Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια θα ριξουμε μια ματια στο σαιτ που μου εστειλε η φερυ και θα τα ξαναπουμε το βραδυ γιατι ο γιαννης εχει λυσσαξει και δε γινεται ετσι δουλεια!οκ τσουπρες?θα μπουμε και απο δυο διαφορετικα πισια για να μιλησουμε ολοι μαζι!

παντως φερυ εχει δικιο η κατερινα δε δικαιουσε να μιλας!!!!!ακου 11 χρονια εκτος λονδινου!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κοριτσια θα ριξουμε μια ματια στο σαιτ που μου εστειλε η φερυ και θα τα ξαναπουμε το βραδυ γιατι ο γιαννης εχει λυσσαξει και δε γινεται ετσι δουλεια!οκ τσουπρες?θα μπουμε και απο δυο διαφορετικα πισια για να μιλησουμε ολοι μαζι!

παντως φερυ εχει δικιο η κατερινα δε δικαιουσε να μιλας!!!!!ακου 11 χρονια εκτος λονδινου!!

Κοριτσια όχι μονο αυτο, ειναι και αγεωγράφητη....χχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φέρυ μου μακιαααα!!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

ειδα οτι υπαρχει και η brinks seciurity στην αγγλια και ο αντρεας εδω ειχε ξεκινησει εκπαιδευση σε αυτη την εταιρια αλλα χασανε μια φυλαξη και επρεπε πρωτα να τακτοποιησουν τα ατομα που δουλευαν εκει και μετα θα τους επερναν.εκανε και 2 μερες σεμιναρια.

μπηκα στη σελιδα τους αλλα δε μπορω να στειλω βιογραφικο γαμωτο!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια για δειτε αυτα

http://viewitem.eim.ebay.gr/KING-COLE-Knitting-Pattern-HUG-SLIPPERS-BOOTS-Double-Knitting-Baby--Adult-3275/400249424859/item

ειναι κανονικες μποτες?η αγκαλιας?τα νουμερα πως θα τα βρω που ο μικρος φοραει 23,5-24?κανουν και για μενα να εχουμε ιδιες?περνανε τελωνειο η απλα η τιμη ειναι 5 ευρω και κατι που λεει συνολικο ποσο?

αυτες ειναι το ιδιο?

http://viewitem.eim.ebay.gr/Ugg-Boots-Style-Knitting-Pattern-Baby--Adult-3275/110649792226/item

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μα κατι δε μου καθοταν καλα.ασε που δε λεει πουθενα να διαλεξεις νουμερο κλπ.πρεπει να το παρω αποφαση δε προκειται να βρω πουθενα!ολα τα baby boots τετοιου τυπου ειναι μεχρι 24 μηνων.μετα παει κατευθειαν σε kid και οχι toodler που ειναι τωρα το παιδι.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Στο κελι 33 μ ειχαν στον κορυυυυυυ δααααααααα λοοοοοοο

ειχα ματια 13....η μ ο υ ν α παιδι χωρις μυαλο.....

σουλα μ ακους?πολυ κ@λ@παιδο ο κυριακος!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

α φερυ πολυ ωραιες!!δουλευει η κουμπαρα μου στα next στην αγγλια οποτε μαλλον θα μου φερει εκεινη.εχουμε next αλλα το μονο που εχω δει ειναι στο ριβερ γουεστ το καινουργιο εμπορικο διπλα στο ικεα.

κατερινα τι επαθες παιδι μου?μερακλωσες?πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος!!χαχαχαχα!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετε?ολα καλα?εμεις εδω περιμενουμε να μας παρουν τηλεφωνο απο τις δουλειες μας.τι πραγμα και αυτο.

ακουσατε που θα κανουν δημοψηφισμα στην ελλαδα?ωραια πραγματα.που θα παει αυτη η κατασταση δε ξερω.ενα χαος.

τελος παντων.

φερυ πως ειναι η πλατη σου?περασε καθολου ο πονος?

κατερινακι μετρας τις μερες?11 και σημερα!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Καλησπερα!Σκεφτομαστε με τον αντρα μου να ανεβουμε Αγγλια για δουλεια.Μπορειτε να μου στειλετε καποια links για πληροφοριες...ποια βηματα πρεπει να κανουμε πρωτα?Ωσ βιολογος που μπορω να δουλεψω εκει?(ρωτω γιατι στην Ελλαδα ειναι πολυ λιγες οι επιλογες).Επισης ηθελα να ρωτησω το κοστος ζωης ανα μηνα με ενα σπιτι νορμαλ+τους φορους.Ευχαριστωωωω!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...