Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ναι,ευτυχως που θα τα πουμε απο κοντα κ με την ησυχια μας γιατι εδω μεσα υπαρχουν κ πολλα παρασιτα

Ζηλεύω :-(:sad::-(:sad::-(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο τωρα στεκει?για πειτε ρε κοριτσια για να περνω μια ιδεα.εβαλα μια απο τις δυο περιοχες που ελεγες στελλα.

http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-35425145.html

μαρακι,

αυτο το σπιτι εχει 3 υ/α ειναι share house δηλ αυτος που το νοικιαζει ζητα 3 ατομα να το μοιραστουν κ ειναι 250 εκαστος κ χωρις επιπλα.

κοινως για φοιτητες μια κ που επισημαινει πως ειναι κοντα στο π/ο

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

δε ξερω αν μετρανε εκει αυτα αλλα εχω αδεια σεκιουριτι και διπλωμα αυτοκινητου β επαγγελματικο(ταξι.)δε ξερω αν ο σεκιουριτι κανει τα ιδια πραγματα με εδω αλλα επειδη εχω και αυτο το χαρτι και προυπηρεσια να δω μηπως μπορω να το εκμεταλευτω.κατι μου ειχε πει η μαρια οτι μια κοπελα απο εδω της ειχε πει οτι μπορω να παω σε εταιρια ταξι να με εκπαιδευσουν και να δουλεψω εκει.γινεται αυτο?επεισης εχω δουλεψει και σε σκαδη αναψυχης παλι σα ψυκτικος.το βιογραφικο το εχει μεταφρασει μεταφραστρια.

Ανδρέα γεια σου :)

Θα ηθελα να σου πω κ εγω την άποψη ζώντας 11 χρόνια πολυ μακριά απο το Λονδίνο. Έχει πολυ μεγάλη σημασία κ γι αυτο το αναφέρω :)

Αυτή τη στιγμή εδώ που είμαι υπάρχει ένα μεγάλο κύμα μεταναστών απο Ελλάδα που τα αγγλικά τους είναι όπως τα δικά σου. Οπότε ένας λόγος να μην ανησυχείς είναι αυτός. Δεύτερον στο Πλυμουθ που είμαι έχουμε πολυ δεμένη κ δυνατή ελληνική κοινότητα. Οι περισσότεροι λοιπόν μόλις έρθουν πανε την Κυριακή στην εκκλησία να γνωρίσουν την κοινότητα κ όλοι εδώ βοηθάμε. Εμένα βέβαια δεν θα με δεις εκκλησία χαχα αλλα έχω βοηθήσει κατα καιρούς :)

Το πιο συχνό που συμβαίνει μέχρι να τακτοποιηθεί μια οικογένεια είναι να την πάρει μια απο τις ελληνικές/κυπριακές οικογένειες σε ένα απο τα εστιατόρια .

Μπορείς να δεις στο www.reed.co.uk για δουλειές στην ειδικότητα σου σε οποία πόλη εσύ επιθυμείς.

Σας εύχομαι όλα να σας πανε καλα κ όπως λέει κ η Κατερίνα θέλει μεθοδικότητα κ υπομονή πολυ

Διαφημίσεις

refrigeration installer?

ρωταω γιατι μπηκα στο eures για να δω αλλα εκτος του οτι κλασσικα δε βγαζω ακρη,δε μου εβγαζε και τιποτα!

Ζηλεύω :-(:sad::-(:sad::-(

καλα να παθεις!!!χαχαχαχα!

μαρακι,

αυτο το σπιτι εχει 3 υ/α ειναι share house δηλ αυτος που το νοικιαζει ζητα 3 ατομα να το μοιραστουν κ ειναι 250 εκαστος κ χωρις επιπλα.

κοινως για φοιτητες μια κ που επισημαινει πως ειναι κοντα στο π/ο

α καλα κατερινα ουτε που το προσεξα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ανδρεαν

ειναι δυσκολα για ταξι εδω γιατι πχ αν εργαστεις λονδινο θα πρεπει να ξερεις τους δρομους του σαν την παλαμη του χεριου σου.

εκτος κ αν αλλη κοπελα ξερει κατι διαφορετικο ή εχει αλλη εμπειρια ας μας πει.

οχι πως δεν εχεις τις δυνατοτητες,αλλα πιστευω ειναι πιο χρονοβορο,μεχρι να μαθεις την πολη κ τα περιχωρα.

οτι κ αν εχεις κανει παντως,μετραει.κ εφοσον ειναι ηδη μεταφρασμενο το βιογραφικο σου,φτιαξε εαν δεν εχεις κ ενα covel letter κ ξεκινα να στελνεις βιογραφικα σε <οσο πιο εγκυρα σαιτς > γινεται

δε ξερω αν μετρακατι μου ειχε πει η μαρια οτι μια κοπελα απο εδω της ειχε πει οτι μπορω να παω σε εταιρια ταξι να με εκπαιδευσουν και να δουλεψω εκει.γινεται αυτο?επεισης εχω δουλεψει και σε σκαδη αναψυχης παλι σα ψυκτικος.το βιογραφικο το εχει μεταφρασει μεταφραστρια.

εγω το είχα πει για ταξί κ ναι ισχύει :) απο όσα ξέρω...οι περισσότεροι ταξιτζήδες εδώ είναι ξένοι

Το ότι έχεις δουλέψει κ σε σκάφη κ αυτο σου δίνει πολλα θετικά διότι αν πας σε μέρη όπως το Πλυμουθ που είναι λιμάνια μπορει να σου δώσουν ώρες στα σκάφη να φτιαχνεις. Αυτα βέβαια δεν είναι μόνιμες δουλειές συνήθως. Ανάλογα ποσά κοτερα έχουν έρθει η αν εδρεύει εκεί εταιρεία που κατασκευάζει σκάφη όπως έχουμε εμείς τα princess yachts.

ανδρεαν

ειναι δυσκολα για ταξι εδω γιατι πχ αν εργαστεις λονδινο θα πρεπει να ξερεις τους δρομους του σαν την παλαμη του χεριου σου.

εκτος κ αν αλλη κοπελα ξερει κατι διαφορετικο ή εχει αλλη εμπειρια ας μας πει.

οχι πως δεν εχεις τις δυνατοτητες,αλλα πιστευω ειναι πιο χρονοβορο,μεχρι να μαθεις την πολη κ τα περιχωρα.

οτι κ αν εχεις κανει παντως,μετραει.κ εφοσον ειναι ηδη μεταφρασμενο το βιογραφικο σου,φτιαξε εαν δεν εχεις κ ενα covel letter κ ξεκινα να στελνεις βιογραφικα σε <οσο πιο εγκυρα σαιτς > γινεται

αυτο για το ταξι μας το ειπε η φερυ.καιοτι τους δινουν gps και κανουν εκπαιδευση.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

για αυτο ειμαι εδω εγω ματακια μου! να βλεπω ολα οσα δε βλεπεις

τσσσσσσσσσ.....

εχεις και ειδικοτητα ρε κοπελια γιαυτο βλεπεις καλυτερα!!

κοριτσια ερχεται και ο αντρεας πηγα να φερει το τηλεφωνο του απο το αμαξι!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Κ τα gps τι τρέχουν χαχαχα. Εγω αυτα που ξέρω για τα ταξι είναι απο Πολωνούς κ Ρουμάνους που εΙναι πααααρα πολλοί εδώ κ έτσι μου τα ειπαν. Ίσως να έστελνε ένα μέιλ ΚΑΤ ευθείαν στην εταιρεία να ρωτήσεις.

Απλά να θυμάσαι ότι η καθεμιά απο εμάς έχουμε διαφορετική δουλειά κ καμία φορά είναι δύσκολο να ξέρουμε τα μυστικά κάθε επαγγέλματος :)

Θα ηθελα να σου πω κ εγω την άποψη ζώντας 11 χρόνια πολυ μακριά απο το Λονδίνο. Έχει πολυ μεγάλη σημασία κ γι αυτο το αναφέρω :)

11 χρονια εκτος λονδινου κ θες να πεις την αποψη σου?να την κρατησεις για τον εαυτο σου κιουρια μου,δε τη θε με!

:P:p:tongue::tongue::D:D:p:p χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

11 χρονια εκτος λονδινου κ θες να πεις την αποψη σου?να την κρατησεις για τον εαυτο σου κιουρια μου,δε τη θε με!

:P:p:tongue::tongue::D:D:p:p χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν σε ξανά παίζω Κατερίνα :P:p

Αν βλέπετε λάθη συγχωρείτε με το ιpad mou διορθώνει κ δεν τα παίρνω χαμπάρι

Δεν θα κάτσω πολυ ακόμα περιμένω κόσμο...αλλα χαρά μου να βοηθήσω σε ότι μπορω

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...