Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Αχ! Κορίτσια μου που είστε? Αντε να μαζευομεθα γιατι η δουλεια μας πήρε τα μυαλά....

Εμείς πάντως ούτε χιόνι ούτε τίποτις. Καλός καιρός με λιγοστό κρύο. Τρελαθήκαμε στις βόλτες. Ψωνίσαμε ρούχα και παπούτσια και πράγματα για το σπίτι και τα πόδια μου ακόμα πονάνε από το πολύ περπάτημα...Αχ! Πόσα χρόνια είχα να ψωνίσω έτσι? Έπεται συνέχεια αφου δεν τα πήραμε ΟΛΑ.

Πήγαμε και φάγαμε και σε ένα κυριλέ εστιατόριο Ινδικό. Δεν έχω ξανά φάει στην ζωή μου...ΥΠΕΡΟΧΟ αλλά .....πήρε φωτιά μια καρδιά και το είχα παραγγείλει και με χωρίς chili..

Δεν σας είπα τα νέα...Θα μαζευτεί ΛΑΟΣ το Πάσχα εδώ και θα έχουμε παρέα. Ωραία θα περάσουμε. Το σπίτι μεγάλο είναι οπότε κρεβάτια θα πάρουμε και ΠΟΛΥ φαγητό...χαχαχα

Εσείς πως περάσατε ΣΚ?

που σαι εσυ καλε?μαυρα ματια!αλλου σε περιμεναμε!!!:P:p

για πες τι ψωνησατε???

κριμα,θα σου ερχομουν το πασχα αλλα το ξαδερφακι μου σπουδαζει ηγουμενιτσα και μας εχει πει να παμε απο εκει το Πασχα.μας εχει ταξει ολοημερη στην κερκυρα...για να δουμε....γιατι θυμασαι τι εγινε τελευταια φορα που πηγαμε με τον χιονομπαλη τι τραβηξαμε!!

σ/κο καλα,ησυχα ηταν,μπολικο παιχνιδι στο χιονι!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις εδω πολυ βροχη ρε παιδι μου!ξαχασαν να κλεισουν τη βρυση μαλλον!μιλαμε για πολυ νερο!τη προηγουμενη εβδομαδα παντως ειχε κρυο(οχι τραγικο)και εριξε και λιγο χιονι!εχετε κυκνακι στα χιονια?ο μικρος ειχε καταχαρει που εβλεπε τις νυφαδες να πεφτουν!σκεφτηκαμε να παμε το σκ στα χιονια αλλα ειχαμε λιγο βηχα και ετσι το ακυρωσαμε και μπορει να παμε το σκ που ερχεται.οι υπολοιπες που ειναι?

μαρακι πως ειναι σημερα το μωρο?

σημερα αγορασαμε κ εξοπλισμο να φτιαξουμε τις καρτουλες που μας εδειξες!!!:D:-P

μαρακι πως ειναι σημερα το μωρο?

σημερα αγορασαμε κ εξοπλισμο να φτιαξουμε τις καρτουλες που μας εδειξες!!!:D:-P

κοιτα απο βηχα καλα παμε!ευτυχως απο το απογευμα εχει ηρεμισει καπως το θεμα.αλλα ρε συ ειναι πολυ κουραστικο!με το που θα τσιμπησει κατι θα τον πιασει εκει!περνει απο τον οκτωβριο σιγκιουλερ και θα το περνει μεχρι την ανοιξη και κανει και 32 ευρω και ενω τα γραφουν δε τα δινουν οι φαρμακοποιοι γιατι ειναι απληρωτοι.του κανω μασκες αερολιν,προχθες εκανε 2 φορες εμετο απο το βηχα,αρνειται να πιει οτιδηποτε σε χαμομηλοειδη,και γενικα δε κοιμαται.οποτε φανταζεσαι πως ειμαι ετσι?οσο για τις καρτες ειναι πολυ ευκολες!εχω και αλλα πραγματακια θα τα βαλω εν καιρο!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

περαστικουλια του!

δως του ενα εξτρα φιλακι απο χιονομπαλιτσα τρομοκρατη.

κ εμεις εχουμε βηχαλακι,ελαφρυ παντως και μιξουλες. προσπαθησε οσο πιο πολλα υγρα μπορεις,να του δωσεις.ουτε ο δικος μου ειναι φαν των βοτανων,οποτε εχουμε πολλους φρεσκους χυμους,νερακι κ φυσικα γαλατινο!!

δεν πινει τιποτα περα απο γαλα και νερο!φρεσκο χυμο με πολυ ζορι!μυξες μπολικες κανουμε συνεχεια ορο γιατι μπουκωνει!ευχαριστουμε για το φιλι και σας στελνουμε και μεις ενα μεγαλο!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

που σαι εσυ καλε?μαυρα ματια!αλλου σε περιμεναμε!!!:P:p

για πες τι ψωνησατε???

κριμα,θα σου ερχομουν το πασχα αλλα το ξαδερφακι μου σπουδαζει ηγουμενιτσα και μας εχει πει να παμε απο εκει το Πασχα.μας εχει ταξει ολοημερη στην κερκυρα...για να δουμε....γιατι θυμασαι τι εγινε τελευταια φορα που πηγαμε με τον χιονομπαλη τι τραβηξαμε!!

σ/κο καλα,ησυχα ηταν,μπολικο παιχνιδι στο χιονι!

Εμ! με την μετακομιση και με τις δουλειές που να με δεις???

Αγοράσαμε παλτά, παπουτσια, ρουχα (οικογενειακώς), κουνια του ταλιμπάν (πολύ ψέμα οι πάντες του άργος ρε γμτ)....Να δω τι θα κάνω...

Τωρα μένουν λιγα δικά μου ακόμα και τελειωσαμε με την καρνταρόμπα μας. Ενα χαλί μαυρο ψάχνω με κόκκινες και μπέζ λεπτομέρειες να το βάλω στο σαλόνι και κανενα όμορφο ντουλαπο συφινεράκι σαλονιου να βάζω την χαρτούρα μέσα για να έχω άδειο το τραπέζι...

κοιτα απο βηχα καλα παμε!ευτυχως απο το απογευμα εχει ηρεμισει καπως το θεμα.αλλα ρε συ ειναι πολυ κουραστικο!με το που θα τσιμπησει κατι θα τον πιασει εκει!περνει απο τον οκτωβριο σιγκιουλερ και θα το περνει μεχρι την ανοιξη και κανει και 32 ευρω και ενω τα γραφουν δε τα δινουν οι φαρμακοποιοι γιατι ειναι απληρωτοι.του κανω μασκες αερολιν,προχθες εκανε 2 φορες εμετο απο το βηχα,αρνειται να πιει οτιδηποτε σε χαμομηλοειδη,και γενικα δε κοιμαται.οποτε φανταζεσαι πως ειμαι ετσι?οσο για τις καρτες ειναι πολυ ευκολες!εχω και αλλα πραγματακια θα τα βαλω εν καιρο!!!

Περαστικά φιλη μου στο κυκνάκι.....

Ερωτήσεις σημαντικές μετα από αρκετο καιρό που είμαι εδω:

- Ελληνικο ή τουρκικο καφέ πουλάνε ? Δεν εχω βρεί πουθενα...

- φρυγανιές επίσης υπάρχουν? Αν θελετε να φτιάξετε γαλέτα για μπιφτέκια ή κάπου αλλού τι κάνετε??? Ακόμα άλυτο το έχω αυτο το θέμα...

- Οινοπνευμα μας είπαν δεν πουλάνε εδω...τι σκατα να πάρω ισαξιο του???

- Καμια καλή κρέμα ημέρα όπου ειναι για την ηλικια μας αλλά να μην αφήνει καθόλου λιπαρότητα γιατι την συχαίνομαι εχετε να προτείνετε τίποτα???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

βρε νατασσα να σε ρωτησω γιατι μπερδευτηκα.(μαλλον δεν στροφαρω σημερα :tongue:)

εσυ τελικα που μενεις αθηνα ή εδω?γιατι λες δεν εχεις προυπηρεσια uk?αφου λες πως αφηνεις το μπραντφορντ??ποιος θα ειναι ο ρολος σου στο trial? κ αν θες να μου πεις (επαγγελματικη περιεργεια αυτο) τι τραιαλ ειναι?

οσο για τις αυξησεις,αν ειναι ιδιο με εκεινο του nhs καθε χρονο εχεις αυξηση μισθου και ανεβαζεις τα points toy grade sou

επισης,αν παλι ειναι το ιδιο με το nhs εχεις allowance, high cost area περιπου 3000 εξτρα τον χρονο επειδη δουλευεις Λονδινο.

δε φταις εσύ που δεν καταλαβαίνεις, είμαι περίεργη περίπτωση.

Μέχρι Σεπτεμβρη μέναμε Ελλάδα και εγώ δουλεύω σε μια εταιρεία based στη Σκωτία ως αντιπρόσωπος στην Ελλάδα αλλά είμαι home based.

Από Σεπτέμβρη ο άνδρας μου έφυγε για Bradford και εγώ πηγαινοέρχομαι. μπορώ να δουλεύω όπου βρίσκομαι (Ελλάδα ή Αγγλία) αλλά όταν κάνω επισκέψεις σε νοσοκομεία για monitoring πρέπει να είμαι Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν ξέρεις καθόλου απο Clinical Trials (μελέτες σε ανθρώπους νέων φαρμάκων). Το Kings εχει ενα οργανισμό που επιβλέπει αυτού του είδους των μελετών.

σε διαφώτησα καθόλου ή σε μπέρδεψα περισσότερο?

uDLqp1.png

Ερωτήσεις σημαντικές μετα από αρκετο καιρό που είμαι εδω:

- Ελληνικο ή τουρκικο καφέ πουλάνε ? Δεν εχω βρεί πουθενα...

- φρυγανιές επίσης υπάρχουν? Αν θελετε να φτιάξετε γαλέτα για μπιφτέκια ή κάπου αλλού τι κάνετε??? Ακόμα άλυτο το έχω αυτο το θέμα...

- Οινοπνευμα μας είπαν δεν πουλάνε εδω...τι σκατα να πάρω ισαξιο του???

- Καμια καλή κρέμα ημέρα όπου ειναι για την ηλικια μας αλλά να μην αφήνει καθόλου λιπαρότητα γιατι την συχαίνομαι εχετε να προτείνετε τίποτα???

hello κορίτσι...:D

ελπίζω να πήγες για ψώνια στο gunwarf,είναι ουτλετ!!

σε αραβικό μαγαζί μπορεί να βρεις τούρκικο,ίδιος με τον ελληνικό είναι.

φρυγανιές υπάρχουν,french toast λέγονται,δεν θα την έχεις δει,σίγουρα υπάρχουν.

σε φαρμακείο ρώτα για οινόπνευμα,μπορεί να μην βρεις καθαρό,αλλά την δουλειά του την κάνει.

κρέμες κοίτα στο boots,έχει ιδιωτικές ετικέτες οικονομικές.

την καλησπέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια...

Διαφημίσεις

-10!!σήμερα έγινα παγωτό κασάτο,άφησα τη ωραία μου ζέστη για 1 ώρα στην παιδική χαρά!!χεχε

κοριτσάρααααααααααααααααααααααααα μουυυυυυ

hello κορίτσι...:D

ελπίζω να πήγες για ψώνια στο gunwarf,είναι ουτλετ!!

σε αραβικό μαγαζί μπορεί να βρεις τούρκικο,ίδιος με τον ελληνικό είναι.

φρυγανιές υπάρχουν,french toast λέγονται,δεν θα την έχεις δει,σίγουρα υπάρχουν.

σε φαρμακείο ρώτα για οινόπνευμα,μπορεί να μην βρεις καθαρό,αλλά την δουλειά του την κάνει.

κρέμες κοίτα στο boots,έχει ιδιωτικές ετικέτες οικονομικές.

την καλησπέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια...

Βασικά εδω δεν υπάρχουν αραβικά μαγαζιά (είμαι επαρχία)

θα ξαναψάξω για τις φρυγανιές.....

Ρωτησα το φαρμακειο του Τέσκο και είπαν ότι αυτοι δεν εχουν οινοπνευμα μονο μαντιλάκια ποτισμένα με οινοπνευμα....

Στα boots πηγα για κρέμα και βραχυκύκλωσα με τόσες κρέμες γιαυτο ρωτησα αν υπάρχει μια κατα νου...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

στο portsmouth έχει αραβικά...

τα μαντηλάκια δεν σου κάνουν?μαζί με τα κριτσίνια θα τα έχει λογικά.

τις κρέμες που γράφουν boots που είναι φθηνές τις είδες?που να θυμάμαι κι εγώ τόσα χρόνια πριν,βλέπεις τότε φοιτήτρια έπαιρνα μόνο dior και estee lauder!!!τρομάρα μου...τώρα κορρές και πολύ μας είναι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...