Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Καλησπερα!Σκεφτομαστε με τον αντρα μου να ανεβουμε Αγγλια για δουλεια.Μπορειτε να μου στειλετε καποια links για πληροφοριες...ποια βηματα πρεπει να κανουμε πρωτα?Ωσ βιολογος που μπορω να δουλεψω εκει?(ρωτω γιατι στην Ελλαδα ειναι πολυ λιγες οι επιλογες).Επισης ηθελα να ρωτησω το κοστος ζωης ανα μηνα με ενα σπιτι νορμαλ+τους φορους.Ευχαριστωωωω!

καλησπερα κοπελα μου!ειμαστε και μεις στη σκεψη να παμε αγγλια βεβαια τα κοριτσια θα σου πουν περισσοτερα πραγματα απο εμενα.λοιπον ενα σαιτ για να βρεις σπιτι δουλεια κλπ ειναι το www.gumtree.com οπως και το www.rightmove.com για σπιτι.υπαρχει επισης και τοwww.jobrapido.com οπου βαζεις τι θελεις και σου στελνει μειλ με καινουργιες ενημερωσεις πανω στο τομεα σου.

τωρα αυτο που πρεπει να κανετε ειναι να πατε στο υπουργειο και να μεταφρασετε ολα σας τα πτυχια οτι εχετε και δεν εχετε.να βγαλετε διαβατηριο γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να σας το ζητησουν περισσοτερο αποτι την ταυτοτητα.μολις πατε αγγλια θα πατε να βγαλετε το N.I.N το οποιο ειναι το δικο μας αμκα και θα σας ειναι απαραιτητο αν βρειτε δουλεια.μετα θα πρεπει να πατε στο νοσοκομειο και να γραφτειτε σε ενα GP ο οποιος στην ουσια ειναι παθολογος και θα σας εξεταζει εκεινος αν κατι σας συμβει.

τωρα για τα σπιτια ειναι αναλογα που θα μεινεις.αν θελεις κεντρο λονδινο ειναι πολυ ακριβα.θα παρεις και μια ιδεα μεσα απο τα λινκ που σου εχω βαλει.να ξερεις οτι το νοικι το μετρανε per week και οχι με το μηνα.σε μερικα συμπεριλαμβανονται οι φοροι και οι λογαριασμοι ενω σε αλλα οχι και πρεπει να υπολογισεις εξτρα λεφτα.

τωρα τα κοριτσια που μενουν εκει θα σε κατατοπισουν καλυτερα απλα σου δινω μια ιδεα.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρια ευχαριστω πολυ...fairymummy βασικα παταω το link του moderator κ δειχνει κατι ασχετα....εχει γινει λαθος ή κατι κανω εγω λαθος?

Eχουμε και δυο μικρα παιδακια 1,5 κ 3,5 ...εκει υπαρχουν παιδικοι σταθμοι δωρεαν?ή πληρώνεις?

γιατι πατας του μοντερατορ το λινκ|???απλα κανε απαντηση με τις ερωτησεις σου στο υπαρχον τοπικ που σου εβαλα πιο πανω

παιδικος σταθμος δεν υπαρχει δωρεαν στην Αγγλια

καλημερα κοριτσια!

δεν ειμαστε πολυ καλα εχουμε πυρετουλη απο χθες και σημερα ανεβασε 39 το πρωι.τον εχωσα μεσα στο μπανιο και το καημενακι μου ετρεμε.τωρα μας εχει πεσει βεβαια αλλα τον παρακολουθουμε.

d_mam οπως σου ειπε και η φερυ δεν υπαρχουν σταθμοι και πρεπει να τους πληρωσεις αλλα ειναι αρκετα ακριβοι και πανε αναλογα με τη περιοχη που μενεις.μπορει να φτασει και τις 500 λιρες αποτι μου εχουν πει τα κοριτσια.αυτο που θα σε συνεφερε καλυτερα ειναι μια childminder που την εχεις οποτε χρειαζεσαι και οσες ωρες θελεις και φυσικα κοστιζει λιγοτερο.ειναι σα τις δικες μας ντανταδες και πληρωνονται με την ωρα.

τα λινκ που σου εβαλα τα ειδες?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

λοιπον ο χιονομπαλιτσας γραφει!!!!χαχαχαχαχαχαχα

αν κανεις την κινηση πως μιλας στο τηλεφωνο κ του πεις <εμπρος?ναι?ποιος ειναι?> βαζει κ εκεινος το χερακι του στο αυτακι του!!!!

παιζαμε με μια μικρη μπαλιτσα νωριτερα κ την εκρυψα στη χουφτα μου.του λεω,<που ειναι?σε ποιο χερι?>

ρε παιδια αν εχετε τον θεο σας,σηκωσε τα χερια πανω κ εστρυψε τους καρπους τους σα να μου ελεγε <ε,που ειναι?δεν ξερω?> ελιωσα η κουκουβαγια μανα!!!

κ το κορυφαιο

ο χιονομπαλιτσας τρομοκρατης ειναι bully!!!αν καποιο παιδακι αρχιζει να κλαιει,παει διπλα του,κανει οτι κ κλαιει κ εκεινος κοροιδευτικα κ μετα γελαει :oops::oops::oops: αυτο δεν του το εχω μαθει :rolleyes::confused::rolleyes: ελπιζω μονο να μη το συνεχισει μελλοντικα.

σημερα που πηγα να τον παρω απ τον παιδικο,παντα κοιταζω πρωτα απ το τζαμι να δω τι κανουν κ τι βλεπω????

ο χιονομπαλης τρομοκρατης στη μεση,ολοι γυρω γυρω να του χτυπουν παλαμακια κ εκεινος να χορευει.......τι να πω?λετε να μου βγει νουρεγιεφ το καμαρι μου?

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσακια ολα καλα??

Μαρακι πως ειναι ο μικρουλης μας σημερα?

καλυτερα ειναι κατερινα μου,ευτυχως γιατι με το 40,2 που χτυπησε χθες χεστηκα πανω μου και ημουν και μονη μου χωρις αμαξι.ευτυχως ολα καλα πηγαν.σημερα μονο δεκατα εχουμε προς το παρον.

ο χιονομπαλιτσας τρομοκρατης ειναι bully!!!αν καποιο παιδακι αρχιζει να κλαιει,παει διπλα του,κανει οτι κ κλαιει κ εκεινος κοροιδευτικα κ μετα γελαει :oops::oops::oops: αυτο δεν του το εχω μαθει :rolleyes::confused::rolleyes: ελπιζω μονο να μη το συνεχισει μελλοντικα.

αυτο μου το ειχε κανει και μενα στο σταθμο.ειχα παει να τον παρω και ηταν ενα κοριτσακι μικρο και επαιζε με ενα κυβο και του επεσε και εβαλε τα κλαμματα.ο γιαννης εκεινη τη στιγμη εκανε πως εκλεγε με το χερι στα ματια και καλα και μετα εβαλε τα γελια!!επαθα σοκ.ασε για το ποσο ντραπηκα.μετα στο δρομο καθως πηγαιναμε σπιτι του λεω γιατι το κοροιδεψες το κοριτσακι?και το ξαναεκανε.και του λεω μη το κανεις αυτο γιατι και συ το πρωι οταν σε φερνω στο σχολειο ετσι κανεις κλαις και συ σα το νινι.ε αυτο ηταν κατερινα απο την επομενη μερα δε ξαναεκλαψε οταν τον πηγαμε.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

I'M BACK My friends......

Tι κάνουν τα κορίτσια μου????

Χοχοχοχοχο

Stellinula is back....λέμεεεεεεεε :D:D:D:D:D:D:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...