Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

προσεξε λιγο σ'αυτο το σπιτι την περιοχη δεν ειναι διολου καλη απο ο,τι καταλαβαινω εγω- διαβασε λιγο το ofsted report στο πιο κοντινο σου σχολειο στο χαρτη που εχει κατω στην σελιδα να παρεις μια ιδεα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο τωρα στεκει?για πειτε ρε κοριτσια για να περνω μια ιδεα.εβαλα μια απο τις δυο περιοχες που ελεγες στελλα.

http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-35425145.html

Βασικά δεν ειπα southsea...Δεν εχω ιδεα που ειναι...χαχαχαχαχαχα

Εγω είπα ότι θα ειμαστε μεταξύ Southampton και Portsmouth...Εκτός και αν το southsea ανήκει σε μια απο τις 2.....Ιδεα δεν εχω...

Πάντως το exc bills σημαινει ότι ειναι μονο το νοικι 250 per calendar month ΟΛΑ δηλαδη θα τα πληρωνεις εξτρα...

γυρω στα γυρω στα 250 με 300 παραπάνω υπολογισε τουλάχιστον!!!

Ααααα ειναι και unfurnished που σημαινει εξτρα λεφτά για να βάλεις κανα κρεβάτι καμια καρέκλα και κανα τραπεζάκι για να τρώτε...Επίσης το unfurnished δεν ξερω αν ειναι με white goods ή όχι (πλυντηριο, κουζίνα, ψυγείο), οπότε μπορεί να θες και λεφτά για αυτα...Εμεις τα ρωταμε ΟΛΑ αυτα!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

προσεξε λιγο σ'αυτο το σπιτι την περιοχη δεν ειναι διολου καλη απο ο,τι καταλαβαινω εγω- διαβασε λιγο το ofsted report στο πιο κοντινο σου σχολειο στο χαρτη που εχει κατω στην σελιδα να παρεις μια ιδεα

α ιδεα δεν εχω απλα πατησα εκει στη περιοχη για να δω να παρω μια ιδεα.

Βασικά δεν ειπα southsea...Δεν εχω ιδεα που ειναι...χαχαχαχαχαχα

Εγω είπα ότι θα ειμαστε μεταξύ Southampton και Portsmouth...Εκτός και αν το southsea ανήκει σε μια απο τις 2.....Ιδεα δεν εχω...

Πάντως το exc bills σημαινει ότι ειναι μονο το νοικι 250 per calendar month ΟΛΑ δηλαδη θα τα πληρωνεις εξτρα...

γυρω στα γυρω στα 250 με 300 παραπάνω υπολογισε τουλάχιστον!!!

δε ξερω κοπελια αυτο μου εβγαλε!!!! και εσενα σε θελω να σε ρωτησω κατι.μαλλον σε πμ.κολπος θα μου ερθει με τις τιμες!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

γεια σας ειμαι ο αντρεας ο αντρας της μαριας ειπα να ερθω και γω στη παρεα σας.

αυτα που σκεφτομαστε με τη μαρια τα ξερετε πανω κατω απλα θελω να μου πειτε και εμενα για να μου φυγουν οι ενδιασμοι με το να φυγουμε για αγγλια.θελω να μου πειτε καποια πραγματα για τη πραγματικη ζωη στην αγγλια και οχι αυτα που ακουμε εδω και κει,γιατι μιλαμε για τη ζωη μας και για τη ζωη του παιδιου μας και δε μπορουμε απλα να ερθουμε.πιστεψε με θα με βοηθησει να το ξανακουσω απο εσας γιατι ξερω οτι τη μαρια τη βοηθησαν πολυ αυτα που της λετε.

το σκεφτομαι και εγω πλεον πολυ γιατι εδω πραγματικα δε παει αλλο!!

γεια σας ειμαι ο αντρεας ο αντρας της μαριας ειπα να ερθω και γω στη παρεα σας.

αυτα που σκεφτομαστε με τη μαρια τα ξερετε πανω κατω απλα θελω να μου πειτε και εμενα για να μου φυγουν οι ενδιασμοι με το να φυγουμε για αγγλια.θελω να μου πειτε καποια πραγματα για τη πραγματικη ζωη στην αγγλια και οχι αυτα που ακουμε εδω και κει,γιατι μιλαμε για τη ζωη μας και για τη ζωη του παιδιου μας και δε μπορουμε απλα να ερθουμε.πιστεψε με θα με βοηθησει να το ξανακουσω απο εσας γιατι ξερω οτι τη μαρια τη βοηθησαν πολυ αυτα που της λετε.

το σκεφτομαι και εγω πλεον πολυ γιατι εδω πραγματικα δε παει αλλο!!

Hello Ανδρεα, Στέλλα εδώ αλλά θα με κατάλαβες...χαχααχαχα

Καλως ήρθες...μήπως να γράψω και τον Βανζέλ να τους χώσει διπλά τα κερατιάτικά τους να ισιώσουν???

χμμμμ δεν το ειχα σκεφτεί!!! χαχαχα

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα,

κατερινα ξερω οτι θα ερθεις σε λιγο καιρο και θα ηθελα και απο κοντα να σε ρωτησω καποια πραγματα αν γινεται

μεχρι τοτε ομως θελω να μου πειτε πως ειναι τωρα η αγγλια?βεβαια το καλυτερο θα ηταν να το ζησω μονος μου για να δω ακριβως τι γινεται.καταρχας το επαγγελμα μου εχει ζητηση?περνουν ξενα ατομα?οπως εμεις εδω ας πουμε υπαρχει ενας μαστορας και οι βοηθοι ειναι ξενοι.

εννοειται οτι δε θα πω οχι σε οποιαδηποτε δουλεια εκει.απο αγγαριες,καθαριστες κλπ μεχρι οτιδηποτε!βεβαια εχω ενα μικρο προβλημα!τα αγγλικα μου δεν ειναι ουτε σε επιπεδο lower αλλα καταλαβαινω αρκετα και προσπαθω να μιλησω ετσι ωστε ο αλλος να με καταλαβει.εκανα καποια μαθηματα αγγλικων τα οποια θα τα συνεχισω σε λιγο καιρο.

δε σας κρυβω οτι φοβαμαι αυτη την αλλαγη αλλα ποσο χειροτερα να ειναι τα πραγματα αποτι εδω?

ναι,ευτυχως που θα τα πουμε απο κοντα κ με την ησυχια μας γιατι εδω μεσα υπαρχουν κ πολλα παρασιτα

ανδρεα,δεν εχω ιδεα για το επαγγελμα σου,να σου πω την αληθεια αλλα δεν εχω προβλημα να ψαξω να βρω οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορω.

παντως κανεις καλη αρχη λεγοντας πως δε σε απασχολει το τι δουλεια θα κανεις.κατι προσωρινο.

ολοι μας ετσι ξεκινησαμε αλλωστε.οπλισου με μεγαλη υπομονη κ γερα νευρα,η κουλτουρα στο εξωτερικο κ δη των αγγλων ειναι πολυ μακρια απο τη δικη μας.

αλλα οπως λες κ εσυ,ποσο χειροτερα να ειναι πια εδω?

η ευρεση εργασιας,σπιτιου, ειναι χρονοβορα κ οπως εχουμε ηδη πει στο μαρακι,καλα θα κανετε να φτιαξετε τα βιογραφικα σας στα αγγλικα.θα σας βοηθησουμε εμεις σε αυτο κ μετα ξεκινηστε να στελνετε αιτησεις.παντου.

αυτα τα 2 πανε μαζι (σπιτι-εργασια)γιατι δε θα σας νοικιασει κανεις χωρις ενα χαρτι-βεβαιωση απο εργοδοτη πως σας προσφερει δουλεια,να βεβαιωθει δηλαδη πως θα υπαρχει εισοδημα κ θα πληρωθει.

επισης καλο θα ηταν κ οσο αυτο ειναι ανθρωπινως δυνατον(εχω στο νου μου την οικονομικη κατασταση της χωρας μας) να κανετε καποιες οικονομιες.

εδω ειναι δυσκολα τα πραγματα ανδρεααααν αλλα οχι ακατορθωτα.υπομονη,μεθοδικοτητα κ σχεδιο θελει κ ολα θα πανε καλα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...