Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

θα το κανει μωρε του μικρουλη?παω να διαβασω τωρα τωρα!!!α οσο για τις φωτο δε σας ξεχασα απλα κατι εχει παθει το μειλ και δε μπορω να βαλω συννημενο αρχειο!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα κατέβουμε Αυγουστο εμεις....Μαρία θέλω να μου φτιάξεις μαλλιά, μην τα κάνω εδω και μου κάνουν την κλασσική συχαμενη βοιδογλυψια που εχουν ΟΛΕΣ...χαχαχα

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

αμα ειναι να περιμενω 2 χρονια για να σας δω χεστηκαμε και η βαρκα γερνει!!!εκτος και αν παρω το πτυχιο μου και ερθω αγγλια να δουλεψω!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλησπερα σας!!

αμα ειναι να περιμενω 2 χρονια για να σας δω χεστηκαμε και η βαρκα γερνει!!!εκτος και αν παρω το πτυχιο μου και ερθω αγγλια να δουλεψω!!!

μαρακι τι κανεις?χαθηκες απο το καφε μας.τελικα φυγατε εξωτερικο?

ολα καλα με το μικρακι σου?

4ywWp2.png

κοιτα για ομαδικη μαζωξη εδω κ εμεις που ειμαστε στην ιδια χωρα,το βλεπω δυσκολο μεν αλλα οχι κ ακατορθωτο δε.

το πολυ πολυ να βρεθουμε μπουγιο ολες στην ελλαδα

αλλα ειπαμε...υπομονη μεχρι το σαββατο

κ ελπιζω να θυμασαι τωρα:lol:

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...