Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναχωρησις Τεταρτη 09/11

όλη η οικογενεια προς Heathrow .....Είμαι πολυ συγκινημενη...πολυυυυυυυυυυυ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κατερινακι μου μηπως ειδες καθολου για τις μποτουλες που σου ειχα πει?

Mαρία για δες

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg//SID-5C3724D4-C5FD0CEB/lidl_gr/hs.xsl/index_13674.htm?offerdate=&idcheck=true&ar2=&id=334&country=GR&zipcode=182+33&city=Rentis&district=Rentis&street=Thivon&ar=340&nf=True

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κατερινακι μου μηπως ειδες καθολου για τις μποτουλες που σου ειχα πει?

οχι βρε μαρακι,δεν εχω παει ακομα κ δε σε εχω ξεχασει!

αυριο πλρωνομαι ;) οποτε μες στο σ/κο σιγουρα θα παω για ψωνια κ θα σου πω

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Αναχωρησις Τεταρτη 09/11

όλη η οικογενεια προς Heathrow .....Είμαι πολυ συγκινημενη...πολυυυυυυυυυυυ

μπραβο κοριτσακι μου ειμαι πολυ χαρουμενη για σας!λυπαμε μονο που τελικα δε καταφεραμε να βρεθουμε..:(

τι να δω δε μου βγαζει κατι..

οχι βρε μαρακι,δεν εχω παει ακομα κ δε σε εχω ξεχασει!

αυριο πλρωνομαι ;) οποτε μες στο σ/κο σιγουρα θα παω για ψωνια κ θα σου πω

κατερινα συγνωμη που στο ξαναειπα,να ξερες μονο ποσο ντρεπομαι:oops:

δεν υποννοησα οτι με εχεις ξεχασει..

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Κοριτσάκια μου καλημέρες πολλές!Επέστρεψα κι εγώ!!!!Πόσα έχασα πόσα!!!!

Να ξεκινήσω με την Στελλίτσα μας!!!!Πάρα μα πάρα πάρα πολλά συγχαρητήρια κουκλίτσα μου γλυκιά!!!!!!!!!!!!!Δεν ξέρεις πόσο πολύ χαίρομαι για σένα!Τα καταφέρατε και αξίζετε μια πολύ πολύ καλύτερη τύχη. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!Καλύτερα από όσο τολμάς να ονειρευτείς!!!!Να μας κρατάς ενήμερες ε?????? ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαράκι μου, έχασες δουλειά και ξαναβρήκες δουλειά? Που με το καλό? ΑΝτε βρε κοριτσάκι μου πέρασες μεγάλη φρίκη από ότι διάβασα. Μακάρι να τελειώσουν εδώ οι περιπέτειες. Μακάρι όλα να πηγαίνουν καλά από εδώ και πέρα!!Τί κάνει ο μικρούλης μας????

Κατερινάκι μου αγαπημένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν το πιστεύω ότι έχασα τα γενέθλια του γαμπρούλη μου!!!!!!!!!!!!!!Αν και πολύ καθυστερημένα θα ευχηθώ. Να είναι πάντα καλά η ψυχούλα μου, πάντα υγιής, πάντα απόλυτα ευτυχισμένος!!!Να ακούς το υπέροχο γελάκι του κάθε μέρα και να τον βλέπεις να μεγαλώνει και να γίνεται όλο και πιο συναρπαστικός!Να τον χαίρεσαι Κατερινάκι μου!!!!!

Φαίρη μου γλυκιά, pocoyo φιλάκια πολλά και στις δυο σας!

Εμείς προσαρμοστήκαμε επιτέλους (δυσκολεύτηκε αρκετά η μικρή μου να συνηθίσει το νέο σπίτι). Τώρα όμως είμαστε καλά. Έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα (όσο προλαβαίνω). Πηγαίνω και σε δύο υπέροχα σεμινάρια!Ειδικά το ένα είναι σούπερ ντούπερ, θέλω να κλωνοποιήσω τον καθηγητή και να τον βάλω να μου εξηγηγεί τα πάντα. Είναι φοβερός μιλάμε! Κατα τ'άλλα τρεχω, δεν έχω πολύ χρόνο, θα μπαίνω όμως να τα λέμε κοριτσάκια μου. Φιλάκια πολλά για την ώρα.

6237481d19.png

τζουλιιιιιιιιιιιιιι μου!!!τι κανεις κοπελα μου?μας ελειψες!!!η μπουμπουκα ειναι καλα?πως της φαινεται το νεο μερος?μπραβο για τα σεμιναρια σου ευχομαι ολα καλα να σου πανε!

εμενα τα δικα μου τα διαβασες.μια ωραια νυχτα πηγα να με ελεγξουν για να φυγω και μου το ξεφουρνισε οτι σταματαμε σημερα.την επομενη μερα πηγα και εβγαλα βιογραφικα και επειδη ειχε απεργιες και δεν ειχε εφημεριδες ξεκινησα την επομενη και εδεινα ειτε χερι με χερι ειτε μεσα απτο ιντερνετ.με πηραν για συνεντευξη,πηγα μιλησαμε,και μου ειπαν οτι την πηρα τη δουλεια και θα με ειδοποιησουν απο βδομαδα να περασω απο εκει να μει δει και ο baristas και να παρω προγραμμα.ακομα μεχρι να το δω να το παρω στα χερια μου χαιρομαι μεν αλλα συγκρατημενα γιατι πολλα εχουν δει τα ματακια μου.

η δουλεια αυτη ειναι ακριβως διπλα στο χοντο και ειναι ενας μεγαλος φουρνος-ζαχαροπλαστειο-σελφ σερβις καφε και το εχει κλεισει απεξω με τζαμι και εχει καναπεδες και τραπεζια.γινοταν ο χαμος οταν πηγα να με δουνε.να φανταστεις το βιογραφικο το εδωσα οταν ειχαν τα εγκαινια και γινοταν της κακομοιρας γιατι τα ειχε ολα δωρεαν!!!!!ασε μη σου πω.αλλα πολυ εξυπηρετικοι ολοι.

με ρωτησε αν ενδιαφερομαι για κατι μονιμο και αν θα μου αρεσε στη συνεχεια να εξελιχθω να μαθω ολα τα ποστα και μετα να ανεβω κιαλλο.εννοειται οτι δεν ειπα οχι.το μονο που δε ρωτησα απο τον ενθουσιασμο μου ειναι ποσα περνω!!!!!!!!!!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Τζουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλως την!!!!βλεπω φωτο της νυφουλας μου φεις κ χαιρομαι!!!μια κουκλα!σα τη μανουλα της ;)

σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες ελπιζουμε να μας τις δωσεις κ απο κοντα:D

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

καλα οτι θα μπορω θα μπορω γιατι αντε πες να φας μια,δυο,τρεις στο τελος θα τα σιχαθεις!!

σκεψου ομως το αλλο,που οταν θα γυρναω απο τη δουλεια θα μυριζω σα φρεσκοψημενο καρβελι!!!χαχαχαχα.αντε περιμενω πως και πως να με παρουν τηλεφωνο.δε θα ηρεμισω αν δε με παρουν.να το εχω χειροπιαστο το θεμα!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

κατερινα σημερα ο γιοκας μου ζηλεψε!!!

ακου να δεις τι εγινε.πηγαμε και συναντησαμε τη στελλα και τον αντρα της να μας δωσουν κατι πανες.τελικα βρεθηκαμε στο σπιτι της πεθερας της ολοι μαζι και κυκνακι και ταλιμπανακι να παιζουν στο χαλι!καποια στιγμη ενω ο γιαννης ειχε ηδη εκδηλωσει τη συμπαθεια του προς τη στελλα(περνουσε απο διπλα και τη χαιδευε δε σου λεω τιποτα!!)ειπα και γω να παρω μια αγκαλιτσα το μικρακι.μολις το περνω στην αγκαλια μου με οιταει ο γιαννης και μου κανει ΜΑΜΑ!!!και μου σμιγει τα φρυδια κανοντας θυμωμενη φατσα!!ζηλεψε ο μικρακος μου που πηρα αγκαλια αλλο νινι!!!αχ μωρε το παιδι μου.εντομεταξυ μειναμε με το αυτοκινητο λιγο πριν φτασουμε.ξαφνικα dead το αμαξι.ε οταν γυρναγαμε πλεον και ειπαμε να παρουμε ενα ταξι να παμε στο μετρο λεει ο αντρεας κατσε να παρουμε την οδικη βοηθεια να ερθει.

με τα πολλα μας πηρε ο γιαννης τα ειχε κανει πανω του με το φορτηγο και τον φορτηγατζη,ειχε γατζωθει πανω μου και ειχε βαλει τη κουκουλα του να μη βλεπει και να μην ακουει.τελικα ειχε χαλασει το κοντερ και μειναμε απο βενζινη!!!!!!!αν εχεις το θεο σου!το περιεργο ειναι οτι βαλαμε χθες.10 και φτασαμε σπιτι!τρομερη μερα η σημερινη!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...