Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 1

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Στελλα ειναι πολυ σημαντικο που σε βοηθαει ο αντρας σου!Μπραβο του!ηθελα να σε ρωτησω,δεν εχεις σλινγκ να βαζεις το αντρακι μεσα,μη σε κουραζει στα χερια ολη μερα?

αμε αμε πείραμε και μας ήρθε εχθές το πρωι...το έπλυνα και τωρα θα ξεκινησω να το φοράω, μαζί με τον μπέμπη μου....

Στελλίτσα μου, πως είσαι σήμερα; Ησυχασε λίγο το μικρό σας; Τι περνατε και εσεις; Κρίμα που δεν έχετε βοήθεια, τελικά δεν έχει σχέση μόνο το να μένεις Ελλάδα για να έχεις βοήθεια. Τουλάχιστον, έχεις τη βοήθεια του αντρούλη σου.

ειναι ένας απο τους λόγους που δεν μας κρατάει τίποτα Ελλάδα Δεσποινάκι μου...αν με καταλαβαίνεις!!!;)

Κορίτσια το άλλο Σάββατο Σαραντίζω....:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

`Hello!

Πάει πέρασε και αυτή η βδομάδα.

Σαβ/κο δε σχεδιάζουμε πολλά, λίγο στο Καιμπριτζ για τα τελευταία ψωνια και μετά δουλίτσες στο σπίτι.

Κατερίνα τι θα ετοιμάσεις της πεθεράς? Να εχει να λέει για την ελληνίδα νύφη της! Εύχομαι να μη μεινετε όλη μέρα μέσα,αμα και ο καιρός είναι καλός να κάνετε και καμια βολτίτσα οικογενειακή!

Στελίλτσα πως πέρασε ο καιρός! Αντέ και από το Σαββάτο θα μπορείτε να το βγάλετε και καμιά βολτούλα, ή έχει κρύο ακόμα?

Σε βλέπω θέλεις να φύγεις από Ελλάδα, δε σε κρατάει πια! Μακάρι να τα καταφέρετε και όσο πιο σύντομα θέλετε!

Εύχομαι οι εγκυούλες μας να είναι καλά και όλες μας να έχουμε ένα ευχάριστο σαβ-κο!

Στελίλτσα πως πέρασε ο καιρός! Αντέ και από το Σαββάτο θα μπορείτε να το βγάλετε και καμιά βολτούλα, ή έχει κρύο ακόμα?

Σε βλέπω θέλεις να φύγεις από Ελλάδα, δε σε κρατάει πια! Μακάρι να τα καταφέρετε και όσο πιο σύντομα θέλετε!

Ξαναχάλασε ο καιρός....:(:(:(

Ναι δεν με κρατάει τίποτα πλέον Ελλάδα:(

uop51syge.png

Κορίτσια που χαθήκατε; Εύχομαι να περάσατε καλά χτές και να έχετε πολλά και ωραία προγράμματα για σήμερα!

Πήγα χτες στο Καιμπριτζ για ψώνια, αχ πως φεύγουν έτσι τα λεφτά, και χωρίς να πάρω τίποτα ιδιαίτερο! Είμαι και κάπως σπάταλη γενικά! Και όπως ήταν αναμενόμενο, ξέχασα να πάρω αυτό για το οποίο είχα κατεβεί! Αχαχ!

Στελλίτσα, υπομονή, και άμα το θέλετε τόσο θα τα καταφέρετε! Αλήθεια, άμα είναι να τη κάνετε τη κίνηση, έχετε βάλει κάποια πάνω κάτω ημερομηνία που θα θέλατε να φύγετε, ή βλέποντας και κάνοντας;

Κατερινούλα, πως πήγε το φαγητό χτές; Περάσατε καλά;

Οι εγκυούλες είναι καλά;

Στελλίτσα, υπομονή, και άμα το θέλετε τόσο θα τα καταφέρετε! Αλήθεια, άμα είναι να τη κάνετε τη κίνηση, έχετε βάλει κάποια πάνω κάτω ημερομηνία που θα θέλατε να φύγετε, ή βλέποντας και κάνοντας;

Σιγουρα οχι ακόμα...Να μεγαλώσει λίγο ο μπεμπουλης...Σκεφτόμαστε απο το νέο έτος να αρχισω να στελνω βιογραφικά και βλέπουμε!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Τί μου κάνετε? Εγώ μέσα και διάβασμα, τα κλασσικά μου!!! Έχω πάρα πάρα πολλά πράγματα να μάθω και νιώθω πως δεν θα καταφέρω ποτέ να προχωρήσω σε κάτι πιο ερευνητικό, ουφ!!!! Τελικά είπα στον καθηγητή μου πως δεν μπορώ να δώσω δεύτερη ομιλία, δεν θέλω να αγχώνω το μωρό μου (την προηγούμενη φορά είχα τρελαθεί στο άγχος), οπότε νιώθω κάπως πιο ήρεμη τουλάχιστον.

Κατερινάκι μου παρήγγειλα και το σλινγκ μου κι είμαι πολύ χαρούμενη!!!Την Δευτέρα θα πάμε και στο μαγαζί με τα καρότσια, σιγά σιγά μπάινουμε σε μια σειρά (καιρός ήταν!). Θηλάζεις ακόμα αλήθεια? Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θέλω να τα καταφέρω!!! Έχω διαβάσει πολλά πράγματα για τον θηλασμό αλλά έχω μεγάλη ανησυχία για το αν τελικά θα τα καταφέρω. Εσένα πώς ήταν η εμπειρία σου?

Στάθηκε και στερέωσε και το κεφαλάκι του μόνος του ο μικρός σου????? Φαντάζομαι συγκίνηση!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάθε μέρα θα κάνει και κάτι καινούριο τώρα και θα σε ξετρελαίνει, χιχιχι! Δώσε του φιλάκια στα μαγουλάκια από μένα, εντάξει????Πώς περάσατε σκ αλήθεια?

Δεσποινάκι μου γλυκό χαχαχαχαχα, είσαι εξίσου τρελή με εμένα διαβάζω!!!!Αφού χαίρεσαι με τις εξετάσεις:tongue::tongue::tongue:

Ωραίο πράγμα τα ψώνια πώς να το κάνουμε!!!Σου φτιάχνουν την διαθεση!

Τί αγοράσατε αλήθεια? Πραγματάκια για το ταξίδι αν θυμάμαι καλά ε? Άντε 2 μερούλες έμειναν!!Και θα περιμένουμε εντυπώσεις μετά, δεν γλιτώνεις!!!!

Ειρηνούλα και mom to be πώς είσαστε? Τί κάνουν τα μπεμπάκια στις κοιλίτσες σας???

Φιλάκια πολλά πολλά!!

6237481d19.png

κοριτσια βλεπω εχετε διαφορες αποριες για το τι πληρωνουμε....ειτε ειστε φοιτητες ειτε οχι δεν πληρωνεται...εχετε ασφαλεια NHS ...μην πατε ιδιωτικα, κριμα εινια

εγω ειμαι 10.5 χρονια εδω...εαν μπορω να φανω σε κατι χρησιμη μην διστασετε να μου πειτε

Καλησπερα στη μεγαλη παρεα μας!!!!ελπιζω να ειναι ολες οι κοπελες καλα κ τα μωρακια ακομα καλυτερα!

fairy mummy εισαι μου φαινεται η πιο <παλια>στην Αγγλια.10 χρονια ε?εισαι ηρωας!!!απο που εισαι καταγωγη κ που μενεις Αγγλια?

Τζου!!!!Χαιρομαι που ειστε καλα κ επιτελους χαλαρωνεις λιγακι.χαλαρη μαμα,χαλαρο μωρο!Η εμπειρια μου με το θηλασμο,ηταν σχετικα καλη.Ο γιος μου καταπιε μυκονιο,κ για 5 μερες επαιρνε ενδοφλεβια αντιβιωση.Καθε μερα του επαιρναν αιμα κ επειδη του βρηκαν χαμηλο ζαχαρο μου ειπαν να δωσω φορμουλα.(ξενο γαλα).εγω ομως τον θηλαζα παντα πρωτα,με αποτελεσμα να ειναι χορτατο,να τραβαει λιγες γουλιες απ το ετοιμο κ να το παραταει.Δεν ξαναεδωσα φορμουλα,κ το ζαχαρο ηταν μια χαρα οταν φυγαμε.Μετα απο λιγες ημερε,πληγωθηκαν οι θηλες μου κ αρχισα το <αρμεγμα>,μια καλη ευκαιρια να ταισει κ ο μπαμπας,κ οταν επανηλθα παλι στηθος.Περασαμε κ απο καποιες φασεις,αλλα δεν το εβαλα κατω.Επιμονη κ υπομονη!

Οτι κ αν διαβασεις για τον θηλασμο,δεν εχει καμια σχεση η θεωρια απο την πραξη.Εγγυηση.Γιατι οταν με το καλο κρατησεις την κορη σου στα χερια σου,κατακοπη απο τη γεννα,με 10 νοματαιους πανω απ το κεφαλι σου να δινουν συμβουλες κ οντας απειρη,θα αγχωνεσαι με τα παντα κυριως οταν η μικρη θα κλαιει.<κατι δεν κανω καλα>με αποτελεσμα να αγχωνεσαι παραπανω κ να καταπιανεσαι απ τις λυσεις των αλλων ειδικων ή μη.

Εγω,οπως κ ολες οι μαμαδες του θαλαμου,δεν ειχαμε γαλα!!!το μωρο δεν τρωει!!!!κ ας ειχα διαβασει πως θελει 3 με 4 μερες να κατεβει το γαλα κ εως τοτε το πυαρ,φτανει για το μωρο!

Μην αγχωνεσαι κ ασε το ενστικτο να σε οδηγησει,μια χαρα θα τα πας,ειμαι σιγουρη κ αν δεν <κατσει>δεν ηρθε κ η συντελεια.

τα εδωσα τα φιλακια!κ συ με τη σειρα σου,γαργαλησε τα πατουσακια της απο μενα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο χιονομπαλιτσας,επισημα απο σημερα,φοραει ρουχαλακια 6-9 μηνων.κ οχι τιποτε αλλο,καποια τα αγορασα με τη λογικη πως θα ειναι καλοκαιρι!!!

Δεσποινακι τι αγορασες?Πες μας κ εμας να κανουμε καμια ατασταλεια!Τελικα δεν ηρθε η πεθερα για φαγητο,το ακυρωσε για σημερα,αλλα ουτε κ σημερα φανηκε.Με νευριασε λιγακι αυτο παντως.Κατα τα αλλα ειχαμε ενα ησυχο βαρετο σ/κο.κοιταζα και για τη βαφτιση του μικρου,να παρω καμια ιδεα.Ποτε θα γυρισεις απ τις διακοπες??Αααααααχ ποσο ζου-λευω!παρε μας κ εμας μαζι!!!

Την τριτη,αν ο καιρος ειναι καλος,θα παω απ τη δουλεια,να τους δω.να ετοιμαζομαι κ ολας για την επιστροφη:(

Στελλακι τι κανεις?Τι κανει ο μπου μπου ληθαθ???μεγαλωνουν τα πατουσακια του?το βολευτηκατε το σλινγκ?θα σου στειλω καποια στιγμη λινκς για δουλεις εδω,πως να φτιαξεις σουπερ ντουπερ βιογραφικο κλπ

περιοχη ξερετε ή οπου κατσει δουλεια?

Φιλια σε ολα τα κοριτσια!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

fairy mummy εισαι μου φαινεται η πιο <παλια>στην Αγγλια.10 χρονια ε?εισαι ηρωας!!!απο που εισαι καταγωγη κ που μενεις Αγγλια?

!

ειμαι απο Χαλκιδα κ εγω κ ο αντρας μου κ μενουμε Plymouth...πιο μακρια δε γινοτανε αχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια

Τι μου κάνετε;

Τζούλη, καλά έκανες. Πορσπάθησε να μην αγχώνεσαι πολύ, δε κάνει καλό στη μικρή μας. Αλλωστέ έχεις τόσο πολύ χρόνο μπροστά σου, με το που γυρίσεις θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα, και ακόμα περισσότερα. Μια απορία έχω, αφού θα πας ελλάδα να γεννήσεις, γιατί ψωνίζεις από εδω; Είναι πιο φτηνά; Και μετά θα τα μεταφέρεις Ελλάδα και πάλι πίσω; Αχ, μεγάλη ταλαιπωρία αν δεν είσαι στο τόπο σου!

Κατερινάκι τι κάνεις; Αχ, την άτιμη τη πεθερά. Εύχομαι να μην ετοίμασες πολλά, αλλά σίγουρα, δε θα ήταν και ότι καλύτερο να στο ακυρώνουν. Βέβαια, είμαι σίγουρη, πως η γυναίκα θα είχε καλό λόγο!

Αύριο θα επισκεφτείς τη δουλειά σου; Θα πάρεις και το μικρό μαζί σου, να του δείξεις που δουλεύει η μανούλα; Ευχομαι όλα να πάν καλα!

Από ότι διαβάσω, κρίμα για όσα περάσατε μετά τη γέννα, αλλά σημασία έχει το ότι τώρα είσαστε καλά. Καμιά φορά καλύτερα να ακούς το ένστικτό σου, παρά τους γιατρούς!

Fairy καλώς ήρθες, ή μάλλον να πώ καλώς γύρισες στη παρέα μας! 10χρόνια έ; Τι σχέδια έχετε; Θα θέλατε να γυρίσετε πίσω ή όχι; Να σου ζήσει το μικρό σου!

Δυστυχώς δε ψώνισα τίποτα τρομερο, σκουφάκι με αυτιά και ζεστά εσώρουχα, γιατι είμαι πλασμένη για πιο ζεστά κλίματα και σίγουρα όχι για τα χιόνια!

Αντε μια μέρα δουλειάς μου έμεινε, και μετά ξεκούραση για μιά βδομαδούλα!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνουν;

μπα δεν μας βλεπω να γυρναμε πισω...εχουμε καλες δουλειες κ στην Ελλαδα δεν νομιζω πως υπαρχει να μπορεσουμε να βρουμε δουλεια.,...κ καπου συνηθισαμε κιολας...εδω ολα κυλανε πιο ομαλα...για να βγαλουμε ενα διαβατηριο του μικρου ταλαιπωρηθηκαμε απιστευτα!!!!ενα τοσο απλο πραγμα κ το κανουν τοσο δυσκολο!!

εγω γεννησα Αγγλια κ μονο τα καλυτερα εχω να πω...οι υπολοιπες ειστε απλα προσωρινα εδω? σιγα σιγα θα σας μαθω :) προσπαθω να διαβασω τα νεα σας τωρα

ολες Λονδινο ειστε?

Καλησπερα κοριτσια.ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να περνατε ακομα καλυτερα!

Πριν λιγο γυρισαμε απ τη βολτα μας,πηγαμε στη δουλεια της μαμας κ πρωτη φορα στο τρενο χιχιχι.Του αρεσε του χιονομπαλιτσα!

Χαρηκα που ειδα την προισταμενη μου κ τα αλλα κοριτσια.

Δεσποινακι μου ετοιμαστηκες?αντε ηρθε η μεγαλη ωρα!!!!Σου ευχομαι να περασεις τελεια και φροντισε να ξεκουραστεις πολυ!Ελπιζω να σε χαλαρωσουν οι διακοπες κ να συμβει κ το ευχαριστο!!!

να πιεις μια ζεστη σοκολατα για μας:).Ποτε θα μας γυρισεις με το καλο??θα περιμενω με αγωνια να μου πεις πως τα περασατε. Σε ξενοδοχειο θα μεινετε ή σε σπιτι φιλων?

fairy mummy τι κανεις?εγω μενω Λονδινο κ ειμαι απ τον Πειραια.Ποσο συχνα πατε πατριδα με τον συζυγο?πως ειναι η ζωη τωρα με το μωρακι σας εδω?εχεις επιστρεψει δουλεια ή εχεις χρονο ακομα?πωπωπωπω απ τα μουτρα σ επιασα με τις ερωτησεις μου,απαντησε οποια θες :-D

κι εγω εδω γεννησα,αλλα η ολη εμπειρια μου ηταν πολυ ασχημη.το νοσοκομειο που γεννησα,εχει πολυ ασχημη φημη,το ηξερα αυτο.αλλα ηρθαν ετσι τα πραγματα που δεν ειχα αλλη επιλογη.ολο το προσωπικο του συγκεκριμενου ν/ου ηταν αγενες κ παντελως αδιαφορο.

Καναμε κ γραπτη αναφορα,στο pals δεν απαντησαν,ξανακαναμε αναφορα κ ακομα δεν εχουν απαντησει.:twisted:

τα αλλα κοριτσια τι κανουν?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

fairy mummy τι κανεις?εγω μενω Λονδινο κ ειμαι απ τον Πειραια.Ποσο συχνα πατε πατριδα με τον συζυγο?πως ειναι η ζωη τωρα με το μωρακι σας εδω?εχεις επιστρεψει δουλεια ή εχεις χρονο ακομα?πωπωπωπω απ τα μουτρα σ επιασα με τις ερωτησεις μου,απαντησε οποια θες :-D

κι εγω εδω γεννησα,αλλα η ολη εμπειρια μου ηταν πολυ ασχημη.το νοσοκομειο που γεννησα,εχει πολυ ασχημη φημη,το ηξερα αυτο.αλλα ηρθαν ετσι τα πραγματα που δεν ειχα αλλη επιλογη.ολο το προσωπικο του συγκεκριμενου ν/ου ηταν αγενες κ παντελως αδιαφορο.

Καναμε κ γραπτη αναφορα,στο pals δεν απαντησαν,ξανακαναμε αναφορα κ ακομα δεν εχουν απαντησει.:twisted:

οοοχι καλε...μου αρεσουν οι ερωτησεις χεχε...

πηγαινουμε αρκετα συχνα, Χριστουγεννα κ καλοκαιρι παντα κ προσπαθουμε κ το Πασχα...καλα ειναι ...

στη δουλεια γυρισα τωρα τον γεναρη που ο μικρος ηταν 8 μηνων. ειναι η φυση της δουλειας μου που εχει πολλες παροχες....ειμαι λεκτορας στο πανεπιστημιο οποτε στην ουσια μεχρι το Πασχα δουλευω κ μετα θα δουλευω απο το σπιτι...τωρα δουλευω 3 μερες στο πανεπιστημιο κ 2 απο το σπιτι.

εγω ειχα πολυ δυσκολη γεννα αλλα εχουμε πολυ καλο νοσοκομειοο εδω, ειναι κ πανεπιστημιακο. μπηκα με προκληση στις 42 βδομαδες.....42 ωρες με πονους κ στο τελος ο μικρος στρεσαριστηκε κ καναμε επειγουσα καισαρικη (Παρασκευη πρωι)...αλλα αναρρωσα αμεσως...το επομενο πρωι σηκωθηκα κ την Κυριακη ζητησα να φυγω :mrgreen:

Hello κορίτσια!

Τι κάνετε;

Α, σήμερα πολλά έπεσαν στη δουλεια, αλλά πιστεύω ότι ό,τι εκρεμούσε το έλυσα. Εύχομαι να μη παρουσιαστούν τίποτα προβλήματα με τα έργα μου, γιατί δε μου αρέσει πολύ, όταν κάποιος ψάχνει τα πράγματα μου, και παίρνει αποφάσεις για θέματα που σχεδίασα. Αχ, άντε να δούμε τι θα έχω να κάνω όταν γυρίσω!

Αλλά για την ώρα, ξεχνάω όλα περί δουλειάς, και μπαίνω σε mode διακοπών!

Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα, αύριο η πτήση είναι το απόγευμα, ολά χαλαρα!

Βέβαια έχω μια μικρή αγωνία, η παρέα θα είναι όλοι ιταλοί, οπότε θα νιώθω κάπως αμήχανα, στις περισσότερες συζητήσεις δε θα μπορώ να συμμετέχω. Τουλάχιστον θα χαρώ φαί!

Κατερίνα, έκανα τα μπισκοτάκια σου, πολύ ωραία, αλλά η ζύμη πολύ μπελαλίδικη!

Αχ, ο μικρός σου είναι ένας μικρός εξερευνητής! Πως σου φάνηκε που πήγες πίσω στη δουλεια; Ξέρεις με το καλό πότε αρχίζεις ή δεν αποφάσισες ακόμα;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...