Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

birthday_cake.gifεγώ βρήκα αυτην...νια νια νια νια...χεχεε

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον σημερα οταν πηρα τον χιονομπαλιτσα απ τον σταθμο,το κοριτσι του εβαλε τα κλαματα :-(:sad::-(

κ εκεινος σημασια!!!!το λυπηθηκα το δολιο ετσι οπως εκανε!!!

ο χιονομπαλιτσας με τις κατακτησεις του :cool:

Σας ειπα επισης που καβαλαμε το μηχανακι μας κ οπου φυγει φυγει??

κοβει βολτες μες στο σπιτι.δεν ξερει βεβαια ακομα να στριβει το τιμονι,μονο ευθεια παει κ βολταρει καμαρωτος καμαρωτος!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

μια χαρα τον βλεπω τον χιονομπαλιτσα!!!τωρα που ειπες για κοριτσι να πω οτι εχουμε και μεις ε!!!μια ξανθια γαλανοματα ονοματι αγγελικη.βεβαιως!!!στα γεννεθλια του που τραβηξε φωτο η δασκαλα του ολο μαζι της ηταν χερακι χερακι και εκεινη του εδινε φιλια!αμε!!!εχουν φιληθει και μπροστα μου στο στομα παρακαλω!ε ρε τι εχουμε να τραβηξουμε οι μανες!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

ααααα εσεις το προχωρησατε πολυ το θεμα!χαχαχαχαχαχα

εμεις επειδη εχουμε ταχθει αλλου.....μονο αγκαλιτσες δινουμε.τα φιλια μας τα κραταμε για την πριγκιπεσσα της τζου!!!

χαχαχα σωστη!!!ετσι αφου εχει πει οτι θα το παρει το κοριτσι να κρατησει το λογο του!!!κατερινα τι εγινε με το θεμα του σταθμου?το παιδι πως ειναι?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ααααα εσεις το προχωρησατε πολυ το θεμα!χαχαχαχαχαχα

εμεις επειδη εχουμε ταχθει αλλου.....μονο αγκαλιτσες δινουμε.τα φιλια μας τα κραταμε για την πριγκιπεσσα της τζου!!!

Έτσι μπράβο ο γαμπρούλης μου!!!!!!!!Άντε γιατί διάβασα πιο πάνω για το κορίτσι του κι έπαθα εγκεφαλικό, χαχαχαχαχαχαχαχαχα!Ω ρε κατακτήσεις το χιονομπαλάκι και το κυκνάκι!Καλά για το φιλί στο στόμα του κυκνακίου τί να πώ?Πάντως υπάρχουν και πιο προχωρημένα : Στον ανηψιό μου (γιο της ξαδέρφης του άντρα μου) στον σταθμό τα κοριτσάκια του σκίζουν κάθε μέρα το παντελόνι από τον έρωτα, αμέ!!!!Έχουν ξεφύγει νομίζω τα σημερινά νήπια, χεχε ;)

6237481d19.png

τα κοριτσάκια του σκίζουν κάθε μέρα το παντελόνι από τον έρωτα, αμέ!!!!Έχουν ξεφύγει νομίζω τα σημερινά νήπια, χεχε ;)

:shock::shock::shock: πλακα κανεις!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

ελα χριστε και παναγια!!καλα περα απο τη πλακα μηπως πρεπει να το κοιταξουν αυτο το πραγμα.εννοω μηπως καποιο παιδακι τον χτυπαει!!!πολυ περιεργο μου φαινεται!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κουκλιτσες τι κανετε?

το καμαρι μου σημερα στολισε 3 ολοκληρα μπισκοτα!εβαλε γλασσο κ απο πανω χρωματιστη τρουφιτσα!!!:D

φανταζομαι δε χρειαζεται διευκρινηση απο που πηρε το ταλεντο ε??? (κουκουβααααααακουκουκουβααααα) χεχεχεχε

επισης ενα αγορακι του πηρε μες απ τα χερια το παιχνιδακι του, κ εκεινος πηγε απο πισω κ του ανεβοκατεβαζε το δαχτυλο φωναζοντας αααααααααααααα τσου τσου :P:p

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...