Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Ηρθα και εγώ τσαπερδώνες...Σιγά που θα μου ξεφεύγατε!!!!

Χαχαχαχαχα.....Μόλις μπήκαμε σπίτι και μέχρι να ζεσταθει το νερό είπα να σας πω μια καλησπέρα....

Λοιπόν ξεκινάω....

Κατερινακι σε έχασα που είσαι??? που πήγες τόσες μέρες???? :-((((((

Julieeeeeeeeeeeeeeeee πρέπει να σε έχω κάνει add στο FB εκ παραδρομής....χαχαχα

Τι κάνεις????????/ Ευχαριστω για τα ΠΟΛΥ καλά σου λογάκια....

Το φεράκι που είναι μωρε???????

Λοιπόν, γνωρισα το Μαρία...ναι ναι ΤΟ Μαρία........χαχαα

Ο κυκνάκος είναι ΟΛΑ τα λεφτά, το αγάπησα αυτο το παιδί, μου έκανε παιχνιδάκια και τσαλιμάκια και έπεζε με τα παιχνίδια του Κωνσταντάν -ταλιμπάν και μετά έπεξαν αρμόνιο ΚΥΚΝΑΚΙ - ΤΑΛΙΜΠΑΝ και ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...χαχαχα

και η οικογένεια κυκνακιου επίσης ΥΠΕΡΟΧΗ (και γαμώ τα παιδιά)....

Ήρθαν πάνω στην πεθερά μου και καθησαμε all together ....Δεν ξέρω πως έγινε αυτο μην με ρωτήσετε....χαχαχαχαχα

Λεπόννννννν αυτααααα......

Σας είπα ότι σας αγαπώ ΟΛΕΣ?? (δεν ειμαι της αγαπουλίτσας αλλά με έπιασε δεν ξέρω) χαχαχ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μαρια δε το επιασα,μου εχουν μεινει υπολυματα της ξανθιας που λεγαμε!!!!!χαχαχα

ε ναι λοιπον ειμαστε και γαμω τα παιδια!!!καλα η στελλα δε το συζητω δεν εχω λογια.το ιδιο και ο βανζελ!!!στελλα ειδες ο νοικοκυρης μου σας σφουγγαρισε και το σπιτι.ολο κοριτσια το εγλυψε μπουσουλαγε το σκατακι μου!!ασε που ειδε ενα κερι στο τραπεζι της κουζινας και ηθελε να το φαει!!!χαχαχαα μαμ φωναζε στο κερι!

γαμωτο δε θα προλαβουμε κυκνακι χιονομπαλιτσα και ταλιμπανακο μαζι!δε μας θελει να βρεθουμε all together ρε γαμωτο!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

το μαρια δε το επιασα,μου εχουν μεινει υπολυματα της ξανθιας που λεγαμε!!!!!χαχαχα

ε ναι λοιπον ειμαστε και γαμω τα παιδια!!!καλα η στελλα δε το συζητω δεν εχω λογια.το ιδιο και ο βανζελ!!!στελλα ειδες ο νοικοκυρης μου σας σφουγγαρισε και το σπιτι.ολο κοριτσια το εγλυψε μπουσουλαγε το σκατακι μου!!ασε που ειδε ενα κερι στο τραπεζι της κουζινας και ηθελε να το φαει!!!χαχαχαα μαμ φωναζε στο κερι!

γαμωτο δε θα προλαβουμε κυκνακι χιονομπαλιτσα και ταλιμπανακο μαζι!δε μας θελει να βρεθουμε all together ρε γαμωτο!

ΕΛα ωρε πουλί πλακα κάνω εγω είμαι το Στέλλα , η Κατερίνα είναι το ΚΑτερίνα και εσύ το Μαρία.....

Καλά θα βουλιαζε ο Πειραιάς δεν το συζητω....Όχι πες Μαρία πως σου γέλαγε ο δικός μου, όχι πες!!!!

Στελλααααααααααααακι εδω ειμαι καρδουλα!!!

κ απαιτω κωνστανταν ταλιμπαν κ κυκνακι αμεσα περικαλω!

:-************************* (Kisses στο μουτράκι)

(οφφ τόπικ: Δουλευε 70 ωρες για 1200 λιρες (14 ωρες την μέρα για 1200)....μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... Κατα τα άλλα πιο κάτω έλεγε δεν δουλεύω για τον βασικό μισθό.....γουστάρω ψέματα λέμε, γουστάρω τρελά ρεεεεε, τότε ο Βανζέλ θα είναι βασιλιάς με 8 ωρο και 1500 καθαρά για αρχή???? μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

uop51syge.png

Διαφημίσεις

ω ναι ναι εχεις δικιο παραλειψης!!τι γελιο ηταν αυτο που μου εκανε!!τι φατσα τι λακακι στο μαγουλακι!!ολο γελιο!του πηγα ενα σκουφι και ενα κασκολ και του τα δειχνω και το εω σαρεσουν?ναααααα το χαμογελο μεχρι τα αυτια και η λακουβαρα στο μαγουλο!!!για τρελλα φιλια!!!

ο γιαννης καθοτι αλλο μωρο στον οριζοντα προσπαθουσε ματαια να τραβηξει τη προσοχη!!!οτι παλαβομαρα θες την εκανε!!!οσο ειμασταν κατω γιατι μετα κυριος ετσι??????ειδε τα παιχνιδια και ορμηξε!!!

και η πεθερα σου παντως καλη μου φανηκε.και νεα.και το αγαπαει το μικρακι πολυ.και το πιο σημαντικο του το δειχνει!!!

οσο για το οφ τοπικ δε μπορω να εκφερω γνωμη δε γνωριζω.μπορει και να ισχυει και να επεσε εκμεταλευση.ποιος ξερει?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ω ναι ναι εχεις δικιο παραλειψης!!τι γελιο ηταν αυτο που μου εκανε!!τι φατσα τι λακακι στο μαγουλακι!!ολο γελιο!του πηγα ενα σκουφι και ενα κασκολ και του τα δειχνω και το εω σαρεσουν?ναααααα το χαμογελο μεχρι τα αυτια και η λακουβαρα στο μαγουλο!!!για τρελλα φιλια!!!

ο γιαννης καθοτι αλλο μωρο στον οριζοντα προσπαθουσε ματαια να τραβηξει τη προσοχη!!!οτι παλαβομαρα θες την εκανε!!!οσο ειμασταν κατω γιατι μετα κυριος ετσι??????ειδε τα παιχνιδια και ορμηξε!!!

και η πεθερα σου παντως καλη μου φανηκε.και νεα.και το αγαπαει το μικρακι πολυ.και το πιο σημαντικο του το δειχνει!!!

οσο για το οφ τοπικ δε μπορω να εκφερω γνωμη δε γνωριζω.μπορει και να ισχυει και να επεσε εκμεταλευση.ποιος ξερει?

καλά για την πεθερα μην το συζητησουμε τωρα....αχαχαχαχαχα

Όσο για το οφφ τόπικ, μόνη της έλεγε ότι δουλευει για πολλά λεφτά και όχι για λίγα και τέτοια ...αστο καμμενο χαρτί!!!

uop51syge.png

Αχ τι καλά που βρεθήκατε κοριτσάκια!!!Είδες Μαράκι?? Τελικά την πρόλαβες την Στελλα!!Πότε φεύεγετε Στελλάκι μου?

Μαράκι άντε να σε πάρουν να ξεκινήσεις κορίτσι μου!Πάντως μπράβο σου!!!!!Προσπάθησες, έτρεξες, και κατάφερες να βρεις αμέσως δουλίτσα!

Κατερινάκι, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και κοκκινίζουμε!Θέλω πάρα πολύ να συναντηθούμε και να σου τις δώσω και από κοντά τις ευχές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

6237481d19.png

Διαφημίσεις

pocoyo η αληθεια ειναι οτι εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα και ο ταλιμπανακος ηταν γλυκητατος.ενα υπεροχο γελαστο πλασματακι!και συμπαθηθηκαν με το κυκνακι.

τζουλι μου,πραγματικα μου βγηκε η γλωσσα γραβατα και τα ματια απο το τρεξιμο και το pc.ξεκινησα απο τη γλυφαδα και εφτασα μεχρι τη πειραιως για να μοιρασω.ασε δε ηλεκτορικα,μεχρι και στο φακτορι του αεροδρομιου εστειλα.τωρα πως θα πηγαινα αλλο θεμα.θα εκοβα το λαιμο μου και θα πηγαινα!αλλα χαλαλι το τρεξιμο.αν με παρουν πραγματικα χαλαλι!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

αυτο τωρα στεκει?για πειτε ρε κοριτσια για να περνω μια ιδεα.εβαλα μια απο τις δυο περιοχες που ελεγες στελλα.

http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-35425145.html

mitt barn är mitt liv

16-01-10

αυτο τωρα στεκει?για πειτε ρε κοριτσια για να περνω μια ιδεα.εβαλα μια απο τις δυο περιοχες που ελεγες στελλα.

http://www.rightmove.co.uk/property-to-rent/property-35425145.html

ναι μπορεί να στέκει γιατι πιο κάτω λέει excl bills...Που σημαίνει στο ποσό αυτο βάζεις, council tax, ρευμα, νερό, γκάζι (δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ)

Αχ τι καλά που βρεθήκατε κοριτσάκια!!!Είδες Μαράκι?? Τελικά την πρόλαβες την Στελλα!!Πότε φεύεγετε Στελλάκι μου?

Μαράκι άντε να σε πάρουν να ξεκινήσεις κορίτσι μου!Πάντως μπράβο σου!!!!!Προσπάθησες, έτρεξες, και κατάφερες να βρεις αμέσως δουλίτσα!

Κατερινάκι, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και κοκκινίζουμε!Θέλω πάρα πολύ να συναντηθούμε και να σου τις δώσω και από κοντά τις ευχές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Τζούλι μου την Τετάρτη 9/11 φεύγουμε!!!

uop51syge.png

δηλαδη ειναι μια καλη τιμη για ενα σπιτι?αυτα που λες ειναι μεσα στη τιμη η ειναι εκτος και τα πληρωνεις εξτρα?δε καταλαβα ρε στελλαααααα!!!

EDIT: α οταν λεει inclueded bills τοτε ειναι ολα μεσα στη τιμη ε?τρομαρα μου θελω και αγγλια ουτε να τα ξεχωρισω δε μπορω.κριμα τα 10 χρονια που εκανα αγγλικα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...