Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με εσάς μάλλον. Εμένα έκανε χημειοθεραπείες και μετά το σπέρμα ήταν χάλια. Ευτυχώς είχε κάνει κατάψυξη πριν τις χημειοθεραπείες και χρησιμοποιήσαμε εκείνο το σπέρμα!Πολύ καλές οι βλαστοκυστες σου κ άψογο το ενδομήτριο! Λογικά θα πάει μια χαρά! Στο εύχομαι!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κι αν είναι να έρθει και δεύτερο θα έρθει.. Το θέμα είναι να έχουμε την υγεία μας. Όταν αρρώστησε ο άντρας μου έκλαιγε κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή φοβόταν. Εκείνος όμως έκλαιγε γιατί του είπε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδί. Που να φανταστούμε ότι θα κάνουμε τελικά και ότι θα πάμε και για δεύτερο! Αυτό που είναι γραμμένο στον καθένα τελικά.. έτσι πιστεύω. Κι αν δεν έρθει δεύτερο δεν πειράζει.. έχουμε παιδάκι.. κ υγεία!

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που εισαι βρε φερυ???στελλα αντε υπομονη και σε 2 μερες θα ξερετε!αντε ρε μακαρι!

να σου πω κοιταξα στο μπλοκ για αμερικη αλλα δε βρισκω τιποτα.μονο για τη πρασινη καρτα ειδα.εχεις καμια πληροφορια?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ola na pane kala stellinula

Ευχαριστουμε Φέρυ μου....Σε δευτερο χρόνο θελω να σε ρωτησω κάποια πράγματα για Plymouth....

Μαρία για Αμερική θα σου προτείνω 2 λίνκ που τα λεει ΟΛΑ ξεκαθαρα περί βίζας και believe me δεν σας συμφέρει , εκτός και αν κάνετε στο lottery για να μπείτε στην κληρωση των 50000 πρασινων καρτών ετησιως αλλά για το 2012 εγινε η κληρωση η επόμενη είναι για το 2013....

Λοιπόν τα λίνκ είναι :

Μετανάστευση στις ΗΠΑ – Μέρος 1ο

Μετανάστευση στις ΗΠΑ – Μέρος 2ο

Μετανάστευση στις ΗΠΑ – Μέρος 3ο

Τωρα κάτι άλλο στα κορίτσια της Αγγλίας περί οικίας....

Τι μας προτείνετε να κάνουμε προκειμένου να γλιτώσουμε λεφτά σε ξενοδοχεία μέχρι να κλείσουμε κάποιο σπίτι?

Να ενημερωσω ότι ΔΕΝ μας νοικιάζουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο, B&B, hostel όταν αναφέρουμε ότι έχουμε ένα μωράκι 9 μηνων!!!

Επίσης που μπορώ να απευθυνθώ προκειμένου να γλιτώσω τους μεσίτες?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Να ενημερωσω ότι ΔΕΝ μας νοικιάζουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο, B&B, hostel όταν αναφέρουμε ότι έχουμε ένα μωράκι 9 μηνων!!!

Επίσης που μπορώ να απευθυνθώ προκειμένου να γλιτώσω τους μεσίτες?

γιατι??? πρωτη φορα το ακουω αυτο...ταξιδευω με τον γιο μου απο οταν ηταν 2 μηνων κ εχουμε μεινει κ σε ξενοδοχειο κ σε Β&Β χωρις προβλημα, μας δωσανε κ κουνια κανονικα...πετσετες, κουβερτες

σε hostel προτεινω να μην μεινεις με το μωρο

οσο για τους μεσιτες...δεν νομιζω να μπορεις να τους γλυτωσεις αμα δεν ξερεις κανεναν,...μπορεις ομως να παρεις μια τοπικη εφημεριδα, νομιζω ολες οι πολεις εχουν την Herald κ βγαινει ως τοπικη, κ να δεις τις αγγελιες. σε εμας εδω το ενθετο με τις ενοικιαεις βγαινει καθε Πεμπτη

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια,τι μου κανετε?

εμεις περασαμε δυσκολο βραδυ.ο γιαννης ξυπνησε στις 1μιση και κοιμηθηκε στις 5.μετα ξυπνησε στις 6μιση και αφου δεν αντεχα αλλο τον πηρα στο δωματιο μας.οπου κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9μιση και τρεχαμε σα τρελλοι να παμε σταθμο.οταν φτασαμε βεβαια με ψιλοαποζημιωσε διοτι με φιλησε με εκανε αγκαλιτσα με χαιρετησε και μου εστειλε φιλι και εφυγε με χαμογελο να παει στη κουζινα να φαει.ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!επιτελους ουτε κλαμμα ουτε τιποτα!

εμεις απο χθες ψαχνουμε στοιχεια για αμερικη και μπορω να πω οτι εχω καραφλιασει με αυτα που βλεπω.επισης να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη στελλα που χωρις εκεινη να με καθοδηγει(για ολες τις χωρες)δε ξερω αν και τι θα καταφερνα!στελλακι μου να σαι καλα.

εγω κανω αιτησεις αλλα μελλον δε βλεπω να φαινεται.βεβαια θα μου πεις πριν απο μια βδομαδα απολυθηκες περιμενεις να βρεις με τη μια δουλεια?οχι αλλα και κατι πρεπει να γινει.τη πεμπτη εχω ενα ραντεβου για δυο κουρεματα μετα απο παααααραααα πολυ καιρο.καθομαι και κοιταω τους 4 τοιχους.πως μου τη δινει αυτη η απραξια!!!

εσεις τι κανετε?τα νεα σας?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Μαρια ηρεμησε!!!! ειδα κ στο φεις τι ποσταρισες κ απαντησα!!! θεωρω, με ολο το θαρρος στο λεω, οτι κανεις βιαστικες κ αποτομες κινησεις κ παιρνεις αποφασεις. χαρα μου να σε βοηθησω, αλλα πραγματικα χρειαζεσαι σχεδιο!!! δεν μπορεις να σηκωθεις να φυγεις απλα μια μερα απο την Ελλαδα μονη σου

Βρε Μαρία και εγω το παρατηρησα, τι έπαθες ξαφνικά να φυγεις αύριο??? Ξεκινα να μαζευεις πληροφορίες, κανε την ερευνα σου εκτενώς και αρχισε να έχεις στόχο....

Και εγω όπως ξέρεις δεν το έκανα μεσα σε χρόνο ρεκόρ.....Σιγα σιγά πουλί μου....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

βρε κοριτσια πλακα μου κανετε?ποσο καιρο συζηταμε για αυτα τα πραγματα?για την αμερικη ειπαμε να δουμε τι παιζει,ειδαμε και απορριψαμε.η αγγλια δεν εχει φυγει απο τις σκεψεις μας.τοσες πληροφοριες εχω μαζεψει για την αγγλια.το οτι δε μιλαω συνεχεια γιαυτο δε σημαινει οτι δε το συζηταμε στο σπιτι.απλα τις τελευταιες μερες εχουν μαζευτει παρα πολλα και κοντευω να σκασω.καθομαι σε ενα σπιτι και κοιταω 4 τοιχους.απο δουλεια τιποτα,τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο δηλαδη τι πρεπει να γινει για να φυγουμε να πεθανουμε πρωτα?ψαχνω πληροφοριες αλλα για να τις βρω καπου πρεπει να ρωτησω με καποιον να μιλησω κλπ.οσο για το φεις ε βγαζω εκει την αγανακτηση μου τι να κανω.

φερυ οταν λες βιαστικες κινησεις τι εννοεις?εδω ειμαι δεν εχω παει πουθενα.αν ειχα φυγει να πω ναι κανω βιαστικες κινησεις.απλα εχουμε μερικες χωρες κατα νου και ψαχνουμε να δουμε τι σκατα ειναι καλυτερο.

κοριτσια συγνωμη αν το υφος φαινεται επιθετικο αλλα πραγματικα αν με πιασεις απο τη μυτη θα σκασω!!!ειμαι στο τερμα δε παει αλλο!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!τι κανετε?

αργει πολυ ακομα το σ/κο????

εχει μια εβδομαδα που κανω καποιες βαρδιες κ στο χ/ο παρολο που μου αρεσει κ το απολαμβανω πολυ,η ορθοστασια δεν παλευεται!

ο χιονομπαλιτσας τρομοκρατης ξεκινησε νεα κολπα!δειχνει με το δαχτυλο του κ κανει αααααααααα σα να σε μαλωνει κ καθε φορα που ακουει μουσικη προσπαθει να κανει παλαμακια κ χορευει,λυγιζοντας τα ποδαρακια του!μια γλυκα σκετη δηλαδη!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Μαρακι μη μαραζωνεις,

τα κοριτσια σου λενε απλα πως θελει προετοιμασια κ πλανο το θεμα της μεταναστευσης.

αρχικα θα σε συμβουλευα να καθορισεις τις χωρες που θα σε ενδιεφεραν,μετα να μαθεις οσες περισσοτερες αντικειμενικες πληροφοριες μπορεις κ απο εγγυρες πηγες αν ειναι δυνατον.

ταυτοχρονα δε,θα πρεπει να κανετε οικονομιες να μαζεψετε τα χρηματα για τα πρωτα σας εξοδα.κατι που μπορει να σας παρει κ 6 μηνες,ενα χρονο ισως πιο πολυ.

επισης ξεκινηστε αν δεν εχετε ηδη,να φτιαχνετε τα βιογραφικα σας στην αγγλικη κ να τα στελνετε παντου (εννοω σε αγγελιες απο αξιοπιστα σαιτς) γιατι κ αυτο θα παρει χρονο

φτιαξτε ενα πλανο με τον αντρα σου κ κολληστε πανω σε αυτο.βημα βημα θα γινουν ολα κ σε οτι μπορουμε να σε βοηθησουμε εδω ειμαστε εμεις ;)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

κατερινα σε οποιο site μπηκα,γιατι ξερεις πολυ καλα οτι απο σπουδες δεν εχουμε και τρομερα πραγματα,ολοι ζητουσαν nin το οποιο και δεν εχουμε.οποτε δε μπορουσαν να δεχτουν την αιτηση.

ποτε ερχεσαι εσυ?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...