Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλησπερα κοριτσια , καλη χρονια μονο με θετικα νεα για ολες μας ! Εκανα χτες εμβρυομεταφορα δυο βλατοκυστες και αναμενω χοριακη την αλλη Παρασκευη. Υπαρχουν αλλες κοντα στην εμβρυομεταφορα ;; Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες μας ! Ηθελα να σας πω οτι αμεσως μετα την διαδικασια περαν οτι ηθελα να ουρησω σαν τρελη με επιασε τρομερη αναγκη και για την αλλη αναγκη (καταλαβαινετε) με αποτελεσμα μετα το τεταρτο που ημουν ξαπλα να πιεστω αρκετα στην τουαλετα . αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο να παιξει ρολο και να εγινε καμια βλακεια. μου χει κολλησει η ιδεα . ξερω οτι κανεις δεν απαγορευει να κανεις την αναγκη σου, αλλα ελα που χω φαει κολλημα. επισης διαβαζω ολες να εχουν πρησμενο κι ευαισθητο στηθος απ τα φαρμακα. εγω προς το παρον δε νιωθω το παραμικρο στο στηθος. παρολη την προγεστερονη. παιρνω 4 ουτρο και προλουτεξ και το ενδομητριο γενικα ηταν πολυ παχυ στον υπερηχο . ειναι φυσιολογικο πιστευετε; 

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Μανουλες στη Μ.Βρετανια

fairymummy

Recommended Posts

αυριο φευγει ο μπαμπας μας και βεβαια ειναι εβδομαδα απεργιων να δουμε θα φυγει;......κατα τα αλλα ουτε στο αεροδρομιο δεν θελει να τον παμε για τους χαιρετισμους και συμφωνω απολυτα.....για ποτε το κανονισατε τελικα το καφε; συγκεκριμενη ημερομηνια;

και γω δε τους μπορω τους αποχαιρετισμους!!οχι για μενα γιαυτον που με χαιρεταει γιατι δε μπορω να βλεπω κλαμματα!δεν εχουμε κανονισει τιποτα ακομα εμενα ρωτησε για ενα καφε,μια δουλεια δηλαδη σε ενα καφε που μου ειχαν προτεινει.εσυ τελικα ποτε ερχεσαι?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν υπαρχει εκει γιατρος με την ειδικοτητα που θες ωστε να μη χρειαστει να ταξιδεψεις?

κοριτσια σημερα πηρα τους δρομους να βρω γαλοτσα και τελικα βρηκα μια γαλοτσομποτα με 8 ευρω.μια χαρα και μοιαζει και με μποτα ειναι τελεια.οτι πρεπει για βροχη.τωρα ψαχνω αντιστοιχα μαγαζια με ρουχα μπας και παρω κανα τζιν χειμωνιατικο γιατι δεν εχω ουτε ενα.μονο φορμες εχω.κλαψ!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

δεν υπαρχει εκει γιατρος με την ειδικοτητα που θες ωστε να μη χρειαστει να ταξιδεψεις?

κοριτσια σημερα πηρα τους δρομους να βρω γαλοτσα και τελικα βρηκα μια γαλοτσομποτα με 8 ευρω.μια χαρα και μοιαζει και με μποτα ειναι τελεια.οτι πρεπει για βροχη.τωρα ψαχνω αντιστοιχα μαγαζια με ρουχα μπας και παρω κανα τζιν χειμωνιατικο γιατι δεν εχω ουτε ενα.μονο φορμες εχω.κλαψ!

δυστυχως δεν εχουμε εδω γιατρους εξειδικευμενους στα παιδια διαφορων ειδικοτητων εκτος απο τους απλους παιδιατρους......και καθε 6 μηνες ανεβαινουμε μια βολτα αθηνα

καλημερα κοριτσια!

χθες εφυγα απο τη δουλεια με εναν απιστευτο πονοκεφαλο.στη διαδρομη χειροτερεψε καθως ζαλιζομουν κ ειχα ναυτιες :(

-η κουραση ολης της εβδομαδας

ειχαμε πολυ πλακα με τον χιονομπαλιτσα γιατι πειναγαμε,ειμασταν κουρασμενοι κ οι 2 κ γκρινιαζαμε!ουτε τον μπαμπα μας δεν περιμεναμε να φαμε.

φαγαμε τα 2μας κ πεσαμε απ τις 7μιση για υπνο!με τη διαφορα πως ο χιονομπαλης κοιμαται ακομα

as1cHuj0g410000NjAzMTNkfDQzNmR8bXkgZ29yZ2VvdXMgYm95IGlz.gif

as1cOBd0g410030MzcyZHB8MzA1OTAxZHx0byBtcGl6ZWxha2kgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

χθες εφυγα απο τη δουλεια με εναν απιστευτο πονοκεφαλο.στη διαδρομη χειροτερεψε καθως ζαλιζομουν κ ειχα ναυτιες :(

-η κουραση ολης της εβδομαδας

η κουραση της εβδομαδας η εχεις κανει καμια δουλεια????:D:D:D

για κοιταξε το.αντε χιονομπαλιτσα ετοιμασου!!!

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

απο το χοντο.απο το καφε ακομα δεν ειχα νεα...

Καλά ουτως ή αλλως θα εφευγες, αλλά ο άλλος γιατι δεν εχει απαντησει ακόμα?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

ελα ντε δε ξερω.εντομεταξυ εχθες το ξανασυζητησαμε με τον αντρεα και ειπαμε να μη φυγω τελικα γιατι θεωρουσαμε οτι ειναι πιο δυσκολο να σε διωξουν απο εκει μεσα και οτι ολο και καποια λεφτα μας μενουν απο εκει.αλλα οταν κανεις σχεδια ο θεος γελαει!!!αλλα και ο αλλος γαμωτο δεν με εχει παρει τηλεφωνο,θα περνουσα απο εκει σημερα αλλα ειναι κλειστα λογω απεργιας.να τον παρω εγω τι να κανω?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

ειπαν οτι δεν εχει δουλεια ο τομεας και οτι δε τους περνει να ειναι δυο κοπελες και οτι μακαρι να ανοιξει η δουλεια και να με ξαναπαρουν το νοεμβρη.σα να το βλεπω τελη νοεμβρη τηλεφωνο για δουλεια με συμβαση μεχρι τα τελη των γιορτων και μετα εξω απο τη πορτα

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...