Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλη χρονια σε ολες.. με υγεια.. και πολλα υγιή κ ομορφα μωρα! Ευχομαι το 2025 να ειναι η καλυτερη χρονια!! ❤

Καλή χρονιά κορίτσι μου !

Μακάρι αυτή αυτή η χρονιά να σηματοδοτήσει μια πολυπόθητη αλλαγή για όσες ακόμα προσπαθούν. Κυρίως όμως υγεία και ευημερία στις οικογένειες μας. ❤️

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ο αυθεντικος ανατολιτικος μπακλαβας εχει μονο καρυδια μεσα

ολα τα γλυκισματα που αναφερεις ειναι ευκολα,οι ζυμες ειναι δυσκολες-σε θεμα προετοιμασιας

εμας μας αρεσουν ολες οι κουζινες κ εχουμε μια αδυναμια στην γαλλικη αγγλικη κ γερμανικη για τα γλυκα κ ελληνικη ιταλικη στο φαγητο

Zymh den kanw gia kanena glyko..genika oi zymes de mou aresoun giayto kai de ftiaxnw thn aggliki ekdosh ths mhlopitas me zymh panw katw kai gemish mhlo.. Kanw th vasiki syntagh gia keik kai prosthetw mhlo, kai oti allo frouto mou aresei, kakao k stafides!

Genika den trwme polla glyka alla an ftiaksw kati einai eite ellhniko glyko, eite keik mhlou, de sympathw ta sponge cakes kai ta muffins pou ftiaxnoun edw.

Kai fysika koulourakia smyrneika, h' me elaiolado kai portokali gia vouthma einai kati pou ftiaxnw kathe evdomada gt o kafes den pinetai sketos!!

Katerina, isws dokimasw kammia italiki spesialite se glyka an exeis..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Popopo polla glika akouo koritsia!! Ego den exo ftiaksei pote elliniko gliko, i eidikotita mou einai ta cupcakes kai ta muffins, glika kai almira! Pantos ena galaktobouriko tha to etroga poli efxaristos afti ti stigmi :-D

Oti ellhniko glyko thes rwta me:p

fetos tha ftiaksw kai kourampiedes, an kai de kserw pou tha vrw anthonero..:(

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

rosewater :D εχει στα sainsburys σιγουρα γιατι το χρησιμοποιω :)

Oxi vre Fairy ayto einai rodonero!:cool:

K egw to xrhsimopoiw san tonwtiki losion alla kai se maskes pou ftiaxnw gia to proswpo.

Stous kourampiedes thelei anthonero..pws na to lene arage edw flower water..?

Eleni

bd5c7983f7.png

βαλτο κ θα ειναι μια χαρα :) το εχω κανει καποιες φορες κ δουλεψε ;)

ειδαλλως αν εχετε ελληνικο μαγαζακι εκει θα βρεις σιγουρα!!! εγω απο εκει τα παιρνω

βαλτο κ θα ειναι μια χαρα :) το εχω κανει καποιες φορες κ δουλεψε ;)

ειδαλλως αν εχετε ελληνικο μαγαζακι εκει θα βρεις σιγουρα!!! εγω απο εκει τα παιρνω

Ok tha to dokimasw..to polu polu an de m aresei na riksw se sena to ftaiksimo :P

Eixame re kopelia ellhniko magazaki alla oute ayto den antekse thn krish!ekleise! Krima htan kai sympatriwths mou aytos kai eferne elaiolado apo Krhth..twra to plirwnoume o koukos ahdoni apo sainsburys..

Na rwthsw, exei kammia ellhnikh TV? Exete valei Nova? Emeis to skeftomastan alla mas zhthsan 400 lires apo ena satellite shop gia to piato mono,...

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελενη οι ιταλοι ειναι καλοι στα φαγητα κ οχι στα γλυκα.γλυκα δεν εχουν αλλα απο τις φλορεντινες κ το τιραμισου,αν ενδιαφερεσαι να σου δωσω τη συνταγη-απο ιταλιανο φιλο μου

αν δε θες ροδονερο υπαρχει κ flower water για τους κουραμπιεδες σου.

φερρυ κ εγω χρησιμοποιω ροδονερο κ ειναι μια χαρα,το προτιμω απ το ανθονερο γτ μου βρωμαει κ ολας.ασε που κ για λοσιον το βραδυ στο προσωπο ειναι σουπερ!!!

φετος στις γιορτες λεω να ασχοληθω με κατασκευες.σπιτακια,τρενακια κ τζιτζερμαν!για χαρη του αγοριου μου.κουραμπιεδες κ μελομακαρονα δε θα πλησιασει κανεις οποτε χαμενος κοπος

ΜΙΜΙ περασα απ τα Μαρκσις κ ηταν ολα γεροντιστικα,το Οεισις δεν διεφερε στα ρουχα του απο ολα τα υπολοιπα μαγαζια....το ιδιο μοτιβο ειχαν ολα :( δεν εχω δει ποτε μου φεις8

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

φερρυ κ εγω χρησιμοποιω ροδονερο κ ειναι μια χαρα,το προτιμω απ το ανθονερο γτ μου βρωμαει κ ολας.ασε που κ για λοσιον το βραδυ στο προσωπο ειναι σουπερ!!!

Gia losion kalo einai to eipa k parakatw, gia ton kourampie omws tha mou myrizei triantafyllo? San ypovryxio geysi tha xei:p

φετος στις γιορτες λεω να ασχοληθω με κατασκευες.σπιτακια,τρενακια κ τζιτζερμαν!για χαρη του αγοριου μου.κουραμπιεδες κ μελομακαρονα δε θα πλησιασει κανεις οποτε χαμενος κοπος

Giati den kaneis kourampiedes-melomakarona se sxhmata? Spitakia/dentrakia klp. Ektos an den ta trwte. O antras mou trellainetai gia melomakarona kai etsi ta trwme kata koron..

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Krima htan kai sympatriwths mou aytos kai eferne elaiolado apo Krhth..twra to plirwnoume o koukos ahdoni apo sainsburys..

Na rwthsw, exei kammia ellhnikh TV? Exete valei Nova? Emeis to skeftomastan alla mas zhthsan 400 lires apo ena satellite shop gia to piato mono,...

Τα Aldis φερνουν Κρητικο ελαιολαδο κ ειναι οικονομικο.προσωπικα μου αρεσει πολυ.Ελληνικη τηλεοραση δεν εχω,κ να ειχα δηλαδη δεν εχω χρονο.

ινετερνετικα υπαρχει ενα σαιτ που κανεις εγγραφη,πληρωνεις ενα ποσο τον μηνα για οσους μηνες θες μεσω paypall κ εχεις λαιβ τηλεοραση.το ειχα παλιοτερα,αλλα κολλαγε πολυ.δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει

Gia losion kalo einai to eipa k parakatw, gia ton kourampie omws tha mou myrizei triantafyllo? San ypovryxio geysi tha xei:p

μα δεν το βαζεις για γευση αλλα για αρωμα κ εφοσον ειναι ροδονερο....λογικα θα μυριζει κ σα τριανταφυλλο.αυτα ειναι προτιμησεις

Giati den kaneis kourampiedes-melomakarona se sxhmata? Spitakia/dentrakia klp. Ektos an den ta trwte. O antras mou trellainetai gia melomakarona kai etsi ta trwme kata koron..

γιατι δεν τα τρωει ο δικος μου.τη βασιλοπιτα παντως την τιμα ιδιαιτερα!

Τα Aldis φερνουν Κρητικο ελαιολαδο κ ειναι οικονομικο.προσωπικα μου αρεσει πολυ.Ελληνικη τηλεοραση δεν εχω,κ να ειχα δηλαδη δεν εχω χρονο.

ινετερνετικα υπαρχει ενα σαιτ που κανεις εγγραφη,πληρωνεις ενα ποσο τον μηνα για οσους μηνες θες μεσω paypall κ εχεις λαιβ τηλεοραση.το ειχα παλιοτερα,αλλα κολλαγε πολυ.δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει

Thx gia Aldi de to xa koitaksei ekei. Gia TV rwtaw gt thelw na vlepoume ellhnikh thleorash sthn kanoniki tv oxi sto pc..

Eleni

bd5c7983f7.png

Θυμηθηκα καποια στιγμη μιλαγαμε για τα σ/μ εδω κ ειχα ξεχασει να σας πω κατι.

μην τα υποτιματε τα αλντι,τα λιντλ,τα αισλαντ μεσα στο μηνα βαζουν καλες προσφορες σε επωνυμα προιοντα κ εχουν ομορφα πραγματακια για το σπιτι.

στα αλντι μου φαινεται φερνουν πολλα ελληνικα <επιδαυρος> χαλβα,ελιες,παστελακι.

εχω πετυχει προσφορες οπως καθιντραλ 3 λιρες κ αλλο ενα δωρο ή λουρπακ μια λιρα κλπ

με 8 λιρες περυσι την ανοιξη βρηκα γλαστρα σαν σε φωλια κρεμαστη, τεραστια,με κατι ομορφα λουλουδακια κ τη στολισα εξω απ την πορτα μας.αν σας βγαζει ο δρομος σας,να ριχνετε μια ματια

καλημερα!λοιπον μκατερινα η μηλοπιτα βγηκε πολυ καλη και οπως παντα εχει φυγει το μισο ταψι,ναναι καλα ο αντρεας που μην εντοπισει γλυκο στο δρομο του δε θα μεινει ψιχουλακι!!!εγω παλι απο γλυκα κανω κεικ,κουλουρακια,μηλοπιτα,κορμο,και τα χριστουγεννα περσυ ειχα φτιαξει κουρμπιεδες και μελομακαρονα.τα μελομακαρονα ειχαν βγει σουπερ ουτε εγω δε το περιμενα!!!οι κουραμπιεδες παλι ηταν μια αποτυχια και μιση!!!περσυ παιδια ειχα φαει τοσα μελομακαρονα γιατι τη προηγουμενη χρονια μουν εγκυος και οταν ετρωγα ενα με επιανε τετοια καουρα που δεν αντεχα.ολο και ολο δυο μελομακαρονα ειχα φαει απο τη λιγουρα μου.παντως μαφινς και καπ κεικς εγω προσωπικα λατρευω!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...