Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 3

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Oσο για τα Tax Credits τα οποια δεν ξερω αν ξερεις τι ειναι Μαιρηλυν, θα τα δικαιουστε εφοσον εχετε πολυ χαμηλο εισοδημα. Δεν ξερω ποσα χρηματα ειναι αλλα δινονται ουσιαστικα ως συμπληρωμα εισοδηματος κυριως σε οικογενειες οπου δουλευει μονο ο ενας γονιος. Γιαυτο και απο Tax Credits θα μετονομαστουν σε Universal Credits γιατι αφορουν ενα "συμπληρωμα" σε εισοδηματα τα οποια δεν μπορουν να υποστηριξουν οικογενεια ειδικοτερα οταν υπαρχουν παιδια. Ο αντρας μου δουλευει για το Προγραμμα της Κυβερνησης να βρει δουλειες σε ανεργους, και ετσι γνωριζει το συστημα απεξω.

ελενη πως ονομαζεται το πραγραμμα; Ευχαριστω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενη πως ονομαζεται το πραγραμμα; Ευχαριστω

Το Προγραμμα Τραβελμαμ το διαχειριζονται δυο εταιρειες εδω πανω. Η μια λεγεται Best και Ειφερι. Ειναι ενα πακετο το οποιο το "κερδισε" η μια εταιρια φετος, και αναλογα ποσα ατομα βαλει σε δουλεια , αν δηλαδη χτυπησει τα targets της, πληρωνεται κιολας.

Ο καθε εργαζομενος εχει ενα συγκεκριμενο στοχο, ο αντρας μου εχει ενα Χ αριθμο ατομων στον οποιο προσπαθει να βρει δουλεια. Συνεπως, ερχεται σε επαφη με εργοδοτες, εταιρειες, και ξερει απεξω ολο το συστημα με τα benefits αφου μ αυτα δουλευει με τους πελατες. Ελπιζω να σου ελυσα ολες τις αποριες και φυσικα μπορεις και εσυ να μου απαντησεις..η ερωτηση σου σε τι χρησιμευει? Γιατι θελεις να ξερεις που δουλευει ο αντρας μου?

Eleni

bd5c7983f7.png

Το Προγραμμα Τραβελμαμ το διαχειριζονται δυο εταιρειες εδω πανω. Η μια λεγεται Best και Ειφερι. Ειναι ενα πακετο το οποιο το "κερδισε" η μια εταιρια φετος, και αναλογα ποσα ατομα βαλει σε δουλεια , αν δηλαδη χτυπησει τα targets της, πληρωνεται κιολας.

Ο καθε εργαζομενος εχει ενα συγκεκριμενο στοχο, ο αντρας μου εχει ενα Χ αριθμο ατομων στον οποιο προσπαθει να βρει δουλεια. Συνεπως, ερχεται σε επαφη με εργοδοτες, εταιρειες, και ξερει απεξω ολο το συστημα με τα benefits αφου μ αυτα δουλευει με τους πελατες. Ελπιζω να σου ελυσα ολες τις αποριες και φυσικα μπορεις και εσυ να μου απαντησεις..η ερωτηση σου σε τι χρησιμευει? Γιατι θελεις να ξερεις που δουλευει ο αντρας μου?

οχι δε μ'ενδιαφερει καθολου που δουλευει ο αντρας σου, το ονομα του προγραμματος ρωτησα και οχι, δε μου ελυσες τις αποριες εφ'οσον δε μου απαντησες σ'αυτο. Η ερωτηση μου εχει να κανει με επαγγελματικο ενδιαφερον για ανεργους, αστεγους κλπ. Φανταστηκα οτι ισως μαθω κατι που δεν ξερω και μπορεσω να βοηθησω καποιον, γι'αυτο αλλωστε δεν ειμαστε (καποιοι απο εμας) εδω; Εσυ τι φανταστηκες οτι ηθελα να μαθω;;;;;;;;

Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό της αγοράς αλλά μπορώ να σας πω για το δικό μας bonus scheme. Ανακοινώνεται ετησίως ανάλογα με τα αποτελέσματα της εταιρείας (δηλαδή τον Απρίλιο) και συνδέεται με την αξιολόγηση μας. Το παίρνουν δηλαδή μόνο όσοι έχουν κάνει met objectives. Για τάξη μεγέθους να σας πω ότι πέρυσι ανακοινώθηκαν εξαιρετικά αποτελέσμστα και το bonus ήταν 8% επί του ετήσιου μισθού, μείον φυσικά τις κρατήσεις. Πρόπερσι που δεν ήταν τόσο καλά τα αποτελέσματα ήταν 5 %. Δεν αποτελεί συμβατική υποχρέωση το να μας το δίνουν, είναι στη διακριτική τους ευχέρεια, οπότε αν και ελπίζουμε σε αυτό δεν υπάρχει κάτι εγγράφως να το διασφαλίζει.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

οχι δε μ'ενδιαφερει καθολου που δουλευει ο αντρας σου, το ονομα του προγραμματος ρωτησα και οχι, δε μου ελυσες τις αποριες εφ'οσον δε μου απαντησες σ'αυτο. Η ερωτηση μου εχει να κανει με επαγγελματικο ενδιαφερον για ανεργους, αστεγους κλπ. Φανταστηκα οτι ισως μαθω κατι που δεν ξερω και μπορεσω να βοηθησω καποιον, γι'αυτο αλλωστε δεν ειμαστε (καποιοι απο εμας) εδω; Εσυ τι φανταστηκες οτι ηθελα να μαθω;;;;;;;;

Σου απαντησα , δινοντας σου τα ονοματα των εταιρειων που το διαχειριζονται. Αυτη ειναι η απαντηση..το προγραμμα δεν το λενε Μπαμπη για να σου δωσω απλα ενα..ονομα!

Αν εχεις καποιο επαγγελματικο ενδιαφερον για ανεργους και αστεγους φυσικα και μπορω να απαντησω,αλλα θα πρεπει να ρωτησεις κατι πολυ πιο συγκεκριμενο. Το να ξερεις ενα ονομα δε βοηθαει τους ανεργους... οπως ειπα αυτο ειναι η ειδικοτητα του συζυγου μου εδω και 6 χρονια. Εσυ τι επαγγελεσαι?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

εγω παλι θα πω οτι ολα αυτα θα αναγραφοντε σε ενα συμβολαιο που θα υπογραψεις

εκει που δουλευω εγω πχ δεν εχουμε μπονους κ φυσικα δεν εχουμε κ δωρα χριστουγεννων κ πασχα

η καθε δουλεια, το καθε συμβολαιο ειναι τοσο διαφορετικα!!!!!

τωρα για την συνταξη....οταν παιρνουμε το payslip κ σου λεει τοσα εχεις πληρωθει μεχρι τωρα. τοσα εχεις πληρωσει για την συνταξη κ τους φορους κ σου βγαζει ενα συνταξιμο ποσο, αυτο τι ειναι? παλι θα παρεις 400 λιρες???? κ τοσος κοσμος που δεν εχει επενδυσει σε σπιτια κλπ??? μου κανει εντυπωση να σου λενε στα ισα εσυ πληρωνε αλλα μονο 400 θα παρεις

κ τα unions που κανουν απεργιες κλπ αυτον τον καιρο επειδη κοβοντε οι συνταξεις?????

για εξηγηστε εσεις που δουλευετε σε αυτον τον φορεα

εγω παλι θα πω οτι ολα αυτα θα αναγραφοντε σε ενα συμβολαιο που θα υπογραψεις

εκει που δουλευω εγω πχ δεν εχουμε μπονους κ φυσικα δεν εχουμε κ δωρα χριστουγεννων κ πασχα

η καθε δουλεια, το καθε συμβολαιο ειναι τοσο διαφορετικα!!!!!

τωρα για την συνταξη....οταν παιρνουμε το payslip κ σου λεει τοσα εχεις πληρωθει μεχρι τωρα. τοσα εχεις πληρωσει για την συνταξη κ τους φορους κ σου βγαζει ενα συνταξιμο ποσο, αυτο τι ειναι? παλι θα παρεις 400 λιρες???? κ τοσος κοσμος που δεν εχει επενδυσει σε σπιτια κλπ??? μου κανει εντυπωση να σου λενε στα ισα εσυ πληρωνε αλλα μονο 400 θα παρεις

κ τα unions που κανουν απεργιες κλπ αυτον τον καιρο επειδη κοβοντε οι συνταξεις?????

για εξηγηστε εσεις που δουλευετε σε αυτον τον φορεα

Φερυ, το ποσο της συνταξης ειναι διαφορετικο απο τη φορολογια. Αν δεις τα N.I contributions ειναι σαφεστατα χαμηλοτερα απο το ποσο που δινεις σε φορο. Εμενα μου κρατουσαν πχ 40 λιρες την εβδομαδα. Αμα το βαλεις επι 4 ουτε 200 λιρες δεν κανει. Αν δεν κανω λαθος η συνταξη πρεπει να ειναι και πιο λιγη απο 400. Το οτι πληρωνεις, αυτο δεν αλλαζει, αλλα ολοι εχουν το ιδιο ποσο συνταξης δλδ δε θα παρεις εσυ παραπανω απο εναν οικοδομο πχ.

Τωρα, δε ξερω ποιος φορεας ειναι για Lecturers σου κρατανε πολυ παραπανω καθε μηνα, αλλα παιρνεις και καλυτερη συνταξη. Αυτο ομως ειναι ιδιωτικη συνταξη, δεν ειναι του δημοσιου.

Αν κοιταξεις το payslip θα δεις τα εχει αναλυτικα. Πχ εμενα μου κρατουσαν για Ν.Ι 40 λιρες, αλλα για Teachers Pension ξεχωριστα, νομιζω το διπλασιο.

Αν δεν εχεις δικο σου σπιτι ως συνταξιουχος παιρνεις επιδομα ενοικιου και τη συνταξη που προειπαμε.

Για τις απεργιες μιλανε για το Teachers Pension που χρηματοδοτειται σε ενα ποσοστο απο την Κυβερνηση και τωρα θελουν να τις μειωσουν αρκετα.

Eleni

bd5c7983f7.png

λοιπον νομιζω το καταλαβα :) κ μαλλον εσεις δεν εχετε καταλαβει αλλα δεν το λεω με σιγουρια.

παιρνεις το state pension το οποιο ειναι ενα στανταρντ ποσο κ μετα παιρνεις συν καποια ακομα χρηματα αναλογα με το που δουλευες κ σε ποια κλιμακα ησουν

περιπου οπως δουλευει το statutory maternity pay ;)

καλα 40 λιρες ΝΙ??????παααααρα πολυ λιγα

εμενα στο συνολο ΝΙ συνταξη κλπ ειναι το 1/3 του μισθου μου :(

Διαφημίσεις

λοιπον νομιζω το καταλαβα :) κ μαλλον εσεις δεν εχετε καταλαβει αλλα δεν το λεω με σιγουρια.

παιρνεις το state pension το οποιο ειναι ενα στανταρντ ποσο κ μετα παιρνεις συν καποια ακομα χρηματα αναλογα με το που δουλευες κ σε ποια κλιμακα ησουν

Φερυ δεν καταλαβες ;)

Παιρνεις το state pension οκ? Αυτο δεδομενο. Παιρνεις αυτο το τρελλο ποσο πχ των 300 λιρων ας πουμε.

Επιπλεον..και εντελως ξεχωριστα παιρνεις την ιδιωτικη σου συνταξη! Δεν παιρνεις παραπανω λεφτα αναλογα τι δουλεια εκανες οπως γινεται πχ Ελλαδα. Αν δεν εχεις μεριμνησει για ιδιωτικη συνταξη , δεν θα την παρεις δε πα να σουνα και ο Πρωθυπουργος που λεει ο λογος.

Αν εσενα ΝΙ και συνταξη ειναι το 1/3 τοτε πιθανολογω οτι δινεις για ιδιωτικη συνταξη και δεν το χεις προσεξει:D Καποιες εταιρειες σε βαζουν αυτοματα στο προγραμμα τους. Δε θελω να ρωτησω λεπτομερειες για το payslip σου εννοειται, απλα εσυ κοιτα και δες εκτος απο Tax kai NI Contributions εχει και καποια αλλη κρατηση? Το δικο μου πχ λεει Τeacher's Pension Scheme.

Eleni

bd5c7983f7.png

αχχχχχχχ.....

Η addittional state pension δεν ειναι παραπανω λεφτα αναλογα με το τι δουλεια εκανες.. ειναι ενα εξτρα εισοδημα αναλογα με το αν φροντιζες για καποιον αρρωστο, η' ατομο με ειδικες αναγκες....

Κανω κοπι πειστ απο το σαιτ που εδωσες

Who gets the additional State Pension?

You can build up additional State Pension if you are below State Pension age and you are:

• employed and earning over £5,304 (from any one job)
  • looking after children under 12 years old and claiming Child Benefit
  • caring for a sick or disabled person for more than 20 hours a week and claiming Carer's Credit
  • a registered foster carer and claiming Carer's Credit
  • receiving certain other benefits due to illness or disability

Eleni

bd5c7983f7.png

κ γω σε αυτο ειμαι για τους δασκαλους

γενικα μου τα λετε πολυ περιεργα χεχε

εχω συναδελφους που τωρα βγηκαν σε συνταξη κ ουτε σπιτια εχουν ουτε τιποτα...τεσπα...ας φτασουμε εκεινη την ηλικια κ βλεπουμε :)

παντως οι αποψεις διισταντε πολυκ δεν ξερω τι ακριβως καταλαβαινει η καθεμια απο εμας.

το σιγουρο παντως ειναι οτι η καθε δουλεια κ ο καθε εργοδοτης διαφερει απο τον αλλον

τεσπα....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...