Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Φέρυ Αν αποφασισουμε να πάμε εκει οργανωμένοι και εχουμε κλείσει μαζεμένα 2-4 ραντεβου την μέρα με μεσίτες για studiakia και άλλα οικονομικά σπιτάκια πιστευεις σε κανα 2 - 3 μέρες να έχουμε βρει τίποτα? Σε ρωτάω για να μην πληρωσουμε πολλά σε B&B.....Πως το βλέπεις?

βασικα αυτο πρεπει να κανετε!!!να δειτε κ να κλεισετε αμεσως, οι μεσιτες δεν περιμενουν, οποιος παει πρωτος να το κλεισει το παιρνει...λιγα μεσιτικα τα πανε με προτεραιοτητα.

οσο γι αυτο που λενε οι μεσιτες ισως το επιδιωξουν κιολας, δεν γνωριζω..λογω του μωρου ισως επιμεινουν να εχετε μεγαλυτερο διαμερισμα...εχεις δει κ για 1 bedroom flat τιμες? καμια φορα ειναι ιδιες οι τιμες κ πιο φτηνα πολλες φορες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα αυτο πρεπει να κανετε!!!να δειτε κ να κλεισετε αμεσως, οι μεσιτες δεν περιμενουν, οποιος παει πρωτος να το κλεισει το παιρνει...λιγα μεσιτικα τα πανε με προτεραιοτητα.

οσο γι αυτο που λενε οι μεσιτες ισως το επιδιωξουν κιολας, δεν γνωριζω..λογω του μωρου ισως επιμεινουν να εχετε μεγαλυτερο διαμερισμα...εχεις δει κ για 1 bedroom flat τιμες? καμια φορα ειναι ιδιες οι τιμες κ πιο φτηνα πολλες φορες

Λες να με συμφέρει απο την αρχή ένα μεγαλυτερο σπίτι ε?

Τα λεφτα με απασχολουν μωρε γαμωτο...Θα δουμε θα δουμε , ας αγχωθω σε κανα 2 εβδομάδες που θα φυγουμε τωρα περιμενουμε απάντηση...Καλυτερα να αγχωθω γιαυτο πρώτα!:D

Φέρυ πρέπει να σε έχω κανει αντ στο FB ε? είδα mutual την Μαρία και την Κατερίνα και λέω μάλλον η Φερυ είναι!!! χαχα

Ax!!!! Είδα το plymouth Φέρυ μου , τι καταπληκτική πόλη, τι ομορφιά, ΟΛΑ μαζεμένα, ΌΛΑ κοντά...Μας βλέπω να ερχόμεθα προς τα κει αργότεραααααα ......

Απο εργασίες τι παίζει εκει ? έχει τίποτα?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

εχω 2 invitations αλλα δεν ξερω καμια αχαχα...στειλε μου μηνυμα ποια εισαι

το πλυμουθ εχει κ δεν εχει...θελει συζητηση πολυ :) δενε χω καταλαβει κ τι ακριβως κανει ο αντρας σου κ εσυ χαχαχα

το πλυμουθ εχει κ δεν εχει...θελει συζητηση πολυ :-) δενε χω καταλαβει κ τι ακριβως κανει ο αντρας σου κ εσυ χαχαχα

Ακυρο χαχαχα η Julie ήταν γιατι μένει Οξφόρδη!!!! χαχαχαχα

Εσύ μου ξέφυγες....χοχοχοχοχοχοχ θα σε βρωωωωωωωω:tongue:

uop51syge.png

το πλυμουθ εχει κ δεν εχει...θελει συζητηση πολυ :) δενε χω καταλαβει κ τι ακριβως κανει ο αντρας σου κ εσυ χαχαχα

η μια ειμαι εγω............θες να γινουμε φιλες; χαχα:P

Διαφημίσεις

ουφ μολις γυρισα,

ειχα ραντεβου για δυο κουρεματα με δυο πιτσιρικια να τρεχουν γυρω γυρω,δεν την αφησανε τη μαμα να ηρεμισει!!!η μικρη που κουρεψα δε καθοταν σε μια μερια και την εκανα σε δυο δοσεις.πεισμωσε και δεν ηθελε!!πλακα που εχουν!

αυριο εχω συνεντευξη για δουλεια,σταυρωστε τα δαχτυλα σας κοριτσια!μακαρι να με παρουν δε μπορω να καθομαι αλλο!το ποσα βιογραφικα εστειλα σημερα δε λεγεται τα ματια μου βγηκαν.αφου να φανταστειτε οταν με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν γεια σας απο τη ταδε εταιρια σας περνω τηλεφωνο δε θυμομουν ποια ηταν!μακαρι μακαρι!

και τωρα κρατηθειτε!αυριο το πρωι το κυκνακι θα κανει τη πρωτη του παρελαση!!!στο σχολειο θα το κανουν μεταξυ τους αλλα θα εχει τρελλη φαση!θα βαλουμε μπε(μπλε) παντελονι και ασπρο πουκαμισο!μια γλυκα θα ειναι παλι το παιδι μου!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

αυριο εχω συνεντευξη για δουλεια,σταυρωστε τα δαχτυλα σας κοριτσια!μακαρι να με παρουν δε μπορω να καθομαι αλλο!το ποσα βιογραφικα εστειλα σημερα δε λεγεται τα ματια μου βγηκαν.αφου να φανταστειτε οταν με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν γεια σας απο τη ταδε εταιρια σας περνω τηλεφωνο δε θυμομουν ποια ηταν!μακαρι μακαρι!

crossed-fingers.jpg

uop51syge.png

Διαφημίσεις

stellinula τι εγινε μαθατε τα αποτελεσματα?

Η Σημερα ή αυριο λεει θα μάθει το feedback o ατζέντης και θα μας πάρει τηλέφωνο....Τωρα κορίτσια σταυρωστε δαχτυλάκια για μενα!!!!!;)

uop51syge.png

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΓΓΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

uop51syge.png

ε λεω αφου δεν απανταει απο εκει απο εδω θα ειναι να λεει τα ευχαριστα!!!λοιπον δυο ευχαριστα σημερα!την αποκατω την πηρανε σε σας και εμενα με πηρανε σε μας!!!μπραβο μας λοιπον!και ασε μερικες μερικες να κουρευονται!!!καλα ειναι και τα χωρια δεν εχει και βαβουρα!!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...