Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Fairy

Δυστυχώς εγώ δεν είμαι Λονδίνο, σε ένα κουτσοχώρι είμαι κοντά στο Καιμπριτζ και θα ήθελα πολύ να πάω κάπου αλλού. Τώρα αν θα είναι στην Αγγλία ή αλλού ακόμα το ψάχνουμε, μέχρι το τέλος του χρόνου, θέλω να πιστεύω ότι θα ξέρουμε!

Αμα είσαι ευχαριστημένη με τη ζωή εδω, τότε καλά κάνεις που κάθεσαι. Αλήθεια, τι παρέες έχετε; Ελληνες οι ξένους;

Βρε κορίτσια, και οι δύο κάπως με τρομάζετε με τις γένες. Χάθηκε να μπεις στο νοσοκομείο, καμιά τρεις τέσσερις ωρίτσες να παιδεύεσαι και νά σου το μωράκι; Βέβαια, το τι θα σου τύχει, δεν εξαρτάται και πολύ από το νοσοκομείο.

Είμαι κάπως πάντως επιφυλακτική με το nhs, πολλά λέγονται τώρα για το επίπεδο, και με τη κρίση σίγουρα δε θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Γενικά, έχω την εντύπωση ότι υστερούν λίγο στη πρόληψη, θα ενδιαφερθούν μόνο άμα έχεις αρκετά συμπτώματα. Αυτό που μου αρέσει στην Ελλάδα είναι το ότι νιώθεις κάπως, πάς στο γιατρό που θέλεις, τον πληρώνεις και ξεχνιάζεις! Βέβαια, και το ελληνικό σύστημα έχει πολλά προβλήματα, οπότε, ας αφήσουμε τις γκρίνιες, και ας αρκεστούμε σε αυτά που έχουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χε,χε

Γλωσσοδιάρροια με έπιασε μάλλον! Είναι που θα κάνω καιρό να ξαναμπώ. Επιστρέφω την αλλη Τετάρτη και εύχομαι να σας βρω ακόμα εδω! Αχ, άμα σας είχα στην ίδια πόλη θα σας έφερνα και γλυκάκια! Μια άλλη φορά!

Να είστε καλά όλες σας, και εσείς και τα μωράκια σας και θα τα πούμε σύντομα.

Εύχομαι όλες οι εγκυούλες να είναι καλά και να παχαίνουν!

Στελλίτσα εσείς πως είστε; Πέρασαν οι κολλικοί;

Φιλιά!

Στελλακι τι κανεις?Τι κανει ο μπου μπου ληθαθ???μεγαλωνουν τα πατουσακια του?το βολευτηκατε το σλινγκ?θα σου στειλω καποια στιγμη λινκς για δουλεις εδω,πως να φτιαξεις σουπερ ντουπερ βιογραφικο κλπ

περιοχη ξερετε ή οπου κατσει δουλεια?

Αχ! του καναμε την εξέταση για το ένζυμο σήμερα και μου το χιλιοτρύπησαν και είναι ολο γκρίνια το κακόμοιρο όλη μέρα....Με έπιασε η καρδιά μου έτσι όπως μου το τρύπησαν.....:(:(:(

Τα πατούσια του μεγαλώνουν και μου κλωτσάνε την τομή συνέχεια και πονάω αλλά εγώ τα φιλάω όοολη μέρα!!!

Το σλινγκ το βολευτηκα αν και μετά απο κάποια ώρα και μετά πιάνετε η ωμοπλάτη μου και φυσικά και ο μπέμπης πιάνετε διότι θέλει να ξεδιπλώνετε....

ναι θέλω όπωσδηποτε τις συμβουλές σου...Απο περιοχή ότι να ναι, όπου υπάρξει δουλειά εκεί και θα πάμε..Δεν έχουμε προτίμηση, αν και μέσα μας μας αρέσουν διάφορα σημεία, για αρχή όμως όπου να ναι!!!

Εσεις βλέπω μεγαλώνετε και πάτε σε μεγαλύτερα ρουχαλάκια....

fairymummy καλησπέρα, εγώ μπήκα πριν κανα 2μηνο εδώ...μαρέσει η βρετανοελληνική παρεούλα και ευελπιστώ κάποια στιγμή να μιλάω και εγώ απο κει!!!:)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

stellinula δοκιμασε κ αλλες στασεις με το σλινγκ ;) εγω τον μικρο τον φοραω ακομα ωρες χωρις να πιανομαι....

Δεσποινα υπαρχει κ στην Αγγλια ιδιωτικο....κ παντα ξερεις, ειτε ιδιωτικο ειτε δημοσιο, ειτε Ελλαδα ειτε Αγγλια ειναι παντα κ στην προσωπικη εμπειρια του καθενος ....κανενα συστημα δεν ειναι το καλυτερο/....παντου υπαρχουν λαθη....εμεις μεχρι τωρα εχουμε μεινει ευχαριστημενοι που στην Ελλαδα μας ειχαν τρομοκρατησει με μια περιπτωση του αντρα μου κ μας ειχαν πει καρκινος....οχι καρκινο δεν ειχε...αλλα τιποτα το τραγικο

οσο για τη γεννα....οι περισσοτερες στην πτερυγα μου μια χαρα γεννησαν σε 3 ωρες....ημουν ολιγον εξαιρεση χαχα

γενικα η φυση ολα τα προνοει...ε που κ που σκαλωνει αλλα πλεον η επιστημη κανει θαυματα

παντως αν σε αχωνει το νησ phgaine ιδιωτικα...εγω παντως δεν θα πηγαινα....το ακολουθω με ματια κλειστα....ασε εχω πολλες ιστοριες να πω γιατι το συμπαθω τοσο χαχααχα

πολλα φιλια σε ολες

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Κατ'αρχάς fairymammy (τί ωραίο nickname!!!) χαίρομαι πάρα πολύ για την γνωριμία!!!!Πολλά χρόνια Αγγλία εσύ, φαντάζομαι πως θα έχετε πλεόν προσαρμοστεί 100% και θα έχετε κάνει παρέες κτλ κτλ...οπότε δύσκολο να γυρίσετε πίσω! Είστε και οι δύο Έλληνες? Λέκτορας διαβάζω, κινούμαστε στους ίδιους κύκλους λοιπόν (εγώ βέβαια μόλις ξεκίνησα το διδακτορικό μου οπότε όσο να πεις με περνάς μερικά επίπεδα χιχιχιχι!). Αλήθεια σε τί κλάδο είσαι?

Δεσποινακι μου ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και να τα περάσετε πραγματικά υπέροχα!!!Μην ανησυχείς καθόλου για την ιταλική παρέα, είμαι σίγουρη πως θα μια χαρά θα δέσετε!!!Να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, ν'αφήσεις όλες τις έγνοιες πίσω κι εμείς θα σε περιμένουμε να γυρίσεις (καλέ πού να πάμε? Εδώ θα είμαστε και θα αναμένουμε εντυπώσεις!). Όσο για τα ψώνια που με ρωτάς, δεν τα αγοράζουμε εδώ γιατί θα ήταν βάσανο να τα μεταφέρουμε. Πήγαμε στο μαγαζί να δούμε από κοντά τα καρότσια, να αποφασίσουμε ποιο θέλουμε και να το παραγγείλουμε μέσω internet να μας έρθει στην Ελλάδα ;););)

Κατερίνα μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όόόόόόόόλα όσα μου γράφεις. Νομίζω πως μου έδωσες μια πολύ καλή εικόνα για το πώς θα νιώθω εκείνες τις στιγμές...ετοιμάσου να σε ζαλίζω τότε με 1002 ερωτήσεις!!Πάντως μπράβο σου που τα κατάφερες παρά τις δυσκολίες. Πολύ σπαστικό αυτό που λες για το νοσοκομείο, που ήταν αγενείς κι αδιάφοροι εκείνες τις στιγμές που φαντάζομαι μια γυναίκα είναι πολύ πολύ ευαίσθητη!

Μπήκατε και στο τρένο σήμερα, τί όμορφα!!!Φαντάζομαι τον μικρούλη να έχει ανοίξει τα ματάκια του διάπλατα και να παίρνει ένα σωρό ερεθίσματα (και να σκάει και χαμογελάκια βέβαια στα κοριτσάκια όπως συνηθίζει ;) ). Αχ, ανυπομονώ κι εγώ τόσο πολύ να κρατήσω στην αγκαλίτσα μου την μικρή μου!!

Εγώ καλά, αν και τελαυταία το βρίσκω όλο και πιο δύσκολο να συγκεντρώνομαι στο διάβασμα...το μυαλό μου είναι συνέχεια στο μωρό μου!!!Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο για πολλή ώρα...με έχει πιάσει κι ένα τρελό άγχος να μου βγει γερή και υγιής η μικρούλα μου, όλο αυτό προσεύχομαι...υποθέτω πως είναι φυσιολογικά όλα αυτά, και καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου ίσχυαν απλώς τώρα είναι πιο έντονα από ποτέ...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

julie μου εννοειται πως θα ειναι γερης κ υγιης!!!! να μη σε απασχολει καθολου αυτο....οσο για το θεμα συγκεντρωσης εγω το ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης χεχε...στο τελος ειδικα ημουν αλλου ντ αλλου....ασε που οι μαθητες μου τρομαζαν με το μεγεθος της κοιλιας μου κ δεν μπορουσαν ουτε εκεινοι να συγκεντρωθουν στο μαθημα κ ιδιαιτερα οταν η κοιλια πηγαινοερχοταν που κλωτσαγε ο μικρος χαχαχαα

ναι εχουμε προσαρμοστει εδω κ πλεον μας ειναι πολυ δυσκολο να γυρισουμε...Ελληνες κ οι δυο, απο την ιδια πολη, τα φτιαξαμε πριν φυγω εγω για αγγλια κ μετα απο 3 χρονια ηρθε κ εκεινος για μεταπτυχιακο κ μειναμε...οι φιλοι μας διαφοροι, Ελληνες, Αγγλοι, ισπανοι...εγω γενικα κανω με ολο τον κοσμο παρεα :) κ φυσικα καθε βδομαδα τραπεζια στο σπιτι μας!!!! την Τσικνοπεμπτη θα το καψουμε παλι

οπου κ να σαι ειναι ωραια αρκει να μην εισαι μονος σου ;)

α κ ξεχασα....πληροφορικη εχω τελειωσει :)

Ελλάδα ή Αγγλία fairymummy έχεις τελειώσει πληροφορική? Γιατι και εγώ κλάδο της πληροφορικής έχω τελειώσει και θέλω να ξέρω αν θα μπορώ εύκολα να εργαστώ εκεί με πτυχίο απο εδώ....

Κάτι άλλο ρε κορίτσια που δεν έχω καταλάβει....Εδώ στην Ελλάδα όπως ξέρετε είναι ΟΛΑ χύμα κυρίως στον επαγγελματικό τομέα...Τι θέλω να πω...Και πτυχίο να έχεις βγάλει δύσκολα βρίσκεις εργασία στον τομέα σου με αποτέλεσμα οι περισσότερες κοπέλες να καταλήγουμε Υπ. γραφείου, γραμματείς τηλεφωνήτριες κλπ κλπ χωρίς να νοιάζονται για το περίφημο over qualified....Μέσα σε αυτό το ποσοστό λοιπόν είμαι και εγώ...Εχω 7 χρόνια προυπηρεσία σαν γραμματέας χωρίς όμως φυσικά να κατέχω τέτοιο πτυχίο...

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι οι εξής: Εκεί στην Αγγλία θα μπορέσω να βρώ εργασία ως γραμματέας/υπάλληλος γραφείου (παρόλο που δεν έχω πτυχίο, αλλά έχω την απόλυτη εμπειρία) ή θέλουν οπωσδήποτε και το ανάλογο πτυχίο Γραμματέως για να προσλάβουν κάποιον?)

Δηλαδή εκεί προσλαμβάνουν ΜΟΝΟ βάση πτυχίου?

Τέλος,

ξέρετε αν περνάει εκεί το Ευρωπαικό πτυχίο Αγγλικών Lower - B2 ή περνάει μόνο το Lower of Cambridge / Michigan ?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Αγγλια τα εκανα ολα μου τα πτυχια εγω...

εδω παιζουν πολλα πραγματα ρολο κ η προυπηρεσια ειναι πολυ σημαντικη...μπορεις να βρεις δουλεια εαν εχεις τα προσοντα ακομα κ αν δεν εχεις το πτυχιο....

Διαφημίσεις

να με παλι κοριτσάκια!

Σημέρα μου φαίνεται δεν ήμουν η μόνη με τη γλωσσοδιάρροια! Προτιμώ να σας διαβάζω από το να σιδερώνω! χαχα

Στελλίτσα μου τι κάνετε; Οι άτιμοι οι γιατροί σου το πόνεσαν το καημενούλη;Αχ, πολύ ταλαιπωρείται το γλυκό μου. Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι όλα θετικά, και σύντομα να τα ξεπεράσετε όλα!

Στελλίτσα, όσο για την Αγγλία, και εγώ έχω καταλάβει, ότι δε χρειάζεσαι τα διπλώματα, άμα έχεις εμπειρία, δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Ούτε για τα αγγλικά να ανησυχείς. Δε νομίζω να σου ζητήσουν τίποτα πτυχία, αλλωστέ θα καταλάβουν το επίπεδό σου από το cv σου και στη συνέχεια από τη συνέντευξη! Αμά θέλεις όμως για καλύτερα, προσπάθησε να βελτιώσεις τα προφορικά σου. Καλό θα ήταν που και πού, αν βρεις λίγο χρόνο διαβάσε λίγο bbc, ας μιλάτε λίγο αγγλικά με το σύζυγο! Μη νομίζεις, 6 και χρόνια εδώ, τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια, αλλά μια χαρά τα βγάζω πέρα!

Julie

Πως είμαστε σήμερα; Μεγαλώνει η κοιλίτσα; Δε θέλω να ακούω στενοχώριες, αγχώνεται και η μικρή μας και δε κάνει! Ολα φυσιολογικά είναι και όλα θα πάνε μια χαρά. Προσπάθησε να ακολουθείς ολες τις συμβουλές των γιατρών και να τρως υγειινά και να ξεκουράζεσαι και δεν έχεις να ανησυχεις για τίποτα.

Αλήθεια, η διατροφή σου έχει αλλάξει τώρα που τρως για δύο; Αγοράζεις τα οργανικά ή όχι; Αρχισά να διαβάζω ένα βιβλιαράκι για το τι να κάνω για να μείνω πιο γρήγορα έγκυος και τρόμαξα και εγώ λίγο με όλα τα σχετικά για τα φαγητά! Τουλάχιστον, εγώ μπορώ ακόμα να αγχώνομαι! χιχιχι! Και όλα αυτά με τις βιταμίνες και εγκυμοσύνη, πριν και μετά, βρε κορίτσια τι κάνετε; Παιρνάτε τίποτα πριν μείνετε ή όχι;

Εύχομαι να μη σε άγχωσα παραπάνο!

Fairy

Τι ρομαντική που ακούγεται η σχέση σου με τον αντρά σου. Φαντάζομαι, στην αρχή η απόσταση θα ήταν δύσκολη, αλλά αφού κράτησε παρά την απόσταση θα είστε πολύ αγαπημένοι και θα έχετε πολλές ιστορίες να λέτε στο μικρούλη σας!

Και τι ωραία που μου ακούγονται τα γλέντια σας στο σπίτι! Εμάς πότε θα μας καλέσετε;

Δυστυχώς, εγώ κάπως έχω αρχίσει να ξεχνάω τα έθιμά μας, πώς να τα γιορτάζω μοναχούλα; Εχω να πάω Πάσχα στην Ελλάδα πάνω από τρία χρόνια, και δυστυχώς, δεν καταφέρα να πείσω τον αντρούλη μου να πάμε φέτος, να δει και αυτός πώς γιορτάζουν το Πάσχα στην Ελλάδα. Ευχομαι του χρόνου να τα καταφέρουμε όμως!

Οσο για την υγεία, για το παρον μένω nhs, αλλά κάθε χρόνο θα πάω γυναικολόγο στην Ελλάδα και σε ένα δυο γιατρούς για κανένα προληπτικό έλεγχο, γιατί δυστυχώς όσο ψάχνεσαι κάτι βρίσκεις!:confused:

Κατερίνα, έκανα τα μπισκοτάκια σου, πολύ ωραία, αλλά η ζύμη πολύ μπελαλίδικη!

Δεσποινακι μου,χιλια συγγνωμη!τη βρηκα ευκολη τη συνταγη κ το αποτελεσμα νοστιμοτατο.ελπιζω να σε δικαιωσε τουλαχιστον....

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Αχ, ο μικρός σου είναι ένας μικρός εξερευνητής! Πως σου φάνηκε που πήγες πίσω στη δουλεια; Ξέρεις με το καλό πότε αρχίζεις ή δεν αποφάσισες ακόμα;

Η αληθεια ειναι πως μου ελειψε λιγακι...να τοσο δα.Ειδικα οταν ειδα το εξεταστηριο που συνηθως χρησιμοποιω να εχει καταληφθει απο μια γιατρο.Συνηθως τους πεταω εξω χαχαχαχαχαχα.

Σκεφτομαι για Απριλιο,να ξεκινησω,γιατι ο μισθος θα πεσει δραματικα τοτε.αυτο συζητουσα σημερα κ με την προισταμενη,η οποια επαθε ερωτα τρελο με τον χιονομπαλιτσα!του αγορασε ρουχαλακια κ δεν τον αφηνε απ την αγκαλια της :)

Δε μου πολυαρεσει που θα πρεπει να παω το παιδι σε βρεφικο...οταν θα αρχισω παλι δουλεια,αλλα απ την αλλη ειμαι πολυ τυχερη μιας κ που ειναι ηδη παρτ ταιμ.

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...