Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 3

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Για man with a van, οι τιμές ξεκινάνε από 40 λίρες την ώρα. Αλλά φυσικά πληρώνεις και το κόστος της διαδρομής. Εννοείται ότι το πακετάρισμα θα το κάνετε εσείς και θα βοηθήσετε επίσης στο φόρτωμα-ξεφόρτωμα. Όπως και να 'χει, φαντάζομαι ότι 2-3 ώρες θα τις θες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως ξέρετε αν συμφέρει να φέρω τα έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές μου από την Ελλάδα ή να αγοράσω καινούργια από ΙΚΕΑ;

όλα τα έπιπλα και τα ηλεκτρικά μου είναι 15ετίας...:rolleyes:

Eγω θα σου ελεγα να παρεις καινουργια, οι τιμες των ηλεκτρικων ειναι πολυ καλες, και τα περισσοτερα βασικα πραγματα οπως τηλεοραση, ψυγειο, τα βρισκεις αρκετα οικονομικα. Εμεις προσφατα πηραμε πλυντηριο (περσι), καινουργιο, με £160 και ειναι πολυ καλο, ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Απο οτι ξερω ομως δεν κανουν ατοκες δοσεις και τετοια εδω, εμεις οτι εχουμε παρει το εχουμε πληρωσει there and then! Οποτε πρεπει να σκεφτεις ποσα μετρητα μπορεις να διαθεσεις.

Το σπιτι στην Ελλαδα ειναι δικο σας η' νοικιαζετε και θελετε να το αδειασετε?

Eleni

bd5c7983f7.png

Eγω θα σου ελεγα να παρεις καινουργια, οι τιμες των ηλεκτρικων ειναι πολυ καλες, και τα περισσοτερα βασικα πραγματα οπως τηλεοραση, ψυγειο, τα βρισκεις αρκετα οικονομικα. Εμεις προσφατα πηραμε πλυντηριο (περσι), καινουργιο, με £160 και ειναι πολυ καλο, ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Απο οτι ξερω ομως δεν κανουν ατοκες δοσεις και τετοια εδω, εμεις οτι εχουμε παρει το εχουμε πληρωσει there and then! Οποτε πρεπει να σκεφτεις ποσα μετρητα μπορεις να διαθεσεις.

Το σπιτι στην Ελλαδα ειναι δικο σας η' νοικιαζετε και θελετε να το αδειασετε?

Το νοικιάζουμε. Δεν έχουμε δικό μας. Και όλα τα πράγματά μας σε καλή κατάσταση και σκέφτομαι αν καταφέρω να τα πουλήσω πριν φύγω.

Με κάποια είμαι πολύ δεμένη συναισθηματικά αλλά είναι πολύ ογκώδη και φαντάζομαι ότι θα μου κοστίσουν πολύ να τα μεταφέρω...

Το νοικιάζουμε. Δεν έχουμε δικό μας. Και όλα τα πράγματά μας σε καλή κατάσταση και σκέφτομαι αν καταφέρω να τα πουλήσω πριν φύγω.

Με κάποια είμαι πολύ δεμένη συναισθηματικά αλλά είναι πολύ ογκώδη και φαντάζομαι ότι θα μου κοστίσουν πολύ να τα μεταφέρω...

H μια λυση θα ηταν να τα πουλησεις πριν φυγεις ωστε να εχεις μετρητα. Να μεταφερεις επιπλα δε συμφερει καθολλου, πραγματικα. Καλα για ηλεκτρικες συσκευες δεν το συζητω καν. Ειναι πεταμενα λεφτα. Πρει ομως να υπολογισεις ποσα θα χρειαστεις και εδω για ηλεκτρικες συσκευες και επιπλα γιατι θα τα παρεις ολα μαζι φανταζομαι. Δες εδω ενδεικτικα για τιμες

www.dixons.co.uk

www.commet.co.uk

H αλλη λυση ειναι να τα κρατησεις και να τα βαλεις σε καποια αποθηκη προς το παρον και αργοτερα αποφασιζεις. Αν καποια στιγμη θες να επιστρεψεις να υπαρχουν ακομα. Εκτος αυτου αν ειναι καλης ποιοτητας ειναι κριμα να τα δωσεις τωρα, κοψοχρονια. Δες τι σε συμφερει και αποφασισε...Που θα πατε Αγγλια?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Ψάχνουμε για δουλειά πρώτα για τον άντρα μου και μετά για εμένα....

Είμασταν ανάμεσα σε Σουηδία, Κύπρο και Αγγλία.

Τελικά αποφασίσαμε να πάμε Αγγλία. Όπου βρουμε δουλειά θα πάμε.

Ψάχνουμε παράλληλα μέσω γνωστών να φιλοξενήσουν τον άντρα μου τον πρώτο καιρό και μετά να πάω κι εγώ με τα παιδιά...

Μάλλον θα πουλήσω τα περισσότερα και κάποια θα τα κρατήσω όπως είπες.

Λογικά αυτοκίνητο δεν θα χρειαστούμε εκεί τον πρώτο καιρό αφού έχει μετρό, σωστά;

Πόσο έχουν τα μεταχειρισμένα; Σίγουρα δεν συμφέρει να φέρουμε εκεί το σαραβαλάκι μας, αλλά και λόγω ανάποδης οδήγησης φαντάζομαι...

Tο 2ο λίνκ που μου έδωσες γιατί βγάζει κάτι άσχετο;

Ψάχνουμε για δουλειά πρώτα για τον άντρα μου και μετά για εμένα....

Είμασταν ανάμεσα σε Σουηδία, Κύπρο και Αγγλία.

Τελικά αποφασίσαμε να πάμε Αγγλία. Όπου βρουμε δουλειά θα πάμε.

Ψάχνουμε παράλληλα μέσω γνωστών να φιλοξενήσουν τον άντρα μου τον πρώτο καιρό και μετά να πάω κι εγώ με τα παιδιά...

Μάλλον θα πουλήσω τα περισσότερα και κάποια θα τα κρατήσω όπως είπες.

Λογικά αυτοκίνητο δεν θα χρειαστούμε εκεί τον πρώτο καιρό αφού έχει μετρό, σωστά;

Πόσο έχουν τα μεταχειρισμένα; Σίγουρα δεν συμφέρει να φέρουμε εκεί το σαραβαλάκι μας, αλλά και λόγω ανάποδης οδήγησης φαντάζομαι...

Tο 2ο λίνκ που μου έδωσες γιατί βγάζει κάτι άσχετο;

Γιατι μαλλον εγραψα λαθος το λινκ :rolleyes:

Ψαξε στο Γουγκλ το μαγαζι, λεγεται Κομετ.

Που θα πατε στην Αγγλια? Μετρο εχει στο Λονδινο, οχι σε ολες τις πολεις..

Αλλου θα χρειαστειτε αυτοκινητο.

Ας ερθει πρωτα ο αντρας σου, να βρει δουλεια που να μπορει να καλυψει τις αναγκες μιας οικογενειας και τα αλλα βρισκονται...

Eleni

bd5c7983f7.png

Μαρυλίν εμεις είμαστε επαρχία και δεν χρειαζόμαστε ούτε πατίνι για πουθενά......Ειναι ΟΛΑ πολυ κοντά μας....

Η εργασία του άνδρα μου ειναι 5 χιλιομετρα απο το σπίτι και πάει με το τοπικο λεωφορείο σε 10 λεπτά....

Οπότε μπορεί να μην χρειαστείτε ούτε εσεις αυτοκινητο αν είσαστε εκτός Λονδίνου...Ανάλογα που θα βρεθει δουλειά και που θα βρείτε εσείς το σπίτι σας...

Όσο για τα πράγματα δες μήπως σε συμφέρει να πάρεις κοντέινερ 20 άρι και να μεταφέρεις ΟΛΟ το νοικοκυριό σου/σπιτικό σου με 2000-2500 ευρω περίπου...

Δεν νομίζω ΟΛΟ το νοικοκυριό σου/σπιτικό σου να σου στοιχίσει καινούργιο αν το πάρεις απο την αρχή εξολοκλήρου στην Αγγλία ΜΟΝΟ 2000-2500 ευρω κοινως ΜΟΝΟ 1660-2000 λίρες( μην τρελαθουμε). Δες αυτη την εναλλακτική, την έχουν κανει πολλοί.

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

για το αυτικινητο συμφωνω με τη στελλα, εμεις ο μονος λογος που δυσανασχετουμε χωρις αυτοκινητο ειναι οτι το σχολειο της μικρης ειναι 4χμ μακρυα, αλλα τη βολευουμε με ποδηλατα κυριως, με λεωφορεια και ενιωτε με ταξι, μεχρι να παμε πιο κοντα στο σχολειο.

Κατα τ'αλλα αν μενεις σχετικα κεντρικα στην πολη που εισαι δεν εχεις προβλημα και οι συγκοινωνιες ειναι συνηθως καλες αν εισαι λιγο πιο εξω.

Mερυλην, αν και εδω οδηγανε αναποδα, ισως ειναι μια καλη και οικονομικη λυση ειναι να φερεις το αμαξι. Ετσι θα μπορεις να μεταφερεις περισσοτερα πραγματα και θα σου βγει πιο φτηνο απο οτι να πληρωσεις 3 αεροπορικα..

Ο αντρας μου δουλευει εδω κοντα και σε 10 λεπτα ειναι εκει με το αμαξι εγω ομως δουλευω 23χλμ μακρια. Για να παω με λεωφορειο/α, πρεπει να ξυπναω απο τις 4.30 καθε πρωι. Οποτε με πηγαινει ο αντρας μου..αν δεν ειχαμε το αμαξι δε θα ηταν δυνατο να πηγαινοερχομαι!

Η' το σουπερ μαρκετ θα ηταν δυσκολο, θα επρεπε να φορτωνουμε τα ψωνια σε ταξι, και σαφως δεν ειναι οικονομικο. Μπορεις βεβαια και με λεωφορεια να κινηθεις αλλα ειναι πολυ ακριβα, ειναι οικονομικοτερο ενα αυτοκινητο. Δηλαδη για να πατε καπου 3 ατομα εδω με το λεωφορειο και να επιστρεψετε θα δωσεις £4,40χ 3=13,20. Σιγουρα το αμαξι θα στοιχισει λιγοτερο! Συν το οτι δε θα ταλαιπωρηθεις να περιμενεις, δε θα βραχεις αν βρεχει κλπ...

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

εδω παντως το λεωφορειο ειναι 1.30, τα παιδια δεν πληρωνουν και σουπερ μαρκετ δεν πηγαινουμε, online shopping... :-)

Που ειναι 1,30 το λεωφορειο βρε Τραββελινμαμ? Εκτος και αν εισαι σε ομαδα πληθυσμου που δικαιουται εκπτωση αλλα για συνταξιουχα δε σε κοβω:P εκτος αν παιρνεις επιδομα ανεργιας και εχεις εκπτωση σε ΜΜΜ.

Εδω βορεια που ολα ειναι φτηνοτερα ειναι 2,30 η μια διαδρομη των 5 λεπτων, και 4,40 το ημερησιο με τη συγκεκριμενη εταιρεια. Τα παιδια απο 2 και πανω πληρωνουν νομιζω...

Για το σουπερ μαρκετ δεν ξερω εμενα μ αρεσει και σαν βολτα..δεν εχει γουστο αν καθομαι και τα παραγγελνω απο το σπιτι...

Eleni

bd5c7983f7.png

Περί ορέξεως.....επιλογές!

Μόνος του ο καθενας διαλέγει που θα μεινει πως θα μεινει και τι ειναι το καλυτερο για αυτον....Όμως ΟΛΑ αυτα ειναι δευτερεύοντα...

Ας βρει δουλεια ο άνθρωπος ας τακτοποιηθει για αρχη καπου, μετά να ανέβει και η γυναικα μαζί με τα παιδιά και μαζί κάθονται κάτω με χαρτί και μολύβι να βγάλουν τα εξοδα των μετακινήσεων ποδαράτου, λεωφορειου,τρενου, αυτοκινητου, πατινιού,

καθώς επίσης και ενοικίων, utilities, κρατήσεων/φόρων , σουπερ μαρκετ, σχολειων κλπ

σε σχέση με τον προτεινόμενο μισθό του και μόνοι τους μετα θα τα τακτοποιήσουν ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ....

Αν και πότε πρέπει να βρει δουλεια η γυναικα

Ποτε θα στείλει τα παιδια σχολείο

Αν και πως δικαιούται κάποιο επίδομα (σιγουρα θα πάρει των παιδιών)

Αν πρέπει να πάρει αυτοκινητο

Αν πρέπει να νοικιάσει μακρυα ή κοντά απο την δουλεια

Τα αυτοκινητα εδω ειναι πολύ φθηνα να αγοράσεις σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά εχουν ακριβή ετησια ασφάλιση. Επίσης το πάρκιν δεν επιτρέπετε σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους οπότε μπορει να χρειάζετε να πληρώνει στο council ετησία συνδρομή παρκαρισματος για να το αφήνει έξω απο το σπίτι της σε περιπτωση που δεν εχει το σπίτι της γκαράζ , αν πηγαινει κάπου αλλού που δεν εχει πάλι δυνατότητα δημόσιου παρκαρίσματος πρέπει να εχει τα voucher μιας λιρας μαζί της όπου θα ξίνει ημερομηνία & ωρα και θα το βαζει στο παρμπρίζ...

Ερχετε, βλέπει αν την συμφέρει να κάνει και το κανονιζει ανάλογα.

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας και που με βοηθάτε τόσοοοο μα τόσοοο πολύ!!!

Λογικά πρώτα θα έρθει ο άντρας μου, να δούμε τι μισθό θα παίρνει και μετά βλέπουμε.

Το αυτοκίνητό μας είναι πολύ μικρό και με το ζόρι μας χωράει, οπότε αποκλείεται να έρθουμε οδικώς μιας και είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά, αλλά και δεν θα μπορούμε να μεταφέρουμε πράγματα νοικοκυριού.

Λογικό μου ακούγεται ότι με 2000? δεν θα μπορώ να αγοράσω όλο το νοικοκυριό μου, οπότε θα κοιτάξω το κοντέινερ, κάτι που δεν το είχα σκεφτεί καθόλου!

Από θέρμανση τι γίνεται; Έχουν γκάζι ή πετρέλαιο;

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας και που με βοηθάτε τόσοοοο μα τόσοοο πολύ!!!

Λογικά πρώτα θα έρθει ο άντρας μου, να δούμε τι μισθό θα παίρνει και μετά βλέπουμε.

Το αυτοκίνητό μας είναι πολύ μικρό και με το ζόρι μας χωράει, οπότε αποκλείεται να έρθουμε οδικώς μιας και είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά, αλλά και δεν θα μπορούμε να μεταφέρουμε πράγματα νοικοκυριού.

Λογικό μου ακούγεται ότι με 2000? δεν θα μπορώ να αγοράσω όλο το νοικοκυριό μου, οπότε θα κοιτάξω το κοντέινερ, κάτι που δεν το είχα σκεφτεί καθόλου!

Από θέρμανση τι γίνεται; Έχουν γκάζι ή πετρέλαιο;

Το βασικο ειναι να δει τι σπιτι θα βρει, ποσα πραγματα χωραει κλπ...Τεσπα αυτο νομιζω Μαιρηλυν ειναι δευτερευον, το πρωτευον ειναι η δουλεια...

Απο θερμανση εχουν γκαζι τα πιο πολλα σπιτια, καποια εχουν και ηλεκτρικο αλλα το γκαζι συμφερει πιο πολυ.

Τραβελμαμ σε ποια πολη εισαι?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...