων.... :rolleyes:

Να σου πω την αλήθεια, εγώ θα το θεωρούσα επιτυχία να μην με αναζητεί ο γιος μου σε αυτή την ηλικία. Περισσότερο θα με ανησυχούσε το αντίθετο, δηλαδή σχεδόν 2χρονο αγοράκι να ήταν κολλημένο πάνω μου!!!

nomiza oti to halal einai poio oikonomiko episeis ixera pos den trone pork (oi mousoulmnoi) den ixera kai gia mosxari.

tora sosto kai auto gia to an tha mporo na ton paro mazi mou alla apo to na ton steilo edo protimo konta mou na mporo na elegxo kai ligo kalutera.

ontos o antras mou exei flex orario pros to paron alla den tha einai kai monima edo. Apo Septemvri tha mazeutoume epitelous oloi mazi monima.

travel o mikros exei gennethlia 4 maiou

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Eίναι να αναρωτιέσαι αν ο παρατεταμένος θηλασμός εξυπηρετεί περισσότερο της ανάγκες των παιδιών ή των μαμάδων.... :rolleyes:

Να σου πω την αλήθεια, εγώ θα το θεωρούσα επιτυχία να μην με αναζητεί ο γιος μου σε αυτή την ηλικία. Περισσότερο θα με ανησυχούσε το αντίθετο, δηλαδή σχεδόν 2χρονο αγοράκι να ήταν κολλημένο πάνω μου!!!

den to katalava to sxolio gia na po tin alitheia alla theoro kalo pou de me anazitaei kai noiothei pliris. omos tha ithela na rotage kai ligaki pou einai i mama pote tha erthei kai tetoia. to idio isxuei kai gia ton andra mou, ti mana mou, tis aderfes mou. xairomai otan oloi einai autonomoi alla mou aresei na me anazitane.

uDLqp1.png

Νατασακι σου είχα πει κ πιο παλιά ότι υπάρχουν σταθμοί που σερβίρουν μοσχάρι, εμείς κ στους δυο που αλλάξαμε έτρωγε. Κονσέρβες δεν έχει φάει, αυτο που δεν δίνουν είναι ψάρια για τυχόν αλλερφιες, αλλα του δίνω εγω το Σκ

Θα συμφωνούσα κ εγω κ θα έλεγα να ψάξεις κ άλλο. Εμάς εδώ όλοι διαφημίζουν ποιος τους μαγειρεύει με local organic products

Θα σε αναζητήσει το μικρο, απλά ακόμα δεν έχει καταλάβει ;) τις τελευταίες τρεις βδομάδες κάθε απόγευμα είχα events . Τις πρώτες μέρες δεν τον ένοιαζε, μετα απο λίγο όμως με αναζητούσε σαν τρελός

Ιδιαιτερα αν εχεις δηλωσει ότι δεν θες να θηλασεις ΚΑΘΟΛΟΥ το παιδι σου γιατι δεν θες να εισαι καθηλωμενη με το στηθος εξω όλη την ωρα και το μωρό να κρατιετε πανω σε αυτο ε?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επίσης οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό όχι μοσχάρι....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

nomiza oti to halal einai poio oikonomiko episeis ixera pos den trone pork (oi mousoulmnoi) den ixera kai gia mosxari.

tora sosto kai auto gia to an tha mporo na ton paro mazi mou alla apo to na ton steilo edo protimo konta mou na mporo na elegxo kai ligo kalutera.

ontos o antras mou exei flex orario pros to paron alla den tha einai kai monima edo. Apo Septemvri tha mazeutoume epitelous oloi mazi monima.

travel o mikros exei gennethlia 4 maiou

Νατασσα το χαλαλ ειναι πιο οικονομικο στο Μπραντφορντ σιγουρα, και μαλιστα ειναι και πιο υγιεινο αφου αφαιρειται το αιμα. Σε αλλες πολεις που εχουν λιγοτερους μουσουλμανους το χαλαλ εχει λιγοτερη ζητηση και ειναι πιο ακριβο. Οι μουσουλμανοι δεν τρωνε κανενα ειδος κρεατος το ποιο δεν ειναι χαλαλ. Χοιρινο δεν τρωνε καθολου διοτι απαγορευεται, αλλα ουτε και μοσχαρι αν δεν ειναι χαλαλ ....

Για να ειναι χαλαλ το κρεας (δηλαδη επιτρεπομενο και οχι χαραμ=απαγορευμενο), πρεπει το ζωο να εχει σφαγιαστει απο μουσουλμανο χασαπη, να εχει στραγγιστει απο ολο το αιμα του, και επισης να πουν μια προσευχη πριν το σφαξιμο, νομιζω ειναι απλα μια φραση (ο Θεος ειναι μεγαλος). Αρα ενα παιδακι απο Πακισταν πχ στον παιδικο δε θα μπορουσε να φαει μοσχαρι απο μη μουσουλμανο χασαπη..

Eleni

bd5c7983f7.png

Ιδιαιτερα αν εχεις δηλωσει ότι δεν θες να θηλασεις ΚΑΘΟΛΟΥ το παιδι σου γιατι δεν θες να εισαι καθηλωμενη με το στηθος εξω όλη την ωρα και το μωρό να κρατιετε πανω σε αυτο ε?

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι να αναρωτιεσαι παντως ρε φιλε αν καποιες μητερες διαλεγουν να μη θηλάσουν γιατι ο θηλασμος δεν εξυπηρετει τις αναγκες τους :cool:

κ να αναρωτιουνται απο πανω για αλλες μαμαδες κ για τις επιλογες τους

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Σχετικά με τους παιδικούς....όταν γράφεις το παιδι σου σε ρωτάνε τις διαιτολόγιο έχει . Αν ένα παιδι έχει αλλεργίες δεν θα φάει ξηρούς καρπους πχ. Εάν ο παιδικός δεν έχει διατροφολογιο για τις κάθε ανάγκες δΕν ξέρω κατα πόσο είναι καλη επιλογή. Αλλα κ πάλι δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το κάθε μέρος...αν κ θα μου έκανε εντύπωση κάτι τέτοιο. Εδω υπάρχουν παιδιά vegetarians όπως κ οι γονείς τους κ ο παιδικός προσφέρει ανάλογο φαγητο....

στην τελικη δεν εχει σημασια ποια κ γιατι και για ποσο θηλαζει ή γιατι δε θηλαζει.

η καθε μια εχει κανει την επιλογη της η οποια θα πρεπει να ειναι σεβαστη κ οχι αντικειμενο ειρωνιας

σιγα μην κατσουμε να απολογηθουμε στον καθε ενα εδω μεσα

ελεος πια!

:cool:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Τωρα μολις θυμηθηκα οτι μοσχαρι δεν τρωνε οι Ινδοι! Μηπως ο σταθμος Νατασσα βρισκεται σε περιοχη οπου ζουν πολλοι Ινδοι?

Φερυ Τραζζζιιικκ που λενε!!!

Για το θηλασμο, δεν ξερω απο προσωπικης αποψεως μονο απο φιλες μου αλλα υποθετω οτι απο μια ηλικια και μετα δεν ωφελει σε κατι το παιδακι. Δηλαδη δε μπορω να φανταστω οτι διχρονο παιδακι που δεν ειναι πλεον μωρο εχει αναγκη το μητρικο γαλα! Μαλλον η μαμα εχει πιο πολυ αναγκη αυτη την επαφη και δεν θελει να την κοψει...

Νομιζω οτι ειναι ευκολο να καταδικαζουμε, αλλα πρεπει να βλεπουμε ολες τις πλευρες. Δηλαδη η κοληττη μου που θηλασε δυσκολευτηκε παρα πολυ να συνδυασει μωρο και δουλεια και στο δευτερο δεν ξερει αν θα μπορεσει να κανει το ιδιο....

Eleni

bd5c7983f7.png

Κανείς δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τίποτα! Μην κολλΑτε σε ανούσια πράγματα . Το τοπικ είναι ο παιδικός αυτη τη στιγμη κ αν ο μικρός έχει καταλάβει ότι η μαμα του έφυγε. Ο θηλασμος δεν είναι κάτι που χρειάζεται ανάλυση, όσες θέλαμε θηλασαμε κ δεν χρειάζεται να α βάλουμε το πως κ το γιατι- ο θηλασμος δεν έχω δει να συζητείται τόσο σε άλλο λαό εκτός απο τον δικό μας!!!! Για τον παιδικό έχετε κάποια συμβουλή να βοηθήσουμε την νατασα?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...