Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με εσάς μάλλον. Εμένα έκανε χημειοθεραπείες και μετά το σπέρμα ήταν χάλια. Ευτυχώς είχε κάνει κατάψυξη πριν τις χημειοθεραπείες και χρησιμοποιήσαμε εκείνο το σπέρμα!Πολύ καλές οι βλαστοκυστες σου κ άψογο το ενδομήτριο! Λογικά θα πάει μια χαρά! Στο εύχομαι!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κι αν είναι να έρθει και δεύτερο θα έρθει.. Το θέμα είναι να έχουμε την υγεία μας. Όταν αρρώστησε ο άντρας μου έκλαιγε κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή φοβόταν. Εκείνος όμως έκλαιγε γιατί του είπε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδί. Που να φανταστούμε ότι θα κάνουμε τελικά και ότι θα πάμε και για δεύτερο! Αυτό που είναι γραμμένο στον καθένα τελικά.. έτσι πιστεύω. Κι αν δεν έρθει δεύτερο δεν πειράζει.. έχουμε παιδάκι.. κ υγεία!

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

ειπαν οτι δεν εχει δουλεια ο τομεας και οτι δε τους περνει να ειναι δυο κοπελες και οτι μακαρι να ανοιξει η δουλεια και να με ξαναπαρουν το νοεμβρη.σα να το βλεπω τελη νοεμβρη τηλεφωνο για δουλεια με συμβαση μεχρι τα τελη των γιορτων και μετα εξω απο τη πορτα

μα ησουν παρτ ταιμ ετσι κ αλλιως.να ρωτησω για αποζημιωση (μη με βρισεις....)

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε που ειστε ολες???στελλα τι γινεται ειχαμε κανενα νεο??σας πηραν τηλεφωνο?

κατερινα αυτη δε τη βλεπω να τη προλαβαινεις μαλλον θα τα πειτε αγγλια!που θα παμε για σουβλακια????

mitt barn är mitt liv

16-01-10

καλε που ειστε ολες???στελλα τι γινεται ειχαμε κανενα νεο??σας πηραν τηλεφωνο?

κατερινα αυτη δε τη βλεπω να τη προλαβαινεις μαλλον θα τα πειτε αγγλια!που θα παμε για σουβλακια????

Μάλλον μας πήρανε...Η θέση είναι για 2 ατομα...εχουν επιλέξει 3 αλλά ο άνδρας μου είναι το Νο 1 στο consideration list τους!!!!

Κλαίω ΟΛΟ το απογευμα απο χαράαααααααααααααααααααα

Επιτέλους η ζωή μου χαμογέλασε!!! Μετα απο τόσα χαστούκια ΠΟΥΤ@Ν@ ζωή σε νικησααααααααα

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Στελλακι!!!!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο!τα καταφερατε!!!!

ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη για εσας!ολα θα πανε καλα!

κριμα βεβαια που δε θα γινουμε γειτονακια αλλα ποτε δεν ξερεις!

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

ρε συ στελλα ειμαι κακος ανθρωπος με αυτο που θα πω το ξερω,αλλα ζηλευω!θελω και γω!!μπραβο κοριτσακι μου που τα καταφερατε ολα να σας πανε δεξια!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

μπραβο στελλα ολα δεξια να σας ερθουν!!!!!

σε εμας επικρατει μια πολυ εντονη ψυχολογικη κατασταση στο σπιτι που ειναι λογικο και επομενο μια κλαιμε μια γελαμε και ειμαστε καπως........χτες εφυγε λογω κρισης και η καλυτερη μου φιλη η οποια εχει παιδια ακριβως ιδια ηλικια με τα δικα μου και μεγαλωσανε μαζι (οι δικοι τους καλυτεροι φιλοι) και μας εχουν ερθει ολα μαζεμενα ελπιζω αυτη η βδομαδα που μας ερχεται να μας βρει λιγο πιο προσαρμοσμενους....

Διαφημίσεις

μπραβο στελλα ολα δεξια να σας ερθουν!!!!!

σε εμας επικρατει μια πολυ εντονη ψυχολογικη κατασταση στο σπιτι που ειναι λογικο και επομενο μια κλαιμε μια γελαμε και ειμαστε καπως........χτες εφυγε λογω κρισης και η καλυτερη μου φιλη η οποια εχει παιδια ακριβως ιδια ηλικια με τα δικα μου και μεγαλωσανε μαζι (οι δικοι τους καλυτεροι φιλοι) και μας εχουν ερθει ολα μαζεμενα ελπιζω αυτη η βδομαδα που μας ερχεται να μας βρει λιγο πιο προσαρμοσμενους....

Ευχαριστουμε Ποπάκι εύχομαι το ίδιο και σε σας...Μην σε παίρνει απο κάτω φτάνετε σιγα σιγα στην πηγή και θα πιειτε το νεράκι εντο ολίγου όπως εμεις...

ρε συ στελλα ειμαι κακος ανθρωπος με αυτο που θα πω το ξερω,αλλα ζηλευω!θελω και γω!!μπραβο κοριτσακι μου που τα καταφερατε ολα να σας πανε δεξια!

Στο χέρι σας ειναι να μην ζηλεύετε και να κάνετε και σεις ότι και μεις!

Cat_Congratulations-ba4307285f4262e419e13b5a80f055d6.gif
Στελλακι!!!!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο!τα καταφερατε!!!!

ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη για εσας!ολα θα πανε καλα!

κριμα βεβαια που δε θα γινουμε γειτονακια αλλα ποτε δεν ξερεις!

congratulations_comment_graphic_06.gif

Congratulations-6.gif

239402,xcitefun-1.jpg

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:D

uop51syge.png

ασε και μεις κποιταμε για σουηδια τωρα.βρηκαμε μια αγγελια αλλα δε το σηκωνε ο τυπος μαλλον ειχε βρει ηδη ατομα.θελει οργανωση πολυ και σχεδιασμο.με σας τι γινεται τωρα ποτε φευγετε?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ασε και μεις κποιταμε για σουηδια τωρα.βρηκαμε μια αγγελια αλλα δε το σηκωνε ο τυπος μαλλον ειχε βρει ηδη ατομα.θελει οργανωση πολυ και σχεδιασμο.με σας τι γινεται τωρα ποτε φευγετε?

Αρχες Νοεμβρη αναχωρουμε!

uop51syge.png

δηλαδη τη πηρε ο αντρας σου τη δουλεια?????μπραβο ρε!!!

οχι ρε... Τεταρτη θα μαθουμε αν εγινε καποιος απο τους αλλους 2 reject....;)

uop51syge.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...