Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

καλα κατερινακι την παλευουμε ,εσεις;

μαρια δεν μπορεις να φανταστεις πως σε καταλαβαινω...........εγω ειμαι τωρα μονη μου εδω με 2 πολυ μικρα παιδια και προσπαθω να τα βγαλω περα με 9 ωρες δουλειας την βδομαδα, μερικες μερες δεν ξερω καν τι να τα ταισω μιας και το ψυγειο ειναι τοσο αδειο εχω ξεμεινει με 3 ευρω μεχρι την πρωτη του μηνος και πιστεψε με εγω ειμαι πραγματικα να σκασω αλλα αυτη η αποφαση που πηραμε με τον αντρα μου ειναι η σωστοτερη που εχουμε παρει ποτε μας και οσο δυσκολα και να ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη, το εχουμε μελετησει τοσο πολυ το θεμα που μονο προς το καλυτερο μπορουν να πανε τα πραγματα...........ενα πραγμα θα σου πω ψαξτο καλα και δεν ειναι ευκολο να αφησεις το μωρο σου να το κανεις αυτο, σαφως ειναι καλυτερο για την κεφαλη του σπιτιου να κανει κατι τετοιο σκεψου τις συνεπειες, τα πιθανα αποτελεσματα θετικα και αρνητικα και μετα παρε μια πολυ συνειδητη αποφαση......τοτε μονο θα ειναι η σωστη αποφαση για την δικη σου οικογενεια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι το nin δεν ειναι προβλημα,

απλα γραψε n/a (non applicable) που σημαινει πως δεν εχεις (ακομα) κ αφου θα δουν πως η αιτηση γινεται απο ελλαδα,θα καταλαβουν κ τον λογο.

επισης μπορεις απλα να το επισημανεις στο κοβερ λετερ σου.

πως σε περιπτωση που σε θεωρησουν καταλληλη υποψηφια,κ θελουν να σου προσφερουν εργασια,θα χαρεις πολυ να κανεις αιτηση για ενα (nin)

το ξερουν αλλωστε,πως με τη συγκαταθεση τους (ενα απλο γραμμα που θα λεει πως θελουν να σε προσλαβουν) μονο θα μπορεσεις να βγαλεις

ερχομαστε σαββατο 12 νοεμβριου κ δε βλεπω την ωρα!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

δεν μπορει να βοηθησει η οικογενεια αλλα ειμαι αισιοδοξη δεν το βαζω κατω ηταν μια συνειδητη αποφαση δικη μας και δεν τα λεω αυτα για να με λυπηθει κανενας ξεραμε τις συνεπειες, απλως λεω πως εχουν τα πραγματα γιατι εγω εχω παντα στο νου μου οτι υπαρχουν εκει εξω και εδω μεσα ανθρωποι σε πολυ χειροτερη κατασταση απο εμας και πρεπει παντα να σκεφτομαστε οτι κατα καποιο περιεργο τροπο ειμαστε τυχεροι.....με αυτα τα ολιγα σας καληνυχτω και σας φιλω

Διαφημίσεις

pocoyo ποσο σε καταλαβαινω κοπελα μου,τις προαλλες ανοιξα το ντουλαπι και δεν ειχα ουτε μακαρονια.αστα να πανε μας εχουν κανει να ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνες.

κατερινα δεν εχω ιδεα πως να κανω cover letter και αυτο δε το ηξερα οτι μπορω να το γραψω.λες να αρχισω να στελνω σε κανενα ζαρα η h&m?γιατι για παραπανω δε μας βλεπω.

mitt barn är mitt liv

16-01-10

α κατερινα δε μπορεις να φανταστεις ποσο θελω να παμε για καφε και να σε δω απο κοντα!το τηλεφωνο μου το εχεις ε?αντε σας καληνυχτω και εγω παω για νανι!φιλακια πολλα!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Στελλακι ποτε θα επιβεβαιωθουν τα ευχαριστα? ;):P

ο κωνστανταν τι κανει?

Σημερα αγάπη θα μάθουμε αν έγινε ένας απο τους άλλους 2 reject ;)

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!τι κανετε?

αργει πολυ ακομα το σ/κο????

εχει μια εβδομαδα που κανω καποιες βαρδιες κ στο χ/ο παρολο που μου αρεσει κ το απολαμβανω πολυ,η ορθοστασια δεν παλευεται!

ο χιονομπαλιτσας τρομοκρατης ξεκινησε νεα κολπα!δειχνει με το δαχτυλο του κ κανει αααααααααα σα να σε μαλωνει κ καθε φορα που ακουει μουσικη προσπαθει να κανει παλαμακια κ χορευει,λυγιζοντας τα ποδαρακια του!μια γλυκα σκετη δηλαδη!

Κρατας γερά φιλεναδα έρχεσε Ελλάδααααραααα.....Ο χιονομπαλης σκετη γλυκα τον φανταζομαι....αγαπάκι μου..

βρε κοριτσια πλακα μου κανετε?ποσο καιρο συζηταμε για αυτα τα πραγματα?για την αμερικη ειπαμε να δουμε τι παιζει,ειδαμε και απορριψαμε.η αγγλια δεν εχει φυγει απο τις σκεψεις μας.τοσες πληροφοριες εχω μαζεψει για την αγγλια.το οτι δε μιλαω συνεχεια γιαυτο δε σημαινει οτι δε το συζηταμε στο σπιτι.απλα τις τελευταιες μερες εχουν μαζευτει παρα πολλα και κοντευω να σκασω.καθομαι σε ενα σπιτι και κοιταω 4 τοιχους.απο δουλεια τιποτα,τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο δηλαδη τι πρεπει να γινει για να φυγουμε να πεθανουμε πρωτα?ψαχνω πληροφοριες αλλα για να τις βρω καπου πρεπει να ρωτησω με καποιον να μιλησω κλπ.οσο για το φεις ε βγαζω εκει την αγανακτηση μου τι να κανω.

φερυ οταν λες βιαστικες κινησεις τι εννοεις?εδω ειμαι δεν εχω παει πουθενα.αν ειχα φυγει να πω ναι κανω βιαστικες κινησεις.απλα εχουμε μερικες χωρες κατα νου και ψαχνουμε να δουμε τι σκατα ειναι καλυτερο.

κοριτσια συγνωμη αν το υφος φαινεται επιθετικο αλλα πραγματικα αν με πιασεις απο τη μυτη θα σκασω!!!ειμαι στο τερμα δε παει αλλο!

Μαράκι, ένα θα σου πω, χαρτί, μολίβι, πλάνο και διαβασμαααααα...ΜΟΝΟ έτσι θα τα βάλεις σε σειρα και θα αρχισετε να ξεδιαλέγετε χωρες ενδιαφεροντος....

επισης ξεκινηστε αν δεν εχετε ηδη,να φτιαχνετε τα βιογραφικα σας στην αγγλικη κ να τα στελνετε παντου (εννοω σε αγγελιες απο αξιοπιστα σαιτς) γιατι κ αυτο θα παρει χρονο

ΜΑΡΙΑΑΑΑ Δωσε προσοχη στο παραπανω...τα βιογραφικά δεν είναι απλό θέμα....Δηλαδη δεν παίρνεις το ελληνικό και απλά το μεταφράζεις στα αγγλικά....

Εγω μετά απο αλλαγή 10 βιογραφικών καταφερα να εχω το σωστό (έτσι νομιζω τουλάχιστον)...Ασε που για Αγγλία τουλάχιστον, πρέπει να προσαρμόζεις το βιογραφικό σου κάθε φορά βάση της ΚΑΘΕ αγγελίας που θες να κάνεις apply...

Πρέπει οι τίτλοι να είναι Σχεδόν ίδιοι αν όχι ολόιδιοι και πρέπει αυτα που ζητούν να τα έχεις κάνεις και συ κατα το 90-95%....

κατερινα σε οποιο site μπηκα,γιατι ξερεις πολυ καλα οτι απο σπουδες δεν εχουμε και τρομερα πραγματα,ολοι ζητουσαν nin το οποιο και δεν εχουμε.οποτε δε μπορουσαν να δεχτουν την αιτηση.

ποτε ερχεσαι εσυ?

Βαση δικη μας ερευνας και ψακτικής τόσου καιρού, σε ενημερωνω ότι δεν παίζει ρόλο αν εχεις πτυχια ή όχι ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ περισσότερο η εμπειρία που έχεις στο αντικείμενο που ζητούν...

ΝΙΝ δεν ζήτησαν σε κανενα site που καναμε εμεις register για εργασίες.

ερχομαστε σαββατο 12 νοεμβριου κ δε βλεπω την ωρα!

Ρε Κατερινα μου, δεν θα σας προλάβουμε :P:p:p:p

καλα κατερινακι την παλευουμε ,εσεις;

μαρια δεν μπορεις να φανταστεις πως σε καταλαβαινω...........εγω ειμαι τωρα μονη μου εδω με 2 πολυ μικρα παιδια και προσπαθω να τα βγαλω περα με 9 ωρες δουλειας την βδομαδα, μερικες μερες δεν ξερω καν τι να τα ταισω μιας και το ψυγειο ειναι τοσο αδειο εχω ξεμεινει με 3 ευρω μεχρι την πρωτη του μηνος και πιστεψε με εγω ειμαι πραγματικα να σκασω αλλα αυτη η αποφαση που πηραμε με τον αντρα μου ειναι η σωστοτερη που εχουμε παρει ποτε μας και οσο δυσκολα και να ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη, το εχουμε μελετησει τοσο πολυ το θεμα που μονο προς το καλυτερο μπορουν να πανε τα πραγματα...........ενα πραγμα θα σου πω ψαξτο καλα και δεν ειναι ευκολο να αφησεις το μωρο σου να το κανεις αυτο, σαφως ειναι καλυτερο για την κεφαλη του σπιτιου να κανει κατι τετοιο σκεψου τις συνεπειες, τα πιθανα αποτελεσματα θετικα και αρνητικα και μετα παρε μια πολυ συνειδητη αποφαση......τοτε μονο θα ειναι η σωστη αποφαση για την δικη σου οικογενεια

Πόκ κάνατε το σωστό ;););)

κατερινα δεν εχω ιδεα πως να κανω cover letter και αυτο δε το ηξερα οτι μπορω να το γραψω.λες να αρχισω να στελνω σε κανενα ζαρα η h&m?γιατι για παραπανω δε μας βλεπω.

Μαρία εδώ έχει λίστα απο διαφορα cover letters

http://www.jobbankusa.com/cover_letters_index.html

διαλέγεις απο την αλφαβήτα το αρχικό γράμμα του επαγγελματος που σε ενδιαφέρει και σου βγάζει δειγματα cover letters των επαγγελματων αυτων!!!

α κατερινα δε μπορεις να φανταστεις ποσο θελω να παμε για καφε και να σε δω απο κοντα!το τηλεφωνο μου το εχεις ε?αντε σας καληνυχτω και εγω παω για νανι!φιλακια πολλα!

και εγω θέλω να ερθω να σας δω αλλα μάλλον δεν θα μαστε εδω...Περάστε καλά και για μας...

Αυτες τις μερες τρεχουμε πανικοβλητοι, διαβατηρια, μεταφράσεις, υπηρεσίες, apostilles, μιλάμε με τους ατζέντηδες, μεσίτες, B&Bs και αλλα πολλά!!!

Ο Κωνσταντίνος είναι καλά , μεγαλώνει και ταλιμπανιζει όλη μερα, επίσημα λέγετε πλέον έτσι διότι του καναμε και ονοματοδοσία!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

stellinula καλη επιτυχια!!! ευχομαι να ακουσετε τα ευχαριστα!!! θα σε σκεφτομαι, περιμενω νεα

Πρώτες θα το μάθετε!!!!;););)

Πως μπορούμε βρε Φέρυ μου να δούμε ένα νόμιμο συμβόλαιο σπιτιού απο τώρα έτσι ώστε να μην βρεθούν μπροστά μας απατεώνες και μας πασσάρουν ψευτικά χαρτιά για συμβόλαια και μας κλέψουν τα ωραια μας και λιγοστά λεφτουδάκια?

Επίσης μιλήσαμε με μεσιτικό (έτσι νομιζαμε) με πινακιδα κανονικά μεσιτικού γραφείου και ΌΛΑ τα στοιχεία μετα μάλλον καταλάβαμε ότι είναι απατεώνες γιατι ζήταγε την προκαταβολή 10 μέρες πριν πάμε εκει και μόλις πηγαιναμε θα μας έδιναν τα κλειδιά....και μόλις είπαμε ότι εμείς θέλουμε να δούμε πρωτα το σπίτι και μετα να προχωρήσουμε σε συμφωνία είπε ότι έτσι είναι η πολιτική τους και δεν αλλάζουν...έ! και μεις είπαμε "αντε γεία"....

Ποπο ελπίζω να μην πέσουμε σε κανεναν απατεώνα !!!

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Πρώτες θα το μάθετε!!!!;););)

Πως μπορούμε βρε Φέρυ μου να δούμε ένα νόμιμο συμβόλαιο σπιτιού απο τώρα έτσι ώστε να μην βρεθούν μπροστά μας απατεώνες και μας πασσάρουν ψευτικά χαρτιά για συμβόλαια και μας κλέψουν τα ωραια μας και λιγοστά λεφτουδάκια?

Επίσης μιλήσαμε με μεσιτικό (έτσι νομιζαμε) με πινακιδα κανονικά μεσιτικού γραφείου και ΌΛΑ τα στοιχεία μετα μάλλον καταλάβαμε ότι είναι απατεώνες γιατι ζήταγε την προκαταβολή 10 μέρες πριν πάμε εκει και μόλις πηγαιναμε θα μας έδιναν τα κλειδιά....και μόλις είπαμε ότι εμείς θέλουμε να δούμε πρωτα το σπίτι και μετα να προχωρήσουμε σε συμφωνία είπε ότι έτσι είναι η πολιτική τους και δεν αλλάζουν...έ! και μεις είπαμε "αντε γεία"....

Ποπο ελπίζω να μην πέσουμε σε κανεναν απατεώνα !!!

κ ομως κοριτσακι αυτη ειναι η πολιτικη :rolleyes: δεν νομιζω πως πεσατε σε απατεωνες...μπορειτε να δειτε μεσω rishtmove αν υπαρχει το μεσιτικο κ εκει...το βρισκω απιθανο να πεσετε σε απατεωνες...δεν εχει ακουστει ποτε κατι τετοιο

κ ομως κοριτσακι αυτη ειναι η πολιτικη :rolleyes: δεν νομιζω πως πεσατε σε απατεωνες...μπορειτε να δειτε μεσω rishtmove αν υπαρχει το μεσιτικο κ εκει...το βρισκω απιθανο να πεσετε σε απατεωνες...δεν εχει ακουστει ποτε κατι τετοιο

και αμα το σπίτι είναι μπουρδ@@&*λο τι κανουμε? ετσι χωρις να το εχουμε δει?:confused::confused::confused:

πολυ περιεργο μου φαινετε...

uop51syge.png

και αμα το σπίτι είναι μπουρδ@@&*λο τι κανουμε? ετσι χωρις να το εχουμε δει?:confused::confused::confused:

πολυ περιεργο μου φαινετε...

κοιτα κ φωτος να δεις παλι παιζει αυτο...το εχει παθει κοσμος...συνηθως το συμβολαιο αρχικα ειναι για 6 μηνες κ μετα αν σου αρεσει το ανανεωνεις κ το κανεις long term η πας αλλου.

θελεις να μου στειλεις το σπιτι κ το μεσιτικο να ριξω μια ματια?

κοιτα κ φωτος να δεις παλι παιζει αυτο...το εχει παθει κοσμος...συνηθως το συμβολαιο αρχικα ειναι για 6 μηνες κ μετα αν σου αρεσει το ανανεωνεις κ το κανεις long term η πας αλλου.

θελεις να μου στειλεις το σπιτι κ το μεσιτικο να ριξω μια ματια?

αααα δεν το θυμάμαι καθόλου...χαχαχαχα

Πάντως ο ατζέντης μας , μας πρότεινε να κοιτάμε στο rightmove για κανενα studio flat.....

Επίσης οι μεσιτες μας είπαν ότι δεν μπορουμε να νοικιάσουμε studio flat αλλά μόνο σπίτι με 2 υπνοδωμάτια λόγω των ατομων...Μα δεν θελουμε τοσο μεγάλο σπίτι για αρχη!!!

Μέχρι studio flat είμαστε καλά!!!

Φέρυ Αν αποφασισουμε να πάμε εκει οργανωμένοι και εχουμε κλείσει μαζεμένα 2-4 ραντεβου την μέρα με μεσίτες για studiakia και άλλα οικονομικά σπιτάκια πιστευεις σε κανα 2 - 3 μέρες να έχουμε βρει τίποτα? Σε ρωτάω για να μην πληρωσουμε πολλά σε B&B.....Πως το βλέπεις?

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...