Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα το μόνο μου πρόβλημα είναι η μεσούλα μου στην παρούσα φάση, θέλω να μου περάσει λίγο γιατί θα έρθω με τη μικρή στο baby carrier, αποκλείεται να φέρω καρότσι. Νομίζω/ελπίζω πως σε 2 βδομαδούλες , πχ 3 ή 4 Μαρτίου θα είμαι οκ. Τί λέτε? Σας βολεύει?

να τολμησω να ρωτησω τι μαρσιπο φορας? επειδη υποφερω απο αυχενικο κ διαφορα αλλα στην πλατη μου εγω κανω babywearing κ εχω ring sling k mei tai οχι του εμποριου. ο γιος μου ειναι 21 μηνων 14 κιλα κ τον φορτωνω ακομα ανετα :D

αν μπορω να βοηθησω περαιτερω πες μου:rolleyes:

καλησπερα σας!!

μαρακι ευχομαι ολα να πανε καλα με την σχολη σου.δεν σκεφτομαστε φανατικα για να φυγουμε αλλα περνανε διαφορες σκεψεις απο το μυαλο μας.δεν ξερουμε τι θα γινει.

κατερινα σε ευχαριστω για την απαντηση.ναι ειμαι στην ελλαδα.ακομα......

4ywWp2.png

Αχ βρε κορίτσια ψάχνουμε σε ποιά χώρα να μεταναστεύσουμε...:(

Μέχρι τώρα λέγαμε για Σουηδία αλλά ένας φίλος μπορεί να μας φιλοξενήσει στην Αγγλία μέχρι να βρούμε δουλειές...

Μήπως ξέρετε κανένα σάιτ που να έχει λίνκς για δουλειές και διαδικασίες για εγκατάσταση στην Αγγλία;

Υπάρχουν κρατικοί παιδικοί σταθμοί; Γιατί αν βρω δουλειά τα μικρά πρέπει να πηγαίνουν παιδικό και αν είναι πανάκριβοι τότε δύσκολα τα πράγματα...

Μέχρι τώρα λέγαμε για Σουηδία αλλά ένας φίλος μπορεί να μας φιλοξενήσει στην Αγγλία μέχρι να βρούμε δουλειές...

Μήπως ξέρετε κανένα σάιτ που να έχει λίνκς για δουλειές και διαδικασίες για εγκατάσταση στην Αγγλία;

Υπάρχουν κρατικοί παιδικοί σταθμοί; Γιατί αν βρω δουλειά τα μικρά πρέπει να πηγαίνουν παιδικό και αν είναι πανάκριβοι τότε δύσκολα τα πράγματα...

Γεια σου Μερυλην.

Το σαιτ με τις περισσοτερες δουλειες ειναι το

www.totaljobs.co.uk

Κρατικοι παιδικοι σταθμοι στη Βρετανια δεν υπαρχουν, οι τιμες διαφερουν αναλογα με την περιοχη. Νομιζω παει απο 700-1000 ο μηνας για το καθε παιδι.

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Μαρυλίν για εργασίες κοιτα στο reed.co.uk

Για εγκατάσταση στην Αγγλία η θεία Σοφία τα λέει πολυ καλά

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια καλησπερα κ συγνωμηγια τη σφηνα!ο αδερφος μ εγινε δεκτος στο ucl κ ψαχνει να βρει εστια, κοντα στο πανεπιστημιο, δεν τον πειραζει να παιρνει κ μετρο αρκει να μην ειναι πανακριβη!γιατι η κοντινοτερη στοιχιζει 250 λιρες την εβδομαδα κ η αμεσως φτηνοτερη 170 αλλα ειναι μεσω της γραμμης 4 του μετρου η μηνιαια καρτα κανει 110 λιρες..βασικα το κυριοτερο ειναι να εχει ατομικο μπανιο κ ενταξει να μην απεχει κ πολυυυυ μακρια..εαν καποια μανουλα εχει κανει φοιτητρια η γνωριζει κατι ας μ πει η εδω η σε π.μ.!!!ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα κ να χαιρεστε τα μπεμπονια σας!!!

καληνυχτα!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

Διαφημίσεις

Στελλάκι πολύ χρήσιμο το blog της "θείας Σοφίας"!!!

Μπράβο!

Πάντα λέω χρησιμα πράγματα φιλη μου.....(ειδικα όταν πρόκειται για σοβαρη πληροφόρηση)

αυτη γραφει καινουργια πραγματα?δυο φορες που μπηκα τα ιδια ελεγε!

Γιατι να πει καινουργια? Αυτα που εχει ηδη πει, πιστεψε με ειναι αρκετα για να καλυψουν τον ΝΕΟ μετανάστη...

κοριτσια καλησπερα κ συγνωμηγια τη σφηνα!ο αδερφος μ εγινε δεκτος στο ucl κ ψαχνει να βρει εστια, κοντα στο πανεπιστημιο, δεν τον πειραζει να παιρνει κ μετρο αρκει να μην ειναι πανακριβη!γιατι η κοντινοτερη στοιχιζει 250 λιρες την εβδομαδα κ η αμεσως φτηνοτερη 170 αλλα ειναι μεσω της γραμμης 4 του μετρου η μηνιαια καρτα κανει 110 λιρες..βασικα το κυριοτερο ειναι να εχει ατομικο μπανιο κ ενταξει να μην απεχει κ πολυυυυ μακρια..εαν καποια μανουλα εχει κανει φοιτητρια η γνωριζει κατι ας μ πει η εδω η σε π.μ.!!!ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα κ να χαιρεστε τα μπεμπονια σας!!!

καληνυχτα!

ντέρμπυ πες του να κάνει μια βόλτα από το flatmate.com

θα τον βοηθησει καθως επίσης και το gumtree

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μα τα πραγματα δε μενουν στάσιμα γιαυτο ελεγα γιατι δε γραφει καινουργια θεματα.στην ιδια θεση ειναι τωρα η ελλαδα και στην ιδια ηταν πριν 5 χρονια?αυτο λεω..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

στελλινουλα του τα ειπα θα τα δει!!!

ευχαριστω πολυ κ οποια αλλη κοπελα ξερει κατι, ευπροσδεκτη η πληροφορια!

καλημερα σας!

Tnvip2.png

"Ήρθες εσύ κ η νύχτα γέμισε φως

Γ+Μ=Γ 30.10.2010:)- 23.10.2012

C5iVp2.png

μηπως ξέρετε πόσο περίπου κοστίζει μια μετακόμιση από ένα σπίτι σε άλλο μέσα στο Λονδίνο (στο ευρήτερο λονδίνο) ?

εξαρταται απο το ποσα πραγματα εισαστε προετοιμασμενοι να κανετε μονοι σας....

εμεις μετακομισαμε εδω δυο φορες, και τις δυο νοικιασαμε φορτηγακι απο την thrifty (τους βρηκαμε πιο φτηνους) και μας βγηκε καπου 50-60 λιρες για 2 -3 μερες. Μας βοηθησαν κανα δυο φιλοι μας, οχι πολλα πραγματα, τα καναμε τα περισσοτερα μονοι μας και την τελευταια φορα κουραστηκαμε παρα πολυ.

υπαρχουν και εταιρειες αλλα ειναι πιο ακριβα ετσι, νομιζω ειναι και ποσα πραγματα εχετε που θα λαβεις υποψη.

αν παλι για το καινουργιο σπιτι θελεις να παρεις πραγματα απο ικεα, ισως να σκεφτεις το φορτηγο γιατι αυτοι χρεωνουν το delivery, οποτε εχεις και αυτο το οφελος

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...